7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#2645 öcsém mi van itt... xD
Kabuki rosszabb mint Tarajos barátunk... :/ -
#2644 jólvan, mostmár be lehet fejezni asszem bazz.....
van 1-2 elmebeteg láma, rájuk kell hagyni, nem kell magatokat is annak tettetni vagy azzá tenni...ők is tudják magukról, hogy lámák :P -
#2643 Nem tudom,hány éves vagy de nem sok mert elég láma viselkedés amit csinálsz!!! -
#2642 szeret minket...lol -
#2641 ma toltam ps-en. nem volt rossz. az irányítás nekem hasonlónak tűnt, mint az előzőben. annak ellenére, hogy azt kormánnyal toltam pc-n, ezt meg banánnal próbáltam most. asszem nem leszek csalódott^^ -
#2640 Nah ma voltam a Mammutban lévő 576-ban, és ott azt mondták, hogy augusztus 7-én érkezik a FlatOut 2 ! ;)
Remélem úgy is lesz! :) -
#2639 Hát ezaz... inkább tessék örülni hogy csak ennyi itthon... -
Dodo55 #2638 Kíváncsi voltam, ezért megnéztem más országokba mennyiért adják.
Nagy Britanniában 30 Font(jelenleg 403Ft), azaz 12000 Ft! -
#2637 ok szia -
Kabuki #2636 te szerencsétlen szerintem az a sötét aki képtelen felfogni a szavaim jelentését!! Márpedig te nagyon rosszul értelmezted...
Varenga: szerintem gondolkozz el azon is, hogy a te hsz-nak mi értelme van, azon kivül hogy sértegetsz... bár öszintén szólva magasról leszarom mit mondasz -
#2635 1. mint ahogy mások elmondták, kissé sötét vagy
2. ha ez neked ekkora presztizs, hogy egy hónappal előttem végigtolhatod, akkor neked külön megengedem nm-.- nagyon nagy lúzer lehetsz sajnállak télleg:(
:D
a lábam nem törölném beléd -
#2634 Járjál még egy pár évig iskolába, próbálj összeszedni egy kis inteligenciát (sztem nehéz lesz, de szurkolok), ezután gondolkozz egy hétig, hogy milyen értelmes (mások számára is értelmes) mondatot írjál be a topicba, majd ha ez megvan, akkor írj. Kössz
u.i.: 2000 Ft-ot egy játékért, ami nem hogy vadiúj de még jó is, nanehogymár ne adjál ki érte... -
#2633 én tegnap hívtam őket azt mondták 24-én lesz -
#2632 Bocsi az offért dühös voltam... -
#2631 Nyugi, nyugi, ne szolj hozzá! Xboxon is kintvan már. -
#2630 Na ide figyelj! Ha valami nem jó neked itt Magyarországon ,akkor lehet húzni innen! A másik ,hogy én azt nevetem ki ,aki egy ilyen jó játékot nem vesz meg hanem feltöri. Különben köztünk néhányan már ki is tolták PS2-ön vagy (Xbox-on?) PC-én. És akkor mi van ha te előbb nyomod vele? Elmeséled az oviban ,hogy hány embert kérdeztél meg mire rájötél ,hogy mit kell letölteni. A törésről már ne is... Szóval duguljel! -
#2629 1, Nem hiszem hogy poénból tologatja a magyar forgalmazó a megjelenést.
2, Amig nem látsz a dolgok mögé addig ne alkoss véleményt
3, Senki nem néz hülyének, ha nem kell akkor mond vissza és akkor nem játszasz vele.
4, Magyarok semmit sem csinálnak, nem ők készítették.
5, Légy büszke rá, és fejezd be ezt a stílust. -
Kabuki #2628 pofád lapos öcsi, ha neked jó hogy hülyének néznek akkor vedd csak meg eredetibe... amugy máshol már rég kapható csak a magyarok ennyire lúzerek, hogy semmit nem tudnak időre elkészíteni... amugy ebbe az alacsony ár is közrejátszik szinte biztos
Mire te megkapod a gémet addigra én már rég tolni fogom hehehhe :DD -
Freeeee #2626 Az ismerosod csunyan atvert ugyanis nem lehet kapni,kb. egy honapot csuszik. Odatelefonaltam -
#2625 ez igaz de hagy szenvedjen, egészségére:D -
Neoncsoves #2624 hazudik a gyerek -
#2623 Az hogy lehet, ha az 576 oldala azt írja, hogy "nincs készleten", meg nem is hívnak fel senkit, hogy mehet érte.. -
#2622 Van egy jó hírem a Westend Cityben lévő 576-ban meglehet venni a Flatout 2-t.Onnan tudom,hogy az egyik ismerősöm ép tegnap vette meg ott. -
Dodo55 #2621 "már csak azért is, mert így az 1999 forintos bolti ár helyett 1919 jó magyar forintért juthatsz hozzá a mágikus matériához."
LOL 80 forint -
#2620 bazz kimegyek vmelyik szmszédos országba (csak van vhol) és megveszem angolul bakker... -
GPx8 #2619 Jó, majd ehhez igazodnak a kiadók és a játékfejlesztők...! Előbb is szólhattál volna! -
pirosBoci #2618 nem om ti hogy vagytok vele de én még a nyáron ki akarom magam fullra játszani és szeptemberben pedig tanulni(sajnos) és elmenni gimnáziumba és mikor már a gimnáziumban vok akkor már játszom 1000000000000000000el. -
hitch #2617 Sztem lesz november mire játszhatunk vele. -
#2616 Csúszik picinykét a FlatOut 2 korábban július végére tervezett megjelenése: a sokak által várt karosszéria-rombolós autóverseny augusztus elején (egészen pontosan: augusztus hetedikén) lesz leemelhető a polcokról. A játék kis hazánkban az EVM sorozat részeként fog megjelenni, és ha vágyat érzel a beszerzésére, mindenképpen érdemes ELŐRENDELNI - már csak azért is, mert így az 1999 forintos bolti ár helyett 1919 jó magyar forintért juthatsz hozzá a mágikus matériához. -
#2615 576:
Várható megjelenés: 2006.08.07.
-
#2614 Az alázás volt:) -
#2613 De van, csak vicc hogy alig 2000 fts gémet is inkább lewarezolom és szenvedek vele mint hogy megvenné. -
#2612 Van úgy, hogy két mozijegy az több. Most nemrég voltam a Corvin-ban nézni a 'Szakíts, ha bírsz' című remekműt.. khm... és asszem' még csak nem is premieren ment. -
#2611 Lehet hogy van, lehet hogy nincs. De azert egy 1900-ftos jatekot SENKINEK nem jelent gondot megvenni, akinek van szamitogepe. Ket fagyi ara ha a felesegemmel megyek egyutt, vagy 2 mozijegy, detto. -
#2610 Jajj te szegény. Neked ugyebár egyetlen warez gémed sincs?:) -
#2609 Biztos lehetsz benne, hogy nem. Ugyanis gyanítom, hogy a Vivendi csak az US version-t hozza ki Észak-Amerikában.. De ha véletlenül rendelsz vagy lehet majd kapni nálunk Vivendi verziót, akkor az is biztos, hogy az viszont nem 1919 Ft lesz. -
#2608 mer újreg pöcs vagy-.- -
#2607 mondjuk azt azért többre lehet használni, mint egy szgép gémet
és nagyobb is a kockázat, szal vásároljatok olcsó és jó játékokat, lopjatok minőségi, drága autókat :DDD -
#2606 Lopjál kocsit, azér sem kell fizetni, kb ugyan az. -
Kabuki #2605 ez igaz, de amiért nem muszáj azért miért fizessek?