7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • Maxtreme

Greetings to all FlatOut players,

I thought I'd make a good first post on the forums with my own created FlatOut 2 FanTrailer. My first FanTrailer of Flatout 2 features a lot of jumps and crashes from the races in the derby class.
    The movie is backed up by Filter's "I Will Lead You" from "Title of Record".
    You need DivX to watch this movie.

Download (81mb)
  • Istencsászár
    Lassan csak megvilágosulnak, h mégse :))) gondolhatná h ha igaz lenne már ettől nyáladzana a fórum hogy megy... meg amugyis egy torrentre felrakott valami hitele kb 0% ha még hozzá vesszük hogy SF4...
  • 12346
    szedd le, és használd egészséggel
  • grebber
    lol gondolkozzál!

FAKE!
  • gamerboy91
  • hungariaia
    Nem az ilyet be kéne zárni és megnézni hogy nem fertőző-e és ha igen akkor mindenki legyen öngyilkos!!!!(nehogy elkapja)
  • matyi08
    ez hülye. ha ad 8 ezret kinyomtatom neki a borítót, és majdnem olyan lesz... :D:D
  • miki90
  • DjDano
    ez egyik fórumon olvastam, hogy azon kesergett a lámája, hogy EVM-be lesz... szerinte inkább legyen 10 rongy de normális borítóval/CD-vel. :DDD Az ilyenet le kéne lőni komolyan :D
  • matyi08
    engem is töröltek már itt párszor...
  • hungariaia
    Hejj innen meg kitöröltek 2 hsz-t biztos valami érdekees warezos dolog lehetett.
  • SötétBarom
    Én inkább megrendelem külföldről a nem EVM verziót mer szerintem tök égő ha egy olyan van a polcomon.

viccvót.
  • Nohab
    Ki gondolta volna? :)
  • miki90
    kiprobáltam és nem jo...
  • Piko888
    Én le se szedtem a cuccost, de gondoltam valakinek jól jön. Egyébként müködik ?
  • k8bal
    na ilyennek ne hidjetek... :/ Patcher! Majd ha rendes crack jön Reloaded-től akkor majd! De ne basszatok már, hogy nem tudtok várni fél hónapot! :c 2000Ft-ot meg pláne megér!
  • Nohab
    Jut eszembe. HÁny bónusz kocsi van benne? Csak számot kérek a nevüket nem.
  • bertino
    no comment, akkoris
  • grebber
    Hihetetlenek ezek a sztáralűrök szaros 2000ft-ot nemhiszem el hogy nem bir ki valaki (mondom ezt én aki valaha 1db eredeti gamet vett).
  • hungariaia
    Nem kibaxtak mert utána leírta az egyik moderátor!!! De nem csak én távoztam meg mindegy is mivel így postaköltséget sem kell fizetnem! Ráadásul szerintem előbb meglesz mint aki előrendelt!(ahogy én 576-ot ismerem)
  • Istencsászár
    Ezen miért kell fennakadni? ha nem csináltál semmit, akkor valszeg valami regisztrációs baki történt, irsz nekik egy normális levelet hogy ez meg az a bánatom és elvan felejtve.
  • hungariaia
    Hát csak szólni mertem,hogy ez így nem járja, már az ugye hogy itt tologatják össze vissza a határidőt,aztán majd kijön a Securomos verzió és akkor lesegethetnek.(De jó mer le se szarják akkor is kicsesznek az oldalról ha van előrendelésem)576576
  • mucsácsó
    nem kell olyan biztosra venni még ezt...
  • Kabuki
    várj 1 hét múlva már tölthető netről q tört verzsön ;)
  • Newfronter
    De miért törölték? Tettél valamit?
  • hungariaia
    Én sem mondtam vissza csak kicseszetek az oldalról!! Így törölték az előrendelésem is. Nem is megyek oda vissza!!
  • hungariaia
    Na most akkor kinek szűk az agya??
  • Newfronter
    Lehet warezzal is neten játszani, nincs cd-kulcs.
  • Istencsászár
    Az semmit nem jelent hogy gamespy, attól függ hogy ellenőrzi e majd a cdkeyt.
  • Neoncsoves
    ez már offtopic egy ideje
  • Neoncsoves
    Vegyél be egy nyugtatót, vagy olyan sorsod lesz mint miki90-nek
  • Neoncsoves
    Mert büntetett elő életű vagy
  • bertino
    nem az volt, hogy gamespy-os ?
    ha félreolvastam, akkor sry, csak nekem per pill ez rémlik...
  • gabi89
    Tévedsz mert a flatout2-nél tört gammel is lehet neten játszani mert tudtommal serialt se kér emg semmi legalábbis jó pár oldallal arébb pont erről volt szó.
  • bertino
    és mit érsz el vele ? törttel nem tudsz NETen játszani...

ha meghagyod a megrendelésed, mellette függetlenül letöltöd a törtet és addig kipróbálod, de ha visszamondod, csak később kapod meg az eredetit, amivel még NETen is gond nélkül tudod nyomni

vagy tényleg ennyire szűk az emberek agya ? magatok alatt vágjátok a fát
  • tep
    aug 7........hát én töröltem az 576-os megrendelésem.....ha addig nem lesz tört , akkor majd utána megrendelem újra
  • hungariaia
    Lehetett venni külföldön már juni. közepe felé 10E Ft+ ingyen szállítás. Én azt csinálom hogy leszedem a Securomos verziót meg megveszem az EVM-eset a Tes co-ban aztán a securomossal játszom.Nem kell a gépemre a Starfos, és az exe csere ha jóltudom nem fog menni mivel a starfos behálózza az egész játékot.(de lehet hogy én vagyok hülye)
  • Istencsászár
    Tessék, akkor vegyed meg külföldről csak 10 ezer+...
  • csoola
    én sirni fogok...
    a tököm tele van ezekkel vazz, sztem máshol már lehet h kaphato is...
  • Csabesz6
    öcsém már lassan a kontroller bánja meg a távirányító...(ezeket szoktam néha püfölni)nemtom nekem vhogy k*rva nehéz lett amint beléptem egy felsöb kategoriába(sport) na mind1...majd még próbálkozok. amugy klafa game