FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Pontosan. Pláne aki a jövõben multira szeretné használni (mint én)
Ennyit igazán megérdemelnek a fejlesztõk.
100x leírták, hogy meg volt kérdezve az EVM-tõl tényleg ennyi lesz-e
õk pedig válaszoltak, hogy ez bizony a legjobb vétel lesz, ugyanis tényleg 2k-ba fog kerülni
szal meglepõdni maximum te fogsz... <#idiota>#idiota>
meg az a szánalom embertípus, aki ennyit nem bír kifizetni érte...
"Küldj egy SMS-t a 06-91-222-322-es telefonszámra az alábbi szöveggel:
SMSWEB WANADOO"
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
mer most feléledt a razor 1911 de mondjuk azota semmivel nem jelentkezdtek!!
de én inkább akkor ha a RELOADED-nél
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
persze az már olyan lesz, hogy frame hiánymentes movie-val is készülök belõle 😊
dual core rulez 😉
de ez a mostani 5 perc game után kifagy, ujratelepíteni nem tudok, mert kékhalál van, ugyhogy most kizárásos alapon keresem a hardver hibát
és eléggé szomorú vagyok, lehetõ legrosszabbkor jött ez a dolog 😞
majd jöv héten meglesz új konfig 😄
on
http://thenamelessphoto.com/
ki fog jönni a hame, én meg már baszhatom, mert sux a gépem <#duma>#duma>
Sajnos😞
Ugylátszik mindenki nyaral😊
http://thenamelessphoto.com/
Ezzel is játszottam már tegnap PS2-n,mondjuk azon a -controller miatt valszeg-elég nehéz.
Sokkal összetettebb mint az 1 volt.
Bajnokságon belül vegyesen vannak a versenyek,NFS MW-hez hasonlóan van egy kis sztorija is😊
1ébként kicsit utánanéztem a dolgoknak. A bugbear/empire kombó eddigi összes játéka budget kategória volt. Szal nem meglepõ hogy ez is az lesz 😊 (akinek esetleg még mindig fura lenne a 2k)
Igen kérem. Így kell játékot csinálni. Olcsón, jót 😊 (mondjuk volt pár kivétel 😄)
nemám... amugy ha lenne a teszkóba lehet tenyleg megvenném, de Magyarországra sztem úgy a hó közepe felé érkezik (576 szerint)
Nama.. what?!
És nem vagyok hajlandó várni rá egy hónapot.
Meg úgy sem akarok járni, mint a WR 2-vel,NO-ból meghozattam 48 Euróért,és csalódtam benne.
Ennyiért megvenném az összes gamet lazán.És szerintem valamilyen szinten ilyen olcson adásal sokat lehet keresni mert többen veszik mintha drága lenne!
Next PC upgrade: 2022
Én nem bántottalak,ajánlom te se sértegess.
Azt nem mondtam,hogy hülyeség,azt mondtam még nem jött ki sf4-el semmi.
Addíg úgy is volt.
Tegnap du.jött ki az elsõ game ezzel a védelemmel.
Ami amúgy müxik.
Nama.. what?!
Ennyi ésszel meg 1 vödör mésszel kõmûvesnek..😊
English version has starforce 2 i believe going by the support for the game
<12:33:53>12:33:53> StarForce detected -> L:\program files\Empire Interactive\FlatOut2\FlatOut2.exe
<12:36:02>12:36:02> StarForce 4.0.09.01 detected -> L:\program files\Empire Interactive\FlatOut2\protect.dll
12:36:02] --- File(s) Scan Finished <1.96s>1.96s> ---
Nama.. what?!
<#eplus2>#eplus2>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ