7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • bertino
    hát mert vlszleg nem ésszerűen kerested

osztálytársam is kb 20 percet kereste, mire érthető és teljesen logikus helyén megtalálta
  • zoli122
    sziasztok én itt új vaok (nagyon)tegnap reggeltem asse tom hogy mit hova kell írni . én 2 éve nézegetem az SG-t és soha sem tuttam hogy hol kell regisztrálni mert sehol sem találtam a regisztrálás gombot csak azt hogy ide regisztrált felhasználó írhat vagy micsoda nah csáztok jah és a gaméval kapcsolatban ezt az EVM nek
  • k9duli
    Nagyon jó videó, volt benne pár nagyon szép/látványos baleset.
  • copass
    pénteken voltam a debreceni plázban az 576kbyte, ott vmi szeptembert mondtak.
    amúgy meg: 2000Ft sose veszel ilyen gammát ennyiért? főleg úgy hogy azért ennek a cégnek van múltja referenciája,rendesen, szóval pffff. ugyanmár kérem.
  • Csabesz6
    lool:DD
  • grebber
    Pff neki 1900ft másra kell gondolj bele mennyi tetkós rágót tud venni lehet olyan is lesz közte ami foszforeszkál sötétben.
  • k9duli
    Ha valaki ennyire nem ért a warezhez, az akkor miért nem vár egy picit és 1900ft!?
  • bertino
    bambuula
  • grebber
    Ehhez aztán sok angol kell mondhatóm!

Ird ki a 6.0-ás Blindwrite-al a leirt médiakódu DVD-k valamelyikére!
    Ez csak akkor fog elindulni ha van USB-s dvd meghajtód!
    Meg Vista béta 2-ön!
  • Bambbu
    Segíts még nekem kérlek a 2. rész az mit jelent ott mit csináljak?
    Burn with Blindwrite 6.0, make sure to use discs with mediacode
    DaxonD42,Philips041,INFODISC-A10-001,TDK601saku, DAXON AZ2,CMC W03.
    Nem tudok angolul
  • arty
    én most ott tartok, h a magyar kiadó balfaszsága (késés) és az EMPIRE/Bugbear hozzáállása (hol a demo bassz*tokmeg???) miatt, ha előbb lesz warez, én bezony egy fillért nem adok a termékért...

mégis, hogy a fenébe döntsem el, h megvegyem e a terméket? (ok, tekintsünk el tőle, h sejthetem, mit kapok a pénzemért, nade az elv????)
  • bertino
    valami nem tetszik ?
    nyomassad ha valami nem oké
  • bertino
    hát... namind1
  • Maxtreme
    szóismétlés powa, nyelvtan elégtelen :D
  • Maxtreme
    Bocsi rosszul fogalmaztam. Szal van HD felbontású wmv, szal nem mind1ik szar :)
  • 12346
    nem paraszt, te nem olvasol^^ de mán segítettek is;)
  • bertino
    HD is .wmv ? ezt, hogy érted ?

a HD a felbontása miatt HD, nem a tömörítője miatt...
    a kettő abszolut független egymástól
  • fireball
    még mindig nem lehet kapni?:O
  • SötétBarom
    Na ezt nemis tudtam, fasssza.. Az 1ben nagyon utáltam amikor az utolsó kört mindenki alkatrészmentesített égő verdákkal tolta..
  • mac83
    de ki tudnak repülni, csak nehezen.
    meg itt a 2ben az autódat már teljesen le tudod amortizálni verseny közben, tehát ujra kell kezdeni a futamot ha mondjuk az uccsó körben totál összetörted az autót.
  • mac83
    nem , az egyben is voltak ilyen hibák, de ott főleg a repülő alkatrészeknél.De a kettőben elég gáz már az autók repülése is.Főleg lassítot replay-nél lehet észrevenni! de amugy fasza kis játék :) csak meg kell szeretni ;)
  • bigadam
    EZ a videó csak mégjobban meghozta a kedvem a játékhoz.
    De miért nem volt benne ragdoll? Cenzúrázott verzióból készlt volna a videó? Vagy mostmár verseny közben nem repülnek ki a versenyzők?
  • Maxtreme
    1 is ilyen vót.
  • mac83
    amugy ebben a FO2 ben az autók repülése néha ritka szar, ide-oda pörög a levegőben, nevetséges néha ahogy borulsz
  • Csabesz6
    sztem nem kéne foglalkozni az ien lámákkal
  • Istencsászár
    Még mindig nem sikerült elolvasni az info fájlt ?

akkor segítek CSAK NEKED csak itt csak most 100.szorra:

Install Notes:

1. Unpack the release with WinRAR or equivalent
    2. Burn with Blindwrite 6.0, make sure to use discs with mediacode
    DaxonD42,Philips041,INFODISC-A10-001,TDK601saku, DAXON AZ2,CMC W03.
    3. Install.
    4. Play from a external USB dvd drive,and make sure Blindwrite 6.0 is
    installed on the system you want to use to play.

Note - SF4 will only work if burned with Blindwrite 6.

Sikerekben gazdag szerencsétlenkedést, szólj ha elindult...
  • Maxtreme
    A HD is wmv :)
    Szal nem mind1ik szar :)
  • bertino
    figy, tökmind1 mit mondasz, mert az ilyen hsz-eket törlik, másrészt nem én vagyok itt kisebb rangon hanem te, szal én finomítanék a helyedben a stílusomon

láma ujreg
  • bertino
    de

huzz el innen de gyorsan, nincs warez
  • Bambbu
    Valaki más nem segítene aki nem ilyen bunkó mint Totti!!!!???
  • bertino
  • 12346
    én is várom már. ez a múvi jó volt 1-2 érdekes hibától eltekintve:) pl a vége felé volt egy repülő autó, ami egyszercsak eltünt repülés közben^^ mind1.
    + ps-en is jól elvoltunk vele, szal nem lesz rossz:)
  • bertino
    eh, .wmv no comment... látszik is a minőségén
    maga a trailer nem egy nagy szám vágásilag, bár ez csak egy előzetes akarna lenni, az igaz, tehát annak tökéletesen megállja a helyét

maga a játék rálátásom ezután kicsit másabb, épp affelé huz, amire számítottam

nem igazán repkednek tényleg az autók ugy, mint az első részben(érezni lehet a különbséget, ott szabadabbak voltak) bár ez nem baj, sőt!
    nagyon nagyon nagyon várom már, hogy végre megjelenjen és ne kelljen többet várni...

ui.: movie-t a jó öreg Taleano Productions is fog csinálni belőle ;)
  • bertino
    csinálj...
  • hungariaia
    Végülis nem olyan rosz a video habár én jobbat csináltam volna!Igaz is csinálok egyet Fo 1-hez
  • Istencsászár
    Hogy mit tégy azt nem mondom mer nem ide illő lenne, de ajánlom hogy olvasd el az info fájlt :)

ui: álljon itt Bambbu hsze elrettentés képp, h manapság még ilyenek is léteznek :D:D
  • Maxtreme
    Biza :D
    Bár most 1 darabig leköt a fear (online) :)
    Amíg meg nem jön a Fo2 :DDD
  • Bambbu
    Sziasztok! Valaki segítsen már nekem már 3szor töltöttem le a játékot de még mindig nem tudom felrakni amikor rámegyek a setup.exe-re akkor kiírja hogy nem win32 alkalmazás?! mit tegyek srácok???

U.i.: Xp-m van pedig hmmmm...:S
  • Newfronter
    Frankó! Jó lenne ehhez hasonlókat multiban elkövetni!
  • hungariaia
    Szedem le 1000-el de remélem jó mert túlléptem már 2Gb-vel a letöltési határt.