FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem biztos, hogy végig ez fog menni, hogyha valaki megkapná a házigazda jogot, és jó személy kapná meg, akkor a hülyéskedés megszûnne 😉

igen én is. vagy inkább töröltetném. de mostmár kezd alakulni a téma 😊

mucsácsó
hát kábé...nade mindegy, itt ez fog menni egész végig, még valami kapható verziót nem fogunk kapni 😊
mindenki extázisban van, tudom milyen dolog ez 😄
Méret: 4485088 Kb
Esrohnoil
Az utolsó 500 hozzászólást lazán törölném, ahogy belenézegettem. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Az valszeg nem jó, mert azt nem lehet átalakítani SF4 kompatibilissá.
Ja mert ezt a verziót állítólag csak Vista alatt indul el, habár láttam olyan postot az nforce-on, de sztem a felhasználó nem járt el minden lépésen és kihagyott valamit.
Van egy 2.27 gigás Flatout 2. http://isohunt.com/torrents.php?ihq=flatout&ext=&op=and
Bár nem hinném, hogy segit a HardTruck simán ment minden huzogatás nélkül
Nem vistáztam - most itt a meloban nincs nagy ugrálás a gépen és lehuzogatás sincs - csak kiprobáltam - itt jött le szép lassan
Windows Vista alatt próbáltad? És lehúztad elõtte a meghajtót? Na és átraktad mdf-be és megvan hozzá az mds?

És a mérete ennyi?
4379.97
isohuntról - talán a forum elején volt valahol- itt a tracker http://eztv.tv.tracker.prq.to:80/announce
Beaver
Te honnan töltötted le?! Nálammég csak 73% 😞 😞

Nama.. what?!

Lejött - jó az iso -feltelepül - de nem indul a "starfuck" miatt, a 4 deamonnal sem
Üdv !
k8bal
legyél te! mi támogatjuk! 😉

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

lejött már vkinek??

\\__/) (O.o) ( } { )

k8bal
szerintem szüneteltesd magad! mennyél má el a géptõl, nem neked való! ne erõltesd a FAQ-t... Nem akarok vitát, de megszünhetnél már mert eléggé írritatív vagy!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Maxtreme
Riszpekt, nagyon jó lett. <#eljen><#hawaii>
A logo is nagyon faxa! 😊

Beaver
Már errõl is van részletes info a FlatOut 2 F.A.Q.-ban 😄

Nama.. what?!

12346
passzolok, de ps2 warez már egy ideje elérhetõ.

Beaver
PS2-re már megjelent.

Nama.. what?!

Csabesz6
hali mikor jelenik meg a játék(ps2)?az 1. rész megvan ,faja kis game

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

acsati
Joéjt!
Zadeus
ez igy jött 😄

acsati
ja <#banplz>
PLackó
ezt nem itt kéne <#gonosz3>

Zadeus
és még egy góóóóól😛

acsati
a vb-s topicban ugyse figyelnek mer ott minden másodpercben üzi van

2-0
acsati
<#vigyor>
Zadeus
jeeeeeeeeeeeeeeeeee😄 Góóóóóóóóóóóóól😛

lck
na ennyit errõl
Zadeus
Az lehetetlen 😄

Istencsászár
Van FIFA VB topik, ez nem ide való... vagy ott a fõoldalon a chat ott lehet dumálni..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

acsati
néztétek a davinci vb-je topicot? most elvileg a németek fognak nyerni <#vigyor>
Igen, Hajrá Olaszok
acsati
én elhiszem neked barátom <#vigyor>
Zadeus
Én is, elhiheted 😊

Zadeus
tudom ! hajrá olaszok!!!!😛

acsati
elég kaki a mecs

inkább már flatout 2-vel játszanék de nem tudok <#rinya>
Megy a mecs.
Zadeus
mindenki tévézik vagy aszik 😄

arty
a FAQ remek lett, véééégre 😊 bannerbe vele 😉

"11. Van benne multiplayer?
Igen! Ez a FlatOut 2 egyik nagy újítása."

egyetlen dolgot kommentálnék: ez a fenti 11es pont értelmetlen ... mihez képest újdonság? 😊 az elsõ részhez képest nem, mert abban is volt. más játékokban pedig szintén már vagy 20 éve van multi 😉

esetleg:
11. Van benne NORMÁLIS multiplayer?
Igen! Végre gamespy-os lobby rendszeren keresztül egyszerûen egymásra találhatnak a játszani vágyók! Az elsõ rész segédprogramos megoldása után ezzel a rajongók akarata beteljesült 😉

Valami ilyesmi. De ez csak javaslat...

DJCom: nemtom mennyi honositott játékot vettél mostanában, de amiket én láttam, azokon bezony nincs multilang!!! Az olasz honositottakon sem szokott lenni gondolom... csak az europai ENG/GER/ITA/SPA/FRA multilang játékokon szokott választás megadatni 😊

Forza.

acsati
na mi ez a nagy csend? <#smile>
Naggyon faja és kösz <#eljen>

sztem is lehetsz te házigazda, akkor legálább rend lenne 😉

Beaver: a FAQ nagyon jó lett 😊

A lamaknak ott az én faqom 😄

12346
ez általános probléma. nem tudsz vele mit kezdeni.

12346
zsír lett. tök egyszerû és ízléses.

Nohab
Ja szerintem is rendben van a faq csak az a baj,hogy a sok láma inkább ezerrel ide beírja és ha nem válaszolunk szidnak minket...