7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#2210 Hogy vette volna meg valaki, hogyha július 15-étől árusítják? -
ESRZ #2209 Megvette már valaki ezt a 2 ezer forintos verziót?
Érdekelne hogy az működik-e...
Haver vett jómultkor egy GT Legends et 10ért, star force 3.6 al aszem... aztán cseszett működni pedig eredeti volt...
Szal érdelne hogy ezzel nincsenek-e ilyen problémák..
Ezt a más kérdését leugatósdit meg szerintem be lehetne fejezni... unom már olvasgatni hogy na a hülyegyerek offol meg ne kérdezzed má megint hogy hogy lehet elindítani vagy mittudomén... ettől nem lesz jobb senkinek... el lehetne ezt intézni máshogyan is vagy csak ne válaszoljatok nekik vagy írjátok be nekik annak a hozzászólásnak a számát vagy linkjét ami azt az off kérdést már letárgyalta... -
Richard90 #2208 most visszaolvasgattam pár oldalt (nyaraláson voltam...)
egy csomóan írták, hogy nem fogják megvenni, mert úgyis feltörik! de ha kiakasztotta a játékot, akkor nem szeretne multizni vagy mi? vagy hamachin keresztül szeretne játszani?
sztem megéri megvenni. kíváncsi vok elbassza -e a gépemet -
#2207 De oké, megértem ha az ember nem olvas vissza 25 oldalt... oké oké, valaki nem is tudja használni a keresőt... de az, hogy rögtön ki van írva, meg rögtön link van a FAQ-hoz, az már számomra fel nem foghatatlan tény, hogy ki az a balga aki még kérdez abszolut közismerté tett dolgokat?? -
munyez #2204 Köszi hogy montad, amúgy tudsz linket ahonnan meg tudom rendelni? -
#2201 Hagyd, ugyis le fogja tolteni, mert O, verpistike mindent meg tud crekkolni, csak holnap majd jon a "Hol a krekk?" kerdesek sora :) -
#2200 hát lehet idősebb mint te :)
na mindegy, nem lényeg, de tényleg, ott volt pár hsz-szel azelőtt a kérdésedre a tökéletes válasz...
ott írta djcom:
" Tegnap felhívtam a boltot, azt mondták,hogy jövő hét elejénél előbb semmiképp nem lesz Flatout 2:( "
szóval itt is van a válasz, ami sajnos nem túl jó :( :(
és sztem meg ne vitázzatok =/ -
Dodo55 #2193 Semmi értelme letölteni, a játék 2000 forint, ahhoz hogy a letöltött verzió menjen egy külső usb-s meghajtó kell, ami 20000-30000 forint.
Plusz ki kell fognod egy megfelelő médiakódú lemezt, ami nem egyszerű.
Szóval inkább vedd meg. -
#2191 Én 23-án jövök haza, addig úgyis kiosztják. -
djcom #2190 Mondjuk nekem nem gáz,mert ugyis megyek nyaralni:)) -
djcom #2189 Tegnap felhívtam a boltot, azt mondták,hogy jövő hét elejénél előbb semmiképp nem lesz Flatout 2:(
-
Dodo55 #2188 Én nem azért mondtam, hogy van Vista Beta2-m, mert azzal megy a warez verzió, hanem azért, mert grebber kérdezte, hogy van -e valakinek legális winje azok közül akik megrendelik. -
#2187 Nem tom pontosan mikor, de ha jól emléxem már 2x-er volt hosszabb véleménynyilvánítás a játékról,azoktól akik vagy Vista-val vagy Ps2-vel kipróbálták a játékot.
Végiggörgetsz pár oldalt és meg fogod találni.
Sok szerencsét! -
#2186 csak egy videót kellene megnézned, és összes kérdésedre választ kapnál...
mondjuk egy videóból nem könnyű ítélni :)
de kezdésnek megtenné -
Norbu #2185 Vki írna nekem saját véleményt a játékról, mert én itt még semmit mást nem olvastam a játék védelmén kívül? Milyen lett az irányítás, fizikán változott-e, törés, hangok stb.... -
#2184 -
#2183 *Of...
(elírás) -
#2182 Ok course, én még nem játszom vele, pedig legális Vista Beta2-őm van. Ennek ellenére megveszem majd az eredeti Flatout2-őt, már előrendeltem. -
#2181 Na engem majd Westendbe fellehet ismerni mert full szakadt rongyos koszos bovli cuccokba leszek -
#2180 én meg naponokn/heteken belül megkapom az eredetit és nem kell Vista Beta2őt felraknom, hogy fusson :-b -
#2179 Nekem is eredeti Windows Vista Beta2-őm van. Regeltem az oldalukon, amikor az 5384.4-es openbeta időszak volt, legálisan kaptam aktiváló kulcsot tőlük, és nem jár le 14 nap alatt a Vista-m és legálisan működik. -
#2178 há még jó, hogy nem fél percen keresztül vakít az az atomvillanás^^ -
#2177 szerintem tökjó :D úgyis csak pár mp-esek... -
#2176 pc-s múvin azok a megagiga robbanások hát hogy is mondjam, ehhe száninak tűntek. -
#2175 FlatOut 2 Xbox
FlatOut 2 Derby (PC)
ajánlanám ezeket a videókat figyelmetekbe, überbrutkók! :) -
steweee #2174 mennyivel jobb mint az egy ? már az is nagyszerű volt. grafikailag lehet még többet nyújtani ? illetve ua motor csak új pályák , esetleg több autó ? -
Dodo55 #2173 Nekem van eredeti legális Windows Vista Beta 2-m, igaz még nem rendeltem meg a FlatOut2-t. -
#2172 Lehet benne valami!
De öszinten kinek van eredeti Windows aki megrendelte? :D -
davee1991 #2171 hihi én a mammut-ba meek nyitásra. :D -
#2170 Figyelj ha meg kijönnének mi van azt modod egy barátodnak vetted meg és neked nincs géped. -
#2169 Ennyi ökörséget te jó ég.. Remélem attól nem fostok h itt a fórumról megtudják az ip címeteket, meg jól megnézik hogy warezoltok aztán már kopogtat is a BSA nem? ...
jeeeez. -
Dodo55 #2168 Úgy lehet könnyen bajba kerülni, ha pénzért veszel vagy eladsz illegális cuccot.
Legális wint szerezni meg mindenkinek volt lehetősége szerezni ingyen nemrég, ugyanis a Vista Beta2 mindenkinek ingyenes és legális, aki az elmúlt időszakban regisztrált a Beta2-re. -
emikrisztian #2167 IGAZ!! minek találtaák fel az írót ha nem lehet írni?? sztem magunknak írni nem bűn! csak az a gáz ha megírom 500x és eladom pénzért!! -
#2166 ezt nem tuttam! -
#2165 másrészt adatforgalmat csak a szolgáltató tud, ha oly módon adták ki nekik az adatforgalmat a szolgáltatótól az egyénnek joga van pert indítani jogtalan akármiért, szal amiért nem szabályosan jártak el
márpedig adatforgalmat nem tudom kiadhatnak-e a szolgáltatók, végülis mind1, mert ha címet nem tudnak, azt se szedhetik ki belőlük, tehát eléggé kapufa szaga van az egésznek -
Dodo55 #2164 Csak akkor mehetnek be, ha van bizonyítékuk, és bírósági papírjuk. -
#2163 nos, ha filmet tölt az egyén, az nem probléma, amig egy db van mindenből
onnantól, hogy 2db van, onnantól már kemény gáz van, jó, ha meghuzza magát az illető, 24órán belül törölnie kell
ismerősömet is lecsapolták, 200 DVDje van azóta is, nem tudtak vele semmit sem kezdeni, mert egy db volt mindenből, ehhez mindenkinek joga van -
#2162 jó mindegy csak montdam amit hallottam! gondoltam szólok h tujjátok, ilyen is van! -
#2161 nem csak feljelentés után! benézik a nevet meg a címet aztán az adatforgalmat! ha nagy akko van para! -
#2160 csak ugy csak nem jön ide nekem papírral... meg ki tudja hány 1000en rendeltek eleve elő a jtékra, nem hinném, hogy ilyen lenne...
csak valami alapján jönnek ki szerintem