FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha nem elõrendelésbe van lefoglalva az összes
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Suzuki Swift GL 1.3
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
/mielött a köv. kérdés az lenne, hogy hol lehet elérni/
<#eljen>#eljen>
Igen, jól olvastad, tényleg 1919Ft a game (na meg ha rendeled akkor plusz a posta költség), és ez azért van, mert ez a game budget kategóriába való, ami azt jelenti hogy olcsó árú. És az EVM erre rákapott, ami olyan "kiadó", ami ezeket a budget/régebbi gameeket kiadja, olcsó, és egységes áron persze.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\\__/) (O.o) ( } { )
most reménykedhetünk abban, hogy ezen nem lesz...az EVM-esen...a másik meg, hogy ezt írják is hogy CD-s lesz, és csak angol nyelvû lesz, úgyhogy ez is arra vezet, hogy maximum SF4 Basic fogja védeni az Ezt Vedd Meg-es kiadású játékot...DE LEHET MÉG EZ SEM...a fene tudja, ez lehet nagy exkluzív, így lesz rajta másolásvédelem...de ha lesz, akkor elvileg SP4 BASIC, az meg clone-ozható....vagy talán egy .exe csere is megpróbálható lesz majd...
nameg legyen egy ember, aki megvette az EVM-eset és lesz oly szíves ezt valahogy megvalósítani<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
lehet kicsit érthetetlenre sikeredett, akkor sry 😄
Most olvastam:
"Hey guys i have dl the Iso from torrent and ripped it with alcohol 120% to a MDF file i copyy the mds file from copybase.xx in the same dir mount under windows vista and install rebbot and i can play it under windows vista Smile this game rocks!!! i will buy this great game! maybe next week....
i use this
Microsoft.Windows.Vista.Beta2.Build.5384.x86.GERMAN.DVD-BetaInsiders
install dt4 with newes STPD drivers
mount and install game start game ,reboot
play! without unplug... Smile
http://img206.imageshack.us/img206/8561/unbenannt0tk.jpg"
80% hozzászólás a játékkal kapcsolatos!
És aki elõrendelte a játékot, az is letöltené, és le is fogja tõlteni, mert már most kiváncsi rá!
Nem az az erkölcstelen ember, aki letölti, megnézi és ha tetszik, megveszi, hanem azok a fanatikusak, akik napról-napra játszanak 1 év elteltével illegálisan!
Szerintem mérlegelni kellene, mielött embereket fikázunk!
Különben halkan megjegyezném, hogy k..... nemérdekel a foci, és mégis csöndben voltam, ráadásul iszonyat elüt a játéktól!
Vagy azt szabad?
Bocs ha valakit megsértettem, de ezek a tények. És igenis ezen minden fenyegetõ ember elgondolkodhatna, mielött elkezd engem is fenyegetni! /kinek nem inge, nem veszi magára/
könyörgöm mit zavar titeket, hogy a játékról beszéllgetünk itt a topikban? ha kicsit eltér a témától azzal sincs baj.... de ezek a mûbalhák már nagyon idegesítenek, bejöttök ide aztán teleugatjátok a topikot hogy ez kussoljon meg az töröljön 500 hozzászólást... ha nem tetszik nem kell idejönni!!!!
köszöntem
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Together we'll fly someday...
persze nem a warezt akarom elitélni, énis annak élek természetesen, mint oly sok mások, dehát akkor is már... ez már ide sok szvsz =/
úgy kéne venni a dolgokat, hogy még játék sincs, ameddig meg nem jelent itt eredetiben 😄 csak hát ez nehéz 😛
Én megfogom venni mert nekem megér 2000 ft-ot és eredeti és kakor gond se lesz vele!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Together we'll fly someday...
Suzuki Swift GL 1.3
sztem be kéne zárni a topikot amig nem érkezik meg a magyar boltokba a gém.
addig úgysem lesz értelmes hsz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ha már fizetsz érte, akkor párszázzal többért ott az eredeti ... 1999ft! és akkor azok kapják a pénzt, akik talán meg is érdemlik ...
Forza.