7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • killer123
    Ha kót akarsz akkor 7600gt mivel az másfélszer gyorsabb és erösebb mint a 6600gt. De rád bízom. Én 7600gt-t venném.
  • Wixi
    Lehet énse veszem meg az eredetit... ugyis feltörik addigra sztem... jön a dt pro is meg stb..:)
  • G1nic
    Szarforce-t sem értem minek kellett kitalálni a kötsög ruskiknak
  • G1nic
    de ez FlatOut TOPIC??!?!!
  • G1nic
    hát ezt nem hiszem de akkor nem veszem meg
  • grebber
    Azzal hogy megveszed nem a Starforce-t tűámogatod hanem a fejlesztőket akik sok munkát fektettek a gamebe ami mellesleg nem is rossz!

Remélem sok ember rendszerét szétbassza az SF4 (nem rosszból) és akkor egyre nagyobb lesz a felháborodás és rájönnek végre hogy Sf-nélkül kéne kiadni a cuccokat!
  • [HUN]FaTaL
    olvastok is? CRC-ről volt szó..
  • bertino
    hát persze, ha VGAra van pénz, pont egy 2k-s játékra nincs, ez így szokott menni xDDDDDD
  • DjDano
    azt hiszem nem veszem megm ugyis kitalálnak majd valamit, hogy elinduljon a másolat, ha meg nem, inkább veszek egy usb átalakító kábelt, de a starforce 4-et nem fogom támogatni 2000 ft-al se!! Mert ha megveszitek a játékot, azzal a starforce 4-et is legitimáljátok

• buldozer99
    Nem radeon-t veszek és nekem akkor már 3 ezer
  • buldozer99
    PCIe Geforce 7600 GS 512MB DDR2 DVI, HDTV 33.480 Ft
    vagy
    Geforce 6600 GT 128MB TV out PCI-E
    29 220
    nem tom eldönteni meik legyen!!
    Várom a válaszokat:D
  • BiG G
    mert azon a 2 ezren sok múlik mi? mit veszel vmi ócska 9xxx-es radeont vagy mit? mert ha nem akkor 2 ezer nemsoktam számít
  • G1nic
    miet fox venni?
  • G1nic
    mien lesz?
  • buldozer99
    Há én nem redelem meg!!
    Kell video karira a pénz!!:D
  • G1nic
    Amúgy 3000 HUF mert a kiszállítás is számít az kapásból egy ezres (már akinek) Nekem pl annyi
  • buldozer99
    Hát ott az usb kábel is
  • buldozer99
    Na akkor mégis ö a hülye!!
    Pedig ö álitja
    LOL
  • G1nic
    LOL jóhogy külső
  • buldozer99
    Haverom azt mondja erre a videora hogy az egy belsö meghajto csak kint van nincs bele épitve a gépbe!!Sztem meg külsö!!:D
    Külsö vagy belsö meghajtó ez???????
  • G1nic
    Buldozer nincs
  • G1nic
    nincs is hozzá még crack de ha van adhatsz linket privátba
  • buldozer99
    Van a flatout 2 höz crack??
  • [HUN]FaTaL
    töltsd le a cracket hozzá (nessuno) és akkor nempörgeti a discet
  • 12346
    én is, de így meg nincs kedvem restartolgatni install után. aztán még asszem peccselés után is..:c + minden indításnál cd előkeres, megpörget. lehet hogy igazándiból ennek az az oka inkább, hogy annyira nem jön be, mint az sl:)
  • SZilaJMaGGoT
    Én crc-zek... Én is vettem... :D De amúgy is megvettem volna egy idő után ha nem sf-os akkor is...
  • 12346
    milyen bothot szedett szét ki?:)) both=mind2, egyaránt stb.
    két gépre hányta föl, és mind2 vasat megette. visszavitte a gámát, aztán most csatlakozott az sf-et bojkottálók táborához.
    zsír. és legalább hivatalos fórumba írta. én se játszom a crc-vel a nyamvadék sf miatt, pedig vettem^^
  • DJ RX7
    Nekem nem baj ha megöli a windows meg vagyok szokva meg ott van a Ghost 2003.
  • DJ RX7
    Halihó.Lenne pár kérdésem.
    Mekkora a gépigénye a játéknak?A FAQ elolvastam de a ti véleményetekre vagyok kiváncsi.
    Meg szeretném rendelni a játékot mennyi ido alatt szálítják házhoz vagy én kell kivegyem a postárol?
  • Wask
    Hát ez zsir! Nagyon régóta imádom ezt a játékot...és most még a tört se fut, még csak fel se birom nyomni az installt a blindwrite image miatt! Esetleg ezt megtudnátok mondani hogy kell bemountolni? Eredetit se fogom megvenni, mert ahogy olvasom XP die:) Lehet mégse játszok ezzel a gammel! LÁTJÁTOK ilyenkor irigylem a rohadt kozolosokat!
  • Nohab
    Állítólag van valami uninstaláló prógi alapból az xpén amivel mindent le lehet törölni. (nem a vezérlőpultban lévőre gondolok) Ügyesebbeknek és bátrabbaknak tán sikerül kiszedni az sf4 drivert. Bár nem biztos nem nagyon értek az ilyenekhez.
  • Nohab
    Hát valami olyasmit írt ,hogy a bothot szétszedte, elfeketült képernyő semmi hibaüzenet és csak az újratelepítés használt (op. rendszer). Meg mintha két rendszere lett volna lehet ettől van a baki?
  • grebber
    Oké akkor vissza is mondom a megrendelést :(

Tulajdonképpen mi történt itt mert nemtok angolul?
  • bepe79
    Ezexerint ez a félelmem valóra vált, amit abban a postban írtam, amire ez válasz.
  • M@TriX
    csak adnak ki majd akkor valami patchet szerintem, mert az elég gáz lenne, hogy nenm tisztelik a vásárlókat anynira, hogy kiszolgálják őket.
  • bepe79
    Remek. Ezt írtam pontosan itt tegnap, hogy a boltban vásárolt, eredeti, legális DVD-ken lévő Starforce4 Pro is tönkre fogja vágni az op. rendszereket...
  • Maxtreme
    SF powa
    Flatout 2 killed my computers!
  • [HUN]FaTaL
    congratz
  • trdragon2005
    dsdasdasdasd
  • Istencsászár
    Mer olyat kérdeztél ami ott van az faq-ban és/vagy kilett már tárgyalva?