FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem biztos, hogy végig ez fog menni, hogyha valaki megkapná a házigazda jogot, és jó személy kapná meg, akkor a hülyéskedés megszûnne 😉
igen én is. vagy inkább töröltetném. de mostmár kezd alakulni a téma 😊
hát kábé...nade mindegy, itt ez fog menni egész végig, még valami kapható verziót nem fogunk kapni 😊
mindenki extázisban van, tudom milyen dolog ez 😄
mindenki extázisban van, tudom milyen dolog ez 😄
Méret: 4485088 Kb
Az utolsó 500 hozzászólást lazán törölném, ahogy belenézegettem. 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Az valszeg nem jó, mert azt nem lehet átalakítani SF4 kompatibilissá.
Ja mert ezt a verziót állítólag csak Vista alatt indul el, habár láttam olyan postot az nforce-on, de sztem a felhasználó nem járt el minden lépésen és kihagyott valamit.
Van egy 2.27 gigás Flatout 2. http://isohunt.com/torrents.php?ihq=flatout&ext=&op=and
Bár nem hinném, hogy segit a HardTruck simán ment minden huzogatás nélkül
Nem vistáztam - most itt a meloban nincs nagy ugrálás a gépen és lehuzogatás sincs - csak kiprobáltam - itt jött le szép lassan
Windows Vista alatt próbáltad? És lehúztad elõtte a meghajtót? Na és átraktad mdf-be és megvan hozzá az mds?
És a mérete ennyi?
4379.97
És a mérete ennyi?
4379.97
isohuntról - talán a forum elején volt valahol- itt a tracker http://eztv.tv.tracker.prq.to:80/announce
Lejött - jó az iso -feltelepül - de nem indul a "starfuck" miatt, a 4 deamonnal sem
Üdv !
legyél te! mi támogatjuk! 😉
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
lejött már vkinek??
\\__/) (O.o) ( } { )
szerintem szüneteltesd magad! mennyél má el a géptõl, nem neked való! ne erõltesd a FAQ-t... Nem akarok vitát, de megszünhetnél már mert eléggé írritatív vagy!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Már errõl is van részletes info a FlatOut 2 F.A.Q.-ban 😄
Nama.. what?!
hali mikor jelenik meg a játék(ps2)?az 1. rész megvan ,faja kis game
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Van FIFA VB topik, ez nem ide való... vagy ott a fõoldalon a chat ott lehet dumálni..
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Igen, Hajrá Olaszok
Megy a mecs.
a FAQ remek lett, véééégre 😊 bannerbe vele 😉
"11. Van benne multiplayer?
Igen! Ez a FlatOut 2 egyik nagy újítása."
egyetlen dolgot kommentálnék: ez a fenti 11es pont értelmetlen ... mihez képest újdonság? 😊 az elsõ részhez képest nem, mert abban is volt. más játékokban pedig szintén már vagy 20 éve van multi 😉
esetleg:
11. Van benne NORMÁLIS multiplayer?
Igen! Végre gamespy-os lobby rendszeren keresztül egyszerûen egymásra találhatnak a játszani vágyók! Az elsõ rész segédprogramos megoldása után ezzel a rajongók akarata beteljesült 😉
Valami ilyesmi. De ez csak javaslat...
DJCom: nemtom mennyi honositott játékot vettél mostanában, de amiket én láttam, azokon bezony nincs multilang!!! Az olasz honositottakon sem szokott lenni gondolom... csak az europai ENG/GER/ITA/SPA/FRA multilang játékokon szokott választás megadatni 😊
"11. Van benne multiplayer?
Igen! Ez a FlatOut 2 egyik nagy újítása."
egyetlen dolgot kommentálnék: ez a fenti 11es pont értelmetlen ... mihez képest újdonság? 😊 az elsõ részhez képest nem, mert abban is volt. más játékokban pedig szintén már vagy 20 éve van multi 😉
esetleg:
11. Van benne NORMÁLIS multiplayer?
Igen! Végre gamespy-os lobby rendszeren keresztül egyszerûen egymásra találhatnak a játszani vágyók! Az elsõ rész segédprogramos megoldása után ezzel a rajongók akarata beteljesült 😉
Valami ilyesmi. De ez csak javaslat...
DJCom: nemtom mennyi honositott játékot vettél mostanában, de amiket én láttam, azokon bezony nincs multilang!!! Az olasz honositottakon sem szokott lenni gondolom... csak az europai ENG/GER/ITA/SPA/FRA multilang játékokon szokott választás megadatni 😊
Forza.
Naggyon faja és kösz <#eljen>#eljen>
sztem is lehetsz te házigazda, akkor legálább rend lenne 😉
Beaver: a FAQ nagyon jó lett 😊
Beaver: a FAQ nagyon jó lett 😊
A lamaknak ott az én faqom 😄