FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet leszedem ezt a Hard truckot, kíváncsi vagyok hogy megy-e télleg szimpla DT4 mounttal 😄
ha megy akkor nagyon kiröhögöm a mocskos ruszkikat 😄
Nama.. what?!
Se SF nightmare, se kábellehúzás
opp megnyomtam a Mehet! -et az elõbb 😄DD
korán van még<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
nem gyõztem elolvasni a 300 valahány hsz-t 😄
amúgy most bocsi, de ez mi volt hogy:
"Nekem is lazán ment DT4-gyel. Húzzátok és játsszatok, a grafika kellemes, irányítást szokni kell, de amúgy jó! Semmi extra, csak betoltam DT4-be, install és hajrá"
ez ki mi hol? 😄
jhameg most olvastam épp egy torrent oldalon...:
Hard.Truck.Apocalypse.SF4CLONE.WE.BEAT.iT-PLEX -el kapcsolatos hsz:
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Flat.Out.2.PAL.XBOX-LCS - 2006-06-30
...
Flat_Out_2_PAL_PS2DVD-BURGER - 2006-06-22
Nama.. what?!
1. Ismerd fel a képrõl a játékot
2. Foci VB 2006
3. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
4. Football Manager
5. Battlefield 2
6. Photoshoppal autotuning
7. Egyszavas történet
8. Return To Blockland
9. Olasz foci szerelmeseinek
10. FlatOut 2 <#smile>#smile>
Amúgy tökéletesen fogod tudni kormányozni, a legtöbb kontrollert támogatja !
Csak ezt muszáj volt leírniuk.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
ezt ugye nem gondolják komolyan???
már nagyon félek h. ez a 2. rész tényleg egy árkád 3+ kategoriás vacak lesz 😞
Forza.
Ha ezzel indítod a játékokat, nem látják a Daemon Tools-t. Fõként Securomra találták ki.
Nama.. what?!
Nama.. what?!
FlatOut Goes Gold
Press Release -- This Content Was Not Created By GameSpot
Posted Jun 3, 2005 10:17 am PT
June 3rd, 2005 - Empire Interactive, a U.K. computer games developer and publisher, today announced that FlatOut has gone gold. The over-the-top racing game, distributed by Vivendi Universal Games in the U.S., will hit retail shelves this July.
FlatOut brings racing mayhem to a new level with 36 challenging tracks, fully destructible environments, 16 fully upgradeable cars and six death-defying bonus events. Anything destroyed or altered stays a part of the race – broken fences, free rolling tires, and even mangled parts of cars are left scattered around the track, increasing the carnage with every lap. Drivers will even be thrown from crashing cars!
The chaos continues off the classic track in three destruction derby arenas, three head-on collision dirt tracks and six outrageous "Rag Doll Olympics" bonus games that utilize driver ejection to the fullest.
FlatOut will be available on July 12th for PlayStation2 computer entertainment system, Xbox videogame system from Microsoft and the PC. Drivers will be able to compete online with up to six players on PlayStation 2 and up to eight players on Xbox.
For more information and to experience the rush of FlatOut first hand, visit: www.flatoutgame.com
várunk...
Istencsászár képzeld elõrendeltem én is mer kibirok 2000 ftot de akkor is várom már a játékot és ha megjelenik warezon/torrenten nem fogok várni az eredetire! <#smile>#smile>
Addig nézegetem a videókat, ez a legkeményebb <#hehe>#hehe>:
http://www.gamespot.com/pages/profile/video_player.php?id=diBlkWT95bwJvz4
Nama.. what?!
1ébként tudjátok mi a fura? Attól föggetkenül hogy már sok helyen megjelent, láttatok ti valahol olyan hírt hogy GOLD státuszba lépett a game? <#confused>#confused><#fejvakaras>#fejvakaras>
Most néztem végig az egyiket, legalább 5 perc in-game !
Bárcsak itt lenne már..
Breaver: Pedig már valahun van english verzsön is :-)
Csekkold csak az ingame vidiket kattide<#hehe>#hehe>
Nama.. what?!
(azért jó lenne már ma egy release...) 😊
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Nama.. what?!