7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#2362 1 órája voltam a Duna Plazaban 576-ban és még NINCS! -
davee1991 #2361 ilyen alamizsna áron Ciki lenne nem megvenni... ugyhogy te is vedd meg... -
Neoncsoves #2360 Működő warez nincs... Csak akkor ha ha nagy szerencséd van és elindul -
Neoncsoves #2359 NINCS WAREZ VERZIÓ, ÉS VALÓSZÍNŰLEG NEM IS LESZ! (egyelőre)
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
Nehéz felfogni? -
#2358 Na szerinted mit kell csinállni? -
newc22 #2357 Egy kis help kéne megcsináltam mindent!!!! Vista telepítés + Daemon tools! + Mdss kép fájl készítése Alcohollal és még sem megy a game!!! Valami ilyesmit ír ki : To launch the application you need to install protection drivers on your computer Would you like to install? Yes or No ? most mit csináljak???? Járt így mrá valaki???? Thanxx a helpet!!! -
#2356 pff 1xre :-D -
#2355 :DDD
Csak nehogy előbb vegyenek észre a fehér köpenyes bácsik, és elvigyenek.. -
#2354 Csak egy kicsit fognak megnézni és kétségbe vonni a normális elme álapotodat. :)) -
#2353 Na remélem holnap melóba kapok hivást aztán go pest in westend.
Megismertek majd mert olyan sapkát veszek fel amin van két szárny és zsinorral ha meghuzom tapsol :D -
#2352 Ha a Szolnoki Tesco-ban lesz én is megveszem :) -
veri5 #2351 Bízok benne hogy holnap vagy holnap után már Debrecenben is kapható lesz! -
#2350 sztem nem csak te vagy ezzel így :D
habár...először én játszani fogok, nem borítót cserélgetni, az sicher :D -
#2349 ne legyetek már ennyire KOCKÁK...:CCcc nekem is azon ritka játékok egyike a flat-out, mellyel hajlandó vok játszani, de ez már túlzás... majd meglesz. addig menjetek ki, gyűjtögessetek barátokat^^ -
Richard90 #2348 Az se biztos még hpgy hétfőn lesz a boltokban :( mert lehet hogy akkor kezdik csak szállítani és másnapra kapják meg -
pirosBoci #2347 ÉN is igy vok vele
-
pirosBoci #2346 nem tom ti hogy vagytok vele de szerintem undoritó az EVM-nek a boritoja ugyhogy amint megvettem akkor egyböl kicserélem a NÉMET(sajnos)de eredeti boritora.aki szintén igy van vele annak itt a link. -
#2345 képtelenség hétfőig tétlenül szemlélni a FO2 nélküliséget... -
davee1991 #2344 hú akkor jó... -
Newfronter #2343 Na megjöttem én is, budaörsi Tesco-ban és a Polus-ban (Tesco, 576) nincs.
576-ban el is mondták hogy a jövő hét elején-közepén érkezik, és akik előrendelték, azokat azonnal felhívják onnan. Akik előrendelték azoknak félre lesz rakva a cuccos.
-
#2342 Emberek ha eddig kivírtuk akkor egy két nap még belefér. Nem? -
#2341 a media marktban sincs
-
Neoncsoves #2340 most jöttem TESCO-ból sehol semmi -
#2339 sztem PC, mert ő elindította a clone-t Vistán :) -
#2338 Jut eszembe milyen bónusz pályák vannak benne? Mint például az FO1 be a csonthoz hasonlító pálya és a nyolcas. -
Neoncsoves #2337 Konzol vagy PÍSZÍ? (PC) -
Wixi #2336 ÉN Pont most toltam ki a game-t:)Vagyis márcsak a Grand finals van hátra azmeg már annyira nemszamit majd este nekiugrok:) -
#2335 Ja rajta lesz a zamatosági ideje... Látom ez a várakozás néhány embernek az agyára ment.(nem csodálom) -
Neoncsoves #2334 jah meg emléxem amikor muterral mentünk azt romlott húst ránk akartak sózni az sem volt ám semmi, remélem nem romlott flatout2-t adnak -
#2333 hát, itt azok is külön vannak, és az X-box-osok, meg az X360-asok is...
habár láttam már HL2-t bedobva a fagyasztott csirkék közé -
Neoncsoves #2332 lehet hogy a húsok alá rejtik, ugyhogy menjetek a hentesnénihez vagy bácsihoz is, mert lehet hogy oda vannak rejtve a húsok alá -
Neoncsoves #2331 Itt rendetlenég van dunaujvarosban... ps2es lemezek keverve a pc-sekkel... ez igy sz*r -
#2330 heh, itt Baján úgy van, hogy egy egész külön sor, ahol gameek vannak, és van egy külön polc, ahol csak kizárólag EVM-es gameek vannak...
de minden TESCO különböző sztem =/ -
Newfronter #2329 Ja oda rakják. Én a budaörsibe megyek, sztem ha ott nincs nagyon máshol s, de a fene tudja. -
#2328 nem, könyvesbolt résznél kell majd keresni vagy az állateledel résznél -
Neoncsoves #2327 Fronter irtam PM-ben hogy legyen igazad de ez már off topic -
Neoncsoves #2326 haver hazajön usziból azt elhúzunk tescoba, nincs messze megvan 30 perc alatt... És ezeket az EVMes cuccookat is a játékokhoz rakják ki? Vagy máshova? -
Newfronter #2325 Van szállítás! Kész. -
#2324 igaza van pedig Fronternek :)
hétvégén is van szállítás a TESCO-ba, meg gondolj bele, éjjel-nappal nyitva van..nameg hétvégén is, és fogynak a cuccok :D
bár kétlem hogy lenne :( -
Neoncsoves #2323 értsd már meg hogy megkérdeztem és azt mondták hogy nincs hétvégén áruszállítás