7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
hunbalee #6744 cső vmi bindi leirhatná mért fosok ma a serverek????
a patch 1 fos semmi szerepe nincs
c6 van nekem igy is pecs nélkül -
#6743 Tudom hogy jó a patch de nem értem hogy azonos verziók mi a rákért nem ismerik fel egymást most úgy müködik a dolog hogy nekem fenntvan 1.2 a havernak nincs és most ugyanugy látunk minden szervert!
Haverom felrakta 1.2-öt else indult neki a game szóval vannak érdekes dolgok! -
#6742 Biztos csak fáradt.... -
#6741 kb mert 25 féle netes javitás van az 1.2-ben ...
patchet minek ... anyám ... mintha tegnap ota játszanál PCn grebber, vazz :D -
#6740 1.2-es patchet tegyétek fel. Akkor legalább lehet chatelni is a futamok után. :) -
#6739 mert patch az jó.................... -
#6738 De miért ha a másik 2 srác látja egymás csak én nem őket? -
#6737 Patchet mindenkép rakjátok fel! -
#6736 Nincs fennt senkinél se a magyarítás se semmilyen patchek!
Hamachival se látom őket és őkse engem ők viszont látják egymást (3-an vagyunk). -
#6735 Ne rakd fel a magyaritást mert az bezevar, patchet rakd fel...! -
#6734 Na frankó haver is megvette erre én látok 6 szervert ő lát 25-öt de persze egyik se ugyanaz ennyi a közös multinkról :( -
#6733 Az Xboxos Flatoutot láttad szvsz. Más a címe de ua. mint a Fo2. -
MagyaR #6732 Hmmm. Valami elég gáz lehet velem, mert most tisztársa megvok győződve róla, hogy 1 hónapja felmentem vmilyen oldalra, és mintha láttam volna a flatout 3 demóját :D. lol.
Azt most mondtam, h hazajövök és letöltöm, erre semmi. Rákerestem mindenhol, és nincsis ilyen. Gondoltam rá, h a fallout 3al kevertem, de emléxek vmilyen kocsis képre mellette, meg vmi szövegre ami flatoutos volt.
Na mind, ez csak olyan érdekes:D. Lehet, h egy másik dimenzióba voltam éppen :). -
Sanzistift #6731 Nem tudom mit csináljak a sok plusz kocsival, amit eddig leszedtem.
Hogyan kell őket bérakni? -
#6730 :( -
#6729 Karrier/Garázs és lenyomod a del-t a kívánt autónál.
Más. Sajna ebben a játékban is megjelentek a csíterek :(. tegnap volt egy k*cs*g..... Vexterrel úgy ment mint a flatmobillal..... -
#6728 hm és az hol érem el? -
#6727 Ez a tesztpálya. -
#6726 Ez nem véletlenül a tesztpálya? -
#6725 Hát valami mod Track.
Néz körűl itt. Nagyon sok van ám. ERRE TESSÉK -
#6724 ezt a pályát hogy lehet elérni? vagy mi ez? -
Kenworth #6723 és az extrasba ha beirtam a kódokat hol találom meg??? -
Neoncsoves #6722 #12 vagy ilyesmi -
#6721 Hogy lehet színezni az online nevet? -
#6720 extras -
Kenworth #6719 Ha kódokat akarok beütni, azt hol kell beirnom a játékba hogy elfogadja??? -
#6718 fura :( esetleg hama topik, hátha ... -
Turboraider #6717 Igen zölden látjuk egymást és a pingelés is megy. Amikor viszont a játékban csatlakoznék haveromhoz(mert ő a szerver) nem látom. Szerencse hogy online-ban tudunk játszani, mert így nem nagy probléma. -
Neoncsoves #6716 elővettem a gémet... haverokkal 3an szoktunk játszani... én nevem Bubee
2 haveorm neve: brox1, ph0b0s -
#6715 hamachiban mindketten zöld pöttyösek vagytok? hamachi pingje megy? -
Turboraider #6714 Tudom hogy a Lan-t kell nézni...és mostanában hamachival játszottunk is haverommal...de pár napja nem látjuk egymást amikor csatlakoznánk. -
#6713 megy, ha olyankor a LAN-t nézed ... én játszottam is, 1.2 vel -
Turboraider #6712 Hali! A hamachis játékmód nektek megy? Nálam csak az online mód műkszik sajna :( -
#6711 én azért se akadok majd fenn a 2499-ért fogják adni :D még akkor is megveszem -
#6710 ok, ha javitanak minden bugot, szebb lesz, plusz pályák + kocsik, jol optimalizált továbbra is : megveszem 2ezerért
de majdnem ugyanazért nem adnék ki még1x pénzt -
#6709 Na, azért nem hiszem. Az eredeti nálunk abszurdan olcsó volt, az eBay-en még most is 7k körűl leet megvenni ezt a játékot. Örülhetünk ha majd kiadják itthon, és az is csak 2k lesz. -
#6708 2 sóskifliért osztogatják majd:) -
#6707 LOL ha belegondolok hogy az eredeti 1919ft volt mennyi lenne ez a kieg? 299FT :D -
#6706 Ahogy mondod :p :D
Meg optimizálják olyan nagyszerűen mint a Fo2-t, és akkor aranyba foglalom a nevüket :p :D -
#6705 jah, de az inkabb amolyan bebiztositas lesz sztem... nem hinnem h egy tupirozott fo2-nek lenne értelme ... adják ki kiegként, olcson, tovább javitott multival és akkor ismét adok érte pénzt ... :)