7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#1841 Egyébként én azzal baszakodtam az elején. hogy nem winrarral csomagoltm ki, hanem TC-vel...így a blindwrite nem akarta kiírni.Miután azzal kicsomagoltam gond nélkül kiírta. -
Richard90 #1840 ott a LAN-ra a Flatout 1 :D -
Repülő Gyík #1838 Igen, de átlagba a van akinek megy, van akinek nem, az úgy szokott kinézni, hogy 85-90%-nak megy, a többinek nem!
Tehát bukta!
-
Torry #1836 NFO alapján csináltad?
VAn akinek megy, van akinek nem:D -
Repülő Gyík #1835 Nekem van egy SONY Dual RW Drive nevezetü USB dögöm, mégsem ment:)
Tehát elmélet cáfolva!!!!!!!!!!!!!
-
Torry #1834 Világos csak külső USB nem mindenkinek van:D -
Repülő Gyík #1833 Már csakazértis megnézem, hogy megy-e azokkal a módszerekkel, amit leirogatnak.
/Eddig a TDK, meg mittudomén milyen lemezes kiírás megbukott!!!!!/
-
Torry #1832 Nah úgynézki tényleg hülyeség az sp3.
Maradt a Vista-s megoldás. -
#1831 Na ezis ki lett tárgyalva, további sp3as elméleteket törlöm, amig nem rak be valaki megdönthetelen képeket hogy neki igy megy addig lehet hanyagolni a témát. -
Torry #1830 Csak mondom, hogy nembírom megvenni egy fasza lan-ig azért kellene minél hamarabb valami törés. -
#1829 vagy talán vegye meg (2000 huf)? legalábbis nekem ez a meglátásom. inkább, mint holmi erőforrás zabáló béta vindózzal szórakozzak. másrészt ez még mindig nem egy nfs, ami ne érné meg a pénzét:) -
Torry #1828 Csak azt nem értem, hogyha ez működik, hogy az istenbe jöttek rá erre?:D -
Torry #1827 Egyik torrentes oldalon írt egy srác hogy neki tökéletesen megy.
"na figyeljetek:
ha felteszitek az sp3-at ami csak egy elozeteskis hotfix...afele kiegeszito ( meg en sem probaltam )...
ssolitude:ugy gondolod csak szorakozok ?
regisztraljatok az sg oldalara....http://www.sg.hu/forumregisztracio.php
ez meg nem eleg h leszedjetek a torrentet, es elkezdjetek letolteni az 500Mb-os cuccot !
aztan megkerstetitek a cikkek kozott az sp3 cikket...en ezt megtettem helyettetek
http://www.sg.hu/cikkek/39922/elerheto_az_interneten_az_xp_sp3_elozetese
aztan ide:http://www.thehotfix.net/
itt rakattintasz ( szinte mindenhol jo parszor) h DOWNLOAD
http://www.thehotfix.net/forums/index.php
aztan bejon ez az oldal es itt kell meg egy regeles...na sok sikert aztan pedig mar csak megkeresed alul h SP3 es leszeded a torrentet
van meg egy csomo progi
szivesen mindenkinek"
remélem nemharagszik meg érte endel.
-
Grusi #1826 Sracok, hagyjuk már ezt az sp3-as dolgot, őszntén szólva senkivel sem találkoztam, aki feltolta volna azt az idézőjeles hotfixet, és utána visszajelentkezett volna :D Inkább hagyjátok a dolgot, ezer százalék, hogy nem működik. Aki annyira akar vele játszani, tegye fel a windows vistát. -
#1825 De melyik verziója a game-nek, és milyen formátumba alakítva? -
Torry #1824 Ezlenne az? -
Torry #1823 Igggen? És ez 100%? -
Torry #1822 Mer aza helyzet, hogy jövhét végén lanparty lesz. Aztán pont nem tudjuk megvenni. -
#1821 Az hogy azt feltéve + legujabb 4.03-as daemon tools + cd/dvd rom lehuzogatás és fut a game! -
#1820 eddigi EVM játékokon télleg semmi másolásvédelem nem volt, de ez így hülyeség, hogy azért, mert nincsen pénze rá....
de már mondtam is, hogy átnéztem őket, és semmi védelem nincsen rajtuk...
de sztem flatout 2-n lesz... -
Torry #1819 Mert most mi ez az sp3-as mizéria? -
Emb3rke #1818 Vki akkor tudna adni egy SP3-as linket? Mert amit eddig találtam (ami az sg.hu-n is volt hírben) az nem volt jó :( -
#1817 LOL hol élsz te gondolkozzál már nem a bolt szabja meg milyen védelem legyen rajta.
Mielőt hülyeségeket irsz gondolkozzá! -
Newfronter #1816 És ki mondta hogy nem lehet? Mi csak a védelemről beszéltünk. Persze hogy megy Xp-n, ezt senki sem kérdőjelezte volna meg. -
#1813 ez aztán a bizonyíték... egy worthplaying.com-os háttérkép, és a tálca... -
#1812 egészen pofás lett a FAQ, de üzenem a kedves készítőnek hogy a támogatott videokártyák résznél ez a sor: "ATI Radeon® 9600 és e-felettiek" feleslegessé teszi az összes utána következőt.
Elég lett volna csupán annyit írni, hogy az összes nVidia és Ati kártyán megy, amely támogatja hardveresen a directx 8.1-et, és slussz. Felesleges szépen sorban leírni az összeset, főleg hogy a végén már majdnem minden külön Ati típust külön szériaként tüntetett fel a kedves szerző...
Ezenkívül pofás, és igényes munka, gratula -
#1811 Itt a bízonyíték h lehet jáccani vele Xp -n! -
Repülő Gyík #1810 Én pont ezek miatt szoktam kipróbálni.
-
#1809 hát ez remélem nem olyan könnyű az irányitás mer akkor... -
Newfronter #1808 Most megnéztem de nem találtam fokozatváltást. :( -
#1807 akkor jó,mert a gépünk teljesen ugyan olyan. -
#1806 Még annyit hogy az 1ben volt arcade fokozat, és nehezebb ( nem szim mer ez nem szim ^^ ) itt is lehet választani a nehezebb irányítást? -
Newfronter #1805 Na megint mentem kicsit.
Javítottak azon, hogy a csávó nem repül ki minden rezzenésre a verdából, mint anno a FO1-ben, hanem csak az igazán nagy ütközésekben.
A grafika gyönyőrű, alig hiszek a szememnek, sokat kihoztak belőle, 9800 PRO alatt hihetetlen szép grafikája van és szinte majdnem fullon nyomom, az anizotróp szűrést vettem lejjebb.
Az ütközések hangja változatosabb sokkal, a tereptárgyak hangja más és más, nagyon feelinges ahogy berobban a benzinkút és te 130-al vágtatsz közben, és távolról úgy néz ki a robbanás mint egy mini atombomba. :)
A kocsik típusai megsokasodtak, és már egy sérülést jobban megvisel a verda, hiszen irányíthatatlanná is válhat. A környezet nagyon feelinges, jól megszerkesztett pályákról van szó.
Nincsenek túlsúlyban a városi pályák, az csak egy típus a többi közül.
Szóval most még pozitívabb a véleményem mint előbb. Így elsőre azt mondom jobb lett az előzőnél. -
#1804 még szép hogy igen, a nem hivatalos SP3-as WinXP annyi, hogy az SP2-bve bele injektálták az eddig megjelent javításokat.
szóval nem kell félni tőle. rosszat még nem hallottam róla. -
#1803 Amúgy szerintem Mo-on az EVM-es verzió nem is lesz Starforce-os, mert nincs pénze az EVM-nek ilyenre, főleg nem úgy, hogy megérje neki 1919 HUFért. Ezt azért gondolom, mert én úgy tudom, hogy a kiadó rakja rá a védelmet. Ha nem így lenne, írjatok
Azt ajánlom mindenkinek, hogy vegye meg! Én is ezt teszem -
Newfronter #1802 Akkor én este valami másféle SP3-at akartam felrakni, mert kisebb hotfixek voltak, szal gáz volt. Esetleg priviben megadhatnád a linket. -
Newfronter #1801 Hasonló az első részhez. De itt részletesebben van megcsinálva, választhatsz (egyelőre)3 féle pályatípus közül sivatagi, erdős, és városi pályák. A karrier módban van ez.
Ha jól láttam single race módban kipróbálhatjuk az összes pályát, nincsenek lezárva.
És végre a multi szerverkeresős. :)
Természetesen megveszem a játékot, még ha nem CD kulcsos sem, mert megérdemli ez a játék ezt.
Az ütközések kidolgozottabbak, és van olyan is hogy egy sziklafal oldaláról legördülnek kövek a verseny közben, eléggé izgalmassá téve azt.
Az irányítás mintha még könnyebb lenne. A nitro feelingjén javítottak kicsit.
A fizika még kidolgozottabb lett, és eléggé effektdús. Jól fog menni a gépeteken, minimum ugyanolyan jól mint az első rész, vagy talán jobban is. Nagyon jól optimalizálták. És ezt egy beta oprendszer alól írom. -
#1800 nos több helyen is azt olvastam, hogy a nemhivatalos(házilagos) SP3 frissítéscsomag feltelepítése után elindul a játék, már csak az a kérdés megéri e a rendszer stabilitását veszélyeztetni, szerintem egyértelműen NEM! -
Newfronter #1799 Egy pill megnézem. (Vista alatt játszok vele és itt szépen megy) -
Djemba #1798 a gaameban van valami karier mód vagy olyasmi történet mint a Toca race drivernek?