FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ohh majd egy év múlva😊
Na halljátok, az Nforce-on ezt írta egy srác(gondolom egy csapattag lehet, mert nincs mini-image még a neten):
Flatout 2 (German Release)
1 DVD
Starforce V 4.0.9.1
Sfsync04 V.4.11
Mini Image don`t work
Image with DT4 mounted don`t work
Burn with or without RMPS don`t work
USB-Drive don`t work
Unpluged IDE-Drives don`t work
Burn on different Mediacodes don`t work
i have all the things tested
Nothing works.
I thing , we can wait very long for a Release Evil or Very Mad
Sorry for my english.
greets
olli
Flatout 2 (German Release)
1 DVD
Starforce V 4.0.9.1
Sfsync04 V.4.11
Mini Image don`t work
Image with DT4 mounted don`t work
Burn with or without RMPS don`t work
USB-Drive don`t work
Unpluged IDE-Drives don`t work
Burn on different Mediacodes don`t work
i have all the things tested
Nothing works.
I thing , we can wait very long for a Release Evil or Very Mad
Sorry for my english.
greets
olli
Ezek a "szindarabok" nagyon jók😊
Viszont tanulságos, mert mindig ez szokott lenni!
Viszont tanulságos, mert mindig ez szokott lenni!
Ezt birom kijött eddig:
FlatOut 2 [xbox GAME Multi 5 Eng Ita Fra Spa Deu
Flatout 2
PS2DVD - Flat Out 2
PC meg sehol
FlatOut 2 [xbox GAME Multi 5 Eng Ita Fra Spa Deu
PS2DVD - Flat Out 2
PC meg sehol
part 3:
1.
Elindult a játék, de hogyan lehet multipléjerezni?
2.
NEM IGAZ H*LYE KÖ**ÖGÖK VAGYTOK! NEM SEGÍTETEK!!! ENNYIT ÉRTEK.
3.
Honnan tudom letölteni?<#falbav>#falbav>
4.
Torrentrõl csak a német verziót tudom megszerezni, és DC++-on nincs fent sehol!
5.
Van a játékhoz magyarosítás?! Valaki csinálja már?! Nem tudok angolul, és nem tudok eligazodni <#idiota>#idiota>
6.
Elindult a játék nagyon király csak egy csomó autót nem lehet választani.. Meg egy csomó pályát... Tud valaki a játékhoz CSÍTET!?
1.
Elindult a játék, de hogyan lehet multipléjerezni?
2.
NEM IGAZ H*LYE KÖ**ÖGÖK VAGYTOK! NEM SEGÍTETEK!!! ENNYIT ÉRTEK.
3.
Honnan tudom letölteni?<#falbav>#falbav>
4.
Torrentrõl csak a német verziót tudom megszerezni, és DC++-on nincs fent sehol!
5.
Van a játékhoz magyarosítás?! Valaki csinálja már?! Nem tudok angolul, és nem tudok eligazodni <#idiota>#idiota>
6.
Elindult a játék nagyon király csak egy csomó autót nem lehet választani.. Meg egy csomó pályát... Tud valaki a játékhoz CSÍTET!?
De lesz warez verzio, csak megfogják aztán beolvasssa vki a klón cédével...
<#idiota>#idiota>loOooL
part 2:
1.
Azt olvastam hogy le kell húzni a cd-t meghajtó drájvokat, azt szeretném kérdezni hogy ehez milyen programot kell letöltenem illetve ki -e kell hozzája kapcsolni a pécét?
2.
Adjatok már cdkeyt mert nem megy a játék.
3.
Mik azok az zoptikai meghajtók, és hogy kell lehúzni?
4.
A játék csak 1 kiegészítõ, vagy önálló game? Milyen védelem van rajt? Valamiért nem tudom elindítani, mert nincs crack mappa.
<#idiota>#idiota>
1.
Azt olvastam hogy le kell húzni a cd-t meghajtó drájvokat, azt szeretném kérdezni hogy ehez milyen programot kell letöltenem illetve ki -e kell hozzája kapcsolni a pécét?
2.
Adjatok már cdkeyt mert nem megy a játék.
3.
Mik azok az zoptikai meghajtók, és hogy kell lehúzni?
4.
A játék csak 1 kiegészítõ, vagy önálló game? Milyen védelem van rajt? Valamiért nem tudom elindítani, mert nincs crack mappa.
<#idiota>#idiota>
héhé! ácsi! nem lesz warez verzio. ha fel tudnák törni már lenne! vagy ez csak szvsz? <#vigyor>#vigyor>
Amúgy jó reggelt! <#wave>#wave>
Aki nem veszi meg... Lesz egy rakat újreg aki balf*sz és nem tudja az ilyet PMben elintézni hanem szét spammeli a topicot...
De nyugi én nem floodolom szét a topicot, de készuljetek hogy mindenki flamelni, spamelni, floodolni fogja a topicot <#boxer>#boxer>
Na srácok, eljátszom azokat az embereket akik warezt probálják majd elindítani...(Többek közt én is<#idiota>#idiota>)
SZiasztok!!!!!!!!!!!! Letöltöttem és nem megy! Mit kell csinálni? Hogyan valaki segítsen lécci lécci lécci lécci!
(nincs válasz)
HAHÓÓÓÓÓ!!!!
VALAKI!!!!!!!!!!
Másik verzio:
Megvan hogyan lehet elinditani elmondták, de hogy kell, és mit kell lehuzni!?
PLEASE HEELP!
3.Verzio: EZ A JÁTÉK EGY RAKAT SZ*R MERT NEM INDUL BEKAP6JA A KÉSZÍTÕ, TÖK FOS AZ EGÉSZ SZERINTEM NEM ÉRI MEG MEGVENNI.
Válasz: ha 2ezer ft-ot nem szánsz rá akkor gondolom hogy nálatok nagy baj lehet <#hehe>#hehe>
Hát kb ez fog lenni a topicban, ha megjelenik a warez <#idiota>#idiota>
SZiasztok!!!!!!!!!!!! Letöltöttem és nem megy! Mit kell csinálni? Hogyan valaki segítsen lécci lécci lécci lécci!
(nincs válasz)
HAHÓÓÓÓÓ!!!!
VALAKI!!!!!!!!!!
Másik verzio:
Megvan hogyan lehet elinditani elmondták, de hogy kell, és mit kell lehuzni!?
PLEASE HEELP!
3.Verzio: EZ A JÁTÉK EGY RAKAT SZ*R MERT NEM INDUL BEKAP6JA A KÉSZÍTÕ, TÖK FOS AZ EGÉSZ SZERINTEM NEM ÉRI MEG MEGVENNI.
Válasz: ha 2ezer ft-ot nem szánsz rá akkor gondolom hogy nálatok nagy baj lehet <#hehe>#hehe>
Hát kb ez fog lenni a topicban, ha megjelenik a warez <#idiota>#idiota>
ovass már vissza egy kicsit :/
"A Starforce rendszert manapság annyi vád és kritika éri, hogy lassan egy kiadó sem meri bekockáztatni a megvételét, hisz hiába a legjobb másolás védelem, ha a drága user gépe maradandó károkat is szenvedhet. Most a Futuremark bukkant rá valami érdekes dologra, amirõl a Starforce fejlesztõi valamiért hallgattak. Amikor ugyanis feltelepítünk egy ilyen játékot, akkor egy driver is települ a gépre, méghozzá adminisztrátori jogosultság alatt. Ez annyit tesz, hogy ha a másolásvédelem kijátszását érzékeli a játék fuittatása közben, akkor automatice újraindítja a gépet, akár tévedett a program, akár nem. Ezt csak tovább tetézi az a tény, hogy minden hardwerhez elsõbbsége van, ami elég kellemetlenné teheti a PC használatát. Az érintett játékokról lista is készült, ezeket kell tehát kerülni, nehogy kárba vesszen egy elmentettlen munka, vagy sérüljön egy mozgó alkatrész a gépben, amikor az minden figyelmeztetés nélkül restartol."
playware.hu
playware.hu
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
De, a Starforce rendszergazdai jogokat szerez a gépeden ahogy feltelepíted, és egyes rémhírek szerint elõfordulhatnak dokumentumok törlõdései, hirtelen újraindulások merevlemez sérülése.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
ha szét ba..a a gépem a hülye SF4 akkor lehet meg se veszem a gépem drágább volt mint 2000 Ft
\\__/) (O.o) ( } { )
Jah, régi história... a baj az, hogy a Starforce cég se hüle, rájöttek hogy ha tartják az ilyen hozzáállást, akkor elfordulnak tõlük, ezért az uj frontline-t (SF4) olyanra építették, hogy átmenjen a Designed for Windows XP teszten, és hát meg is kapta a D. for WinXP logot, szal kb eddig támadhatták a SF-t ezzel a szöveggel 😊 (persze lehet hogy ezutan is bass*a a rendszert, de mostmar 'papirjuk' van arrol hogy ez nem igy van)
Nama.. what?!
A Starforce rendszert manapság annyi vád és kritika éri, hogy lassan egy kiadó sem meri bekockáztatni a megvételét, hisz hiába a legjobb másolás védelem, ha a drága user gépe maradandó károkat is szenvedhet. Most a Futuremark bukkant rá valami érdekes dologra, amirõl a Starforce fejlesztõi valamiért hallgattak. Amikor ugyanis feltelepítünk egy ilyen játékot, akkor egy driver is települ a gépre, méghozzá adminisztrátori jogosultság alatt. Ez annyit tesz, hogy ha a másolásvédelem kijátszását érzékeli a játék fuittatása közben, akkor automatice újraindítja a gépet, akár tévedett a program, akár nem. Ezt csak tovább tetézi az a tény, hogy minden hardwerhez elsõbbsége van, ami elég kellemetlenné teheti a PC használatát. Az érintett játékokról lista is készült, ezeket kell tehát kerülni, nehogy kárba vesszen egy elmentettlen munka, vagy sérüljön egy mozgó alkatrész a gépben, amikor az minden figyelmeztetés nélkül restartol. playware.hu
ezt nézzétek meg
Ez a kurva starforce nagyon elbassza a játékokat, de nem csak a játékot, hanem a rendszert is!!
Ez a kurva starforce nagyon elbassza a játékokat, de nem csak a játékot, hanem a rendszert is!!
én is elörendelem, 2000 Ft-t megér 😊
\\__/) (O.o) ( } { )
hát gyerekek nem nagyon fogunk mostanában jáccani ezzel a gammel!!
akkoris adhatnának egy klont hogy legalább megpróbálhassuk😄😄 Asszem én is megvezsem 😊
Nama.. what?!
azért sajnálom hogy csak a megjelenéskor tudunk vele játszani <#sir>#sir>
miért ilyen szerencsétlen magyarország hogy itt egfy honappal késöbb jönnek meg dolgok <#rinya>#rinya>
miért ilyen szerencsétlen magyarország hogy itt egfy honappal késöbb jönnek meg dolgok <#rinya>#rinya>
jah 1ébként nem tudom ide is eljutott -e az infó (akik figyelemmel kísérik a HTA topikot, meg az aszfaltot azok már tudják :-D )
Hard truck apocalypse: Starforce 4 frontline protection (cd) Basic
Flatout 2: Starforce 4 frontline protection (DVD) Professional
Az elsõ kalap szart nem ér, simán megy a jelenlegi DT4-el.
A másodikat viszont a jelenlegi állás szerint nem lehet feltörni 😊
Hard truck apocalypse: Starforce 4 frontline protection (cd) Basic
Flatout 2: Starforce 4 frontline protection (DVD) Professional
Az elsõ kalap szart nem ér, simán megy a jelenlegi DT4-el.
A másodikat viszont a jelenlegi állás szerint nem lehet feltörni 😊
Nem de ezt már 2000000000000000000000x kitárgyaltuk a topikba hogy miért ennyi..
többször nem mondom L.
többször nem mondom L.
1900 ft?Na nee nem maradt le valahol még egy 1 es?<#ravasz1>#ravasz1>
hehe..
latform: PC
Kategória: Játékprogram
Besorolás: Ügyességi
Üdvözlünk a rombolás országútján: a FlatOut 2 korlátok, szabályok és megkötések nélküli autóverseny, igazi roncsderbi, ahol egy dolog számít csak – elsõként kell célba érned, minden áron. A FlatOut csúcskategóriás grafikával, az autók viselkedését egyedülálló élethûséggel ábrázoló vezetési modellel, látványos sérülés-szimulációval, tucatnyi részletesen kidolgozott, és az alvázig rombolható járgánnyal, remek kültéri és városi pályákkal, helyszínenként több mint kétezer rombolható-darabokra törhetõ objektummal, tizenkét egyedi (és rendkívül vicces) minijátékkal, valamint a játékidõt hónapokra nyújtó, nyolcszereplõs, onilne is játszható multiplayer módussszal várja a látványos autóversenyek rajongóit. A többszörösen díjnyertes elsõ rész folytatása minden szempontból túlnõ az elõdjén – nagyobb, vadabb, látványosabb és még izgalmasabb versengés!
A termék értékelése: 8.7 pont
A termék értékeléséhez be kell jelentkezned! (Bejelentkezés)
Várható megjelenés: 2006.07.15
Ár: 1 919 Ft
Szal mostmán 100 <#vigyor0>#vigyor0>
latform: PC
Kategória: Játékprogram
Besorolás: Ügyességi
Üdvözlünk a rombolás országútján: a FlatOut 2 korlátok, szabályok és megkötések nélküli autóverseny, igazi roncsderbi, ahol egy dolog számít csak – elsõként kell célba érned, minden áron. A FlatOut csúcskategóriás grafikával, az autók viselkedését egyedülálló élethûséggel ábrázoló vezetési modellel, látványos sérülés-szimulációval, tucatnyi részletesen kidolgozott, és az alvázig rombolható járgánnyal, remek kültéri és városi pályákkal, helyszínenként több mint kétezer rombolható-darabokra törhetõ objektummal, tizenkét egyedi (és rendkívül vicces) minijátékkal, valamint a játékidõt hónapokra nyújtó, nyolcszereplõs, onilne is játszható multiplayer módussszal várja a látványos autóversenyek rajongóit. A többszörösen díjnyertes elsõ rész folytatása minden szempontból túlnõ az elõdjén – nagyobb, vadabb, látványosabb és még izgalmasabb versengés!
A termék értékelése: 8.7 pont
A termék értékeléséhez be kell jelentkezned! (Bejelentkezés)
Várható megjelenés: 2006.07.15
Ár: 1 919 Ft
Szal mostmán 100 <#vigyor0>#vigyor0>
Lehet láma kérdés de ha megakarom venni (EVM) akkor az 576 üzletekben is kapható lesz ?
Next PC upgrade: 2022
box verzió alapján.Sokkal részletesebb környzet több autó több helyszin több játékmód szal jó móka lesz ez <#vigyor>#vigyor>
Psen bizti kijött?Nforceon nem látom...<#rolleyes>#rolleyes>
Szerintem a PS2es is plugnplay.<#eljen>#eljen>
xboxos csak plugnplay mindjárt irom is ki <#vigyor>#vigyor> hogy ki tudjam próbálni
csúszott me' tél volt <#buck>#buck>
kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban