7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
Newfronter #2021 Ja és elfelejtettem említeni, van benne 9 körverseny szerű pálya, ahol nem az ütközés a főszerep, az idő múlásával kapod ebben a módban a nitrót. Ez a mód "Single Event" független a többitől. -
#2020 Nem jelent meg. -
Newfronter #2019 Pl kézikönyv. Vagy bármi más, de ezek engem sohasem izgattak. Magáért a játékért veszem meg. -
#2018 ha az ár ez marad akkor nagyon korrekt,ugy gondolom ennek csak örülni lehet! -
#2017 Oda van írva hogy magyar nyelvű útmutatóval nekem elég körités ez is ,nem tudom mire gondolsz még 1ébbként.. -
#2016 Hát ha az itt leirtakat pl Newfronterét akkor láthatód semmi buktató nincs benne! -
Newfronter #2015 Hagyj ezzel a hülyeséggel. Nem lesz rajta körítés(kis füzetek, stb.). Ennyi. -
Newfronter #2013 Mondjuk engem a GTR nem nagyon izgat. Nekem ez az év autós játéka, hanem a következő 2 évé. -
#2012 Valami buktató lessz benne sztem is,a mai árak mellett elég hihetetlennek tűnik egy iylen kedvező összeg...de bízunk benne -
Djemba #2011 a nyár autós gamae a GTR 2 lesz azt a grafikát semmi nem éri utol már amerikában megjelenet -
Newfronter #2010 Nincsenek? Csak úgy mondom akik szeretik az autós gémeket, ismerőseim közül azok mind megrendelték. Ennyit erről. -
Djemba #2008 1919 FT JA és tuti a 2 cd verzió lesz 1.5 gb de az eredeti az 4.5 és az a jóóóó bocsi az USB kábel hülyeség nekem simán megy és semmit nem csináltam vele ennyi csak jó gép kell neki ja és a legjobb ATI kártya ami megvan hehehe -
Newfronter #2007 FAQ-ban az van írva DVD-n jelenik meg. Az EVM-es borítón meg ez áll: PC CD-ROM.
Please edit Beaver! :) -
#2006 Azt sosem lehet tudni! -
Neoncsoves #2005 nem hiszem, azért annyian nincsenek rákattanva a gamere... mo.n -
#2004 Előre látom hogyha személyesen megyek 576-ba az fogad hogy már el is fogyott :D -
Neoncsoves #2003 másnap nem, hétvégén nem szállítanak -
#2001 Nekem tetszik,és meg is rendeltem jó gyorsan -
alakulat #1999 köszi -
#1998 Hát hétvégén elvileg nem megy csomag a postán és kb. 2 vagy 3 nap kell hogy elküldjék pestről egy kis faluba. -
csoola #1997 nem gagyi csak árkád, sztem eeket a billen jobb tolni (bár nekem is van a jó öreg logitech formula force gp) mint például a need for speedeket -
alakulat #1996 az 576 -nál a játék megjelenését követö nap szállitják ki? nem tudja vki? -
#1995 Asszem ezt én is megveszem! Bár az irányítás miatt, még elgondolkodom rajta...én kormánnyal szeretem játszani az autós játékokat, de hallottam, hogy gagyi az irányítása! :'(( -
Repülő Gyík #1994 Egyszerüen nem hiszem el, hogy még mindig téma az ára!
-
#1993 tényleg csak 2 rongy -
#1992 Van SF topik ott lehet erről beszélgetni. -
Neoncsoves #1991 Jaja -
#1990 Többe, mint amennyibe a Flatout2 kerülne legálisan, boltban megvásárolva.. -
#1989 jah meg pár hszal alattad is látni;) -
Repülő Gyík #1988 Viszont 15-20 sorral nem látsz messzeb?
Igen, megy másolva SCSI-n is.
-
szanci #1985 es Hacked savegame: http://m0005.gamecopyworld.com/games/pc_flatout_2.shtml
:) -
szanci #1984 http://fileforums.com/search.php?s=f395ce0be1df58d10c1c25b64189f48f&searchid=2062920 -
#1983 sztünk azt csinálsz, amit akarsz:C -
#1982 bocs, gondolkozna:))
-
#1981 Tök jó lenne, ha a legtöbb játékkészítő és kiadó így gondolkozni, mint a Flat out-é. Felmérné a piacot és aszerint cselekednének. Csak elég visszaolvasni, hogy hányan fogják ezt megvenni! Ha ennyibe kerülne minden, nem lennénk felháborodva a védelem miatt.
Az USA-ban meg vegyék csak meg 29$-ért (igaz, még így is olcsóbb, mint amennyibe nálunk szokott a többi kerülni az ÁFA+... miatt) -
duo2 #1980 Köszi.Már el is küldtem a rendelést az 576 magazinnak. -
Braveheart #1979 Ha tényleg 2000 Ft a játék akkor komolyan megveszem az eredetit. -
Repülő Gyík #1978 Érdekes, akkor én a bárkik alá nem tartozom.
Néztem én is olyan lemezen, és nem ment. :( -
miki90 #1977 direkt mutatják a ott a kábelt hátul szal azzal van vmi szvsz! -
#1976 Ahogyan bárki más is meg tudná. Külső USB-s DVD-meghajtó volt, és Blindwright6-os író-programmal megírt DVD lemez.