7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • demetan
    ezt meg hogy csinálta??
  • Newfronter
    SF4 OWNED
    :D
    Hogy mit nem csinálnak egyesek. :)
    IE alatt nézzétek!
  • zsanet
    nem megy feladom egyenlőre
  • fireball
    hát,én nemtom...én pl 1 forintot sajnálok ien virtuális dolgokra:D:D
  • Neoncsoves
    Na? Sztetek?
  • csoola
    sztem csak megvette a forgalmazási jogokat az evm és kész. kell nekik is zsozso és rájöttek h ezzel lehet kaszálni
  • ollie
    Eh, 1919 Ft lesz?? Ezt rögtön meg kell venni! :)))
  • Newfronter
    Mert a DVD-s Multilanguage verziós, tehát többnyelvű. A CD-s meg csak angol.
  • duo2
    Mi a különbség a CD-s és a DVD-s Flat Out2 között? Elképzelhető hogy a DVD-s változaton van egy-két extra? Mert árban a kettő között bőven van különbség. Azért tettem fel ezt a hülye kérdést mert eddig sehol nem találtam rá választ.
  • Newfronter
    Gondoltam lesz ilyen kérdés...
    Mert a kiadó úgy döntött, hogy a magyaroknál így lehet eladni egy játékot. Tehát ez a kiadó tudja hogy kell eladni egy játékot, és ezért jelenik meg így. Ilyen erős védelemmel és ilyen olcsón igenis nagy sikere lesz MO-n.
  • fireball
    amúgy miér aggyák ien ócsóért a gémet??
  • Newfronter
    Nincs. És nemtom hogy adnak-e majd ki.
  • ollie
    Van ebből demo?
  • Neoncsoves
    Bár mondjuk azon a pár m-en nem múlik, mert haverokkal úgyis megyünk összevissza, de lehet hogy kisétálunk pestre
  • Neoncsoves
    Szerintetek Szombaton már lehet majd kapni a sparban ill. tescoban? Vagy van a sparban egy szamtech bolt (CompuGroup) ott is szoktak lenni játékok. Sztetek érdemes elmennem szombaton? Vagy esetleg vasárnap? Vagy maradjon a Hétfő?
  • bepe79
    Én detto. A Westendben lévő 576-hoz megyek reggel 10-re szombaton.
  • Newfronter
    Ja így már érthető. Elnéztem sorry.
  • Neoncsoves
    De elmehetek szombaton is hátha....
  • Neoncsoves
    Jó van hát te budapesten laksz én meg Dunaújvárosban, ahol nincs semilyen szoftverázuház, és a tescoban ill. sparban meg ritkán van olyan game ami nekem kell, mindig akkor van amikor már megrendeltem, igy jartam a BF2vel. De 17.én elmegyek tescoba + sparba és kész.
  • Newfronter
    Én előrendeltem és még sincs postaköltség, mert a bolthoz kimegyek és ugyanúgy 2k. :) Akár szombaton is megkaphatom.
  • Neoncsoves
    Én nem rendelem meg, minek ha 15.-e szombatra esik, 7végén nem szállítanak, 16.-a vasárnap, szintén nem szállítanak. 17.-re meg már meg tudod venni a tescoban ill. sparban postaköccség nélkül ugyanúgy EVM csomagban, szerzel neki borítót normálisat, kinyomtatod színesen és berakod az EVM-es helyére. Ennyi voltam, mégse rendelem elő majd megveszem tescoban vagy sparban azt kéészz..
  • zsanet
    ezt az SPTD-t hogy kell manuálisan beállítani? a vistás 1.25-ös sptd installerhez kellene.azt mondja hogy telepítsek fel softICE,winDBG kerneleket,de honnan és hogyan.légyszi segitsetek köszi
  • DjSylent
    az mind szép és jo hogy megadtátok hogy honan szedjem le de legalább egy cd kulcsot dobtatok volna mellé mert ilyen szarokrol nem akarom leszedni mert tele leszek virusokkal
  • Istencsászár
    "MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!"
  • Csuhai G
    2000 FT
  • lilgame
    na jól van én befejeztem...nem tudom megcsinálni ezt az uj windowst.
    mindenesetre köszi a segítségeket.eredetibe mennyibe kerül amugy?
  • csoola
    köszi, akkor irok oda most
  • Newfronter
    1. Egy külön partíciót csinálj neki, minimum 15-20GB-osat. Arra telepítheted.
    2. De kompatibilis. A gép indításánál nyomj F8-at és kiválasztod melyik oprendszert akarod elindítani. vista alat a legtöbb XP-s progi fut.
    3. Nem nehezebb, csak elsőnek szokatlan, viszont beta így van egy pár hiba, de nem vészes, ajánlom a Windows Update-et először, majd a hivatalos drivert letölteni és feltenni ami a beta 2-höz való.
    4. Nem fagy. A bugok főleg az oprendszer lassúságából adódik, meg a lassű boot idő, természetesen vannak programok alatta amik nem indulnak el, mert nem Vistára vannak tervezve.

Ezt jobb lett volna a Vista topikban leírnom, legközelebb ott kérdezz ilyet, pls!
  • csoola
    sztem se az FO2 se a vista nem fog sajna...
  • csoola
    na most én is kérdeznék, olyantol, akinek vistával van fent a game:
    1. ha a vistát feltolom, a gépet is le kell formázni?
    2. nem kompatibilis a vista az xp-vel igaz?
    3. nehezebb kezelni?
    4. nem fagy-e és mennyire bugos?
  • Me0w
    vista beta 2 letolt, telepit, cdket lehuz, daemonba mountol, orul.
  • djcom
    Toca 3 az tényleg jó játék.
    90%-nál vagyok,igaz nem mindennap tolom de sokkal jobb mint a 2 szerintem.
    Amugy a FU2-t kipróbáltam 4-féle lemezzel USB-s DVD-vel.
    Hát baszik menni.
    Simán NUKE-olni kéne az ilyen realase-t!
    Megveszem persze én is hisz a Toca 2-t is megvettem annak idején még 10 ezerért,csak már szerettem volna játszani vele.(Mármint a FU2-vel)(Mega WR2-t is meghozattam Daitsland-ból-és fel is cuccoltam pár helyre
    Na jóccakát:)
  • Neoncsoves
    Na megyek, jóéjt
  • Istencsászár
    Messze van a simtől, de nem, toca 1 elég volt utóbbik nem fejlődtek, csak kis mértékben... és túl könnyűnek tartom az egészet. ( konzolos, csak ez a baja )
  • 12346
    aham akkor ez volt a ma esti vicc a topikban. leszimulátorozni a tocát:| akkor próbáld ki az lfs-t vagy egy netkar pro-t, aztán visszatérhetünk a témára.
  • Richard90
    szerintem szimulátornak ott van a toca3... na za tényleg jóó játék...
    azzal játszottatok már? (istencsászár, arty)
  • 12346
    komolyan szarabb lett?:/ ez volt a parám nekem is.. vmi angoltudós visíthatna párat a hivatalos fórumon, vagy nekik is akár:D k**** gyorsan javítsák ki egy peccs formájában:P
  • Istencsászár
    Neis, nemjó mer előző részben volt most nincs, határozottan NEM!
  • Neoncsoves
    Nem akarok kötekedni de itt már senkinek semmi se jó?
  • Dave000
    Én az amúgyis kiírt dvd-t, miután nem működöt, arról csináltam ultraisoval egy mdf imaget és műxik :D, a grafika nagyon faja lett, 9800pro-val hasít 1280-on fullon, nagyon jól optimalizálták, és sztem elég jó a fizikája, a valósághoz közelít, hogy elég könnyű elméretezni a kanyart és olyankor tehetetlen vagy mint a valóéletben, szépen csúszik kifelé és ha jön a fa... :D