7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • M@TriX
    elég egyet is, pl nálam, bár érdekes a dolog...
  • reménytelen
    Minimum 2 szűrést be kell állítani (pl RACE, 1.0× nitro), és akkor nem csinálja.
  • MaT
    Egyszerű rá a válasz! Levan írva a FAQ-ban is! Egyébként megveszed eredetiben és nem fog ilyet csinálni! ;-)
  • Richard90
    :P:P
  • Nohab
    Hát szinte mindenkinek van ilyen problémája... a keresőnél be kell álítani milyen tipusú versenybe akarsz menni és azután indítod a keresőt.

Richard most már le lehetne állni, kicsit kezd idegesítő lenni ,hogy porig aláztok ebben versenyben :)))
    (NE vedd komolyan:)
  • bigapó
    ezen akkorát röhögtem, mikor leesett, hogy ez a "kacsázás". párszor műveltem élőben is:) persze csak kavicsokkal és nem autóval-emberrel:)))
  • acsati
    hogy a francba kell akkorát ugrani? nekem nem pattan akkorákat
  • Richard90
    Itt az új Stone-Skipping rekordom :)
  • Brezovics
    Sziasztok!

A következő problémám van.Multiplayert nyomok majd on-line és mikor belistázná a szervereket kilép Winbe.Ezt kb 5-6 alkalommal megcsinálja mire egyszer sikerül neki kilistázni.Mi lehet a gond?

Válaszokat előre is köszönöm.
  • Nohab
    Tűz karika: miután átmentél autóval az összes karikán kicsit jobbra fordulsz és kilövöd Acsati által említett 40 fokkal majd nemtudom mikor előre fele gombot kelll nyomni és a balra kanyart..
  • acsati
    a tüz karikánál pont 40 fokkal lödd ki az embert
  • Attiska
    Pontosabban a Field Goalhoz.
  • Attiska
    Légyszi mondjatok zippeket a tűzkarikához meg a focihoz, nagyon nem megy ez a kettő.
  • acsati
    ja hogy már az uj faq van. oké köszi
  • megariffer
    a faqban benne van, hogy kell!
    olyat keress, ahol azt magyarázza, hogy kell átváltoztatni az eredeti EU-s verziót US-re. az fo2c.bfs fájlt kell amúgy lecserélni, van is egy link a faqban ami erre mutat.
  • zolo
    Igen, sikerült elindítani, úgy hogy a post-processsinget kikapcsoltam.
  • M@TriX
    egy havernak MX440-e van, valaki mondta, hogy sikerült elindítani a gémet. hogyan? met a havernak fehér a játék csak a radar látszik...
  • acsati
    helotok! hogy is kell berakni a chatet ha eredeti verziom van? milyen fájlok kellenek neki? és melyik gombbal hivom elö?
  • Lobsterman
    Basszus. Most nekem is előjött egy olyan hiba amire már panaszkodott itt valaki. Tegnap felraktam az új forceware-t, és most azt produkálja, hogy ha derby-zek, teljesen jól fut aztán ha már csak 1-2 autó maradt épen a pályán, iszonyatos mértékben elkezd beszaggatni, minden átmenet nélkül. Pedig azért mindenhol máshol, és derbyk elején is azért kiprésel teljesen kultúrált frame értékeket. És eddig soha nem csinált ilyet. Úgyhogy ha jót akartok magatoknak, ne tegyétek fel az új forcewaret.
  • zsanet
    ha még érdekel valakit:carmageddon
  • megariffer
    ja és még valami: magasugrásnál lehet csalni úgy, hogy ne kelljen kikerülni egy hordót sem. úgy kell csinálni, hogy rögtön kimész a pálya szélére, tehát elhagyod a "kifutópályát" jobb oldalt, de nagyon kell vigyázni, mert na nagyon kitérsz jobbra, akkor FAILED lesz. És ilyenkor kicsit befele (balra) húz a kocsi. Elsőre talán még macerásabbnak tűnhet, mint a hordókat kerülgetni, de szerintem sokkal egyszerűbb. így csak a kilövésre tudsz koncentrálni.
  • megariffer
    jólvanna, nem értitek a viccet, látom :)
    amúgy meg fingom sincs, hogy lehet 367-et ugrani síugrásban, nekem akárhogy próbálom, nemmegy... :(
    viszont arra rájöttem, hogy síugrásban, mikor leérsz a lejtő aljára, huppan egyet a kocsi, és a Nucleon kivételével mindegyik autó veszít a sebességéből 10-15km/h-t. ez pont elég ahhoz, hogy ne tudj jó nagyot ugrani. tehát síugrást csak Nucleonnal!
    Legalábbis nekem ez a tapasznyalatom.... Más autóval még nem tudtam 175km/h-t elérni az ugrásnál. Mások esetleg nem tapasztaltak ilyet?
  • MaT
    MIért féltenénk a receptet? Én már egyszer leírtam, hogy hogy csináltam. Egyébként, magasugrás: full sebesség+összes hordó kikerülése, 60-65 fok között
    úszás: full sebesség, 34-38 fok között
    síugrás: full sebesség, 43-46 fok között
  • Synit HUN
    #5967.
  • 12346
    nm^^
  • acsati
    ja akkor sorry :D és kösz
  • 12346
    kormány..
  • acsati
    mi az a MOMO?
  • CSOCSO
    kiproszaltam MOMO val.. hat bazz... sokkal komolyabb vele jatszani.. vegre nem fordul ki az auto szinte soha
  • megariffer
    juj de féltitek a receptet :)
    rakjatok screenshotot úgy, hogy látszik rajta a sebesség és a kilövés szöge is ;)
  • matyi08
    hát ez elrontottam. na itt van
  • matyi08
    nekem "úszás"-ban 464 a rekordom.
    itt a kép
  • Esrohnoil
    Úszás. :D
    Ezen jót röhögtem. :)
  • Synit HUN
    Fhu bazzeg! Ezt hogy csinálod? :)
  • MaT
    Igen tudom a magasugrás nem nagyon megy! :( Egyébként a síugrásban most ugrottam egy 367 méterest! :)

Kép
  • Synit HUN
    A magasugráson lehet még reszelni. :) A többi igen jó!
  • MaT
    Egy pár rekordom. Lehet nem a legjobbak, de ezt tudtam csak összehozni!

Magasugrás

A név ne tévesszen meg senkit! Csak azzal a profile-lal játszottam amivel minden auto/pály nyitva van!
    Úszás

Síugrás

Remélem látszanak a képek!
  • Nohab
    http://66.102.9.104/search?q=cache:uYFPRNZljz0J:cheats.ign.com/ob2/068/759/759361.html+flatout+2+cheat&hl=hu&ct=clnk&cd=1

Ezt másold be a címhez és ott van néhány :)
  • gomba001
    kéllenének hozzá kódok nem tud valaki mondani???
  • Dexantreal
    nekem meg legtöbbször sunk, vagy néha napján1poor....