7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#2250 Pedig gyorsabb, sajnalom.
Teszt -
#2249 Akkor majd nézegess A64 X2 teszteket. Amúgy én is Intel párti vagyok, de azért a realitások talaján maradok. -
#2248 Tegyük fel, hogy gyorsabb egy Celeronnál egy sempron AMD, de azt nekem senki ne mondja, hogy egy sima 3,0 GHz-es p4 nem gyorsabb, mint egy 3000+. -
#2247 celeron vs sempron
Szerintem erdemes megnezned... -
Dodo55 #2246 Azért abban nem értek egyet, hogy a sempronok verik a Celeronokat.
Lehet régebben így volt, de azt nem hiszem, hogy egy 2800+ sempron verne egy Celeron D 335/336-ot(2.8GHz). A Celeron D-k Prescott magosak, és állítólag a legjobban sikerült Celeronok, azaz a legközelebb állnak az azonos magú Pentiumokhoz. A Northwood Celeronok tényleg elég gyengék voltak. De régebben is volt egy jó Celeron, a Tualatin magosak. -
Wixi #2245 online on a stunt mode ugyan ugy zajlik mint a party mode,,, egymás utan ami jo meg izgalmas de mikor 8 an noymtuk akkor sokatt kelett várni h sorra kerulj -
Wixi #2244 nemnéztem nagyon hogy lenne osztott képernyős van lan meg online meg party mode,, ilyen party mode volt a régiben is stunt mode ban lehet nyomni egymásután -
veri5 #2243 De hivatalosan kis hazánkban 15-én jön ki? -
Neoncsoves #2242 DEyoooo nekem x800am van -
Neoncsoves #2241 Hétfőn megyek tescoba a flatout2-ért :p Mert az EVM partnere... Na mind1, hétvégén sztem nem kapnak árut -
#2240 p4 2000mhz=2000+ amd teljesen korrekt (volt eddig, mert ugye mostantol az intel is visszavette az órajeleket a core architekturával)
"Hiába mond mást az amd, a legfontosabb a frekvencia."
Ez ostobaság, már meg ne haragudj. Igazi mérőszám nincsen, de esetünkben csak az számit, h melyik processzoron gyorsabb mondjuk a Flatout. Eddig a játékok alatt az amd athlon64ek rendre gyorsabbak voltak inteles társaiknál, a celeron egyáltalán nem játszott ebben a ligában (ő ugye egy harmadosztályu processzor, bőőven a Sempronok mögött), azaz ott a gépigény megjelőlése még gáláns is az intelesekkel szemben :) Ez persze most alaposan megváltozik a Core carchitekturával, ha egy a64 2.4ghz játszik egy core 2.4ghz-el szembemn a core 10-40% al jobb a különböző alkalmazások alatt.(prohardver.hu)
"Engem az érdekel, hogy nagy teljesítményű legyen egy proci, semmi más."
Nem csak neked fontos ez, de az Intelnél is rájöttek, h szerencsére az átalgot zavarja a poszivohangu ventilátorok zaja, ami egy 150wattot dissziáló p4 egyik jellemzője... A környezettudatosságot persze ide se keverjük, ugye? ;)
Miután celeront vettél, felteszem neked is számit az ár... nekem spec csak az számit: adott összegért megveszem a kapható leggyorsabbat, nem érdekel a marketing, a jelölés, a gigahertz... de ehez tájékozottnak kell lenni, remélem egyszer megfontolod, h utánaolvasgass a dokgoknak, mielőtt vásárolsz ;) -
#2239 Idézem magam, hogy mit írtam ma a HWSW fórum Flatout2 topikjában (ott is bepe_79 néven vagyok) [ http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=92313&view=findpost&p=4215882 ]:
"Most hívtam fel a westendi üzletüket, és kérdezi tőlem, hogy az meg hogy lehet, hogy a pólusban lesz, meg hogy én ezt kitől hallottam?! (Dani, nem köptelek be.. :) ) Na mindegy, aszonygya' a csóka, hogy ha lesz egy boltnak, akkor minden üzletükben egyszerre lesz, és ő nem tud ilyenről, hogy a Pólusnak lenne már 15-én szombaton. Mondta nekem is, hogy hétvégén nem kapnak árut készletre, tehát csak hétfőn lesz, ha lesz, és minden üzletükben csak akkor lesz. Meg hogy nem is tudja, hogy át lehet-e rakatni a megrendelés átvételi pontját más üzletükbe, de szerinte nem." -
#2238 A kis mázlista...:) Osztott képernyős multiplayer milyen ? Ha versenyben mész ugyan úgy nyolcan vagytok? -
#2237 Hát én egy kis faluban lakom kb 100km Bp.től és három nap kellet hozzá ,hogy a pcdométól megkapjam az árut. Nem tudom ,hogy akkor milyen napon rendeltem meg ,de valószínüleg hétvégén nem szállít a posta. -
Wixi #2236 Épp most toltam neten:)
Nagyon Fas*a neten is -
Wixi #2235 haveromnak pont ezvolt:)
Vett egy nagy procit és még mindig ilyen karija van de futnak szépen a gamek jo procival emg ennyi rammal csak nemolyanszépek a kartya miatt de sztem procit elsönek(de tetod) -
Wixi #2234 engem a védelem annyira nemizgat Windows Vista alatt fut gyonoruen!megvárom ki mit ir az eredetire ha nincs vele semmi gond megveszem !mondjuk a gond a géptöl is fugg mert ugye nemmindenkinek cseszi szét a gépét és akinek szétcseszi az akkor nem a jatek hibája hanem a felhasználojé is egyben hiszem másnál meg megy és futt?! ez nem a jatek fuggo -
Dodo55 #2233 Szerintem még több különbség van.
A processzoroknál a legfontosabb a frekvencia.
Hiába mond mást az amd, a legfontosabb a frekvencia.
Persze azért más is fontos.
Az amd azt mondja, hogy a kis fogyasztás, kis hőtermelés is fontos, de én nem értek egyet.
Engem az érdekel, hogy nagy teljesítményű legyen egy proci, semmi más.
Nem érdekel, hogy 500 forinttal több villanyszámlát kell fizetnem, vagy 5000 forintos procihűtőt kell vennem, ha ezért cserébe nagy lesz a procim teljesítménye.
Igaz sajnos jelenleg egy 2.8-as Celeron D procim van, mert ilyen gépre volt akkor pénzem, azóta azért fejlesztgettem a gépen sokat, de proci maradt, és maradni is fog, mert egy normális Intel proci 50000 forint, és hülyeség lenne kiadnom ennyit egy 478-as procira, tehát addig marad ez, amíg össze nem gyűlik a pénzem egy 775-ös alaplapra, procira, ddr2-es ramra, és egy pciexpresses videokártyára, tehát szinte egy teljesen új gépre. De ez sajnos el fog tartani egy ideig.... Főleg azok után, ami az elmúlt 1 hónapban történt abban a nagy budapesti házban......
Hogy ne csak off legyen:
Van valakinek tapasztalata az 576.hu házhozszállításával kapcsolatban? Hogy juttatják el, kb mennyi idő, amíg eljut ide(60km pesttől), stb...
És azt írták, hogy hívni fognak. Volt már valaki akit hívtak? KB mikor várható a hívás?
-
Wixi #2232 Leirtam a másik gépem configját!! hogy milyen grafon nyomtam és nemszaggatott kicsit se!!ottvan 2.4 intel celeron,ati 9600 256rammal,728 ram,abit alaplap! ez nem egy hüdeszuper gép és ugy ment iyen jo h vista van alatta sszoval ne féljetek akinek futott az elsö rész annak ezis fog futni biztos és még jobban is! a másik gépem:
AMD Athlon 64 3000 s939 processzor,
MSI GF NX7600GT-T2D 256MB PCI-E,
2*Kingston 512MB PC3200 DDR*2,
és ugyanugy fut mint a másik gépen azon a configgal csak itt 1280*1024 és 6* élsimitás! szoval nagy kulombség nincs max az fps ben de ha már a géped piciveel nagyobb mint amit kér a game akkor már tuti élvezhetően fut a game és nem akad mind1 milyen a géped(Ez az én tapasztalatom) -
#2231 Egy dolgot egyébként nem értek, hogy lehet az, hogy "2.0 GHz Pentium® 4 or AMD® 2000+"? Ez olyan, mintha azt írnák, hogy 2.0 GHz Pentium® 4 or 1,7 Pentium® 4!
Mert kb. ennyi különbség van. -
#2230 Remélem pécsen hétvégén valahol megkapom ( Arcade vagy Tesco ) ott vannak láttam EVM-es cuccok.
Ha lesz jelzem itt is.
-
#2229 Egyre több játék nem megy laptopon.
Akik azt mondták jó nekik, hogy mobil és beruháztak otthoni gépnek is rá ( mert ugye elég brutál cuccok vannak már abban is ), azok néhány jóból kimaradnak.
Pl. Heroes V sem megy...
Idézet lentről :
Note:
*On-board/integrated graphics cards and laptops not supported
-
#2228 Nekem is megy elvileg a 6600 GT-n, meg 1 GB ramon, de azért elég sok olyan ember van akinek a vga-ja gyenge, sőt, a legtöbbnek nem a legjobb, mert a szülők azt mondják: "Nem játszani vesszük a gépet" -
#2227 Köszi én is ezekre tippeltem. No befogom nem akarok több offot csinálni. -
Dodo55 #2226 videokártyát vagy a procit. -
#2225 kb mindent, de legelőször a vga-t. (meg az sem mind1 hogy milyen a cpu pontosan. Mert ha celeron, akkor felesleges a jobb vga, úgy sem fogja kihajtani)
Nade ne itt tárgyaljuk ki.. -
#2224 nekem egy GeForce fx 5200 500 mb ram és 1,49 ghz .Még állja a sarat. Szerintetek ezekből mit kéne a legelőbb fejleszteni? -
#2223 Jah bocsesz rosszul olvastam mégegyszer bocs!!!!
Azt olvastam hogy nem fog menni!!!
LOOOOOL -
#2222 Szerintem nincs ilyen program benne, végülis mi a frásznak? Ha több gépen indul el nagyobb a bevétel.
Képzeljétek el ,hogy nem ebben az országba éltek .Nincs megtörve a gém és jó drága. :) kicsit beszívták (bár ott a fizetések is jobbak legalább is nagyobb részénél)
-
#2221 Ez elég tág fogalom.. Mit nevezünk gyengébb gépnek? (pl 486-oson vagy p100-ason biztos nem fog menni)
Viszont én úgy gondolom hogy manapság (1 gamernek) 1 dx9-es kártya a minimum követelmény, (min 1 radeon 9600) egy 2ghz-s cpuval megtámogatva.
Az említett konfigon pedig menni fog.
Ez meg nem beépítés kérdése, hanem az hogy a vga milyen shader verziót támogat. Pl 1 Gef4mx-el ne nagyon akarj játszani manapság. -
#2220 És ki írt olyat, hogy nem fog menni 6600-al? Én is azt írtam, hogy fog..
Jól néznénk ki, ha nem menne vele... -
#2219 Mért nem fog menni "GeForce 6 series" tehát fog!!!!! -
#2218 Akkor már itt 15-én már elmész a boltokban és már meglehet venni állítólag?!Vagy késni fog mi? -
#2217 Háááááát...
http://support.empireinteractive.com/default.aspx?MID=60568495217F&PID=19D13D82-F24C-4E92-8357-9534E1F48682
To play FlatOut 2, your PC must meet the following minimum requirements.
DVD-ROM Drive ( Flatout 2 software is on a DVD disc )
2.0 GHz Pentium® 4 or AMD® 2000+
256 MB RAM
64 MB Graphics Card*
Note:
*On-board/integrated graphics cards and laptops not supported
Supported Graphics Chipsets
nVidia
GeForce FX 5 series
GeForce 6 series
GeForce 7 series
ATI
Radeon® 9600 pro and above
Radeon® X200 series
Radeon® X300 series
Radeon® X550 series
Radeon® X600 series
Radeon® X700 series
Radeon® X800 series
Radeon® X850 series
Radeon® X1300 series
Radeon® X1600 series
Radeon® X1800 series
Radeon® X1900 series
DirectX® Compatible Sound Card
Keyboard and mouse
3.5 GB of free Hard Drive Space
Windows® XP SP2 or Windows® 2000 SP4
DirectX®9.0c (Included on the disc)
Tehát nekem menni fog a Gef 6600-al, de mi van azzal, akinek gyengébb gépe van? ... -
#2216 Az lenne a kérdésem, hogy be van-e építve a játékba olyan rendszer,hogy gyengébb gépnél ne induljon el. Mert, ha nincs akkor mindenkinek lehet ajánlani. Mivel azt mondjátok, hogy jól van optimalizálva. -
#2215 hát attól te ne félj, nem fog...erre sajna sztem hónapokat kell várni...még nincsen kitapasztalva a védelem, főleg hogy eddig össz vissz 2 game-en volt, de ez a kettő is basic is pro...
egyébként menni fog neten az EVM-es, az 100%, főleg hogy még a clone is műxik neten tökéletesen, ezt hallottam :)
csak lenne már meg...mire ideérnek vele Bajára :( -
#2214 Ha szombatig-hétfőig nem jön ki Reloaded-es törés, akkor óriási bevétele lesz a Bugbearnek.. -
#2213 SG-s vagy SG-HWSW-s Flatout2 multi-party-t tolhatnánk majd net-es játékkal vagy hamachi-val, ha lehet. Ha szombaton meglesz, akkor kreálok szervert, és írok IP-t, vagy ha megy a tamagocsival is, akkor tamagocsi user nevet, amihez lehet csatizni. -
#2212 Ját ha nem segítünk azaz nem törődünk a hszlásával akkor mondja a magáét...A hozzászólás száma helyett csak ezt kéne leírni: Lásd FAQ. Persze egy idő után mindenkinek elfogy a türelme... és most már sokaknak elfogyott. -
Wixi #2211 Na Nekem is sikerult elinditani:))
Nagyon jo game telleg jol vna optimalizálva!Nekem szebben fut mint a flatout 1!Minden max on csak az elsimitas 6 helyett 4 en van és 1024*768 és nem akad kicsit se vista alatt!!Gépem:2.4intel celeron,ati9600 256,728 ram
Vegyétek megfeléé!!:) pár kép:(bocs ha széthuzom a forumot akkor töröljétek)
Kep1
Kep2
Kep3
Kep4
Kep5
Kep6
Kep7
Kep8
Kep9
Kep10Kep11Kep12Kep13Kep14Kep15Kep16Kep17Kep18KEp19