7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • zoli_x
    miért lett törölve a kérdésem? :(
  • grebber
    Feltörhetnék hamar a gamet mondom annak ellenére hogy előrendeltem a gamet mert a fostalicska DVD olvasom összevissza karistolja majd akkor pipa leszek.
  • Shep
    Ez elég gyenge érv, nem gondolod? Hogy szívtál az eredetivel? Ha teszem azt mondjuk savanyú tejet vesze la boltban, akkor attól kezdve nem veszel tejet?
  • Istencsászár
    De hát ő beszívta 1szer! az eredeti gémet:) ( gondolom visszavitte kicserélték és ujra rossz lett :D )
  • grebber
    Olvassd el fent a pirosbetűs részt ami majdnem kinyomja a szemed és akkor vond le a következtetést!
  • G1nic
    Ez naon komoly h csak 1919 HUF lehet megveszem akkor
  • bepe79
  • lilgame
    hé miért banoltatok ki?vagy mér nem látom magam?
    na mind1 amíg nem lesz flatout 2 addig előszedem a crashdayt :D
  • grebber
    Na én is feliratkoztam a listára :D
  • Newfronter
    "A termék jelenleg nincs készleten."

Ez nem azt jelenti hogy elfogyott. Hanem nem érkezett még meg a boltba.
    Szerintem rendeld elő.
  • grebber
    Majd megvárom az első benyomásokat ezzel kapcsolatban!
  • bepe79
    Sf3-nál nem egy ilyen volt. Vannak olyan SF3 variánsok (több verziója van), hogy az eredeti, boltban vásárolt sf-es CD / DVD nem ment otthon az user gépében. Nem akarok pánikot kelteni, de nem tartom kizártnak, hogy az sf4pro-nál is lehet ilyen gáz..
  • grebber
    Azlenne a tuti ha eredeti sem indulna az sf4 miatt :D
  • davee1991
    Egyre rosszabb lessz.. minden starforce-os lessz.. De én is megveszem eredetibe. 2napig szórakoztam hogy elindítsam. Inkább megveszem eredetibe.
  • Newfronter
    Jaaaa hát abban nem tudok sagíteni. Sorry!

Igaz nincs nehézségi fokozat váltás a játékban, de én még nem nyertem versenyt őszintén bevallom. De lehet az miatt van, hogy a karriert nem viszem és nem kapok alkatrészeket stb. :S
    De nem lehetek annyira béna hogy nem tudok megnyerni egy meccset.
    Könnyen kipördűl a verda és onnan már buktad, nitrózni sem túl jó megoldás, mert úgy elveszted az egyensúlyt.
  • buldozer99
    http://www.metacafe.com/watch/176480/star_force_4_pro_own3d/
    Ami ez alatt megy!!Az a zene kell!!
    Nem a játékbol és nem is a trainerröl!!
  • Newfronter
    Nem tudom a hiv. trailer alatt ez van:
    Rob Zombie - Demon speeding

http://flatout2.sierra.com/us/

Itt is van 1-2 szám amit meghallgathatsz.
  • buldozer99
    Nem nem jo!Nem a játék alatt mondom hanem ami video alatt van!!
  • buldozer99
    Köszi megtaláltam!!!!
  • Newfronter
    Miért törölnénk?

Amúgy Rob Zombie - Demon speeding a szám címe.

De itt vannak a számok címei:
    link

Sajnos nem találtam sehol a zenéket, de ha egyessével rájukkeresel, lehet több szerencséd lesz!
  • buldozer99
    Ami ez alatt megy zene nem tudjátok mi a cime és honnan lehet letölteni??Lécci ne töröljétek amint kaptam választ egyböl törölhetiek!!!!:D
  • Csabesz6
    nah megva n ps2re...isteni
  • 12346
    sztem csekkold meg mire válaszoltam:c
  • Mr. Perfect
    Ez a játék éppen nem az a sablonos körpályás fajta, de te tudod, ha nem kell nem veszed meg.
  • 12346
    áh én 10 forintért se venném meg. hányok már ezektől a sablonos körpályás verseny szemetektől, lehet akármilyen über gráf, meg fizika^^
  • Mr. Perfect
    Félreértés, én örülök, hogy ennyi az ára, és meg is fogom venni, vettem már drágább játékot is, csak egy kicsit zavar a tudat, hogy fenn lesz az SF a gépen. Ennyi...
  • Mr. Perfect
    Jó, hogy nem kell külön telepíteni te észlény, nem azzal van bajom, hanem hogy egyáltalán fenn kell legyen a gépen. Nem is azért mintah bármit elcseszne, csak én elvből nem csípem az ilyen kis trükkös progikat. Ja, és ha lenne rendes crack (pl. a reloaded csinál hasonlókat a régebbi SF-es játékokhoz) akkor nem kéne fennhagyni ezt a szutyok SF-et.
  • Istencsászár
    Persze, persze... Mit zavar a Sf? van kész nemtudsz mit tenni, nemkell a mártírkodás, hogy igy meg ugy zavar, mer elbaxxa a gépet, mer nem fogja. Tény idegesítő hogy a lemezet be kell rakni... Pont emiatt van rajta sf4 mer kedvező az ár, de nem lehet warezolni, mer akkor senki nem venné meg aki most kénytelen rá... Teljesen felesleges ezen nyavajogni, 2 ezer még a leg "szegényebbeknek" is pár napos max 1 hetes zsebbpénz.
  • Neoncsoves
    HA letöltenéd a warezt akkor is települne a starforce a gépedre észlény... meg azt külön nem kell telepíteni!!!
  • Mr. Perfect
    Én is megvenném eredetibe, csak egy dolog zavar, hogy ezt a fos Starforce-ot fel kell telepíteni a gépre, ha játszani akarsz. Mi a fenének kellett ez a szemét védelem ha egyszer ilyen kedvező az ára? Sokkal jobb lenne, ha lenne rendes warez verzió, mert akkor azzal lehetne nyomatni, miután megvette az ember..
  • bepe79
    Még egy teljes hét!!!
  • arty
    jah :)

a gtr sajnos(!) sztem nem populáris eléggé ahoz, h EVM legyen ... pedig sztem 2 ezerért azon sem gondolkodnánk sokan :)
  • Newfronter
    Tényleg bocsi! Már meghülyültem a sok "nem hiszem el hogy annyi lesz" szövegtől. Ne hari!
  • Santata
    Jah látom már... Bocs akkor... A flatout2 viszont annyi lesz...
  • Gyusz
    Ha nem vettétek volna észre, arty a GTR 2-re gondolt a hozzászólásában, nézzétek meg, hogy mire válaszolt!
  • Newfronter
    2. Igazold az állításod, mert nem hisszük el. Ha nem iagzolod azzal csak a magad hülyeségét hajtod!
  • Santata
    Mér nem lehet elhinni hogy 1919 lesz EVMben?
  • arty
    1. nem jelent meg
    2. 10k lesz az ára, nem EVM, az tuti ...

miért nincs még flatout2 demo ?????????????????????????? empire a legköcsögebb kiadó az EA után :(
  • Newfronter
    Nem igaz, mert nem írtam, hanem lenyomtam két gombot és hírtelen megjelent!
  • bepe79
    Ugyanezt írtad nekünk a hwsw-re is.