7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#2523 jóva nekem mind1 -
#2522 Xbox szebb, csak amiat irtam azt. ( legyünk igényesek ) -
GPx8 #2521 Egyáltalán nem biztos, hogy az EVM a ludas.
Lehet, hogy meg se kapták még a master-t.
-
#2520 vagy ps2ötén azon tolom... -
#2519 Jólvan, nyugi, ezvan, ha nincs hát nincs, majd lesz, sem te - sem te nem fogod ezt megváltoztatni, el kell fogdani. ( vegyé xboxot azt ott azon lehet már tolni :) ) -
Richard90 #2518 azé nemigaz már hogy egy qrva határidőt nem bírnak tartani...
hát igen, ez a magyar mentalitás.... ejj ráérünk arra még
remélem az amerikaiaknál nem lesz ilyen!
tényleg... ott augusztus 1-én adják ki? -
#2517 egyébként más országban sem jelent meg?
nem baj legkésőbb augusztus elején becsurran a cucc, ha tényleg augusztus 1-én lesz az amcsi megjelenés. -
#2516 bebaszás, menjenek a francba...
sztem én a 2 rugót elutalom a fejlesztők bankszámlájára és letöltöm a gémet ;) -
#2515 Szerintem is kaszáltak volna. Így viszont nem fognak, pláne ha közben kijön egy 'újratöltött' werzió.. Akkor ráb@sztak elég rendesen, de ezek után lehet, hogy meg is érdemelnék. Nah, itt a topikban meg még 1 hónapig folytatódik ezexerint a játékról nem beszélés, warez, flame, szardobálás, fikázás, stb. stb.. -
#2514 hát, ez a magyar kiadó csődje.. ennyit talán még semmiből sem ADTAK VOLNA el ... :( -
veri5 #2513 Nebassz! -
pirosBoci #2512 Figy rossz híreim vannak, köldtem e-mail-t az EVM nek és vissza írtak az 576-tól,hogy talán augusztus eleje vagy közepén lesz megvásárolható.
Válasz: Üdv
Még nincs pontos dátum. Talán augusztus eleje-közepe.
Varsandár Sándor
Nagykereskedelmi igazgató
Comgame 576 Kft. -
#2511 Mostmár tényleg jobb, legalább tudom mért késik a játék. :) -
#2510 Ha elöbb kijön a reload akkor nem veszem meg.
Azért mert ide ugyebár 15-re lett igérve és én a magam részéről tökre várom.
Ez kicseszés, mert meg akarom venni :(
-
#2509 Hát én bennevagyok egy fordítócsapatban, de még nem sokat fordítottam.
Sőt, keveset, nagyon keveset. De meglátjuk, hátha megcsináljuk! -
#2508 és itt egy példa előttem ^^ -
#2507 :D:D
annyira nem vészes... de volt 1-2 atomláma kérdés, vagy hsz :D -
#2505 hol lett volna, volt itt moderátor -.- -
#2504 Üdv, megjöttem, remélem nem lett szétcseszve a tápik, bár a priviket olvasva volt panasz ^^ -
#2503 szal én személy szerint nem értek hozzá, de akik igen... előttük a feladat :) -
#2502 Hát elvileg felépítésre ugyanaz a 2 game (fájlrendszert tekintve)
szal :) -
#2501 jah -
#2500 ha megoldható lesz, 100%, hogy készül hozzá magyarosítás -
#2499 Lehet, hogy magyarul fog megjelenni és ezen dolgoznak
De sajna tudom, hogy nem így van, mert csak annyi ez egész, hogy bénáznak. Meg különben is: minek magyarítás autós játékhoz -
veri5 #2498 -
#2497 ez ííííííígy van... -
#2496 mert magyar vagy . le vagy kakilva mindenhonnan azért!! most boldog vagy h tudod? :) -
#2495 Egyáltalán miért késik!?! Az EU.ban már több hete kivitte még a legbénábban vezető is! Ide akkor mért nem lehet elhozni? Idegesítő! Jó szar napom van és még ez a hír is. ÁÁÁÁÁÁ!!! Inkább megyek aludni... A francba!!! -
#2494 -
#2493 Menny el a rendőrséghez csapkodj meg egy rendőrjárgányt és mindjárt le leszel fogva! -
#2492 Húúúúú akkór mit küldenék el nekik e-mailbe azt a mindenségit. -
Nem lenne gyenge :D -
pirosBoci #2490 én már a fejemet a falba verem nézem itt googleben a képeket videokat FOGJATOK LE!!!!!!!!!!! -
#2489 úgy fogják fel hogy 2k és ezé megveszed újra... és majd csak az 5dik lesz jó! -
#2488 me mé lenne... birkák úgyis megveszik (köztük én is meg Boci is) húzzák az idegeiket... azt remélve így megerjed... mint a bor -
#2487 na igen a forumuk.. Mással nincs tele mint crash multiplayer, crash game, black screen with start, sf killed my pc
Mindenesetre ha megjön a game és sf-es lesz, tuti megszerzem az amcsi exe-jét és by by sf. (ugyanis a Vivendi Universal álltal kiadott relase-n nem lesz állítólag sf, mondjuk csodálkoztam is volna)
Viszont tudjátok mi a fura?
Én is próbálgattam a werziót (elsősorban azért hogy mit szól az sf4-hez a gép, mert jelszóval ha elbax valamit, lemondom a rendelést)
Semmi problémát nem csinált eddig.. (kopp kopp)
Nade amt én nagyon furcsálok.. Ez az sf4 frontline induláskor nem kér 1 rohadt key-t sem..
Ez azért furi, mert a 3.6-al védett játékhoz anno én kaptam keyt az sf supporttól mailbe, hw-hez igazítva (ehh kicsit pofátlan voltam, hosszú, nem mesélem inkább el. Biztos va naki ismeri az Sc3-as húzásom :D ) és simán ment az adott game. :D
Namost kérem szépen ha valami gond lenne az eresetivel netalántán, mi alapján adnak kulcsot? Hova írom be? -
Newfronter #2486 Na hát igen. De nem értem egyszerűen, ők nem olvasnak fórumokat? Fekszenek és dollár jellel a szemükben, dúdolgatnak vagy mi?
Mert ha egy kicsit okosak legalább egy valaki közülük írogathatna egy nagyobb topikba, és leírhatná hogy mi van, miért van késés stb. Semmiféle vásárlói tisztelet sincs itt. -
#2485 Reméljük a reloaded kiadó gyorsabb lesz :))))
Azthiszem akkor sok megrendeléstől buknak el.. csak húzzák az időt. -
pirosBoci #2484 lezépem a tököm gondol már 3 honapja kész van a game de ezek f@#&fej lámák nem birják elvinni a cuccot a gyártbol a boltba .egyszerüen hihetetlen. + = -
#2483 kalózban is megy a multi:)
Nem cdkey-es, simán megy online :)