7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • Newfronter
    Ja és elfelejtettem említeni, van benne 9 körverseny szerű pálya, ahol nem az ütközés a főszerep, az idő múlásával kapod ebben a módban a nitrót. Ez a mód "Single Event" független a többitől.
  • Istencsászár
    Nem jelent meg.
  • Newfronter
    Pl kézikönyv. Vagy bármi más, de ezek engem sohasem izgattak. Magáért a játékért veszem meg.
  • Sly06
    ha az ár ez marad akkor nagyon korrekt,ugy gondolom ennek csak örülni lehet!
  • Sly06
    Oda van írva hogy magyar nyelvű útmutatóval nekem elég körités ez is ,nem tudom mire gondolsz még 1ébbként..
  • grebber
    Hát ha az itt leirtakat pl Newfronterét akkor láthatód semmi buktató nincs benne!
  • Newfronter
    Hagyj ezzel a hülyeséggel. Nem lesz rajta körítés(kis füzetek, stb.). Ennyi.
  • Newfronter
    Mondjuk engem a GTR nem nagyon izgat. Nekem ez az év autós játéka, hanem a következő 2 évé.
  • Sly06
    Valami buktató lessz benne sztem is,a mai árak mellett elég hihetetlennek tűnik egy iylen kedvező összeg...de bízunk benne
  • Djemba
    a nyár autós gamae a GTR 2 lesz azt a grafikát semmi nem éri utol már amerikában megjelenet
  • Newfronter
    Nincsenek? Csak úgy mondom akik szeretik az autós gémeket, ismerőseim közül azok mind megrendelték. Ennyit erről.
  • Djemba
    1919 FT JA és tuti a 2 cd verzió lesz 1.5 gb de az eredeti az 4.5 és az a jóóóó bocsi az USB kábel hülyeség nekem simán megy és semmit nem csináltam vele ennyi csak jó gép kell neki ja és a legjobb ATI kártya ami megvan hehehe
  • Newfronter
    FAQ-ban az van írva DVD-n jelenik meg. Az EVM-es borítón meg ez áll: PC CD-ROM.
    Please edit Beaver! :)
  • grebber
    Azt sosem lehet tudni!
  • Neoncsoves
    nem hiszem, azért annyian nincsenek rákattanva a gamere... mo.n
  • grebber
    Előre látom hogyha személyesen megyek 576-ba az fogad hogy már el is fogyott :D
  • Neoncsoves
    másnap nem, hétvégén nem szállítanak
  • Sly06
    Nekem tetszik,és meg is rendeltem jó gyorsan
  • alakulat
    köszi
  • Nohab
    Hát hétvégén elvileg nem megy csomag a postán és kb. 2 vagy 3 nap kell hogy elküldjék pestről egy kis faluba.
  • csoola
    nem gagyi csak árkád, sztem eeket a billen jobb tolni (bár nekem is van a jó öreg logitech formula force gp) mint például a need for speedeket
  • alakulat
    az 576 -nál a játék megjelenését követö nap szállitják ki? nem tudja vki?
  • Csuhai G
    Asszem ezt én is megveszem! Bár az irányítás miatt, még elgondolkodom rajta...én kormánnyal szeretem játszani az autós játékokat, de hallottam, hogy gagyi az irányítása! :'((
  • Repülő Gyík
    Egyszerüen nem hiszem el, hogy még mindig téma az ára!
  • artschi
    tényleg csak 2 rongy
  • Istencsászár
    Van SF topik ott lehet erről beszélgetni.
  • Neoncsoves
    Jaja
  • bepe79
    Többe, mint amennyibe a Flatout2 kerülne legálisan, boltban megvásárolva..
  • 12346
    jah meg pár hszal alattad is látni;)
  • Repülő Gyík
    Viszont 15-20 sorral nem látsz messzeb?
    Igen, megy másolva SCSI-n is.
  • szanci
    es Hacked savegame: http://m0005.gamecopyworld.com/games/pc_flatout_2.shtml
    :)
  • szanci
    http://fileforums.com/search.php?s=f395ce0be1df58d10c1c25b64189f48f&searchid=2062920
  • 12346
    sztünk azt csinálsz, amit akarsz:C
  • rockymitymók
    bocs, gondolkozna:))
  • rockymitymók
    Tök jó lenne, ha a legtöbb játékkészítő és kiadó így gondolkozni, mint a Flat out-é. Felmérné a piacot és aszerint cselekednének. Csak elég visszaolvasni, hogy hányan fogják ezt megvenni! Ha ennyibe kerülne minden, nem lennénk felháborodva a védelem miatt.
    Az USA-ban meg vegyék csak meg 29$-ért (igaz, még így is olcsóbb, mint amennyibe nálunk szokott a többi kerülni az ÁFA+... miatt)
  • duo2
    Köszi.Már el is küldtem a rendelést az 576 magazinnak.
  • Braveheart
    Ha tényleg 2000 Ft a játék akkor komolyan megveszem az eredetit.
  • Repülő Gyík
    Érdekes, akkor én a bárkik alá nem tartozom.
    Néztem én is olyan lemezen, és nem ment. :(
  • miki90
    direkt mutatják a ott a kábelt hátul szal azzal van vmi szvsz!
  • bepe79
    Ahogyan bárki más is meg tudná. Külső USB-s DVD-meghajtó volt, és Blindwright6-os író-programmal megírt DVD lemez.