7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#2105 Ha kót akarsz akkor 7600gt mivel az másfélszer gyorsabb és erösebb mint a 6600gt. De rád bízom. Én 7600gt-t venném. -
Wixi #2104 Lehet énse veszem meg az eredetit... ugyis feltörik addigra sztem... jön a dt pro is meg stb..:) -
#2103 Szarforce-t sem értem minek kellett kitalálni a kötsög ruskiknak -
#2102 de ez FlatOut TOPIC??!?!! -
#2101 hát ezt nem hiszem de akkor nem veszem meg -
#2100 Azzal hogy megveszed nem a Starforce-t tűámogatod hanem a fejlesztőket akik sok munkát fektettek a gamebe ami mellesleg nem is rossz!
Remélem sok ember rendszerét szétbassza az SF4 (nem rosszból) és akkor egyre nagyobb lesz a felháborodás és rájönnek végre hogy Sf-nélkül kéne kiadni a cuccokat! -
#2099 olvastok is? CRC-ről volt szó.. -
#2098 hát persze, ha VGAra van pénz, pont egy 2k-s játékra nincs, ez így szokott menni xDDDDDD -
#2097 azt hiszem nem veszem megm ugyis kitalálnak majd valamit, hogy elinduljon a másolat, ha meg nem, inkább veszek egy usb átalakító kábelt, de a starforce 4-et nem fogom támogatni 2000 ft-al se!! Mert ha megveszitek a játékot, azzal a starforce 4-et is legitimáljátok
-
#2096 Nem radeon-t veszek és nekem akkor már 3 ezer -
#2095 PCIe Geforce 7600 GS 512MB DDR2 DVI, HDTV 33.480 Ft
vagy
Geforce 6600 GT 128MB TV out PCI-E
29 220
nem tom eldönteni meik legyen!!
Várom a válaszokat:D -
#2094 mert azon a 2 ezren sok múlik mi? mit veszel vmi ócska 9xxx-es radeont vagy mit? mert ha nem akkor 2 ezer nemsoktam számít -
#2093 miet fox venni?
-
#2092 mien lesz? -
#2091 Há én nem redelem meg!!
Kell video karira a pénz!!:D -
#2090 Amúgy 3000 HUF mert a kiszállítás is számít az kapásból egy ezres (már akinek) Nekem pl annyi -
#2089 Hát ott az usb kábel is -
#2088 Na akkor mégis ö a hülye!!
Pedig ö álitja
LOL -
#2087 LOL jóhogy külső -
#2086 Haverom azt mondja erre a videora hogy az egy belsö meghajto csak kint van nincs bele épitve a gépbe!!Sztem meg külsö!!:D
Külsö vagy belsö meghajtó ez??????? -
#2085 Buldozer nincs -
#2084 nincs is hozzá még crack de ha van adhatsz linket privátba -
#2083 Van a flatout 2 höz crack?? -
#2082 töltsd le a cracket hozzá (nessuno) és akkor nempörgeti a discet -
#2081 én is, de így meg nincs kedvem restartolgatni install után. aztán még asszem peccselés után is..:c + minden indításnál cd előkeres, megpörget. lehet hogy igazándiból ennek az az oka inkább, hogy annyira nem jön be, mint az sl:) -
#2080 Én crc-zek... Én is vettem... :D De amúgy is megvettem volna egy idő után ha nem sf-os akkor is... -
#2079 milyen bothot szedett szét ki?:)) both=mind2, egyaránt stb.
két gépre hányta föl, és mind2 vasat megette. visszavitte a gámát, aztán most csatlakozott az sf-et bojkottálók táborához.
zsír. és legalább hivatalos fórumba írta. én se játszom a crc-vel a nyamvadék sf miatt, pedig vettem^^ -
#2078 Nekem nem baj ha megöli a windows meg vagyok szokva meg ott van a Ghost 2003. -
#2077 Halihó.Lenne pár kérdésem.
Mekkora a gépigénye a játéknak?A FAQ elolvastam de a ti véleményetekre vagyok kiváncsi.
Meg szeretném rendelni a játékot mennyi ido alatt szálítják házhoz vagy én kell kivegyem a postárol? -
#2076 Hát ez zsir! Nagyon régóta imádom ezt a játékot...és most még a tört se fut, még csak fel se birom nyomni az installt a blindwrite image miatt! Esetleg ezt megtudnátok mondani hogy kell bemountolni? Eredetit se fogom megvenni, mert ahogy olvasom XP die:) Lehet mégse játszok ezzel a gammel! LÁTJÁTOK ilyenkor irigylem a rohadt kozolosokat! -
#2075 Állítólag van valami uninstaláló prógi alapból az xpén amivel mindent le lehet törölni. (nem a vezérlőpultban lévőre gondolok) Ügyesebbeknek és bátrabbaknak tán sikerül kiszedni az sf4 drivert. Bár nem biztos nem nagyon értek az ilyenekhez. -
#2074 Hát valami olyasmit írt ,hogy a bothot szétszedte, elfeketült képernyő semmi hibaüzenet és csak az újratelepítés használt (op. rendszer). Meg mintha két rendszere lett volna lehet ettől van a baki? -
#2073 Oké akkor vissza is mondom a megrendelést :(
Tulajdonképpen mi történt itt mert nemtok angolul? -
#2072 Ezexerint ez a félelmem valóra vált, amit abban a postban írtam, amire ez válasz. -
#2071 csak adnak ki majd akkor valami patchet szerintem, mert az elég gáz lenne, hogy nenm tisztelik a vásárlókat anynira, hogy kiszolgálják őket. -
#2070 Remek. Ezt írtam pontosan itt tegnap, hogy a boltban vásárolt, eredeti, legális DVD-ken lévő Starforce4 Pro is tönkre fogja vágni az op. rendszereket... -
#2069 SF powa
Flatout 2 killed my computers! -
#2068 congratz -
trdragon2005 #2067 dsdasdasdasd -
#2066 Mer olyat kérdeztél ami ott van az faq-ban és/vagy kilett már tárgyalva?