FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letöltöm a patch-et és megpróbálom azzal, hátha az a gond!
KÖszi szépen
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Segítsetek please. Amikor online akarok csatlakozni akkor mindig elszáll a game hibával. Tudtok valami megoldást.
Nagyon fontos lenne. Elõre is köszi!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Ennyi az egész!!!
Köszi mindenkinek a segítséget!!!
További szép napot mindenkinek!!!
Sziasztok!!
Callo Of Duty , NFS Carbon , Flatout2 IMÁDÓ!!! :):):)
Úgy nyomnánk egy fight-ot!!
Valaki csak tudja!!! Nem? Légyszi segítsetek! 😞😞😞
megprószálom úgy akkor hogy a tûzfallal buherálok valamit!
2gép összekötéséhez: cross-link kábel kell
routeren stb.-n keresztül: normál kábel kell
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
routerrel kötötted össez a gépet?
Most vettünk 2 zsír gépet és hálózatba szeretnénk játszani!!!
Hiába csinálok én vagy õ "servert" nem látjuk egymást!!
Nem tudnátok segíteni!!
Segítségeteket elõrre is köszönöm!!!
sziasztok!!! Email: [email protected]
csak 2 hangszoro szol és semmi mély <#sir>#sir>
mit tegyek?
Az én kedvencem a splitter, és nem igazán csipem azt ha összevissza lehet minden hüle kocsit választani, ugyhogy nehéz jót játszani mióta fenn van az 1.2 patch, azelõtt nem volt ilyen probléma érdekes módon, csomóan derbyztek, most alig 😞
kevesen multizunk, legalábbis mindig kevés a szerver(vagy éppen nincs is 😞 )
Forza.
Flatout 2-ben még abszolutt új vagyok. De szívesen tolnám neten itteni arcokkal. Lenne két kérdésem.
1.Látom az 1.2-vel tolja mindenki. Elötte feltegyem az 1.1 betát és utána az 1.2-õt vagy egybõl az 1.2-õt?
2. Valami szerverkeresõt használtok ahhoz hogy találkozzatok vagy a játékban az online opcióban mindig egymásra találtok?
Forza.
filesystem (nincs kiterjesztés
fo2d.bfs
ezek közül a fo2d.bfs-re lesz szükséged!
Ha 1.0 játékod van, akkor notepaddal nyisd meg a már meglévõ filesystem nevü fájlodat a flatout2 mappájában és ird be az utolsó sorába:
fo2d.bfs (ezután NE NYOMJ ENTERT!!!!!! a kurzor villogjon az s betû után!!!)
Mentsd a fájlt.
Ha 1.2-re fel van pecselve a játék, akkor a módositandó fájl neve:
patch (nincs kiterjesztése)
Ne feledd, ha beirtad a magyaritás .bfs-fájlt a fenti két fájl valamelyikébe NE nyomj entert, csak ird be és SAVE!
ennyi.
Forza.
A cfg. fájlnál nem lehet átírni,h 1024 legyen a felbontás?
Glory, Glory Man. United!
Be akarnám állítani a játékot,tehát a Setup menü,hirtelen elõugrik,majd eltûnik,valaki már tapasztalt ilyet?
Mert a képernyõbontást akarnám 1024-re tenni,de így semmi esély.. Valakinek van ötlete mért csinálja?
Glory, Glory Man. United!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Köszi Zsoltnak, hogy mellém állt. Elõször is, mindenkit megszeretnék nyugtatni a játék érthetõ és kezelhetõ így is.
Most járok olyan 60-70%-nál az utcai futam következik azaz a STREET RACING. Sõt van egy 7 éves fiam akinek már egy pár futama van hátra és a bónusz pályái is készen vannak.
Csak én is olyan vagyok mint az elõttem szóló, hogy tetszik a játék nagyon de egy kis plusz örömérzetet adna ha MAGYAR betûkkel lenne teletûzdelve.
A másik dolog 70MB-nyi a fordítás, van benne munka rendesen szerintem. Akkor már tiszeljük meg azokat akik ezen dolgoztak azzal, hogy használjuk.
A harmadik, nekem betárcsázós netem, van ezért elmentem egy gagyi, szarul összerakott hozzánemértõ gyerekek által vezetett internetes szalonba (mivel csak ez az egy van és még akkor nem tudtam, hogy ilyen) letölteni ezt s még pár dolgot. Hosszú viszontagságok után sikerült letölteni: elõször lefagyott a gép azután jött még két emberke netezni emiatt teljesen lelassult a gép, pendrive hiányában lemezre irták ki de za se sikerült egy bõl stb. stb. stb.
A lényeg, hogy megvan de idegesít, hogy nem tudom felrakni. Pedig úgy is próbáltam, hogy csináltam neki egy külön mappát, odatelepítettem a magyarítást és onnan próbáltam bemásolni.
Na jó, gondolom uncsi már olvasni, pedig nem is akartam reagálni. Legalább lesz miért anyázni! (Miattatok majdnem lekéstem az NHL fogadásomat)
Ui: Küldjetek már egy pár fotót, hogy megtudjam melyik a motor, az abroncs, a fék, a kipufogó stb. nehogy valami mással tunningoljam fel az autóm.
Jó játékot mindenkinek!
na mind1, ez az én véleményem.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Egyáltalán nem kötekedésnek szánom !!!
De én Magyar vagyok, gondolom Ti is. Akkor mértne lehetne "Magyar feliratokkal" használni, hamár csináltak hozzá !!!
Pain is inevitable. Suffering is optional.
A telepítõ "FlatOut 2" künyvtárba teszi a magyarosítást, de a játék telepítve "FlatOut2" van. (Én ezt tapasztaltam.)
Tehát vagy a telepítés folyamán Te adod meg a helyet, vagy telepítés után áthelyezni.
A magyarítást akarom kérdezni, hogy neked sikerült felrakni?
Minden magyar lett ?
Nekem csak a rajt cél felirat a bejelenkezõ oldal más nem, pl. a menü nem.
Mi lehet az oka szerinted??
Azért jöttem ide.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Forza.
Megvan a game,de nem indul.
Feltelepítem és iditasnal a videó után BUMM és annyi.A képen a Flatout2logo meg pár felirat.
Valami Fatal error-t ír....meg lehet oldani?
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"