FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PJack
hali
következõ a problémám: megszereztem a játékot még pcguru mellékletben, de amikor felmegyek online, és elkezdek szervereket keresgélni kidob az asztalra egy hibaüzenettel. felraktam az 1.2-es patch-t is. semmi változás 😞
esetleg tud vki vmit erre?

Pain is inevitable. Suffering is optional.

arty
ebben a játékban nincs online profil 😊

Forza.

Sziasztok! megtudjátok mondani hogy hol lehet csinálni online profilt mer nekem nem menti el a játékot, és nemtudok online se belépni semmivel
kastil
oké, megnéztem faqot.

kastil
halihó!

ujra elõvettem, mint régi nagy kedvencet és érdekelne, hogy valaki tud e hamachis szerverekrõl?!

hello
elméletileg lehet de nem tom hogyan jell ezért kértem segítséget
oppa nem is tudtam hogy lehet beletenni kocsikat szal engem is erdekelne.
hello mindenkinek remélem hogy a topic nem halt ki!
lenne egy kérdésem: ha leszedek kocsikat akkor azokat hova rakjam illetve telepítsem?
ha valaki tudta az legyenszíves segítsen elõre is köszi
ja és privátot írjatok mert ritkán vagyok itt fenn4
kössz
Airbus A380
som_sok

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
A nem eredetivel nem megy. De ugye nem akarod bemesélni hogy som érte 800 ft ? az egyik boltba pár hónapja annyíért láttam.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Igen 1.2 ,de nem eredeti.
Lehet aza baja

Köszönöm a segítséget

Sziasztok. Név:PIRU

arty
1.2-re vagytok pecselve? mert az 1.0 és az 1.1 multira alkalmatlan

Forza.

Airbus A380
Eredeti ?

Lehet a skype a gond.

Sziasztok!!

segítség kellene......ki szokott dobni amikor haverokkal játszom..
közbe skype megy ....

aki tud kérem segítsen!!!

Sziasztok. Név:PIRU

sziasztok kell valakinek a flatouthungary.info?

,,Az elet bonyolult. Embereket oltem. Embereket csempesztem.Embereket adtam el Talan itt a dolgok maskepp alakulnak majd\' http://elitgamer.net http://gtaxtreme.info

PepsiMax
már csak 890 Ft a Flatout 2

P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)

Sziasztok!
Nemrég szettem le a játékot és arra gondoltam h csinálok hozzá saját kocsit. Valaki próbálkozott már vele???
én eddig jutottam:

http://matya.5mp.eu

Airbus A380
Amikor épp rám jön.

De a neten bármikor találsz partnert gondolom ezért kérdezted.

legalábbis in akárhányszor akartam online mindig volt valaki.

Dency
Hali.
Mikor szoktatok játszani?? Ha egyáltalán szoktatok még.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

davidka003
Az új PC GURU-ban ez a teljes játék.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

sztem azér sokkal jobb mint az egy.abba egy komolyabb versenyt 10 edszerre tudtam megcsinálni mer úgy csúsztak az autók és ha 40 el nekifaraltál a falnak akkor is kirepült a manusz.a 2 ben legalább nem esik ki minden szarér.és az 1 ben elég gyér az autóválaszték.
arty
nem arrol van szo, hogy nem megy. de bugzik és funkciok hiányoznak!

Forza.

Airbus A380
nekem több ismerõsömnek elindult pacc nlkül az online.

volt már akivel online nyomtam és állította nincs fenn a pecc

arty
patch nélkül nem tudsz több futamos tournamentet nyomni, nincs voice comm, stb stb stb

1.2-vel kell multizni, mindenki azzal nyomja 😊

Forza.

Airbus A380
Egyébként eredeti játékba mûküdik a paccs nélkül is az online game. ;o)

arty
... és amiben még lanozni sem lehet ! ...

EPIC FAIL

Forza.

arty
Na, erre irtam, hogy nincs 3. rész, csak egy grafika peccs van, amit külön játékként adtak ki 😊

Forza.

Airbus A380
Igen.

arty
"asszem van" <- ezt a 3. rész létére irtad?

Forza.

Airbus A380
? nem étrtem

arty
az UC csak egy grafika peccs 😊

Forza.

Airbus A380
Asszem van. 😉

arty
igen, a multi perfekt lett 😊 mindent megoldottak, amit az elsõ részben kifogásoltam

jolenne egy harmadik rész 😊

Forza.

Airbus A380
Jó ebbe a játékba hogyha a versenyt végig is tolod és esetlwglankadna az érdeklõdésed a játék iránt akkor még mindig ott az online server.

arty
igy van!

mondjuk a karriert már nem nagyon nyomom - sõt, egyáltalán nem, ergo hiába van jobb késõbb, már nem fogom megtudni 😊) (flatout uc-t játszottam végig, azután ennek a karrierje 1:1 ugyanez és másodszorra nincs erõm rá. anno eddig jutottam, amikor kijött x360ra az UC)

igyhát egy egy versenyt szoktam menni, de akkor ált. ezzel a kocsival 😊

Forza.

Airbus A380
Egyébként ez a legjobb autó nem pattog gyors is irányítani is lehet. Mióta megvettem csak evvel megyek.

Airbus A380
Valami Pontiac-nak néz ki. Haonló volt KITT is.

arty
fogalmam sincs - én max egy G astrát ismerek fel 😄

Forza.

Airbus A380
Ahogy nézem ezek az autók eredeti igazi modellekrõl van mintázva csak nem az igazi névvel. Amit te beraktál az a valóságba milyen néven fut?

ok kösz
Maxtreme
külsõ setupnál a postprocess-t állítsd off-a..

hát nemmostani!!! igaz . és ha a felbontást lejjeb venném akkor? csak az a gond h nem találom hol lehet visszavenni.
norbi2fraktal
A te video kártyád nem mostani darab, és az a gond, asszem shader model 1.3-kell neki minimum, vagy 2.0, és ezt nem tudja a kártyád....
ebben 100%-ig biztos vagyok

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

hali!! segitsetek már légyszi!!! elinditom a menü jo meg minden csak ha a versenyt elinditom akkor nem látom a pályát(fehérség van) KM órát meg a térképet látom!! mitöl van ez? elöreis kösz!!
Airbus A380
Igen ez nálam is változni szokott.

Még ez a nagyon jó szerintem.

arty
nekem most éppen õ:

Forza.

Airbus A380
A kis chilli a legaranyosabb kocsi . <#mf2>

Ti nektek meik a kedvencetek ?

Airbus A380
Köszi . Kipróbálom majd bár mostmár megszokom az angolt.

arty
forcefeedback/kormány támogatás
multizni pl csak az 1.2-vel lehet normálisan

a magyaritás egyébként tudtommal csak néhány .bfs kiterjesztésû fájl

a patch nevü (kiterjesztés nincs!) fájlba ird bele õket, a patch1.bfs alá

tehát igy nézzen ki a patch fájlod tartalma:

patch1.bfs
magyaritas1.bfs
magyaritas2.bfs

a magyaritas2.bfs utan nyomj entert, azaz a kurzor a kovetkezo ures soron alljon, mielott elmented !!!!! ez nagyon fontos!!!!

(a magyaritas bfs fajlneveit kitalaltam, nemtom pontosan!)

Forza.

Airbus A380
Az 1.2 van fenn.

Erre nem is gondoltam hogy nem az lehet a gond hogy fenn van a patch.

Ez amúgy mire jó ? Mit javítottak ?