FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beaver
Van hozzá WPA crack.

Nama.. what?!

SiteDisagner
"száki, száki"<#eplus2>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

bepe79
És aki neadjisten ki tudja próbálni Vista alatt, annak kell egy regelt / aktivált Vista Beta2 Build, ami nem jár le 14 nap alatt. Nekem kivételesen aktivált regelt van, mert részt vettem a Microsoft open-beta akciójában, és aktiváltam key-el, így legális is, és müxik is 2007 nyaráig. De akinek nincs kulcs, az meddig fog Flatoutozni a Vista-ján? 14 napig, amíg le nem jár a Beta2?

Suzuki Swift GL 1.3

Beaver
majd 54%nál beszívsz te is😄

Nama.. what?!

DjDano
annyi elõnye azért van a lassulásnak hogy nekem most 170 kilóval jön a cucc, mondjuk még csak 27%-nál vagyok 😄

Én nem a Flatoutra mondtam hanem általában az olasz játékokon nincs védelem.
SiteDisagner
Nde mi lenne ha azt a trükköt nem csinaltad volna?<#idiota>Akkor meg lehagytak volna!<#ravasz1>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Beaver
Hát mondjuk ja... bazze 54,3 %on vagyok, beérteka többiek 😞 és alig jön valamivel... 😞😞

Nama.. what?!

SiteDisagner
Komplikálás, komplikálás, komplikálás..Pazeg mire letöltötitek, és rájöttök, hogy mit is kéne addigra már nyomom az eredetivel.<#idiota>

Vááááááá.
Most hívott haverom,megy ki olaszba,2 nap múlva jön haza😊
Többit nem kell mondanom ugye?
<#beka2><#circling><#circling><#circling><#circling><#circling><#hawaii>
Beaver
arty: elvileg van hozzás egy mds fájl, amivel Vista alatt állítólag megy (ha az isobol csinalsz mdf-t) 😄

Nama.. what?!

arty
ilyen postot te vagy én is irhatunk, akár a flatout3 rol is 😉

Forza.

arty
semmi. dt4 alatt csak mdf/mds páros fog menni, az alap ISO egyáltalán nem tartalmaz az sf4 átveréséhez szükséges adatot...

gondolkozzatok már ! 😞

acsati: biztosan drgább! nyugaton normál áras, keleti országokban pedig filléres game 😊

Piko888: ezt honnan veszed??? Valami forrást mutass már, forumok tanulsága szerint mindenhol SF volt rajta ...

Forza.

Beaver
Védelem van rajta, az biztos, az alábbi info az én ISO-mból van már (protect.exe):

BuildSignature : 4.00.009.001, 16.06.06
TradeName : Pro
FileDescription : FrontLine Protection GUI Application
FileVersion : 4.00.009.001
InternalName : CORE.EXE
LegalCopyright : (c) Protection Technology (StarForce), 2000-2006
OriginalFilename: CORE.EXE
ProductVersion : 4.00
CompanyName : Empire Interactive
ProductName : Flatout 2 (dvd keyless)

Nama.. what?!

Idézet az nforce fórumról:
FlatOut.2.SFClone-RELOADED

On Jul 03 2006 @ 16:53 ryu wrote:
This game works
Confirmed-tried-tested 100% works
If you can't get this to work, it's not the game release, it's you..

found this post on torrent site
Multinyelvû.
Hát akkor imádkozzunk😊
acsati
olaszba mennyi a flatout 2? ugyis nemsokára megyünk 😄
acsati
na akkor lehet nem véletlenül van az olasz kinn?
Pedig dok olasz nyelvû játékot védelem nélkül adtak ki pl City Life
Nem még nem jött el senkinek,mert lassú a seed.
De valszeg nem fog müxeni,mert kétlem,hogy ha a cracker csapatok nem tudták feltörni,bárki is kilõné az SF4 pro-t.
Valszeg nem kamu file,csak nem hinném,hogy megy.
Hacsak az olasz verziót nem védelem nélkül adták ki,amit kétlek.
most jön a cucc 90k val de gondolom többieknek már lejött és sírnak h átbaszták õekt 😊

Beaver
csk mukodjon tenyleg vista alatt😄 nemtom mennyi alapja van ennek😄 dehat majd meglatjuk.

Nama.. what?!

Hát remélem nem szívsz vele 😄
SiteDisagner
Jóssrááccc<#taps>

Beaver
miért küldenék fake adatot?? Az a fájl akkor is A betûkkel lenne tele, ha a netrõl szednem le. Egyzserûen cska elõre ki van töltve, mintha nekem is meglenne mar a torrent azon resze. Ez tlejesen rendben van. A kliens validálta, egyezik a checksum, nyertem 10% -ot 😊

Nama.. what?!

de vigyázz mert így fake adatot küldesz és bannolnak a kliensek, szóval ezzel te fogsz szívni, sztem.
SiteDisagner
<#mf1><#mf1><#mf1>

Beaver
hehhe kész😄

már 49% on állok hála ennek a kis haxxxnak😄 most kepzeljetek el a sok lama peert mind max 42% on allnak en meg hirtelen már 49-en 😄

Nama.. what?!

Beaver
😄DDDD

az mekkora lenne😄

Nama.. what?!

Júúj ez dúrva beszólás. 😄😄
És pont azt a részt töltöd ki, ami az SF4 helye lenne és véletlenül megcrackeled, így megtalálod az SF ellenszerét. 😄
Beaver
megpróbálom hexaeditorral kitölteni azt a reszt A betûkkel, és akkor azt már nem kell letöltenie😄

Nama.. what?!

bertino
nekem legolcsóbban is 1.3k 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
Na az már majdnem 990Ft lenne,de még mindig nem 😄

Next PC upgrade: 2022

bertino
én nekem nincs kedvem 180 km-t kimozdulni :>|

grebber
Rendeli meg az aki gazdag inkább felbuszozok olcsobban kijön és még ki is mozdultam itthonról 😄

bertino
rendelés rulez ^^
fiatalság, bolondság 😄D

grebber
Nekem is voltmár olyan hogy egy gamet 1 hétig töltöttem!

SiteDisagner
Jajj nem arra gondoltam (mármint h mikor jelenik meg), hanem azt, hogy hogy birjak ki türelemmel a torrentet. <#smile>

grebber
Simán ,nemkell rá gondolni ennyi.
Ez amugy lószar ahhoz képest mint amennyi gamet vártunk jóval de jóvel tovább!

acsati
most mit zavar az engem hogy megy a torrentprogi. amugy megy állandoan mert bithura tölteni kell fel aztán igy észre se veszem hogy jön a flatout 2 is...
SiteDisagner
Nem tudom hogy bírjátok...

acsati
jo jo már csak 99:99:99 van hátra <#idiota>
Beaver
Az biztos😄

Nama.. what?!

Hát ha lejött mi elindítjuk mostmár, nem érdekel, annyi mindent hallottunk, alapos tesztnek vetjük alá. 😊 Anti-SF Kommandó. 😄
acsati
na de akkor most töltsem tovább vagy ne?
Szarfos védelem rakta bele? :S
Beaver
Az ISO fájlban😛 megnyitottam a még letöltés alatt álló ISO-t ultraiso-val. És igy latom benne a fájlokat. és nem fake. NEM fake. És nem egy program része 😊 Egyzserûen egy másfél gigás fájl tele A betûvel, padding.dat (padding = helykitöltés) tehát MINDEN stimmel.

Nama.. what?!

mucsácsó
na de ez mégis hol? 😄
mucsácsó
jah meg megfekéltek 😄
SiteDisagner
Jól "megfakeltek" titeket!!<#mf1><#mf1>