FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem õ egyáltalán nem figyeli ez a topicját...
(nem a saját érdekemben beszélek persze..)
dehát...mondjuk ezt a démonigyereket nem láttam már régóta erre fele tevékenykedni 😄
Ezért a bannerre rá lesz írva hogy NO WAREZ KÉRDÉS. Én jómagam nem veszem meg, de ha nem jön össze pmben vagy magamtól rájövök és kész... Ennyi voltam..
azért tudjuk mi is szerintem, hogy mi a határ 😛
itt még nem is olyan vészes a helyzet...mi lesz késõbb (márha lesz az a "késõbb"...)
A hg-nak vagy a modinak lesz majd dolga nem kicsit 😊))
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
1. Ismerd fel a képrõl a játékot
2. Foci VB 2006
3. FlatOut 2
4. Football Manager
5. Return To Blockland
6. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
7. Photoshoppal autotuning
8. Olasz foci szerelmeseinek
9. F1CHL - Retro
10. rFACTOR
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
1. Ismerd fel a képrõl a játékot
2. Foci VB 2006
3. Return To Blockland
4. FlatOut 2
5. Football Manager
6. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
7. Photoshoppal autotuning
8. Olasz foci szerelmeseinek
9. rFACTOR
10. F1CHL - Retro
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Banda neve: Flatout2 SG-Fanok. Megleszunk 100an azt mehetünk demonstrálni, aztán meg lopni <#idiota>#idiota>