FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó np, még csak próbálgatom szárnyaim ...

Beaver
egyszerû nem azt jelenit hogy undorító, már bocsi. Nem akarok a lelkedbe gázolni, tanulj honlapszerkesztést mert az jó dolog, de egyelõre nem valami jó amit csinalsz. Nemsoká kész az én verzióm.

Nama.. what?!

Azaz linket adott haverom

Vazze milyen elvárások vannak itt ? <#vigyor> Látom ez lesz életetek kedvenc játéka, mert egy nagyon király FAQot akartok neki de sztem ez a design ami van most az enyémen még az is túlzás egy FAQhoz sztem. Külföldi oldalakon néztem FAQot, haverom adott, és néztem, hát volt Flatout 2-es <#finom> de ennél sokkal egyszerûbb volt a design

bertino
sztem nem vagy egyedül ezzel a véleménnyel <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

acsati
a kép nagyitott és pixeles, baloldalt annak a képnek nem látom értelmét a háttér csak egy szürke lehangolo szin és a betûk nagyok. de mondom nem akarok vitát
Tudom meglátszik rajta<#idiota>

De 1ébként is, nem volt nagy munka <#vigyor>

SiteDisagner
Látjuk.

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Igazad van, de mondd meg miért <#beka3>

acsati
nekem nem tetszik de ez csak szvsz <#vigyor2>
Nem template ...

Már most látom hogy jó lesz😊

Na azért annyira segg nem vagyok!
De Te nem tudsz olvasni a sorok között. /az nagyobb gáz/
A logika és az emberség hiánya öli meg a kishazánkat.

Azért köszönöm eme építõjellegû hozzászólásodat!

Nem hinném,hogy csak olasz nyelv lenne rajta.
Ha itt veszel egy játékot ami full magyar,azon is van minimum angol.
Beaver
Készül a FAQ 😄 reméelm tetszeni fog majd.

Nama.. what?!

bepe79
LOL. Aki annyit nem tud angolul, hogy "Start", meg "Create profile", meg "New game", meg "Car", az meg is érdemli. <#vigyor>

Suzuki Swift GL 1.3

acsati
itthon késik is de még angol is... bezzeg olaszba már idöben kinn és még saját nyelvükön is van <#falbav><#falbav>
Nekem az Olasz is jólenne.
/az Angolból sem értek semmit/ 😊

Beaver
Jah csak ez a baj:
Lingua: Gioco: in Italiano; Scatola & Manuale: in Italiano.

Full olasz.

Nama.. what?!

Igen
bertino
37 euro ?

Vazze.
Hiszen Olaszban is CD-n jelent meg!

flatout-2
Beaver
SiteDisagner: passzold ide a FAQ ftp adatait, én vállalom, köszi.

Nama.. what?!

<#eljen>
Köszönöm!

Még nem, ha lesz valami akkor szólok. Lesem a fórumokat, stb...
nforce képek
Itt meg van egy pár kép a játékból.
A Buka Entertainment-es CD-s verzióból.
A Torrent leért már valakinek?

Szerintem jó volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

igen? 😊

12346
asszátok szíven egymást, nem mind1, hogy templét a faq, vagy sem?
tényleg kezd ultra prosztó lenni már ez a topik. kéne 1-2 hedsátot osztani.

viso 007
mint az oviban... nem bírnátok a játékról beszélgetni

SiteDisagner
Rád vár a társadalom, én felhagytam ezzel, mert rögtön mindenki körül áll azt leugat...

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

12346
:C

acsati
na de akkor most lesz saját faq saját designel vagy nem?
Ahhoz képest hogy template az oldala, eddig a weboldal sztem jo lesz, mondjuk én aki egy tetves framet nem tud lerakni az szidta az oldalt... Bocs és végezzünk az offal

SiteDisagner
OFF
Ha rendesen olvastad volna amit msnen irok, akkor talán rájöttél volna h mit irtam... de nem izgat mit hordasz össze, egyébként nem "pipultam" be, söt még mondtam is h milyen programot ajánlok...
ON

bertino
én egyáltalán nem félek, mert biztosan nem fog akadni, mivel lentebb német user aki megvásárolta leirta milyen gépen nyomatta olyan képpel, amiket belinkeltek, szal no para...

SiteDisagnertõl kérdeztem elég kezdõ kérdéseket. Erre bepipult hogy töröltettem a CoD3 topicját amikor nem is én töröltettem. És ilyeccó hogy az oldalának a designja saját! ez az off volt.

Flatout 2-vel kapcsolatban. Nem féltek hogy megveszitek, és akadni fog a gépeteken?

Sonajk @:o)
😄DD

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

SiteDisagner
"Fákk all!" Az ember ha jót csinál, akkor is csak azt nézik, hogy mi szar benne! Az fel sem merül, hogy beírjatok egy pozitiv hszet. Thx all.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok köcsög, kivétel a tisztelet...

Kisgyíkok kiflémeltétek már magatok mert qrvára unom már hogy a negyven új hozzászólás sz@rt sem ér<#boxer>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

bertino
nem, a baj az csak az, hogy gõzöd sincs pl a helyesírásról

SiteDisagner
Az a baj h nem láttad az elözöt.. ha láttad akkor meg nem irtad volna ezt... Fekete alapon rikito zöld és piros 42es betuk..

'SiteDisagner:
PFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJJ!!!

Hagyd h segitsek pls!!!!<#szomoru1>'

? :/

SiteDisagner
Tagattam én? De ha ilyen jókedv van, csinálj te. Képszerkesztés inkább jobb lenne, de azzal nem lehet .html-t.. fikázás megy de felmutatás nem igazán...

http://www.clantemplates.com/ powa mi? <#mf2> és ne tagadd mert ott van a forráskódba <#lama><#taps>

SiteDisagner
Bocs, ez volt kéznél 10 perc alatt..

höhö kár h ez egy publikus design <#banplz> a nagy honlapszerkesztõ lel..

Beaver
na így már más😄

Nama.. what?!