7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • emikrisztian
    Hmmm... JÓ a játék megvan!!!
  • Gerisone
    ja az lesz!
  • Me0w
    Akkor haldj el a boltba es vedd meg :)
  • mobal
    sráccok! tudtommal csak feljelentés után mehetnek ki ,hogy megnézzék van e illegal szoftvered... amugy a kamu vinfos az télleg gebaszos!
  • Gerisone
    bejön az a papírral együt! elég sokat dumáltam a taggal kicsit beparáztatott
  • bertino
    mert ? házba csak akkor jön be, ha ad róla papírt, nem ?
  • Gerisone
    azt hallottam,hogy akinek nem vásárolt a vinfosa az ne rendelgesen a netről mert bebukhat! (a soft.police igazságügyise monta ezt)! Privát monta és nem a tv-ben megijesztés céljából! Elgondolkottató! Nem?
  • bertino
    jolvan, oké, sry... ^^
  • Dodo55
    KHHM:

Ez beszél nekem házhozszállításról.

Tudom, hogy postán de az is házhozszállítás, mert idehozza a postás.
  • bertino
    ki beszélt nektek házhozszállításról ?

ébredjetek már fel, POOOOSTTAAAA
  • Dodo55
    Ez a házhozszállítás hogy működik. Mert szeretném megrendelni, de előtte jó lenne, ha többet tudnék a házhozszállításról. KB mikorra hoznák ki(Székesfehérvár, kb 60km from Bp)?

Starforce-al kapcsolatban:
    Van 2 eredeti SF-os játékom(TM, TMSunrise) és mióta fent van a sf drivere, sokszor leállításkor elég furán viselkedik a windows:
    Amikor régebbi sf-os játékok mountolt image-et ellenőriznek, akkor 1 percig eltart az ellenőrzés, és közben a proci terhelés 100%, az egérmutató akad. Nekem sokszor ugyanezt az akadást csinálja a gépem, pont ugyanannyi ideig, amikor a leállítás beállítások mentése részénél tart a win. Letöröltem a sf drivereket, és csináltam 10 restartot, és a 10 restart leállításainál egyszer sem csinálta. Ezután visszaraktam a drivereket, és azóta megint minden 2.-3. leállításnál csinálja. Szóval 100%, hogy a sf okozza.
  • mucsácsó
    vagy ragassza majd ki mindenki az nickjét, és akkor tuti megismeritek egymást :DD
    mikor az üzlet elé értek, kiragasszátok :P
    mondjuk lehet megnéznek páran a nagy sorban :D
  • grebber
    Én is ot veszem át :D majd köszönök mindekinek aki FlatOut 2 vrl távozik hátha lesz SG-s is.
  • SiteDisagner
    csak ez FlatOut 2 topic...van SF4 topic is srácok ha jól tudom!!!!
  • DummyBoy
    Nekem SATA-n van a renccer, van SF is gond az nincsen ...

Ja .. és a Lock On Flaming cliffs-et nem tudták ... (Mellesleg megjegyzem nem is bánom ... így is elég hülye van, hátmég ha lehetne törttel is játszani ...)
  • SötétBarom
    Ez egy jó másolásvédelem, ami télleg működik, és ezért nagyon-nagyon utájuk, pfuj..
  • SötétBarom
    Én spec még soha senkivel nem találkoztam, akit a starforce valamilyen módon károsított volna..
  • LSL
    na akkor most mi van? Srácnak szétcsezste 2 oprendszerét, ami sata vinyón volt. De starforceosok meg állítják ilyen nincs. szívesen támogatnám a fejlesztőket, azzal, hogy megveszem eredetiben a játékot, főleg ennyiért. De csak azért, hogy telepítés után elbassza a gépem, azért nem adok ki pénzt. Megteszi a család többi tagja ingyen.
    Ha van itt olyan aki meg akarja venni, és satán van a rendeszere, majd ossza már meg a tapasztalatait.
  • Freeeee
    Tegnap Árkádban még nem volt. Remélem felhivnak majd:)
  • SiteDisagner
    Vicc... nem elég kontrasztérzékeny a szemed, hogy nem vetted észre a 14es betűmérettel, vörösen írt szöveget???
  • mucsácsó
    jah, a nagy extázis :P
    de lehet, elvégre "várható" megjelenés 15, lehet később/előbb lesz :P
    de mondjuk szólnak telón ha van, azt mondták...
  • Wask
    Én ma megyek moziba! Azért benézek a 576 ba hátha...:)
  • bepe79
    3.5 nap. A westend 576 előtt találkozunk.
  • bertino
    hááát... sok csóri nép itt izgul összevissza, oszt mindjárt megjelenés... nc
  • DJ Bee18
    4 napot csak ki lehet bírni valahogy...
  • bepe79
    Ha megjelenne hamarabb jó törésű warez verzió, akkor a sok warez huszár, aki azt mondja, hogy ő megvenné az eredetit csak a megjelenésig akarja tolni, annak esze ágában nem lenne megvenni pénzért, ha közben kijönne mondjuk egy jó crack-es reloaded verzió. Az sf4basic-et pedig lehet törni, csak az sf4pro-t nem egyelőre.
  • Wask
    Nem létezik hogy SF4et nem lehet feltörni! Nekem pedig megvan a forrása is! Mondjuk én speciel megvenném az eredetit is..ennyi pénzt megér! DE ADDIG IS TOLNI AKAROM:)
  • 12346
    vágom:)amit én írtam, az a normális felállás lenne;)
  • Nohab
    Épp fordítva :)
  • szanci
    Ja, miert nem irtok vmit?
  • mucsácsó
    de milyen csend lett emberek... :)
  • 12346
    lál ne már. ilyet se láttam még..:D 10re vinfos, 70re a többi:c
  • Nohab
    Akkor ma is okosabbak lettem. Érdemes volt felkelni... 80gb fel vólt osztva 70 és 10 gb 70en volt a op rendszer 10en pedig a "raktár" de vettünk + egy 160 ast így már menni fog ezzel a modszerrel. Köszi az infót :)
  • 12346
    ja:)

Nohab sose tegyél semmilyen játékot, egyéb felhasználói prgt vindózos partícióra:) aszittem ez alap.
  • SiteDisagner
  • bertino
    manapság ez az ajánlott alapértelmezett eljárás, ha játékot rak fel az ember a gépre
  • DummyBoy
    ... lol ... feraktam, aktiváltam és ennyi ... qrva bonyolult volt ...
  • Mr. Perfect
    Ja, nem cseszte szét a géped, sőőőt még javított is rajta, igaz??!!! :))))
  • Nohab
    én se tanulok még angolt:)
    Én a FO2 új particióra fogom rakni ahol nincs rajta az xp.Tán így jó lesz vele...
  • DummyBoy
    Teccik ez az SF4 hiszti ... Nekem is van egy ideje SF Frontline Pro-s játékom, soha semmi gondot nem okozott, és nem is cseszte szét az oprencert ... Sőőőt ...

Anno SF-ék is kiírtak egy pályázatot, hogy mivel elég sokan írják hogy SF miatt így meg úgy megdöglik a gépük, aki élőben tudja reprodukálni a hibát az kap 1000 dodót ... arról viszont semmi hír hogy kapott-e valaki ...
    Az az oprencer amit "szétgányol" az SF az szvsz olyan is ...