FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na megyek sziasztok! Álmodjatok Flatoutost <#wave>#wave>
bocs lassú az észjárásom és hirtelen pattan ki az agyamból minden, elnézést minden "off és hülye" hszemért.. ELNÉZÉST!<#szomoru1>#szomoru1>
olvasd el az nfoját, és nem biztos, hogy játszol vele😊
sry, csak széjjel offolod olyasmikkel, amik nem is lényegesek, és be lehetne zsúfolni egy darab hsz-ba, ha már kikívánkozik.
sry, csak széjjel offolod olyasmikkel, amik nem is lényegesek, és be lehetne zsúfolni egy darab hsz-ba, ha már kikívánkozik.
nah vki jácott már vele?
nekem regelre lesz lenn..nagyon kevés játék van,amivel jáccok,de az elsõ része ennek teccett...
nekem regelre lesz lenn..nagyon kevés játék van,amivel jáccok,de az elsõ része ennek teccett...
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Ezek most nem off HSZek voltak, és én nem kötöttem beléd, ha megbántottalak elnézést kérek 123456 Úr. Én nem süllyedek ilyen szintre, jó fórumozást továbbra is.<#pias>#pias>
Ha jól tudom, tartalmazza a régi kocsikat +15 új verda??? az asszem elég lesz a tördeléshez <#hehe>#hehe>
Szinte már a kezemben érzem a gamet... Kár hogy nincs demo amivel játszhatnánk <#rinya>#rinya>
Aztabüdösmennyioffhsz.
vigyázz, mert még te is bunkó szpemmernek leszel beállítva^^
mennyé bótba, oszt jól vedd meg-.-
nem csak 2006-ban, hanem jó ideje nincs sok, igazán szóra érdemes játék. effekthegyek, 0 tartalom, ötletek. és ha ezek az effektek nem lennének, akkor ott virítana egy valag lowpoly modell, meg a kis felbontású textúrák. személy szerint a mafiát nyúzgatom néha freeride-ban (2002), + slr-t (asszem szintén 2002), és a múlt héten elõrántottam a hitman 1-et is😊)
vigyázz, mert még te is bunkó szpemmernek leszel beállítva^^
mennyé bótba, oszt jól vedd meg-.-
nem csak 2006-ban, hanem jó ideje nincs sok, igazán szóra érdemes játék. effekthegyek, 0 tartalom, ötletek. és ha ezek az effektek nem lennének, akkor ott virítana egy valag lowpoly modell, meg a kis felbontású textúrák. személy szerint a mafiát nyúzgatom néha freeride-ban (2002), + slr-t (asszem szintén 2002), és a múlt héten elõrántottam a hitman 1-et is😊)
Elmehetnek a pics*ba nem tudják a vipmailes cimekre küldeni, hogy a rák egye meg õket...
Ok csak amiota regelõs lett, azóta nem használom, de azt is bírtam amikor aszondják: holnap szallitjuk ki. Rövid esõ, aztán nem is telefonálnak, aztán a holnapból lett a holnapután. hogy ne legyen off a HSZ: Örülök hogy itt MO.-n nem lesz sok$ hanem kevés FT a flatout2, aztán majd mehetünk ám játszani ha meglesz mindenkinek, aztán zúzunk majd lamborghiniket <#beka2>#beka2>
hát igen, ez is megfontolandó dolog...
2006-ban még nem volt nagyon olyan game, amivel jól, de úgy istenigazából jót játszottam volna....nade, pár hete a Titan Quest 😊 azzal a mai napig 4 órákat tolok...na talán most a Prey még majd 😊
2006-ban még nem volt nagyon olyan game, amivel jól, de úgy istenigazából jót játszottam volna....nade, pár hete a Titan Quest 😊 azzal a mai napig 4 órákat tolok...na talán most a Prey még majd 😊
Srácok, amikor regelek az 576.hu-n a telefonszámnál van egy rövid ablak, meg egy hosszu. a rövidbe írjam azt hogy 06 vagy azt hogy 70?
Neon, még 600x nem akarsz feltenni kérdést/megjegyzést? 😄
nem bántani akarlak, nem pattogni akarok, de minden 3. hsz kb a tied...már bocsi, de ez... hát fura ... =/
szerintem gondold végig mit szeretnél közölni, és 1x írj akkor sokat 😊
szerintem nem csak nekem tûnt ez fel, hanem másnak is...
meg persze, itt is szeretném, ha rend lenne úgy, nem úgy mint egyes topicocban, ahol minden második hsz meg warez, vagy segíccsé má, mert lámageci vagyok....
na ezt nem szeretném, legalább ennek a játéknak a topicjában ne!!! 😞
bocsánat, ha nincsen igazam, dehát szerintem így jobb lenne, ha a warez beszólók visszavennének magukból, meg a spammelõk is...
meg higyjétek el, nem kellemes arra ébredni minden nap, hogy 88 új üzenet a Flatout 2 topicban...és télleg bocs, ha nincsen igazam, vagy ti nem így látjátok a dolgokat, akkor szóljatok, biztos csak én vagyok a gyagyás megint...
sry még1x, nem bántó jellegû hsz akar(t) lenni (már ha arra sikeredett..)
amúgy sztem rendeld az 576.hu-n, igen ott 😊
nem bántani akarlak, nem pattogni akarok, de minden 3. hsz kb a tied...már bocsi, de ez... hát fura ... =/
szerintem gondold végig mit szeretnél közölni, és 1x írj akkor sokat 😊
szerintem nem csak nekem tûnt ez fel, hanem másnak is...
meg persze, itt is szeretném, ha rend lenne úgy, nem úgy mint egyes topicocban, ahol minden második hsz meg warez, vagy segíccsé má, mert lámageci vagyok....
na ezt nem szeretném, legalább ennek a játéknak a topicjában ne!!! 😞
bocsánat, ha nincsen igazam, dehát szerintem így jobb lenne, ha a warez beszólók visszavennének magukból, meg a spammelõk is...
meg higyjétek el, nem kellemes arra ébredni minden nap, hogy 88 új üzenet a Flatout 2 topicban...és télleg bocs, ha nincsen igazam, vagy ti nem így látjátok a dolgokat, akkor szóljatok, biztos csak én vagyok a gyagyás megint...
sry még1x, nem bántó jellegû hsz akar(t) lenni (már ha arra sikeredett..)
amúgy sztem rendeld az 576.hu-n, igen ott 😊
jóó ez csak költõi kérdés volt. vágom én is az ea sajnálatos pozícióját, de asszem ez a játék bõven túl tesz a budget kategórián. ellenben az ea játékaival, amivel rég nem tudtam egy jót játszani sajna.
Rendeljem elõ az 576.hu-n? <#beka3>#beka3>
Ja nem is kell reggelni, de nem tudom elõrendelni a Flatout2-t <#falbav>#falbav>
Na ez lol: "inkább jönne ki 5x ennyiért, de nem egy takony EZT VEDD MEG szarságban..hányinger a csomagolás"
Most nemazé de a csomagolást állandóan magánál akarja tartani vagy bemutatokra vinni az illetõ ,hogy ennyire fontos? 😄
Most nemazé de a csomagolást állandóan magánál akarja tartani vagy bemutatokra vinni az illetõ ,hogy ennyire fontos? 😄
Next PC upgrade: 2022
hát az figyi, az az EA...a nagy megváltó, hülye lesz a nagy "kincsét" betenni budgetba...meg rengeteg pénzt beleöltek, õk a legynagyobb játékfejlesztõk...tudod...gondolják...
és hát persze hogy minden gamejük ilyen 12-13k-s árról indul..és sokszor még 2 év után is b*szik lecsökkenni...hát, EA....
a Bugbear viszont, már írták is, mindig is budget game-eket fejlesztett...és nyilván fog is...csak nem értem, hogy most az Empire mér rukkolt elõ SF-fel...
és hát persze hogy minden gamejük ilyen 12-13k-s árról indul..és sokszor még 2 év után is b*szik lecsökkenni...hát, EA....
a Bugbear viszont, már írták is, mindig is budget game-eket fejlesztett...és nyilván fog is...csak nem értem, hogy most az Empire mér rukkolt elõ SF-fel...
Lama kérdés: hol lehet regelni az evm.hu-n? Vagy nem ott kell?
Ennek ellenére töltök mindt a barom!
Végülis a Spliti 3-al is igy voltunk azt legalább az image megvolt mire kijött a megoldás!
Végülis a Spliti 3-al is igy voltunk azt legalább az image megvolt mire kijött a megoldás!
Sztem sok ember nem is nézi az evm.hu-t lehet hogy csak mi tudunk arról hogy lesz EVM-nél julius 15én <#mf2>#mf2>
vagy ha nem többet, úgy is szerintem akkora készlethiány lesz hogy csuda...szóval aki rendelte, az is várhat...😄
gondolom...habár ha csak mi lennénk itt az SG-n ilyen állatok, hogy így rendeljük tonnaszámra, akkor még talán jutna, dehát minden állat összerendelte... 😄
gondolom...habár ha csak mi lennénk itt az SG-n ilyen állatok, hogy így rendeljük tonnaszámra, akkor még talán jutna, dehát minden állat összerendelte... 😄
LOL srácok ez nagyon LOL de mostmár kibirok 1 hetet <#vigyor1>#vigyor1>
hát jah, hiper lol...mondom, rakjátok bele majd a FAQ-ba amit írtam, vagy valahogy így
Durván 2000Ft a game? Nem 20.000? Nem hagytak el 0-t? De ilyen olcsóóó????
"Igen, jól olvastad, tényleg 1919Ft a game (na meg ha rendeled akkor plusz a posta költség), és ez azért van, mert ez a game budget kategóriába való, ami azt jelenti hogy olcsó árú. És az EVM erre rákapott, ami olyan "kiadó", ami ezeket a budget/régebbi gameeket kiadja, olcsó, és egységes áron persze."
és akkor nem lenne ez a hitetlenkedés...
Durván 2000Ft a game? Nem 20.000? Nem hagytak el 0-t? De ilyen olcsóóó????
"Igen, jól olvastad, tényleg 1919Ft a game (na meg ha rendeled akkor plusz a posta költség), és ez azért van, mert ez a game budget kategóriába való, ami azt jelenti hogy olcsó árú. És az EVM erre rákapott, ami olyan "kiadó", ami ezeket a budget/régebbi gameeket kiadja, olcsó, és egységes áron persze."
és akkor nem lenne ez a hitetlenkedés...
Bazz amikor drága egy game rohadjon meg minden fejlesztõ mert miért ilyen drága ,most meg az a baj hogy marha olcso senki nem hiszi el.LOL
Szedjük ? Azt mifasznak nem áll szerintem senkinél hegyekbe az USB-s dvd meghajtó. 😞
Splinter Cell 3 gyanus eset no majd 1 év múlva visszatérünk rá 😄
Splinter Cell 3 gyanus eset no majd 1 év múlva visszatérünk rá 😄
nah gondoltam beszpemelem én is a megjelenést, de már megelõztek😄 mondjuk várható volt..😊
szal szedjétek^^
szal szedjétek^^
FlatOut.2.SFCloneDVD-Unleashed
Install Notes:
1. Unpack the release with WinRAR or equivalent
2. Burn with Blindwrite 6.0, make sure to use discs with mediacode
DaxonD42,Philips041,INFODISC-A10-001,TDK601saku, DAXON AZ2,CMC W03.
3. Install.
4. Play from a external USB dvd drive,and make sure Blindwrite 6.0 is
installed on the system you want to use to play.
Note - SF4 will only work if burned with Blindwrite 6.
Semmivel sem jobb a helyzet mint eddig😄
Install Notes:
1. Unpack the release with WinRAR or equivalent
2. Burn with Blindwrite 6.0, make sure to use discs with mediacode
DaxonD42,Philips041,INFODISC-A10-001,TDK601saku, DAXON AZ2,CMC W03.
3. Install.
4. Play from a external USB dvd drive,and make sure Blindwrite 6.0 is
installed on the system you want to use to play.
Note - SF4 will only work if burned with Blindwrite 6.
Semmivel sem jobb a helyzet mint eddig😄
Nama.. what?!
van 2-3 ezer ft <#vigyor1>#vigyor1>
szeva$ztok! Én is elõrendelem a gamet! 😊 Akinek pénz kell annak adok tanácsot: Haverokkal menjetek le vén nyugdíjasokat verni, azoknál mindig 2-3 ezer ft <#vigyor1>#vigyor1>
bocsáss meg😞 nem gondoltam volna, hogy zavarni fog a 76 szpem után az én + 1 üzim, ne hari <#rinya>#rinya>
tudod csak nem értem miért kell átrágni ugyanazt 10x, oldalanként.
tudod csak nem értem miért kell átrágni ugyanazt 10x, oldalanként.
pff 76 új üzenet reggel óta... és még mindig ugyanaz a téma, mint 3-4 oldallal ez elõtt. menjetek má, oszt 'asszatok lovat mosmá télleg:Ccc
Én annó úgy csináltam, hogy megbeszéltem a szomszéddal, aki otthon kuksolt, és az Õ nevére rendeltem, amikor hazaértem, csak beléptem hozzá😊
Az elõrendelés a nérvadó!
Már hetek óta megvan határozma a hazánkba szánt mennyiség, amiböl fedezik az elõrendelést!
Egy példa:
Magyarország kap 2000 db-ot, viszont elõrendelés volt 800 db, akkor csak 1200-at osztanak szét a boltokban!
Elsõ körben CSAK az elõrendeléssel foglakozik mindenki.
Már hetek óta megvan határozma a hazánkba szánt mennyiség, amiböl fedezik az elõrendelést!
Egy példa:
Magyarország kap 2000 db-ot, viszont elõrendelés volt 800 db, akkor csak 1200-at osztanak szét a boltokban!
Elsõ körben CSAK az elõrendeléssel foglakozik mindenki.