7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • Emmegki
    Nekem mindegy mikor jön ki, megveszem eredetiben. 1900 Ft nem pénz érte.
  • reaper4
    2000ft? 2 tesco-s billentyűzet :)
  • grebber
    Felőlem akár szeptemberben is jöhetne akkor is megveszem 2000Ft semmi.
    Remélem a Vivendi verziót kapja majd az EVM :D
  • Nohab
    Hát nekem is elegem van a késésből ,de hát mit tehetnénk? Ez van ezt kell szeretni... Sajna :(
  • Samthek
    én nem írtam semmiféle warezról te gyík,csak a tököm tele van a folyamatos csúsztatástól,akkor ne írjanak időpontot,ha nem tudják tartani,majd megveszem a tesco-ba úgy legalább nem kell szállítási költséget fizetni.azért rendeltem előre,hogy minél elöbb meglegyen,de már úgyérzem hogy tökmind1 hogy mikor lesz meg,mert azon se csodálkoznék,ha a tesco-ba elöbb megkapnám
  • Kabuki
    szerintem ennek a hazafisághoz nem sok köze van, a forgalmazó folyamatosan csúszik a saját hibájából!! De majd jól ráfáznak ha a Warez miatt sokan lemondják, csak magukkal csesznek ki a késéssel...
  • Nohab
    Ja tényleg jobb 1-ig várni aztán megveszed és kész.
  • Nohab
    Nekem nyolc ,hogy 1 vagy 7 mert akkor nyaralok ;)
    GPx8 hát igen ... jobb nem jutott az eszemben:)
  • Istencsászár
    Micsoda hazafi! ezaz mondja le mindeki, és hajrá warez!!! nehogy egy eredti géme legyen pár embernek, mer nemtud várni pár hetet :DDD
  • Samthek
    Csá! új megjelenési dátum : aug. 07. ,én lemondom az már biztos,szórakozzanak a jó qrva anyjukkal!
  • Kabuki
    inkább érdemesebb aug 1-ig(vagy még addig se) várni, ugyanis jön a securom 7-es védelemmel elátott amcsi verzió, amit secperc alatt feltör Reloaded ;)
  • mucsácsó
    hát volt már rá példa, hogy nem ment az olyan, ami nem eredeti...sőt, inkább úgy mondom, hogy arra volt jópár példa, ami ment törttel is norma szervereken, és inkább többségben vannak azok a gameek, amik csak singleben mennek, és multiban nem warezosan...

jah, és miki, köszi a tegnapi véleményedet, és hogy ilyen rendes voltál hozzám, jól esett ;) ;DD
  • samhun
    Inkább érdemesebb megvenni, mert az nagyon olcsó ár egy új játéknak.
    SF Clone-t megprobálom, lehuzom a mehajtot, stb... Talán
    (az üzenetemet látom kitöröltétek)
  • miki90
    igen!
  • acsati
    nem tom mi különbség van azon hogy eredeti a game vagy nem :D a játék ugyanaz sztem
  • GPx8
    Játékprogramokkal nem foglalkoznak, legalábbis a bírósági szakaszban már nem. Csak üzleti programokkal.
  • Nohab
    Netán a lelkiismereted ne piszkál a legjobb pillanatokban:) Vagy nyugottab vagy ha a Police csenget nálatok
  • k9duli
    Jó döntés, mert ha kiderűl amit sejteni lehet, hogy bizony itt nagyon jó eladások lesznek, akkor szerintem van rá esély hogy rájönnek arra, hogy szar játékot hiába adják olcsón nem veszik, mert szar. És így kialakul valami olyan vonal hogy nagyon jó játékot probálnak olcsón adni, mert megéri mindenkinek akkora lesz a felvásárlás.
    Legalábbis remélem hogy nem az utolsó alkalom lesz ez.Mindenki szivesebben játszik a kedvenc játékával eredetiben.Nem azt mondom hogy így fejezzük ki a szeretetet a játék iránt mert ez így kicsit hülyeség na de mégis van benne valami.(Persze csak az érti meg ezt akinek azért van eredeti játéka:)
  • GPx8
    Demo azért lehetne...
  • Istencsászár
    Teljesen mind1 mennyi, semmi hátulötője nincs, ugyan olyan igényes és teljes uj gém mint egy 16ezer fts nfs.
  • Gyusz
    FlatOut 1 nem volt ilyen olcsó a megjelenéskor, egyébként én is az általad feltett kérdéseken gondolkodtam nemrég. Szerintem egyszerűen nem voltak jók az eladások és ezért kényszerültek egy ilyen döntést hozni.
  • Emmegki
    Sziasztok!
    Először is tök jó a FAQ, köszönet a készítőnek. Egy kérdésem lenne viszont:
    Ha az előző rész olyan állati jó lett, hogy lett ez budget kategóriás? Csak lepődtem amikor vmelyik újságban láttam a hirdetését, mondom ezt elírták, tuti a Flatout 1, de mégse... Hogy sikerült kitalálniuk, hogy ilyen olcsón adják?
    (vagy az 1 is budget volt?)
  • Kabuki
    Az EU nagy részében már rég kapható, tehát a hazai késés egyértelműen a forgalmazó miatt van...
  • acsati
    csatlakozom az elöttem szólóhoz
  • Csuhai G
    Nah én most már nem szólok semmit, csak ha megjelenik a game...
  • Samthek
    Ja,egyébként Toca3-reloaded(no dvd) !!!!
  • Samthek
    szívesen üzenném oda,csak nem tudom,mert nem enged bejelentkezni!
  • Istencsászár
    Üzend oda... Nemtudom mit kell túlreagálni, pár hét csúszás teljesen belefér, a játék a megadott időpontra elkészült, nem volt fél éves, éves, több éves csúszás mint sok más játéknál...
  • Samthek
    BOSS!(576 fórum) innen üzenem,és remélem olvasod ezt! először is nem hinném hogy a játék megjelenése miatt késik a flatout 2,ugyanis már rég kiadták,te gyökér,csak utána kéne olvasni,másodszor meg engem személyszerint idegesít ha beígérnek valamit és nem tudják teljesíteni,harmadszor meg ha már egyszer így alakult hogy nem tudják a leírt időben teljesíteni,akkor legalább beírhatnák a hírek közéaz 576 oldalán,és elnézést kérhetnének a megrendelőktől,biztos vannak jópáran!!!!
  • Istencsászár
    Ami lesz az lesz, kár ezen továbbra is filózni.
  • bertino
    én csak örülnék neki, ha nem SF-osat kapnék, eleve lassabb az elindítása az olyan gameknak
  • miki90
    azt irták nfoce forumán hogy Aug. 1-én jön ki egyik verzio és az nem lessz starforcos!!!!

Bizonyíték: FlatOut 2 August 1st. non starforce.
    http://nforce.nl/forum/viewtopic.php?t=24772
  • grebber
    És ha StarForce-osat kapunk ? Jön a Securomos azt annak a crackjével megy majd erről ennyit nem kell itt parázni!
  • pirosBoci
    de az is meg lehet hogy amcsibol csak mi kapjuk starforce osat mert amcsi meg orosz ott van egymás mellet(ez csak egy gondolat)
  • grebber
    Igen!
  • csoola
    a bet on soldier az evm-es?
  • mobal
    hé sráccok! igy gondolkozom azon amit írtok. 2k ezért a gammáért semmi píz. sokan azé várjátok a securomos verziót mert nem akarjátok szétkúrni a gépet sztárforszal. azé nem nagyon ismerem az védelmet de ami letörölteti a virtuális meghajtót olyan védelem az gyér. má bocsi de legyen má olyan progi a gépemen amit én akarok pláne ha free... sok baj van ezzel. megveszed az evm -est, letöltöd a securomost. mindenki boldog és serialod is van...
  • Me0w
  • SötétBarom
  • JeLo
    Emberek, miért aggódtok hogy az eredeti EVM-esen lesz e SF4? Ha eredeti, akkor tök mindegy nem? A védelem csak másoláskor aktiválódik. Max nem lehet lemásolni, de legalább meglesz és működni fog :)