7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
pirosBoci #2402 melyik 576 ban? -
Newfronter #2401 Igen. http://www.576.hu -
Djemba #2400 Már van valami könnyebb elindítási módszer???? -
hitch #2399 az összes 576 ba szálitanak sztem. -
hitch #2398 OKKKSA -
#2397 hy nekem mikorra hozzák ki szerintetek ?
győrben lakom. -
Newfronter #2396 Akkor délután hívnak is... köszönjük az infot! Este akkor multizhatunk , egyenlőre only budapestiekkel. -
#2395 Attól még h nem rendeltem elő arra lehet egy kis esély hogy holnap lesz belőle pl a Duna Plazaban? -
hitch #2394 MOST VOLTAM AZ 576 BAN AZT MONDTÁK HOGY DÉLUTÁN TUTI LESZ:D:D -
hitch #2393 9 FELE HIVANK :D:D:D -
#2392 Csöng-Csöng-Csöng You have call! -
#2391 Énmeg várom a telefoncsörgést -
hitch #2390 Hát eljött a nagy nap. Rohanás az 576 ba. -
#2389 nincsmit, szívesen :) ;) -
#2388 óóó bakker várjak arra is :(
mondom beszerzek egy Boxot, ha ugy van kedvem játszok ezerrel, meg ingame készítés is egyszerűbb, de így várhatok a következő Flatoutra :C
köszi az infót -
#2387 nem adják, de viszon lesz az új FlatOut, melynek címe:
FlatOut: Total Carnage
ez lesz X360-ra, csak kizárólag.
itt a hír is még, nem is olyan régi:
"Az Empire Interactive tett említést arról, hogy a Bugbear sorozata, a kétrészes Flatout-széria a Microsoft következő generációs konzolján folytatódik.
Tehát a Total Carnage alcímet viselő autóverseny X360-ra készül, s minden bizonnyal csodálatos grafikával kápráztat majd el bennünket; holott a PC-s játékok sem voltak csúnyák. Habár a hivatalos bejelentés még nem esett meg, azonban állítólag még év végén a boltokba kerülhet a cím, melyről nem tudni, hogy egy teljesen új játékot, vagy a korábbi két szimulátor együttesét takarja."
GK -
#2386 nem tudja vki Xbox360ra nem adják ki a játékot ? :( -
#2385 Asszem pár Game Communityje simán leszopna érte, ha sikerülne :) :) -
#2384 jhah, persze, én meg a hétvégére kifejlesztem az SF5-öt :D -
#2383 lál. kíváncsi lennék, hány privit kapsz:D -
#2382 Ne parázzatok.. Úgy dönttöttem hogy holnapra feltöröm a sf4pro-t. Csinálok majd egy crack-et. -
#2381 én jövő hónapig várhatok, míg játszhatok vele :(
de nem is baj, mert lehetőségem lesz egy bődületes ingame moviet csinálni belőle... -
#2380 Kiváncsi vagyok mikor jön ki ... Szerdától Lanpartyzunk, berendeltünk egy pár darabot belőlle ... ha megjön akkor Flatout2 party lesz ... -
Neoncsoves #2379 emberek holnap megyek megcsipázom lesz-e flatout2 tescoban -
#2378 akkor jauvan, sejtettem vmi ilyesmi van a háttérben... -
#2377 Nyugalom. Elment nyaralni, majd jön! Addig is nézegetem a topikot, s amit kell, törlök...
Egy-egy "formabontó" hozzászólás nem baj ha marad, elrettentő példának... :) -
#2376 1900ft? Az nagyon baráti ár, aki ennyit nem szán bele, az akkor azt szeretné hogy tönkremenjen a cég.
Támogassuk a pc-és játékokat! -
#2375 hát kb...
na mindegy, ha nem jön sokáig, akkor majd megkérdezem, hogy továbbra is vállalja e, mert ha átadja, (már ha lehet ilyent, de gondolom lehet) és ti is úgy gondoljátok, akkor én szívesen leszek itt házigazda :) -
#2374 ok -
veri5 #2373 Vegyükmeg,jöjjön ki,jöjjön már ki a boltokban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2372 jaj má nem mind1?? faszom.. megkérdezed őket, ha annyira izgat. -
#2371 az még nemtudni hogy ha felhivnak akkor mikor jön majd meg utána? vagy majd mondják telon? -
csoola #2370 sajna ma én se tudtam megvenni a tecsoban sexárdon... megvettem a cs:s-t és most azzal tolom, majd megrendelem vmikor az unokatesommal és akkor felezzük még a postaköltséget is, szal szinte alig kerül majd píízbe -
#2369 ja, minek lett annyira házigazda, ha ide se bagózik :| -
#2368 Nem kérünk vitát... Köszi! -
#2367 szóval akkor kétezerforint-.- -
newc22 #2366 Az ilyeneket meg bannolni kéne a forumon! Csak azért kérdem mivel a YES re mentem és akkor valamit annyira elszúrt a game hogy nem jött be a Vista és rendszertelepítés újból! Szóval akkor YES??? -
#2365 Istencsászár hogy az Istenbe kószál ilyenkor? =/
ne félj én lennék, ilyen nem lenne, úgy törölném az ilyen idióta, kedvelrontó hsz-eket, hogy csak füstölne :D -
#2364 meg az ilyeneket is le kéne már lőni...
kezdünk átmenni NFS MW topic szintjére -
#2363 na az ilyeneket le kéne lőni...