7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
Newfronter #2482 Itt a kalózban is megy a multi, de ez most nem lényeg. Én tényleg megvenném, de úgy látszik nem akarják. :( -
#2481 Mint már azt soxor említettem a topikba, a Bugbear/Empire páros mindig is budget kategóriás gameket adott ki.
A dolog többi része 1ébként teljesen igaz.
Rám sem jellemző az hogy agyon-vissza vásárlom a játékokat (1xüen nem engedhetem meg magamnak) De amikor megláttam hogy mennyibe fog kerülni, rögtön rendeltem! Ennyit simán megér..
Példát vehetne róluk a többi fejlesztő/kiadó. -
Samthek #2480 ja arról meg nem is beszélve,hogy azért nem mindegy,hogy egy játékban benne van e a multiplayer,vagy nincs,mert sajnos egy kalózverzióban elég ritka hogy használható a multi,már ezért is megéri azt a 2000 ft-ot rááldozni sztem. -
Samthek #2479 Azért valaki elmondhatná hogy mitől ilyen óccsó ez a játék,mert arra nagyon kiváncsi lennék,mert ha ezt tudják adni 1991 ft-ért akkor más új játékokat miért nem?pedig gondolom a flatout 2 előállítása sem volt túl kevés,különben sztem ha ennyiért árulnának minden játékot,akkor lehet hogy háttérbe szorulnának a kalózverziók,és még talán a fejlesztőknek is nagyobb lenne a haszna,mert egy 2000 ft-os játékkal nem hiszem hogy sokat sz*rakodnának,a crackerek(persze ez nem biztos),mindenesetre ha én értenék hozzá akkor nem biztos hogy napokat kinlódnék 1 játékkal,hogy feltörjem,amikor 2000 ft-ért megvehetem. -
#2478 Sziasztok! Lehet,hogy már kérdezték de mi a különbség a"cenzúrázott" és a "cenzúrázatlan" változat között? -
#2477 Köszönjük hogy elmondtad a véleményed. -
Djemba #2476 én leszarom a gamaet majd ha kijön és lesz crack leszedem
-
Samthek #2475 VÁÁÁ!!GRRR!! nem hiszem el,ez az első játék amit neten rendeltem,erre tessék...,az agyam elszáll minnyá,fú de ideges lettem -
csoola #2474 2006.07.28-fákk -
#2473 Nemtudjátok véletlen hogy újításként lehet e majd menteni a replayt meg elég profin állítani a kamerát? (movie) -
Wixi #2472 Még jo hogy én Vistan elinditottam és már ki is toltam:))amugy multiban más az irányitás::S nekem ott nagyon fura volt,, probálta mrá vki? -
Wixi #2471 ezt már irtam pár nappal ezelött h akkor jön ott, és sejtettem h itt meg késni fog de nemgodnoltam h 1-2 hetet.... és telleg nha 1éig nemjön ki akkor warez -
#2470 pff -
#2469 írtam az evm-nek! csak válaszolnak vmikó -
Djemba #2468 melyik a jó vertió a 2.6 vagy a 4.6 gb? -
#2467 ja, optimistán kell hozzáállni
ld. Stalker
ki tudja hány éve húzzák, jövőre talán kijön, ehhez képest ez az egy pár hét... lóf@sz -
#2466 90 új üzi na mondom már sokan tolják,de látom nem.No nem baj vártunk már ennél többet is egy gamere.
-
veri5 #2465 De mostmé nem jelent meg?Nem jött termék? -
#2464 és mit is érsz el vele ? -
#2463 én is elörendeltem de ha 28-ig nem fog kijönni akkor én is lemondom a büdös francba
-
#2462 sztem hogy 12+ meg 18+ .. -
#2461 ez van emberek, számítani lehetett rá :) -
duo2 #2460 Ezt a két verziót hogy érted? -
#2459 na menjenek már a picsába... -
#2458 a 15 is várható volt és nem jött a 28 is várhato az se fog jönni -
#2457 Akkor 28.
Az 576 oldalán leírtak alapján.
2006.07.28 -
#2456 minnyá lemondom a gecibe és csá :D -
#2455 de kakk,átbasztak, és mégse jelent meg? -
#2454 Két verzió is forgalomba kerül? Egy csecsemőknek egy meg a tökösebbeknek?
Milyen szép festői táj:
-
hitch #2453 Fel kéne hivni az EVm et hogy az 576 ba mikor szállitanak. -
Dodo55 #2452 22.-e szombat? -
#2451 köszönöm. -
Newfronter #2450 Nem találtam olyat, az ESRB oldalán csak Teen van. -
hitch #2449 Most hivtam az 576-ot és azt mondta a csávo hogy szombat a vegleges időpont. -
#2448 és nem tudod melyik verzó lesz az?kíváncsi vagyok hogy az milyen. :) -
Newfronter #2447 A játék nem cd-kulcsod, bármelyik verzióval fel lehet menni a netre. Gondolom az amcsis is ilyen lesz. -
Newfronter #2446 Nem.
FlatOut 2
Platform: PC
Publisher: Vivendi Universal Games
Category: Racing, Online
ESRB Rating: Teen
Pre-Release
Ships 8/1/2006 -
Richard90 #2445 vagy megveszem a magyart... de nem azt telepítem fel hanem az amcsis verziót (csak a cd kulcs miatt kell a magyar hogy lehessen multizni) -
Dodo55 #2444 Ha előbb jön ki az amerikai mint ez, akkor inkább letöltöm az amerikait, hogy ne szennyezzem a gépem a starforce-al. -
#2443 az lesz a 18+ -os?