7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
Newfronter #2322 A Tescoban van szállítás hétvégén is értsd már meg! -
Neoncsoves #2321 Jó haggyad biztos van ott valami csempész haverja aki behozta neki a flatout2-t! -
#2320 biztos ott lesz -
Neoncsoves #2319 Nem kapta meg egyik bolt se értsd már meg, thx -
Newfronter #2318 Elnézek a budaörsi Tescoba, hátha lesz ott játék! -
mac83 #2317 Hy csöves :D
Én vok M@x haverja hwsw-ről!
nem játszok colinnal meg toca-val sem, és nem csak a MuscleCarnak csúszik ki a kereke, hanem szinte mindnek, alig lehet egyenesbe hozni.De mondom, ha egyszer elkaptad, már fasza...de szokható -
Neoncsoves #2316 haverod ilyen colinnal meg toca-cal játszik? ez a normális ha egy ilyen MuscleCar kicsuszik mert gagyi a kereke vagy ilyesmi... Flatout2 jó lesz bízom benne... -
Neoncsoves #2315 Kösz, akkor megvan a válasz a kérdésemre, nem megyek akkor tescoba, csak hétfőn... Miéé nem kapták meg a flatout2-t ma a boltok? :( Ez nem igaz -
#2314 Hát ez elég szomorú hír.
Én azt hittem hétvégén már multiban gyalázhatunk :)
Na mind1, hétfő-kedd melózom akkor csak szarda mikor meg tudom venni ...
-
#2313 Sehol. Én is voltam személyesen a Pesterzsébeti (XX. kerület) Media M.-ban, Tesco-ban, Europarkban az 576-ban, stb., sehol nem volt... Az 576-ban is azt mondják minden üzletükben, hogy csak hétfőn lesz. -
Newfronter #2312 Nem kapták meg ma a boltok. :(
Várunk hétfőig. -
#2311 Nem ma jelenik meg?
Ha valaki megkapta valamilyen boltba ( media m,electrow,stb)..leírhatná hol kapható.
-
#2310 panaszkodunk!!!!! :D sztem ez a legjellemzőbb -
#2309 "Irányítása tényleg ratyi, elindulni szinte lehetetlen , csak ha egyenessen indulsz, mert MINDIG kifarol.Ha már mész rendessen, utánna már kezelhető(bb)."
na ez valamicskét jó hír... haverodnak mondd meg inkább tocázzon, meg colinozzon, abban nem farol el ;) -
Neoncsoves #2294 A lényeg a tesco... Elmenjek ma tescoba? -
#2293 Jobb helyeken már ma lennie kéne eredetiben, mert 15-e van. Az 576-nak nem lesz, mert megkérdeztem én is ma, személyesen az Europarkban, és telefonon a Westendben lévőt. A Tesco meg a Cora esélyes, mint EVM partnerek. -
#2292 az oké, hogy vedd meg, de mire lesz a game eredetiben :(
szenvedésben megpusztulunk... pfff =/ -
Neoncsoves #2291 vedd meg -
wilky #2290 Sziasztok, nem találkoztatok olyannal hogy a vistás módszernél miután lemegy a check, kékhalál lesz, nincs valami ötletetek, méár felraktam újból és az sem igazán segített:( -
Wixi #2289 "A földhöz ragadt autó, hááát nemtom, nekem nem ragadtak annyira földhöz sőőőt."Igen,Igen szerintem jól csinálták meg mert az 1 ben repült nagyon a kocsi itt pont jo, télleg nemragad oda..
#2283 Neki:Elég fura a felfogása... van olyan feladat pl mikor a vizne kell kacsáztatni.... ott sem kacsázik magátol nyomni kell a ctrl-t és ez ugy jo ügyesebbnek kell lennni mert azugy nemjo h kistesom is megcsinálja..:D -
Wixi #2288 Tolunk madj 1 et multiban??:)) Amugy én irtam neked a mailt(Vistaval daemongondok..) -
Wixi #2287 Hat kinek mi....
a borulásrol telleg ha borulsz akkor azt már nehez megfogni de sztem nemnehez felborulni igaz h nehezebb mint az 1 ben de sztem ez igy jo
A repulogépes pálya télleg kicsit gáz de elnézhetö...
A kövekröl meg annyit hogy igen van olyna ami ugyanakkora de megakadsz benne a masikban meg nem...van olyan kö ami direkt az utra esik le verseny közben direkt oda esik azért h nekimenj azokat ellehet tolni azokat nem amik már az uton kivul vannak.. ez nagyon sok game ben ilyen...
Kamera:Én sztem teljesen kilehet látni csak talán a 4*4 es kocsibol nemannyira de azse gáz...(Multiban mentem egy iskolabusszal még abbol is kiláttam vagyis elöreláttam)amugy van benne bonusz kocsi is
Graf:Sokat változott és szebb is mint az 1
Fizika:Olyasmi mint az 1 ben és ugyanazok a Bugok is emgvannak:)
Irányitás már az 1 ben is csuszkalos volt... a 2 ben nagyonnagyon kocsi függö...a csuszkálásrol ennyit a 4x4 az kicsit se csuszik de van amék meg nayon -
Newfronter #2286 Bocs hogy rádpostoltam. Neked még nincs is véleményed róla. Na nem baj, csak leírtam. A hwsw-n viszont a megfelelő embernek írtam. -
Newfronter #2285 A minigamek régebben sem fogtak meg annyira.
Ami a játék legjobb ereje, az a multi. Végre rendezett multi. -
Newfronter #2284 Vannak olyan helyek amikben felakadsz, ez tény. A fizika nekem nagyon bejött, mert az autók "normálisabban" törnek.
Az irányítás meg az mindenkinek más, van akinek tetszik van akinek nem, nem lesz sosem olyan, hogy mindenkinek bejön.
A kamerakezeléssel nem volt gondom.
A földhöz ragadt autó, hááát nemtom, nekem nem ragadtak annyira földhöz sőőőt....
De még mmindig tartom magamat a múltkori véleményemhez. -
#2283 A mini gamekről:
Ja, a minijátékokról elfelejtettem szólni
Lehet azért, mert olyan szarok :(
Túlbonyolították az egésszet röviden tömören.
Miután kilövöd az embert, a levegőben tudsz dobni rajta mégeggyet, stb stb .... hagyjuk :(
-
#2282 HWSW-n írta haver:
Nos.Kipróbáltam :)
Már az elején elmondom, nem erre számítottam!
Az első rész sokkal nagyobbat ütött, mint most az első után ez a második rész.
Játék menüje jó, hasonló az első részhez, csak itt van a háttérben folyamatossan movie.
Zene az nagyon jó, passzolnak a játékmenethez.Lehet választani derby-race-stunts meg még van 2, de azok is ilyenek, versenyek.
Elején post-process effektel indítottam, de azt leszedtem, mert iszonyat mód zavart a nap-sütése, világított a beton ( homok is :eek: ).
A játék ugyanúgy megy mint a FO1, nem lassabb, nem gyorsabb, ugyanúgy megy, nekem stabil 80-85 fps-el maxon minden, szűrők is, 16xAA, Antriscopy kikapcsolva.
Grafika sokat nem változott, más lett, de mégis ugyanaz :)
Hangok jók, sokkal jobba lehet érezni az 5.1-et, mint az első részben :up:
Játékélmény....hát az 1 jobban megfogott ( még így is, hogy már ismerem a 2-t).
Borulni sokkal nehezebben lehet, de ha egyszer elkezdesz pörögni, meg nem állsz :D
Mintha kicsit földhöz-ragadottabbak lennének az autók, nehezebb elszállni.Az emberrel kirepülni az ablakon is nehezebb sokkal, mondjuk ez jobb is :)
Fizika maradt olyan, amilyen, lehet szeretni, lehet nem szeretni.
Mondjuk az gáz, hogy van egy olyan pálya, ahol repülőgépek közt kell cikázni, és le lehet tépni mindegyiknek vagy a szárnyát, vagy a hajtóművét...és ezt a kocsid lazán leviszi, sőt, még el is löki.Ezzel nem lenne probléma, de ezek után ha belemész egy kerék-méretű kőbe, miért áll meg szinte fullra az autó :omg: S hogy még vm-t megemlítsek, vannak ugyanolyan, ugyanakkora kövek...egyiket ellöki, a másikba meg megakad az autó :omg:
Kamerakezelése szvsz szar, én nem szeretem belülről nézni ha versenyzek, mindig kinntről nézem, de itt olyan, hogy szinte vízszintesen látod az autót, előre nem oskat látsz...
Irányítása tényleg ratyi, elindulni szinte lehetetlen , csak ha egyenessen indulsz, mert MINDIG kifarol.Ha már mész rendessen, utánna már kezelhető(bb).
Na, ha van még kérdésetek, írjátok le, ha kell valamiről videó szóljatok,és csinálok, illetve képeket is :)
Köv. postomba tolok képeket meg egy videót.Mondom, kérdezzetek nyugodtan ;)
:/ -
#2281 a szállítást kéne megtudakozni majd, hogy kb mennyi idő, meg hogy hogy is zajlik... =/ -
davee1991 #2280 PS2-n kipróbáltam (utálom a PS-t) nagyon jó volt ugyhogy PC-re nagyon raj lessz. -
davee1991 #2279 Én meg a mammut2 576 ot hívtam fel. Azt mondta a faszi szombatra tuti nem, de hétfőre már várható a játék. -
hitch #2278 Én nekem az europarkban azt mondta a csálesz hogy hétfőre már biztos mert hétvégén nincs áruszállitás. -
#2277 hát ez nem túl jó hír :( :(
legalább akkor tudnánk hogy jövő héten mikor... -
Freeeee #2276 Ma voltam az Árkádban(576),és azt mondták hogy már meg kellett volna jönnie,de csak jövö héten érkezik. -
#2275 Csak az US jön Augusztusban. -
Wixi #2274 sok oldalon sok érdekesség van amugy de elhet h csak benézek vmit -
Wixi #2273 csak vicceltem:)
De lehet agusztusban jön ki a FlaOut2??
Lehet h hül yeség de 2 napja meg nemiyne volt az oldala se...
FlatOut 2 New Product | Pre-release Ships 8/1/2006 -
hitch #2271 Remélem Hogy Holnap hiv Egy munkatárs az 576-tól,hogy lehet a játékért menni.:D:D:D -
#2259 igaz, ezt lehet télleg nem itt kéne...
impiránya....
!!!!!!!!!!F.A.Q.!!!!!!!!!! -
#2258 És a játékhoz elég
nvidia geforce 6600 256mb os videokártya??
-
#2252 nézzenek oda, mégis gyorsabb, mik vannak :)