FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SiteDisagner
Ha valaki tudja mivel kéne bövíteni, pm to me..

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

SiteDisagner

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

van EMESENED?

SiteDisagner
inkább IntrudeR, arra akartam regelni de foglalva volt..<#szomoru1>

Ok <#wink> SiteDisagner

Jó már tudom, rájöttem nekem is eszembe jutott, de kösz hogy szoltá 😄

Site Disagnernek má küldtem a privit.

Beaver
MOndjuk add nekem privibe.

Nama.. what?!

Gabor1990
NAh magyarul a képek nem jönnek be a faq-dba mert az elérési uthoz azt adtad meg ahol a winchestereden van a kép

Jah ok. kuldok PM-et ahol be tudsz jelentkezni UW-re... Felh+jelsz

Na jó törlöm... A tárhelyet odaadom valakinek!

lolz nem is ilyen nekem 😄

Gabor1990
c:\Documents and Settings\Feri\Dokumentumok\K%C3%A9pek\flatout2banners.jpg<#wow3><#merges2>

SiteDisagner
Nem angol.. de hagyjuk inkább...

Igen.
A cd verzió clonozható.
Egy a kérdés:
Multinyelvû-e.
Mondjuk nekem haver megveszi Olaszban a héten,de örülnék egy klónnak addíg is😊
Miért? <#beka2>

vagy lehet hogy Bukta verzio lesz? <#rinya>

Gabor1990
Látom a képekkel még nem vagy jóba<#vigyor1><#ravasz1>

bertino
nahát, sikerült volna ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Az azt jelenti hogy simán feltörik mint a legujabb Hard Truckot! Mert az csak Basic védelem 😛

Újabb idézet az nforce fórumról:

sf4 is copieble
guys in russia have copied 1:1 flatout2 buka version .. cd version
FAQ YU aki akarja nézze meg de SiteDisagner sztem jobbat csinál. SiteDesignernek irják, de ez nem belekötés, én tudom hogy direkt csináltad SiteDisagnerre <#wink>

Mit? 😄

Beaver
Ezt komolyan gondoljátok? ??

Nama.. what?!

SiteDisagner
<#banplz>

,,De ha jol tudom még a hamburgerzabálók (amcsik) sem játszanak vele " <#finom>

Nem akarok veszekedést szítani de kezd nagy arcod lenni na + agresszív vagy mindenkivel... NC, és méghozzá VIP vagy, gratulálok...

Nem becsüllek le, tudom jobbat csinálsz... De még csak kezdõ vagyok 1 hetes, és csak tanulgatom...

SiteDisagner
14 éves vagyok, és hagy ne mutassak pályamunkát...

Hallod csináld meg, sztem ilyen designal is elég lenne, csak több infoval még jobb lenne...

2 hete hulye vok. 2 éve 😄

Menjél már hallod 12 éves vagyok bazzeg és 1 hete foglalkozok a html szerkesztéssel sztem te meg már kb 2 hete , szal inkább ne szojjálbe, nem tudom mit szülnél össze 12 évesen...

Valamit kihagytam belõle<#idiota>

SiteDisagner
PFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJJ!!!

Hagyd h segitsek pls!!!!<#szomoru1>

Nana stop: FAQ Szerintetek milyen egy kezdõtõl, ha egy 5 perces munka?

mucsácsó
na mármint mûködõ warez...a lámák meg úgysem szerzik meg....
mucsácsó
hát FAQ...ha még lenne warez vagy valami.....
igazatok volt... nemsokára jönnek a láma emberkék és :
megjelent máér?
mér nem indul....

SiteDisagner
<#kocsog><#violent><#boxer><#mf1><#gun>

Hagy csináljam én 😊 nyugodtan leszolhatjátok, nem sértõdök meg.

SiteDisagner
Honlapszerkesztõ vagyok... átküldöd az infód én megcsinálom. (privibe adok msn-t)..

HTMLPAD 2.01 rulz 😊

acsati
segítek ha kell de én is kezdö vok nem tom tudok-e
Srácok ideje összedobni egy FAQ-ot. Vállalom ha szabad 😊 De még csak kezdõ vagyok

A zinternetrõl

honnan lehet letölteni?

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Flatout 2 már megjelent pc?ha igen akkor valaki tud adni egy TORRENTET

Ok.
Beaver
Windows Product Activation. 14 nap után is hasznalhatod ameddig csak akrod. Még nem próbáltamki, de majd ki fogom.

Nama.. what?!

Az mi is?