7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#2734 hát mert vlszleg nem ésszerűen kerested
osztálytársam is kb 20 percet kereste, mire érthető és teljesen logikus helyén megtalálta -
#2733 sziasztok én itt új vaok (nagyon)tegnap reggeltem asse tom hogy mit hova kell írni . én 2 éve nézegetem az SG-t és soha sem tuttam hogy hol kell regisztrálni mert sehol sem találtam a regisztrálás gombot csak azt hogy ide regisztrált felhasználó írhat vagy micsoda nah csáztok jah és a gaméval kapcsolatban ezt az EVM nek -
#2732 Nagyon jó videó, volt benne pár nagyon szép/látványos baleset. -
#2731 pénteken voltam a debreceni plázban az 576kbyte, ott vmi szeptembert mondtak.
amúgy meg: 2000Ft sose veszel ilyen gammát ennyiért? főleg úgy hogy azért ennek a cégnek van múltja referenciája,rendesen, szóval pffff. ugyanmár kérem. -
#2730 lool:DD -
#2729 Pff neki 1900ft másra kell gondolj bele mennyi tetkós rágót tud venni lehet olyan is lesz közte ami foszforeszkál sötétben.
-
#2728 Ha valaki ennyire nem ért a warezhez, az akkor miért nem vár egy picit és 1900ft!? -
#2727 bambuula -
#2726 Ehhez aztán sok angol kell mondhatóm!
Ird ki a 6.0-ás Blindwrite-al a leirt médiakódu DVD-k valamelyikére!
Ez csak akkor fog elindulni ha van USB-s dvd meghajtód!
Meg Vista béta 2-ön! -
Bambbu #2725 Segíts még nekem kérlek a 2. rész az mit jelent ott mit csináljak?
Burn with Blindwrite 6.0, make sure to use discs with mediacode
DaxonD42,Philips041,INFODISC-A10-001,TDK601saku, DAXON AZ2,CMC W03.
Nem tudok angolul -
#2724 én most ott tartok, h a magyar kiadó balfaszsága (késés) és az EMPIRE/Bugbear hozzáállása (hol a demo bassz*tokmeg???) miatt, ha előbb lesz warez, én bezony egy fillért nem adok a termékért...
mégis, hogy a fenébe döntsem el, h megvegyem e a terméket? (ok, tekintsünk el tőle, h sejthetem, mit kapok a pénzemért, nade az elv????) -
#2723 valami nem tetszik ?
nyomassad ha valami nem oké -
#2721 hát... namind1 -
#2720 szóismétlés powa, nyelvtan elégtelen :D -
#2719 Bocsi rosszul fogalmaztam. Szal van HD felbontású wmv, szal nem mind1ik szar :) -
#2718 nem paraszt, te nem olvasol^^ de mán segítettek is;) -
#2717 HD is .wmv ? ezt, hogy érted ?
a HD a felbontása miatt HD, nem a tömörítője miatt...
a kettő abszolut független egymástól -
#2716 még mindig nem lehet kapni?:O -
#2715 Na ezt nemis tudtam, fasssza.. Az 1ben nagyon utáltam amikor az utolsó kört mindenki alkatrészmentesített égő verdákkal tolta.. -
mac83 #2714 de ki tudnak repülni, csak nehezen.
meg itt a 2ben az autódat már teljesen le tudod amortizálni verseny közben, tehát ujra kell kezdeni a futamot ha mondjuk az uccsó körben totál összetörted az autót. -
mac83 #2713 nem , az egyben is voltak ilyen hibák, de ott főleg a repülő alkatrészeknél.De a kettőben elég gáz már az autók repülése is.Főleg lassítot replay-nél lehet észrevenni! de amugy fasza kis játék :) csak meg kell szeretni ;) -
bigadam #2712 EZ a videó csak mégjobban meghozta a kedvem a játékhoz.
De miért nem volt benne ragdoll? Cenzúrázott verzióból készlt volna a videó? Vagy mostmár verseny közben nem repülnek ki a versenyzők? -
#2711 1 is ilyen vót. -
mac83 #2710 amugy ebben a FO2 ben az autók repülése néha ritka szar, ide-oda pörög a levegőben, nevetséges néha ahogy borulsz -
#2709 sztem nem kéne foglalkozni az ien lámákkal -
#2708 Még mindig nem sikerült elolvasni az info fájlt ?
akkor segítek CSAK NEKED csak itt csak most 100.szorra:
Install Notes:
1. Unpack the release with WinRAR or equivalent
2. Burn with Blindwrite 6.0, make sure to use discs with mediacode
DaxonD42,Philips041,INFODISC-A10-001,TDK601saku, DAXON AZ2,CMC W03.
3. Install.
4. Play from a external USB dvd drive,and make sure Blindwrite 6.0 is
installed on the system you want to use to play.
Note - SF4 will only work if burned with Blindwrite 6.
Sikerekben gazdag szerencsétlenkedést, szólj ha elindult... -
#2707 A HD is wmv :)
Szal nem mind1ik szar :) -
#2706 figy, tökmind1 mit mondasz, mert az ilyen hsz-eket törlik, másrészt nem én vagyok itt kisebb rangon hanem te, szal én finomítanék a helyedben a stílusomon
láma ujreg -
#2704 de
huzz el innen de gyorsan, nincs warez -
Bambbu #2703 Valaki más nem segítene aki nem ilyen bunkó mint Totti!!!!???
-
#2702 -
#2701 én is várom már. ez a múvi jó volt 1-2 érdekes hibától eltekintve:) pl a vége felé volt egy repülő autó, ami egyszercsak eltünt repülés közben^^ mind1.
+ ps-en is jól elvoltunk vele, szal nem lesz rossz:) -
#2700 eh, .wmv no comment... látszik is a minőségén
maga a trailer nem egy nagy szám vágásilag, bár ez csak egy előzetes akarna lenni, az igaz, tehát annak tökéletesen megállja a helyét
maga a játék rálátásom ezután kicsit másabb, épp affelé huz, amire számítottam
nem igazán repkednek tényleg az autók ugy, mint az első részben(érezni lehet a különbséget, ott szabadabbak voltak) bár ez nem baj, sőt!
nagyon nagyon nagyon várom már, hogy végre megjelenjen és ne kelljen többet várni...
ui.: movie-t a jó öreg Taleano Productions is fog csinálni belőle ;) -
#2699 csinálj... -
hungariaia #2698 Végülis nem olyan rosz a video habár én jobbat csináltam volna!Igaz is csinálok egyet Fo 1-hez -
#2697 Hogy mit tégy azt nem mondom mer nem ide illő lenne, de ajánlom hogy olvasd el az info fájlt :)
ui: álljon itt Bambbu hsze elrettentés képp, h manapság még ilyenek is léteznek :D:D -
#2696 Biza :D
Bár most 1 darabig leköt a fear (online) :)
Amíg meg nem jön a Fo2 :DDD -
Bambbu #2695 Sziasztok! Valaki segítsen már nekem már 3szor töltöttem le a játékot de még mindig nem tudom felrakni amikor rámegyek a setup.exe-re akkor kiírja hogy nem win32 alkalmazás?! mit tegyek srácok???
U.i.: Xp-m van pedig hmmmm...:S -
Newfronter #2694 Frankó! Jó lenne ehhez hasonlókat multiban elkövetni! -
hungariaia #2693 Szedem le 1000-el de remélem jó mert túlléptem már 2Gb-vel a letöltési határt.