7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#1928 ugye? nekem is ez az 1etlen bajom... -
#1927 huu majd hogy zúzok mindenkit :D -
#1926 korrekt. Semmi forradalmi a grafban, (nem is vártam) de határozottan kellemes. Teteszik -
#1925 váó ez nekem tetszik! -
#1924 Jött be a faxomnak az outrun irányítása :) Az 1 szar :)
1ébként a választható mód az tényleg nem baromság. (xpand rally-ban is jó 5let volt anno) -
Newfronter #1923 Az egyik játékos meghalt. :)
Ez történik akkor.
Más:
Aki nem tudja hogy kell átalakítani a blindwrite-os formátumot, a megszokott CLONE verzióvá. Annak itt egy csomag, benne van minden ami kell. Leírással!
segedlet
Vista beta 2 kell a futtatáshoz, vagy majd a jövőben megjelenő emuláló szoftver.
Hasznos lesz ha az eredeti lemezedet nem akarod járatni a meghajtóban.
De ajánlom vegyétek meg! -
#1922 a 22-es képen mi történt hogy ilyen nagy a tűz? :) -
#1920 óóóó .rarba még jobb lett volna, de jau ez is, köszi -
Newfronter #1919 Inkább linkbe raktam, ez kicsit sok lett volna.
Kép (80.2 KB)
Kép (89.0 KB)
Kép (87.9 KB)
Kép (96.9 KB)
Kép (82.9 KB)
Kép (79.6 KB)
Kép (78.4 KB)
Kép (79.2 KB)
Kép (63.2 KB)
Kép (81.8 KB)
Kép (94.7 KB)
Kép (85.7 KB)
Kép (89.2 KB)
Kép (84.7 KB)
Kép (93.8 KB)
Kép (98.6 KB)
Kép (130.7 KB)
Kép (91.4 KB)
Kép (86.4 KB)
Kép (56.8 KB)
Kép (86.7 KB)
Kép (65.2 KB)
Kép (80.0 KB)
Kép (58.7 KB)
Kép (42.5 KB)
Kép (84.9 KB) -
#1918 szóval elbaszták :(
éreztem, h minden nem klappolhat, s ha kivették a szim módot, akkor ez kormánnyal már felejtős lesz :( pont az az árnyalatnyi nehézség adta meg a játék finomságát, volt kihivás uton tartani a verdát :((
ez ezexerint kocsikat és köveket kerülgető mario lesz .... istenem, annyira fájt volna benthagyni a szim modot?
olyan szivesen megvettem volna :(((((((((((((
maxtreme: nemértem miért problémázol, ha egy játékban VÁLASZTHATÓAN van nehezitett irányitás :( de kinek is beszélek???? neked a outrun c2c irányitása is bejött ;))) :DDD (no offense, vicccelni probálok ;) ) -
#1917 vagy thumb :) -
#1916 800*600 majd pls ·· -
#1915 FAQ esetlegt? -
#1913 Multiban is? :D
oks, várjuk :) -
#1912 F8 illetve del +enter gombal. -
Newfronter #1911 Ja csak 2-őt.
De mindjárt érkeznek shotok, megtaláltam a screenshot gombot a játékban LOL. kissé égő, elkerülte a figyelmemet. -
#1909 Persze h mind1, csak érdekel a dolog :)
-
#1908 szvsz a karaktermennyiség a leglényegtelenebb:) -
duo2 #1907 Miért CD-n van az 576-nál előrendelt Flat Out2? Azért kérdem mert méreteit tekintve a játék inkább DVD lemezre illene. -
#1906 Nem úgyértve arcade persze. (nem 1 NFS u sorozat ahol a fizika... NC :D)
Mondhatnánk hogy a pécések burnout-ja :) -
#1905 Hát nemtudom mit kezdenél egy 600-900 pacis géppel^^ -
#1904 hány karaktert lehet a játékba választani? :) Megen cska 2-őt? :(
Videoban látott szőke csajjal nem lehet lenni ? :D :D Megnézném hogy repül ki a szélvédőn :] (és akkor nem vagyok beteg ember :D ) -
#1903 jelen esetben persze, hogy jobb a kényelmes irányítás, de én pl meglesnék egy városos autókázós okosságot a valóshoz erősen közelítő fizikával:) -
#1902 Nem! Tévedés! Ez a játék többre hivatott mint egy arcade szar... Van benne fizika! -
Newfronter #1901 Jaja én is a könnyebb irányítást szeretem. Tudom lesz akinek az nem fog tetszene, épp azért írtam negatívumnak.
Ebben aztán lesz agyament szórakozás...:) -
#1900 Aki szimre vágyik, menjen LFS-ezni :)
Én őszintén megmondom (jöhetnek a kövek :D) sokkal jobban szeretem ha az irányítás könyebb. Lehet hogy nem realisztikus, de legalább (számomra) élvezhető :)
Nem szeretem mikor a játék kárára megy a túlzott realisztikára való törekedés.
Ez a game meg nem szimnek készült, hanem 1 agyament arcade szórakoztatásra :) -
#1899 Mellesleg kész vagyok ettől az arcade vagy sim irányítástól. Ami sim az überkirály, mert nagyon nehéz.Röhögök az olyanokon amik valós fizikáról meg nehéz irányításról beszélnek. Énszerintem , aki már vezett autót az tudja, hogy a valódi irányítás sem olyan nagyon nehéz, ha úgy lehetne vezetni ( olyan nehezen ) mint egyes szimulátorokban amiket emlegetnek etalonnak igazi autót, senki nem tanulna meg vezetni :)
-
#1898 ezek a mai nagyobbak -
#1897 ^^ hát hogy ne legyen olyan mint a fosadék nfs vagy akár melyik uj generásciós betonkocsi szimulátor... szvsz ha jobbra-balra kanyarodok akkor ne ugy vegye a kanyart egy szar utcai kocsi mint egy forma1es... -
#1896 "Igen ez lehet az egyik gyenge pont, a túl könnyű irányítás."
Hát nektek már semmi nem jó? :D Sokan állandóan azért sírnak hogy ilyen meg olyan szar az adott gamenek az irányíthatósága. Ezé meg jó, mégsem jó nektek :)
Ki érti ezt.. :)
-
#1895 Szépen megvárom kijön, bemegyek boltba és ha 2k megveszem. Azt hiszem reális itthon hazai fejlesztésű stuff ombre hazai membereknek olyan 4e-ig új játéknál full reális lenne...
-
Newfronter #1894 Akkor rendben van. -
#1893 Sok dolgot nem vártam, jobb fizika? már ez 1ben is átlagon felüli volt. Szebb graf? 1is jól néz ki még mai szemmel is. Akkor mit is vártam? uj kocsik, pályák, minigémek, még részletesebb törés... ezt mind megkaptuk. -
Newfronter #1892 Igen ez lehet az egyik gyenge pont, a túl könnyű irányítás. De mivel még nem merültem bele, így erről még nem tudok részletesen mit mondani.
Sajnos sok pályán van grafikai hiba, ez 1értelműen a beta drivernek tudható be. Ezen az oprendszeren ez is öröm ha megy a játék. De megérte felrakni, volt már fönt máskor is.
De annyira ne légy szomorú, mert más területeken elég szép előrelépés található. -
#1891 high dynamic range... ebből sokat nem tudál meg gondolom. Itt kicsit olvashatsz róla+ képek -
#1890 és mi az hogy HDR? bocs ha láma kérdés -
#1889 HDR biztos nincs csak olyan hatású effekt... Nitro nemizgat, nemtudom miért kell erőltetni minden játékban... olyan irreális... ez roncsderby, nem gyorsulási verseny. Amit leirtál szép és jó, de én még mindig tartok az irányítástól, hogy túl 1szerű lett, 1ben az volt a jó hogy "pro" modban kanyarban kellett rendesen csúsztatni, nem fordult egyből és nem utolsó sorba kormánnyal is nagyon élvezetesen lehetett csapatni... -
Newfronter #1888 Igen sok. És természetesen nem hagyjuk épen egymás verdáját!
12346: Oké nem teszem. :) -
#1887 ne hasonlítsd az nfs-t ehhez plíz;) -
#1886 és már sok szerver van?
majd mi is gamelünk együtt mi?