FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
sikerál kapnod, ja
ha nem elõrendelésbe van lefoglalva az összes

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bepe79
Júli 15. szombat, ha minden jól megy, én júli 15-én ott fogok állni a Westend 576-nál nyitáskor, és reménykedem, hogy lesz nekik. Ha nem, akkor bebuktam, de általában az értékesítés elõtt pár nappal már megkapják az usa-ban is a walmart-ok az "árut". Ha sikerál egybõl kapnom, akkor csinálok doboz fotókat, meg beszámolok mindenrõl. 😊

Suzuki Swift GL 1.3

<#eljen>

Istencsászár
Irtam a moderátoroknak házigazdi és az faq ügyben is... majd ha elolvassák megcsinálják remélhetõleg.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Meg mehetne hozzá link, ahonnan közvetlen rendelhetnek a jónépek😊
/mielött a köv. kérdés az lenne, hogy hol lehet elérni/

Szerintem nagyon jó ötlet!
<#eljen>

mucsácsó
FAQ-ba be kellene tenni, hogy :
Igen, jól olvastad, tényleg 1919Ft a game (na meg ha rendeled akkor plusz a posta költség), és ez azért van, mert ez a game budget kategóriába való, ami azt jelenti hogy olcsó árú. És az EVM erre rákapott, ami olyan "kiadó", ami ezeket a budget/régebbi gameeket kiadja, olcsó, és egységes áron persze.
bertino
#1406!

bertino
de keresni meg platina! <#wilting><#wilting><#wilting>

bertino
olvasni és azután hallgatni arany!

Zadeus
iit miért nincs még Házigazda?

Istencsászár
Már ezer1szer kilett tárgyalva a forgalmazók fel lettek hívva, lett nekik irva a válasz az volt "igen 2000 forintos áron kerül a boltokba" !

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

szerintem elírták ezt az összeget, egy friss játék 10-12 ezer között szokott lenni, 2000 ft ért kb 2 éves játékokat kapni
én megkérdeztem a cd galaxistók és azt mondtád ott is 2000ft lesz (bár még nincs fent az oldalon 😞 )

a boltokban is 2000Ft lesz vagy csak az 576-nál????

\\__/) (O.o) ( } { )

Legalább egy demó lehetne😞

Istencsászár
Rendeld elõ..., én abban bízok hogy evm csak 2 ezer, de teljes sf4 rajta van amit egyenlõre nem lehet majd warezosoknak olyan 1szerûen elinditani, igy rá lesznek kényszrítve h megvegyék...

mucsácsó
viszont az EVM-es játékokon nincsen semmi védelem, most néztem meg pont párat, hiszen van nekem 1-2 ilyen fajta game...semmi védelem...
most reménykedhetünk abban, hogy ezen nem lesz...az EVM-esen...a másik meg, hogy ezt írják is hogy CD-s lesz, és csak angol nyelvû lesz, úgyhogy ez is arra vezet, hogy maximum SF4 Basic fogja védeni az Ezt Vedd Meg-es kiadású játékot...DE LEHET MÉG EZ SEM...a fene tudja, ez lehet nagy exkluzív, így lesz rajta másolásvédelem...de ha lesz, akkor elvileg SP4 BASIC, az meg clone-ozható....vagy talán egy .exe csere is megpróbálható lesz majd...
nameg legyen egy ember, aki megvette az EVM-eset és lesz oly szíves ezt valahogy megvalósítani<#idiota><#idiota>

lehet kicsit érthetetlenre sikeredett, akkor sry 😄
Ja, ezt én is megkérdezném kedves sügérem, de semmi gond, vegyük úgy hogy a nagy meleg káros befolyása 😊

Most olvastam:
"Hey guys i have dl the Iso from torrent and ripped it with alcohol 120% to a MDF file i copyy the mds file from copybase.xx in the same dir mount under windows vista and install rebbot and i can play it under windows vista Smile this game rocks!!! i will buy this great game! maybe next week....

i use this

Microsoft.Windows.Vista.Beta2.Build.5384.x86.GERMAN.DVD-BetaInsiders
install dt4 with newes STPD drivers
mount and install game start game ,reboot

play! without unplug... Smile

http://img206.imageshack.us/img206/8561/unbenannt0tk.jpg"

Akkor már csak az a kérdésem, hogy a #1391-nek mi volt az értelme?

Különben minden játék megjelenésének határán nagy a fórum forgalma. Ezzel nem lehet mit tenni!
80% hozzászólás a játékkal kapcsolatos!
És aki elõrendelte a játékot, az is letöltené, és le is fogja tõlteni, mert már most kiváncsi rá!
Nem az az erkölcstelen ember, aki letölti, megnézi és ha tetszik, megveszi, hanem azok a fanatikusak, akik napról-napra játszanak 1 év elteltével illegálisan!
Szerintem mérlegelni kellene, mielött embereket fikázunk!

Különben halkan megjegyezném, hogy k..... nemérdekel a foci, és mégis csöndben voltam, ráadásul iszonyat elüt a játéktól!
Vagy azt szabad?

Bocs ha valakit megsértettem, de ezek a tények. És igenis ezen minden fenyegetõ ember elgondolkodhatna, mielött elkezd engem is fenyegetni! /kinek nem inge, nem veszi magára/

Tudom, nem akarja hogy szarfosos... izzééé Starforceos driver legyen gépén, én is megértem...

Meg ha az sfdriver-t akarod törölni a géprõl, a régiek is muxenek sztem...

Szerintem Te nem érted, amit mondani akart!!!!!!!!!

Ha megveszed akkor nem kell hozzá crack te sügér <#lama><#banplz><#wilting><#idiota><#beka2>

acsati
tegyük a topikog gumiszobába <#vigyor>
DjDano
tõlem bezárhatjátok az SG-re amúgy is jellemzõek azz IQ lájtos ötletek <#hehe>

bertino
minden idiótát nem, ésszerût annál inkább

DjDano
ez nem lep meg, te minden idióta ötletet támogatsz...

könyörgöm mit zavar titeket, hogy a játékról beszéllgetünk itt a topikban? ha kicsit eltér a témától azzal sincs baj.... de ezek a mûbalhák már nagyon idegesítenek, bejöttök ide aztán teleugatjátok a topikot hogy ez kussoljon meg az töröljön 500 hozzászólást... ha nem tetszik nem kell idejönni!!!!

köszöntem

acsati
na
bertino
elõtted a lehetõség, én támogatom...

Nem a pénzzel van a gond hanem a straforce-al. Simán megvenném ennyiért de csak akkor fogom ha kijön valami törés ami mellett teljesen le lehet pucolni az sf-et. Most nem csinálnak olyat hogy az európai kiadás sf mentes míg az amcsi sf-es?

Istencsászár
rakd be kedvencekbe és nem fog eltünni ^^

Beaver
hirtelen nem találtam a topicot, azt hittem már törölték ;D

Nama.. what?!

mucsácsó
de én sem értem már, hogy mit lehet ennyit lovagolni rajta...kész, én még nem rendeltem meg, lehet nem is fogok, várok, hátha lesz valami...ha nem, hát megveszem....jobbat nem tudok, ilyen játékot meg nem hagyok ki, amit már 1 éve várok 😊 fõleg talán ennyi pénzért nem... persze ha drágább lenne, mindenki máshogy állna hozzá, meg mondjuk még több warezes nyávogás lenne itt 😄
berlinboy6329
Ebben a FAQ-ban a 10. pont az nem oan jó jel. 😞

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Me0w
Jolvan, mostmar mehetsz pihizni.

Together we'll fly someday...

Ha majd fentlesz jövõ héten a FLATOUT 2 akkor én adok neketek kódot és szedhetitek

Me0w
Hat igen, nagy baj van mar akkor ha az ember 1990 Ft-ot sem hajlando kiadni egy jatekert 😞

mucsácsó
jó, de szerintem ezt megint nem itt kéne megvitatni skacok, a torrentet meg ezeket a warez szir-szarokat... lehet csak én gondolom így....dehát....
persze nem a warezt akarom elitélni, énis annak élek természetesen, mint oly sok mások, dehát akkor is már... ez már ide sok szvsz =/
mucsácsó
nem lenne hülyeség...vagy olyan valaki kéne, aki törli a hülye hsz-eket...
úgy kéne venni a dolgokat, hogy még játék sincs, ameddig meg nem jelent itt eredetiben 😄 csak hát ez nehéz 😛
acsati
meg ha nem is veszed meg ott a torrent ami ingyenes!

Én megfogom venni mert nekem megér 2000 ft-ot és eredeti és kakor gond se lesz vele!
k8bal
ez erõs volt!<#ravasz1>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Me0w
Ezaz, fizessel 4-500 forintot az smswebes szarodert mikor a jatek meg 1990 Ft. Az ilyenek mint te minek szulettek meg? Porfogonak?

Nohab
Jól.
bepe79
Ugye jól tudom, hogy a 2-ben sem licenszelt autók lesznek, hanem "álnevesített-ek", mint az elsõ részben? Gondolom a Bugbear Entertainment nem tejelt dollár-százezreket a BMW AG-nek, VW AG-nak, Audinak, stb. stb., hogy eredeti verdanevek lehessenek licenszelten a gameben.

Suzuki Swift GL 1.3

M@TriX
húú, mekkora kupleráj van itt?

sztem be kéne zárni a topikot amig nem érkezik meg a magyar boltokba a gém.

addig úgysem lesz értelmes hsz.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

arty
egyébként a lámáknak valo fizetõs smswebwes szarokrol - amig többen használták - folyamatosan panaszkodott mindenki, h ez meg az CRC-s, x nap után rakták fel jol, de addigra ujra kellett regelni, stb ...

ha már fizetsz érte, akkor párszázzal többért ott az eredeti ... 1999ft! és akkor azok kapják a pénzt, akik talán meg is érdemlik ...

Forza.

arty
mondták már h naiv vagy? 😊)

Forza.

Még vártok 1 hetet és akkorlelehet tölteni fizetõs oldalakról és ott jól lesz feltéve ennyi 4.5 gb