FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FLATOUT2-RELOADED!! TORRENTEN LÁTTMA!!!!

Istencsászár
2 ezer forint... bele ne szakadj... jesszusom...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Maxtreme
szívesen, igazán semmiség😊

Sland
éreztem

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

acsati
kösz igy máris jobban alszok <#mf1>
Maxtreme
nece bammeg clone:

<#nyes><#idiota><#vigyor>

acsati
Jóéjt én mentem!

Holnap remélem lesz már egy clone!
SiteDisagner
<#violent><#violent>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

acsati
Flatout.2.SF.Clone-aCsAtI <#vigyor>
PLackó
<#gonosz3><#gonosz3><#gonosz3>

SiteDisagner
<#banplz><#banplz>szopi volt

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Sland
hát ilyen sajnos még nincs...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
MUSZÁJ PONTOS JÉÉÉÉ!!!!!!

SiteDisagner
FlatOut.2.SFCLONE-PLEX !!!!!!!!!!!!!!!!!

muszály volt!!!!!!
ha már nincs még gamma akkor vmivel fel kell dobni a topikot nem??
Beaver
tudtam hogy ezt valaki meglovagolja😄😄😄

Nama.. what?!

kijött!!<#idiota>
Így van. Ezennel zárjuk le ezt a témát, a következõ postban egy "Kijött!!!" szót akarok látni! 😊
SiteDisagner
Hoppá<#vigyor><#vigyor> Na majd irjad be! <#hehe>

Beaver
GMI valszeg mert privát a hely 😊

Nama.. what?!

Beaver
ma elég sokáig fent leszek, ha ejjel jön akkor írok.

Nama.. what?!

12346
és akkor mé nem linkeled be a népnek azt a bizonyos helyet lál
fontoskodunk fontoskodunk?😄

acsati
lehet holnap kezdik el majd hackelni <#smile>
Majd én elõbb szólok, mert tudok olyan helyet ahol elõbb megtudom hogy kijött-e.
Ha nem alszok és gép elõtt vagyok akkor bemásolom ide! Szóval semmi izgalom!
SiteDisagner
Énis csak az nforce-t ismerem...

erre valaki tudna segíteni (válasz)

énis alszok!ha kint lesz kintlesz ha nem akkor várunk!!!

Jó8 mindenkinek!
Mr Bishop
Majd összehozzuk Beaver, jó éjt mindenkinek, hosszú volt a nap.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Beaver
😊 Ha majd megjelenik a game kéne multizni is. Az elsõ résszel hamachi-val tudtunk játszani haverokkal.

Nama.. what?!

Mr Bishop
Ez doktor kollégám kedvenc mondata, Maxtreme.
Én kérek elnézést. Jókat röhögünk rajta.

Maxtreme
jah, én kérek elnézést <#idiota>

Mr Bishop
Persze mielõtt megveszem, elõtte kipróbálom a warez <#nemtudom> verziót, ha megéri, akkor jöhet.

acsati
😄😄
DjDano
dehogy a hajléktalanszállón kapok ingyen <#idiota>

tudna valaki nekem egy olyan honlapot adni ahol kiírják, hogy kijött-e már a játék... vagyishogy feltörték-e már
mert a www.nforce.nl-t ismerem, de azt mostanában nem frissítik... nagyon idegesítõ, mert nem tom mikor lehet már tölteni a faloutot 😄😄😄

Maxtreme
semmit? Kaját is warezolod? <#merges2><#idiota><#idiota><#vigyor>

DjDano
persze te mindent eredetibe veszel meg... egészségedre, én már csak elvbõl sem veszek meg semmit!!

ezzel pontosan igy vok én is csak annyi különbséggel hogy minkettöt ugyanugy várom!
Mr Bishop
Meglepõdsz Totti, minden játékom eredeti, nem is értem, honnét szerzed a warez infot. Épp most jön Steamen a Red Orchestra

Maxtreme
Mondjuk õszintén szólva én jobban várom mint a prey-t 😄 (bár mitagadás, azt is 😄)

😄😄😄
Maxtreme
jaja 😄 Álljunk optimistán a dolgokhoz <#idiota><#vigyor>

Mr Bishop
Ha elindul, ígérem, semmi mással nem törõdöm majd...
Amíg a Prey meg nem jelenik<#puszi>

legalább nem ez lessz az elsö SF4-es gamma!!<#vigyor>
Maxtreme
hehe <#vigyor>

Istencsászár
neked aggasztó, nekünk nem, te most jössz rá, mi már tudtuk, te warezolod, mi megvesszük.. nincs itt semmi gond...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Maxtreme
Ne törõdj vele h vagy 3-4 odala és 3 napja errõl beszélünk.

Szupi!

Mr Bishop! Lehet könnyebben el fog indulni, mint egy Securomos. De most inkább figyelem a szokásos oldalakat. 😊
acsati
és ez mit jelent mert én nem értem?
Mr Bishop
Ez viszont aggasztóbb hír :
Nézzétek csak :
This software has a keyless protection option, which is part of the protection software that is used with the product.
For details regarding how to resolve protection error issues that may arise with the software please see the following options.

Option 1.

Please see the end user information page at the following link

Starforce Protection Link

if this does not help then please see option 2.

Option 2.

The following link provides a list of the error codes that can be displayed regarding the protection error and the resolutions that can help to resolve this issue. It also provides details on what information needs to be collected regarding the protection error and the support area that this information needs to be sent to help resolve the problem.

Starforce Protection information link

If all of this information does not help, then please collect the system information using the "Information" button on the error message dialog and send the whole error report to [email protected]

If you do not have the "Information" button available, then use Start -> Accessories -> System tools -> System information.
Please send this information to [email protected] along with the detailed problem description. Please also send any screenshots that you think are relevant regarding the protection issue that you have.

Empire Interactive Support cannot help directly regarding this as the protection product is owned and controlled by Starforce Technologies.

Úgy néz ki, Starforce-os lesz.