FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megnyitottam a letöltés aklatt álló iso fájlt, valoban a játékot tartalmazza, ehhez kétség már nem fér. A readme fájlt már átolvasgattam.
Van a lemezen egy másfél gigás padding.dat nevû fájl, ami tele van A betûkkel, sztem a lemez üres részét tölti ki. hát nem aranyosak?😄😄
Nama.. what?!
kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban
Nama.. what?!
Haverok, Buli, Fight Club!
bár torrentezés után visszakapcsolhatod a biztonság kedvéért.
majd ha kijön a mûködõ warez akkor lesz érdemes sztem
Mellesleg a Worms 4 nem ment, próbáltam, húh de félek.
Rohamsisak: Ezt inkább a torrent topikban tedd fel, vagy az Outpost topikban, de ne itt!
ez van neked is? Mert akkor már ketten izgulunk😄
Nama.. what?!
Use Daemon-Tools v3.33 or the newest v4.03 to mount the image (before installing v4.03 you need to manually install the new SPTD v1.25 drivers). You'll need a RMPS .mds file, which you can grab at copybase.ch.
Now you can normally start and play the game and you don't have to unplug any IDE drives.
Igen:
Megtaláltam a módját, útját, hogy hogyan futtathatom, indíthatom el a játékot... Windows Vista Beta2 alatt.
Használd a Daemon-Tools v3.33-ast vagy a legújabb v4.03-ast az image fájl bemountolásához (a 4.03-as felrakása elõtt manuálisan telepítened kell az új SPTD v1.25-ös meghajtót). Szükséged lesz az RMPS .mds fájlra, melyet a copybase.ch oldalon találsz meg.
Így normálisan elindíthatod a játékot, anélkül, hogy le kéne huzigálnod az IDE kábeleket (meghajtókat).
Na röviden ennyi, az én fordításomban.
Suzuki Swift GL 1.3
vagy majdnem biztos hogy nem kell hozzá vista...
hiszen még nincs is ivatalosan vista 😄
Nama.. what?!
leirna vki magyarul
\\__/) (O.o) ( } { )
www.cdgalaxis.hu nézdmeg (bármennytit rendelsz akkor is ugyanannyi. amennyit az elõbb írtam)
I found a way how to run this game... with Windows Vista Beta 2.
Use Daemon-Tools v3.33 or the newest v4.03 to mount the image (before installing v4.03 you need to manually install the new SPTD v1.25 drivers). You'll need a RMPS .mds file, which you can grab at copybase.ch.
Now you can normally start and play the game and you don't have to unplug any IDE drives.
Is seems that Starforce isn't able to detect that you are using Daemon-Tools, like in Windows XP where you always receive a "Emulation Software detected" error.
I wasn't able to find what causes the error under XP. Something is blacklisted I think, but I don't know what. I tried to delete many registry paths related to the virtual drive but without success.
Na erre mit mondtok??? 😄😄
Nama.. what?!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ha idõben leadjátok a rendelést, akkor már másnapra hozzák futárral, rosszabb esetben a következõ napon
sztem még mindig jobb,mint a postára várni...
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
gondolom, hogy õk is próbálták ugyanugy, mint aki ezt a homemade rip-et készitette...
Nama.. what?!
Nama.. what?!
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"