7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
Newfronter #1885 Nem. -
#1884 azér nfs más kategoria de nekem is jobban be fog jönni a flatout 2
a multinál szervert lehet keresni a the all seeing eye progival is? -
Newfronter #1883 A Derby része nagyon állat. Végre nem törnek azonnal a kocsik, hanem szép lassan. Lehet mondtam már.
Ha valaki felrobban az eléggé látványos tud lenni. Derbyben ha nekimégy valakinek, azért pontokat kapsz.
Nemtom volt-e az 1-ben nitro, mármint a derby módjában, itt van. Az ellenfelek felett van egy kis nyíl, és színeződéssel jelzi az állapotukat. Itt dupla annyi a derby pálya, mint az elődjében. Ja és a grafikától továbbra is hidalok, mert gyönyörű bloom-al meg AA-val. Lehet van egy kis HDR benne...
Online multinál természetesen kereső szűrő is van. És sokan játszanak jelen pillanatban is rajta.
Én előre elkönyvelem az év autós stuffjának. Valahogy ez jobban bejön, mint az NFS. NFS rajongók kíméljetek! -
#1882 jah :D 1900ft al leértékelték..már 19ft tól elvihető :D -
#1881 patch? még csak most jött ki -
#1880 Nálam mind két link az egyes patch-et adja be. Ezt írja Поиск flatout 2 patch.
Az, hogy Поиск=keresés ha jól emléxek orosz tanulmányaimból.Nem ad nálam semmi FlatOut2 patchet.
De ha te megtaláltad, akkor ok.
-
Repülő Gyík #1879 Mikor dudsz vele legközelebb játszani? :)
-
Newfronter #1878 Hagyjátok már az SP3-at! Állandóan csak ezt lehet olvasni. Aki ki akarja próbálni, rakja fel a Vista beta 2-őt. De ne legyen több kérdés a warezról! Fejezzük be, cserébe kérdezhettek valamit a játékról! Igaz csak késő este tudok vele legközelebb játszani. -
Repülő Gyík #1877 Amit én szedtem le, az Flatout2 1_1 volt. -
#1876 Igazatok van, csak próbáltam valami jót kitalálni, de hát nem jött össze :)) -
#1875 EVM egy forgalmazó. -
Torry #1874 Legyen egál, mert Te is nagy baromságot mondtál -
#1873 Amúgy nincs harag, látom Arsenalos vagy:)) -
#1872 LOL! Az első részhez való az a patch. -
#1871 LOL, amúgy te vagy hülye, mert az EVM nem egy bolt:))
De nem akarok veled összeveszni:)) -
#1870 hát ja:D nem mintha lenne más:D
nyugizás van, olvass. nem kell sokat, fél oldalt max (se). -
Torry #1869 Fogadjunk, hogy a CRC-t :D -
#1868 még jó, hogy egyre kevesebb játszom:D és akkor sem újakkal, szal eddig nem is érintett az sf téma, max 1 alkalommal. azt is inkább megvettem, már csak azért is, mert hazai termék:) -
Newfronter #1866 Köszi szépen próbálkozok, eddig nem jutottam velük eredményre. :( -
Repülő Gyík #1865 Ez a pöcs is xar.
Érthetetlen hibaüzenet, és ennyi!
-
Torry #1864 De rohadjanak szét még a végén tényleg megállítják a warezt:D
Persze teljesen nem fogják soha, dehát mostanában mennyi szenvedés van már egy-két játékkal :S -
Repülő Gyík #1863 Most küldik az SF-et:)
-
Repülő Gyík #1862 Vagyis csak az működött:(
-
Repülő Gyík #1861 Bocs, azt nem olvastam végig, csak poénból írtam, mert vagy 40 képet úgy kellett megcsinálnom, és nálam mégy működött!
-
#1859 ki se jött és már patch ? -
Torry #1858 Kötöszkötsz? -
Djemba #1857 Flatout 2 patch 1.1 -
#1856 írta, hogy nemjó -
Repülő Gyík #1855 Print Screen és Paint? :)
-
#1854 irfanview? -
#1853 HyperSnap DX-használom
One2B
CyClops
Screen Rip32
otSmart
Capture LITE
UltraSnap
Fullshot-használom -
Repülő Gyík #1852 Hát ez az SP3-nak nevezett valami mekkora ökörség.
1 mappa, ami 270 fájlt tartalmaz, és tegyem fel eggyesével, mert rendszerhibát okozhat, és jelenleg a legtöbb önkéntesnek okozott is 3-4 órás reinstall időtöltést:)
2 hetes a rendszerem, tehát inkább valaki más vállalkozzon, pl. akinek érik a reinstall, mert az nem kockáztat:)
-
Djemba #1851 fALOUT 2 -
#1850 fényképező ? -
Newfronter #1849 Valaki tud mondani jó képlopókat? Raknék be shotokat, de Vista alatt érdekesen működnek. :S Az egyik becsíkozza a képet, igaz látod rajta a lényeget, de mégis olyan, mintha egy lézerács mögött néznéd a képet. A másik képlopó meg nem a játékot shotolja, hanem a desktopot. :S
Ezek nem jöhetnek szóba: Fraps,Howies Quick Screen Capture, na meg a Print Screen sem. -
Repülő Gyík #1847 1. Ne nevezz a testvérednek!!!!!!!!!!!!!!!
2. Itt 99%-nak nem megy. Ha ez változik 10-15%-ra, akkor elfogadható. Mit nem lehet ezen érteni.
Utálom, ha egy ember kedvéért kell valamit fordítva leírnim!
-
#1845 mondjuk tény, hogy per pill nekem se lenne rá 2 fölös ruganyom. majd csak lesz vmi.. olyan még nem volt, hogy sehogy se legyen. legalább a lan már megvan itthon:D
[munkanélküli pályakezdő infósok mindennapjait éli:C] -
Richard90 #1844 de hát még nincs itt a kettő :D:D csak júli 15-kor lesz itt :D -
#1843 De drága testvérem...ha 85-90%-nak megy, akkor abban mi a bukta???...nem értem az összefüggést...tudtomal nem én gáncsoskodok a leírtakkal...lol! -
Torry #1842 Jaja, csak ugyehámmosmá hogyha itt a 2 csak azzal kellene