7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#6664 wow, ez tényleg a final 1.2, szal jot tettél fel :) az a lényeg h megy :) -
xrm #6663 Passz,de ezzel már megy a chat is én innen szedtem,és jó lett ez a lényeg :D http://flatoutjoint.com/index.php?option=com_remository&Itemid=27&func=fileinfo&id=138
-
#6662 elvileg az 1.2 patch lényege, h egyformává váljon az EU és USA játék :) de az a simán kitümöritős EU pecs biztos a végleges 1.2? én betara emlekszek, ami sima kicsomagolos volt ... -
xrm #6661 Ez nagyon gáz az usa verzióra feltettem az 1.2-es eu patch-et ( amit csak másolni kell) és így tökéletes,ezt valahogy nem értem -
#6660 akkor pedig lehet h a krekkelt 1.0-exe-t ismerte fel és azt nem akarta frissiteni.
patch előtt mindig vissza kell másolni az eredeti EXE-t! -
xrm #6659 flatout2_update_US_10-11_12 ez volt meg,sztem ez az usa verzióhoz való. De nekem megy szépen 1.0-val is :D Nem crack-es volt.hanem Usa DVD verzió,de ez már nem most volt,csak azért írtam,mert valaki kérdezte,hogy nem megy fel neki -
#6658 us verziohoz us patch dukál ... valszeg az eu pecset akartad ráerőszakolni. -
xrm #6657 Nekem sem ment fel. Usa verzió,és az 1.2 pöcs azt írja nincs feltelepítve a game,pedig felvan -
#6656 Rakd bele az eredeti exét (rajta van a cdn) és utána próbáld feltenni rá. -
#6655 Én már nem játszok vele. Eredetim volt azonnal, mert megéri a 2000 Ft-ot.
És nagyon jó volt neten játszani. -
#6654 Nagyon jó kis játék ,lehet meg is veszem eredetiben.Aztán majd multizhatok a neten vele.
Valaki már jáccik a neten vele és milyen?? -
#6653 Kurva jó a játék én csak ma kezdtem el vele jáccani.
Nagyon szép a grafikája és a tárgyak fizikája is fasza.
Az Options menüben ha bele akarok lépni,olyankor mindig kidob a játékból. A Patchot nem lehet felrakni. Találkozott már valaki ilyennel?
-
Richard90 #6652 + engedd el a gáz gombot, mert az nagyon lassít -
#6651 kétszer nyomd meg a kilövés gombot -
#6650 Jó játék, csak kicsit nehéz a kaszkadőr része...nincs ehez valami segítség (pl. tippek, trükkkök) ???
Mert én pl. a magasugrásnál nem tudok elérni 130 m-nél magasabbat... -
Zsolt01 #6649 Amúgy törés itt van | #6629 -
#6648 PM ment -
#6647 Nem...de honnan lehet leszedni, mert ami link van a FAQ-ban, ott nem találom...lehet vak vagyok! -
#6646 hu az marha jo lenne -
#6645 Remélem még idén bejelentik hogy lesz 3. rész!!!! -
#6644 hát ha ezt dobja fel neki akkor nem -
#6643 Cracket bemásoltad ahova kell?? -
#6642 Hello!
Én miután feltelepítem a játékot, ezt írja ki:
Mit kell tenni???
Az a baj, hogy nem tudom, milyen fajtájú (Ami a FAQ-ban van...)!
Előre is kössz! -
#6641 ennyiért nehogy már ne vegye meg valaki, aki játszik is vele -
Zsolt01 #6640 Jó poén ! -
#6639 nem kell krekkelni, csak beteszed a meghajtóba az eredeti DVD-t -
lee56 #6638 generation next -> szleng -
Zsolt01 #6637 | #6629 -> ez nem segít ! -
#6636 Kicsit bővebben?? Mit nem tudsz pontosan? (felkrekkelni ááá de szép szó ilyet se hallodtam még ) -
Bacsa Szabolcs #6635 sziasztok!!
lenne egy kérdésem meg kaptam a játékot és nem tudom fel krekelni
mert nem tudok tudtok ezen segiteni?????
eröreis köszi -
Oscee #6634 OST torrenten van, hirtelen ezt találtam: errefele
Hivatalos OST asszem nincs, ez valami játékból kibányászott stuff, de én is ezt hallgatom éjjel-nappal :) -
Sanzistift #6633 Hogyan rakjak be autókat?
Van pár oldal, ahol le lehet őket tölteni, de még nem tudom, hogyan használjam őket... :( -
#6632 nah faquuuban nincs benne hogy honnan tudom leszedni a muzsikáját a gammának vagy benne van???
télleg honnan lehet leszedi vagy hogy lehet kiszedni? -
Richard90 #6631 rakd fel az 1.2-es patchet majd utána crackeld meg -
#6630 VEDD MEG! -
Zsolt01 #6629 Ez segít talán. -
#6628 Próbáld meg megcrackelni (még ha eredetid van akkor is) -
#6627 na hellósztok,segítséget szeretnék a játékhoz,feltelepítettem,és amikor elakarom indítani egy Protection System nevű program jön ki és ott kéri a kódot,ez mi?? Rájöttem hogy vmi biztonsági cucc lehet,de mien kódot írjak be neki?...pls!!! help!!! -
Sanzistift #6626 Nem kell Vistát rakni... :))) -
#6625 ...és arra a nocd krekket :) (az eu-s sf4 verziohoz is jo az 1.2 nocd exe!)