FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyomj insertet
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Az eredeti játék „EVM”-es, és csak 1919 Ft. Kaphato a boltokban! Külföldön
és ennyi nem fojtatódik😊 Én se szivatásból írom...
elsõ sor 😊 hibás
Csak azért kérdeztem mert nekem is meghozták és kíváncsi voltam mert elõzetesen csak annyi volt hogy Vistára lesz csak amugy nagyon penge a játék <#eljen>#eljen>lehet törni zúzni <#eplus2>#eplus2>
Na itt a FAQ-m, nézzétek meg és ha valami hibát kihagytam volna, amire van megoldás, vagy link ötlet amit berakjak, vagy valami akkor mondjátok :|
Amúgy nagyon penge a kicsike<#wow1>#wow1>
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Igaz már van olyan is amiben 2mb kess van..
Szerda körül úgyis jön meg a gépem.
Amd Athlon 64 3200+
2x512 DDR Ram
Asus K8N
Nah az Amd viszonz játékra van kiélezve...
És egyszer sem akadt rajta meg a játék!
szintén a far cry is szaggatás mentesen ment, doom3 al nem játszottam<#worship>#worship><#beka3>#beka3>
leszarom a konfigod...
amúgy DeathJr, a te gépedben a proci fog vissza mindent. Ugyanaz a gép egy 1,2-es pentiummal 2x-3x gyorsabb lenne.
a pentiumok az igaziak az inteltõl, az 1 mega kessel kiadott prescottok pedig a legjobbak 😊 persze játékra még mindig az AMD a nyerõ
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A mw fullon ment rajta 1280*1024-ben 15 fps-el
a doom 3 megy rajta 12 fps-el
far cry is repül rajta 17 fps-el.
amúgy én is azt mondanám rá hogy xar de nagyon jól össze lettek válogatva.a proci a ramok és az alaplap pont összeillik.1700-es cerkákat öl.szal ne sértegesd a pocim<#ejnye1>#ejnye1>
hajítsd ki a pics@ba... irodai gépnek talán megteszi
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Így is örülök hogy szinte "ingyen" lesz a gép 55e-ért hol vennél te Amd /4 3200+,1gb ram-ot asus alaplapot??😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
• Hibás a kép (fehér a kép, vagy idõ után lelassul, stb.)
A beállítások-ba (setup) –ba vegyétek ki a „post processing” nevü effektet!
ez lesz az.
Ez amúgy milyen effekt???
szentem lehet a ram-al van problem.
nem tom
elvileg a min.2000mhz kell neki de 900-al tökéletesen megy nekem versenykor meg midneütt kivétel ahol írtam.nah mind1.úgyis most lesz újítva a gép.átváltok amd 64-re😊
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/14/wrc.png[/img]
Lenne egy kérésem.
Maga a játék nekem folyamatos meg gyors is.
De amikor a derby-t nyomom és elérek az utolsó emberig hogy kinyírjam elkezd iszonyatosan szaggatni de csak akkor.Ha elõröl kezdem folyamatos megint.Mi lehet a baj??
Íme a konfigom:
Intel Celeron 900mhz
512 Dr Ram
Ati 9600
Abit VH6T
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
amõgy nekem már 100%-os 😛
Na eddig jutottam a FAQ-val, mondjátok ha valami nem jó, vagy valamire jobbat tudok, és kijavítom. Meg majd a kinézeten kicsit javítok, csinálok hátteret.
Meg ha valaki feltudja tölteni, vagy esetleg leírni, hogy melyik fájlokat kell kicserélni hogy EU-s verzióból US legyen, és azokat a szervereket lássák, akkor valaki pls :/
Az miért van, hogy karrierben megcsináltam minden versenyt (race) és eseményt (event) minden kategóriában (döntõ is), és mégis azt írja, hogy 98%?
a stuntoknál is mindnél sikerült megszerezni az elsõ helyet 😊
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES