FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A JÓ BÜDÖS KURVA ANNYÁT ANNAK A FASZFEJNEK AKI KITALÁLTA H EU-S VERZION SF LEGYEN!!!!! KURVA IDEGES VOK IDÁIG SEMMI BAJA NEM VOLT MEGPECCSELTEM ÉS NEM INDUL A DT MIATT, IRTÁK H HA NEM JO TÖRÖÜLJEM LE A JÁÁTKOT MEG A PATCH-T MEGVOLT A DE A JÁTÉK TOVÁBBRA IS PARÁZIK A DT MIATT HA KIKAPCSOLOM AKKOR IS!!!!!! HA VKI TUD SEGITENI AZ JOLESNE!

Én max 10-ig tudom növelni, de gép elleni játéknál ne kérdezd, hogy hol, csak online szoktam pályát csinálni...

Synit HUN
Az 1.2-es eu patch a megoldás.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Hi, hogyan lehet a versenyeken a lap(körök) számát növelni??? Kerestem modot meg mindent de nem tudom mit tegyek!!! Lécci segítsetek mert már robbanok<#falbav><#help><#help><#help>

arty
erre inkább neked kellene odafigyelni 😉 ez a legtöbb játéknál igy van: netre csak modositatlan játéékkal menj, vagy csalonak hisznek 😊

Forza.

AntiHero
Nics tûzfalam!
de megoldottam.
A magyaritás miatt nemtudtam játszani neten.lol
Leszedtem a magyaritást mostmár megy faszául.
Azért a magyaritók erre odafigyelhetnénak!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

12346
krakk...:C

arty
tüzfal?

Forza.

AntiHero
Eredeti Játékom van!
Mégse tudok neten játszani! Miért?
Nem talál egyetlen szervert se, Hamachival se sikerûlt(lan)!
Nincs se tûzfalam se virusítom fent,Windowst is ujraraktam mégse jóó.
Rádiós netem van (512) de gondolom az nem jáétszik közbe.Vagy igen?
Mi lehet agond nagyon szeretnék onlinba játszani.<#falbav>
pleasee valaki segítsen!<#help>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hi, hogyan lehet a versenyeken a lap(körök) számát növelni??? Kerestem modot meg mindent de nem tudom mit tegyek!!!

De most lenne még egy gond
Tudom hogy ez nem a flat out2-höz tartozik de nekem fontos.
A hitman blood money-hoz letöltöttem egy crackot és az elsõ pály megy a második pályán pedig kilép.
Ha valaki tudná mit kell csinálni írjon a [email protected].
Elõre is köszi!
Nagyon szépen köszi sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arty
talán mert nekik sem jött be a "minden-pehelysuly" fizika? 😉

Forza.

Hi, hogyan lehet a versenyeken a lap(körök) számát növelni??? Kerestem modot meg mindent de nem tudom mit tegyek!!!<#help><#help><#help>

Bocs a sok üzenetért. Rosszul irtam valamit, de ki sikerült javitani csak megháromszorozta az üzenet számát.
A Gamespotot nem értem, miért csak 7.4-et adott neki. Az 1-es Flatout szart sem ért emellett, pedig azt 7.9-re értékelte.
Szerintem ez a játék úgy jó, ahogy van. Lehet, hogy 10 a maximum amit elérhet, de én 11-et adok neki.
Valaki regélje el nekm, legyen olyan szíves, hogy milyen módon tudom bérakni az új autókat a gámába?

Viszonylagos részletességgel...az egeret tudom kezelni, és a winrar fogalmával is tisztában vagyok... 😊))

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

12346
eh, és milyen igaz😊 tényleg nem kér. akkor x.

LegionarR
Milyen serial number??? Egyáltalán nem is létezik ehhez a játékhoz!!!

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

"serial numberje" ?

Hát most direkt feltettem. Mert gyanus volt ez.

Hát nekem nem kér kódot.
12346
krakkot? krekket. sry báncsajafülemet^^

mellesleg én se tudok jobbat mondani. bár sztem krekkel nem sokra megy, mert a serialt valszeg installnál kéri^^

Istencsászár
Eredeti cdkulcsot senki sem fog adni, ha nagyon kell vedd meg, vagy keress crackot hozzá ( http://gbw.ecyberworldcafe.com/dl.php?file=FlatOut2v1.0NoDVDFixedexeEng.rar ).

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sziasztok
Kéne a flat out2 serial numberje mert valamilyen protecting sysetes és kéne hozzá kód.Ha valaki tudja mi írjon a [email protected] e-mailre.
Elõre is köszi!
Bence94
a panda nem engedte

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Synit HUN
És mi volt?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Bence94
már rájöttem bocs

Bence94
helo fennt van 1.2 patch és amikor csatlakoznék a szerverhez várok és semmi sem történik mi a gond?

Ha egy picit lentebb megmutatod megmondom.
(aranyos)!

PJack
<#vigyor5><#gonosz3><#mf1>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

lógós... xD

PJack
milyen a logóm?^^

kis feher cicus kek hatterrel, remélem ékezetek nelkül is erthetõ volt 😉

Me0w
Egy hintalo. Kekben...

Together we'll fly someday...

szerintem az egy macska, a Me0w névbõl itélve XD

PJack
loál?

A kis rajzot a kérdõ mondatod felett, hogy malac vagy majom??

Ez jó!
Még nem is ismeri a gémet, de már csítelné...
Szégyen, az ilyenek nevéért 5 forintot nem adnék... 😞

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

Me0w
Melyik szot nem erted a race-t vagy a startot?

Together we'll fly someday...

PJack
hát sztem vagy telepítsd újra.. próba-cseresznye..
vagy töltsél le egy másikat, mert ezeket sosam csinálják jóra! mindig mondják, h 100°-os pedig egyáltalán nem az!<#gonosz3>
amugymeg (most nem azé, de) sztem nincs benne nagyon olyan szöveg, amihez nagyobb angol tudás szükséges.. persze ez egy magánvélenény...

Sziasztok! Letöltöttem a játékhoz a magyarítást (71M😎 de csak a legelsõ oldal magyar meg a rajt, cél felirat más nem. A telepítési útvonalat helyesen adtam meg mégsem müködik.
Esetleg ha tudtok valami megoldást válaszoljatok!

PJack
<#vigyor2>Google, a barátod!<#vigyor2>

PJack
<#hehe>

kodot, azmi? <#idiota>

szasztok
csak azt szeretném kérdzni hogy a demoba lehet kodot irni?? ha igen mondjatom már egy pár kodot😊<#help><#nezze><#confused>

pár összeütközés összevágva , 10 mega 😊

katt

Szuper zöld xD

Na többieknek mondom 1.2 patchet felpakolni és irány multizni, alig volt derby szerver tegnap :S

PJack
nah, most játszottam online😊
hehe, volt egy kis hülyegyerek aki mindig visszafelé ment, és felborított mindenkit, .. engem is😛 😄

PJack
<#hehe>