7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • Csabesz6
    jóva nekem mind1
  • Istencsászár
    Xbox szebb, csak amiat irtam azt. ( legyünk igényesek )
  • GPx8
    Egyáltalán nem biztos, hogy az EVM a ludas.
    Lehet, hogy meg se kapták még a master-t.
  • Csabesz6
    vagy ps2ötén azon tolom...
  • Istencsászár
    Jólvan, nyugi, ezvan, ha nincs hát nincs, majd lesz, sem te - sem te nem fogod ezt megváltoztatni, el kell fogdani. ( vegyé xboxot azt ott azon lehet már tolni :) )
  • Richard90
    azé nemigaz már hogy egy qrva határidőt nem bírnak tartani...
    hát igen, ez a magyar mentalitás.... ejj ráérünk arra még

remélem az amerikaiaknál nem lesz ilyen!
    tényleg... ott augusztus 1-én adják ki?
  • M@TriX
    egyébként más országban sem jelent meg?

nem baj legkésőbb augusztus elején becsurran a cucc, ha tényleg augusztus 1-én lesz az amcsi megjelenés.
  • M@TriX
    bebaszás, menjenek a francba...

sztem én a 2 rugót elutalom a fejlesztők bankszámlájára és letöltöm a gémet ;)
  • bepe79
    Szerintem is kaszáltak volna. Így viszont nem fognak, pláne ha közben kijön egy 'újratöltött' werzió.. Akkor ráb@sztak elég rendesen, de ezek után lehet, hogy meg is érdemelnék. Nah, itt a topikban meg még 1 hónapig folytatódik ezexerint a játékról nem beszélés, warez, flame, szardobálás, fikázás, stb. stb..
  • arty
    hát, ez a magyar kiadó csődje.. ennyit talán még semmiből sem ADTAK VOLNA el ... :(
  • veri5
    Nebassz!
  • pirosBoci
    Figy rossz híreim vannak, köldtem e-mail-t az EVM nek és vissza írtak az 576-tól,hogy talán augusztus eleje vagy közepén lesz megvásárolható.

Válasz: Üdv

Még nincs pontos dátum. Talán augusztus eleje-közepe.

Varsandár Sándor
    Nagykereskedelmi igazgató
    Comgame 576 Kft.
  • Nohab
    Mostmár tényleg jobb, legalább tudom mért késik a játék. :)
  • radeer
    Ha elöbb kijön a reload akkor nem veszem meg.
    Azért mert ide ugyebár 15-re lett igérve és én a magam részéről tökre várom.
    Ez kicseszés, mert meg akarom venni :(
  • rockymitymók
    Hát én bennevagyok egy fordítócsapatban, de még nem sokat fordítottam.
    Sőt, keveset, nagyon keveset. De meglátjuk, hátha megcsináljuk!
  • mucsácsó
    és itt egy példa előttem ^^
  • mucsácsó
    :D:D
    annyira nem vészes... de volt 1-2 atomláma kérdés, vagy hsz :D
  • bertino
    hol lett volna, volt itt moderátor -.-
  • Istencsászár
    Üdv, megjöttem, remélem nem lett szétcseszve a tápik, bár a priviket olvasva volt panasz ^^
  • bertino
    szal én személy szerint nem értek hozzá, de akik igen... előttük a feladat :)
  • Maxtreme
    Hát elvileg felépítésre ugyanaz a 2 game (fájlrendszert tekintve)
    szal :)
  • rockymitymók
    jah
  • bertino
    ha megoldható lesz, 100%, hogy készül hozzá magyarosítás
  • rockymitymók
    Lehet, hogy magyarul fog megjelenni és ezen dolgoznak
    De sajna tudom, hogy nem így van, mert csak annyi ez egész, hogy bénáznak. Meg különben is: minek magyarítás autós játékhoz
  • veri5
  • bertino
    ez ííííííígy van...
  • reaper4
    mert magyar vagy . le vagy kakilva mindenhonnan azért!! most boldog vagy h tudod? :)
  • Nohab
    Egyáltalán miért késik!?! Az EU.ban már több hete kivitte még a legbénábban vezető is! Ide akkor mért nem lehet elhozni? Idegesítő! Jó szar napom van és még ez a hír is. ÁÁÁÁÁÁ!!! Inkább megyek aludni... A francba!!!
  • Magnumrolcsi
  • Nohab
    Menny el a rendőrséghez csapkodj meg egy rendőrjárgányt és mindjárt le leszel fogva!
  • Nohab
    Húúúúú akkór mit küldenék el nekik e-mailbe azt a mindenségit.
  • Maxtreme

Nem lenne gyenge :D
  • pirosBoci
    én már a fejemet a falba verem nézem itt googleben a képeket videokat FOGJATOK LE!!!!!!!!!!!
  • k8bal
    úgy fogják fel hogy 2k és ezé megveszed újra... és majd csak az 5dik lesz jó!
  • k8bal
    me mé lenne... birkák úgyis megveszik (köztük én is meg Boci is) húzzák az idegeiket... azt remélve így megerjed... mint a bor
  • Maxtreme
    na igen a forumuk.. Mással nincs tele mint crash multiplayer, crash game, black screen with start, sf killed my pc

Mindenesetre ha megjön a game és sf-es lesz, tuti megszerzem az amcsi exe-jét és by by sf. (ugyanis a Vivendi Universal álltal kiadott relase-n nem lesz állítólag sf, mondjuk csodálkoztam is volna)

Viszont tudjátok mi a fura?
    Én is próbálgattam a werziót (elsősorban azért hogy mit szól az sf4-hez a gép, mert jelszóval ha elbax valamit, lemondom a rendelést)
    Semmi problémát nem csinált eddig.. (kopp kopp)
    Nade amt én nagyon furcsálok.. Ez az sf4 frontline induláskor nem kér 1 rohadt key-t sem..
    Ez azért furi, mert a 3.6-al védett játékhoz anno én kaptam keyt az sf supporttól mailbe, hw-hez igazítva (ehh kicsit pofátlan voltam, hosszú, nem mesélem inkább el. Biztos va naki ismeri az Sc3-as húzásom :D ) és simán ment az adott game. :D
    Namost kérem szépen ha valami gond lenne az eresetivel netalántán, mi alapján adnak kulcsot? Hova írom be?
  • Newfronter
    Na hát igen. De nem értem egyszerűen, ők nem olvasnak fórumokat? Fekszenek és dollár jellel a szemükben, dúdolgatnak vagy mi?

Mert ha egy kicsit okosak legalább egy valaki közülük írogathatna egy nagyobb topikba, és leírhatná hogy mi van, miért van késés stb. Semmiféle vásárlói tisztelet sincs itt.
  • Maxtreme
    Reméljük a reloaded kiadó gyorsabb lesz :))))
    Azthiszem akkor sok megrendeléstől buknak el.. csak húzzák az időt.
  • pirosBoci
    lezépem a tököm gondol már 3 honapja kész van a game de ezek f@#&fej lámák nem birják elvinni a cuccot a gyártbol a boltba .egyszerüen hihetetlen. + =
  • Maxtreme
    kalózban is megy a multi:)
    Nem cdkey-es, simán megy online :)