FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DjDano
a torrentbe mellékelt utasítás:

Sõt dobok rá még egy lapáttal: mivel csak ISO, nem mdf stb... így még a védelmet sem tartalmazza, így még a DT PRO sem tudna mit kezdeni vele, szal semmi értelme leszedni.
Beaver
tehat fake az egesz... ha netan megis a flatout lemezerol keszult az iso, akkor se erunk vele semmit, amig nincs krák.

Nama.. what?!

Beaver
A két torrent ugyanaz😄 ha megnéziteka fájlokat azok is egyeznek, meg a tracker is ua.

Tehát:
FlatOut 2 by Dj Eclipse = FLAT OUT 2 SfClone RELOADED

Nama.. what?!

mucsácsó
Files
Filetype icon FlatOut 2 by Dj Eclipse/1 - Immagine/Flatout2.ISO 4.28 gigabyte
Filetype icon FlatOut 2 by Dj Eclipse/Istruzioni.txt 1.48 kilobyte

fake hát......
vagyis az a clone...az a francia clone..
arty
sztem a flatout2 honositott lesz, igy tuti késik a kinti megjelenésekhez képest 😞((

Forza.

arty
3. mert ostoba vagyok és fizetek warezért

ez kimaradt 😉))))

Forza.

Az a mininovás link kamu lehet?
mucsácsó
meg lenne az idei nyárra is a forróság asszem <#idiota><#idiota>
acsati
ki se jönne szerencsétlen hazánkban
SiteDisagner
Jájj, mekkora perek lennének belöle.

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

acsati
hot coffee módot tartalmaz <#idiota>
SiteDisagner
Ja.. karaktergeneráló:mellbõség, csípö, fenék, tanktop, tanga, szöke haj, bounty kék szem...

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

acsati
<#nyes><#nyes><#idiota><#idiota><#idiota>
mucsácsó
TÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK 😄DDD <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#gonosz2>
mucsácsó
vagy lehet lehetsz mesztelen csajjal 😛
alapból benne nudepatch 😛 😄
SiteDisagner
Tuttti?? Ha wanadoora felrakjak max akkor töltöm le, mert 1, az nem torrent, 2, jelenleg is aktiv egy elöfizetesem <#idiota><#idiota>De már megvan rendelve szal kell az eredeti.

Sland
LÁL
😄DDDDDDDDDDD

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

acsati
nem! ott ha növel vagy akkor szétszakad a ruhája és meztelenül rempül és pacs kettévágja valami... na ezér <#idiota>
PLackó
egyébként ez is érdekes:

German Version is rated for 12 +
English Version is rated for 18 +

az angol verzió átmegy öldöklésbe vagy micsoda?

acsati
<#idiota>
PLackó
reloadednek mi köze az SFClone-hoz?

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

SiteDisagner
HAgyjátok már p*csába...

mucsácsó
áh, szerintem ez télleg FO2, csak az a gáz, hogy nem tudunk úgysem mit kezdeni vele....
Sland
mondjuk dagi csajokkal akiken folyik a háj, de hogy vmi kapcsolat legyen köztük és a flatout között mondjuk egy szétderbizett kocsi tetején fognak nyalakodni... ehh
<#mf1>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

acsati
akkor legalább jo lesbi legyen! <#vigyor>
Sland
Nah valami jó szar kaki szexet fogtok itt ti leszedni. ebben annyira biztos vagyok h valami poresz lesz...

acsati
én már 0.2%nál járok <#nyes>
acsati
mire lejön ez és rájövök hogy nemindul hanem szar addigra jön a posta <#smile>
2.6%-nál Megált😄😄 TUDTAM HOGY FAKE😞😞

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

mucsácsó
hát...shotok nem lesznek egy hamar, mert van az az internal clone, de nem megy...szóval az csak ilyen "dísznek" való EGYENLÕRE...nagyon reméljük azért, hogy pár napon belül azért lesz valami megoldás =/
SiteDisagner
Csak annyit irtak, hogy Házhozszállítás+h felhivnak majd, hogysmint lesz ez az egesz.

az 576-nál postai úton küldik a csomagot vagy futárral?

SiteDisagner
JÓ ha nem fake, tõccsetek, shotokat ide lécci, aztan mindenki víg lesz. <#buck> Én meg majd várom a postást.

acsati
4,27 gb
nForce Forumon Is irjak hogy nem fake😄😄😄

acsati
na majd ha lesz 1-2 seeder<#eplus2>
nálam 122Kb/s-kel jön😄😄 Remélem nem fake

SiteDisagner
5 giga??? Hajrá boy!<#idiota>Mire lejön torrentrol már megszületik az unokám...

bertino
13 nap van megjelenésig, kb 20-ára saccolom max, hogy kiküldi postán az 576
én addig meg elvagyok vígan...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

acsati
acsati
megnézzük! ingyen van egy probát megér szvsz
Jah, csak leállítottam, mivan ha fake, azt letöltök egy 4.8GB-os spyware/trojai virust <#idiota> Inkább megvárom amig a kedvenc smswebemen kint lesz <#zavart1><#vigyor3>

SiteDisagner
na ez a "Phanatica"

Na jön ez, ha eléri a torrent 10KB/secet akkor király <#idiota> már 8KB/secnél tart 😄

Az emuláláshoz nem tartalmaz elegendõ adatot a formátum. Az mdf/mds formátum biztatóbb lenne.
hö, mostmár csak 9 <#beka2><#vigyor3>

TÕTTÖM WAZZE!!!!! még 20 nap van hátra és lent van <#idiota>

Nekem az az érzésem, vagy csak hozzánemértõen szedték le a lemezrõl ISO-ba.