FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Forza.
de megoldottam.
A magyaritás miatt nemtudtam játszani neten.lol
Leszedtem a magyaritást mostmár megy faszául.
Azért a magyaritók erre odafigyelhetnénak!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Mégse tudok neten játszani! Miért?
Nem talál egyetlen szervert se, Hamachival se sikerûlt(lan)!
Nincs se tûzfalam se virusítom fent,Windowst is ujraraktam mégse jóó.
Rádiós netem van (512) de gondolom az nem jáétszik közbe.Vagy igen?
Mi lehet agond nagyon szeretnék onlinba játszani.<#falbav>#falbav>
pleasee valaki segítsen!<#help>#help>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Tudom hogy ez nem a flat out2-höz tartozik de nekem fontos.
A hitman blood money-hoz letöltöttem egy crackot és az elsõ pály megy a második pályán pedig kilép.
Ha valaki tudná mit kell csinálni írjon a [email protected].
Elõre is köszi!
Viszonylagos részletességgel...az egeret tudom kezelni, és a winrar fogalmával is tisztában vagyok... 😊))
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Hát most direkt feltettem. Mert gyanus volt ez.
Hát nekem nem kér kódot.
mellesleg én se tudok jobbat mondani. bár sztem krekkel nem sokra megy, mert a serialt valszeg installnál kéri^^
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Kéne a flat out2 serial numberje mert valamilyen protecting sysetes és kéne hozzá kód.Ha valaki tudja mi írjon a [email protected] e-mailre.
Elõre is köszi!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
(aranyos)!
Még nem is ismeri a gémet, de már csítelné...
Szégyen, az ilyenek nevéért 5 forintot nem adnék... 😞
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
vagy töltsél le egy másikat, mert ezeket sosam csinálják jóra! mindig mondják, h 100°-os pedig egyáltalán nem az!<#gonosz3>#gonosz3>
amugymeg (most nem azé, de) sztem nincs benne nagyon olyan szöveg, amihez nagyobb angol tudás szükséges.. persze ez egy magánvélenény...
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Esetleg ha tudtok valami megoldást válaszoljatok!
csak azt szeretném kérdzni hogy a demoba lehet kodot irni?? ha igen mondjatom már egy pár kodot😊<#help>#help><#nezze>#nezze><#confused>#confused>
Na többieknek mondom 1.2 patchet felpakolni és irány multizni, alig volt derby szerver tegnap :S
hehe, volt egy kis hülyegyerek aki mindig visszafelé ment, és felborított mindenkit, .. engem is😛 😄