7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • bertino
    na, akkor ugyis a warezzal játszanék, hol koptatnám az eredeti lemezem, cöh
  • Istencsászár
    Olyan lesz mint a Toca3 szvsz semmilyen :D
  • arty
    gamespy nem néz cdkulcsot, azt a játékok szoktak :) feltételezem, megdrágitja a gyártást az egyedi cdkulcs, igy itt sem bibelődtek vele...
  • Newfronter
    Ez keyless-es!
  • bertino
    a gamma igen, bár gamespy nem éppen arról híres, hogy nem nézi a cd kulcsot
  • AtiRadish
    Szal ha megjelenik az US verzió akkor csak szépen letöltjük és az játszható lesz???wowwwwwwwww
    NA akkor augusztus 1-ig alszunk egy párat és utána jön a "zúzás":P
    Sőt az a megjelenési dátum szóval neten 2-3 nappal korábbra megint felkerül.
  • [HUN]FaTaL
    nem kell bütykölni az SF-t mert az USAban securommal jön ki elvileg
  • Istencsászár
    Magyarországon
  • zoli122
    AJJJ én már jáccani akarok valaki üssön le valaki addig ameddig nem lesz magyar országon
  • Istencsászár
    Ez már nálad reménybe megy ? ( és szorogsan nézegesd ám! )
  • Maxtreme
    Mivel azon nem starforce lesz, nem kell semmit ilyesmit bütykölni.
  • Maxtreme
    Én meg nem, mivel nem értek hozzá. Ezen 1xű oknál fogvam valószínűlrg én sem tudnék jobbat csinálni.
  • AtiRadish
    Tom warez témák kerülendők, de augusztus 1-jén jelenik meg amerikába a Flatout 2,úgyhogy én megint szorgosan elkezdem nézegetnei az nforce-t.
    MOst nálam felcsillant a remény hátha a reloaded tud vmit bütykölni a starforce-on
  • bertino
    ööö én azzal szoktam ;)
  • Maxtreme
    Na ezt a mondatot mondja el valaki 1 levegővel, úgy hogy közben értelmezi is a szöveget
  • Maxtreme
    Írta a srác hogy ez az első múvija amit csinált :)
    Az összevágás tényleg nem nagy só, de szvsz nem is "szagértői" szemmel kell nézni :)
  • bertino
    jauvan, még egy igénytelenül összerakott movie volt ez most
    több a látvány jelenet a pozitívum és ezzel vége is a sor
  • zoli122
    nah a cr@sh day csak arra jó hogy enyhítsük fájdalmainkat a FLAT OUT2 miatt de a törés télleg gagyi és és a DIRECT X-el van valami baja de azért ökörködni lehet vele de a törés télleg szar 100m magasból fejre esik és csak a szélvédő törik be szóval a törés nem igazán jó sőt egyáltalán nem jó meg igen nagyon bugos azt én is észre vettem
  • Maxtreme
    Mi multiba elvoltunk vele kis ideig.. (persze nem verseny, hanem zúzás)
    De aztán hamar beleuntunk. Ráadásul szegényem eszméletlenül bugos. Állandóan fagyott, kilépegetett, etc... (el is neveztük crashgame-nek :D)
  • bertino
    és, hogy milyen f*s lett belőle, még inkább más sztori :D
    nekem is elég volt belőle 5 perc is :)

köszi a movie linket én is szedem már
  • Istencsászár
    Szuper! mivel nem NFS agyon tunningolt, híper, szuper ragasztóval az alján kocsik ezek kb igy viselkednek :DDDDDD
  • copass
    A crashday-el, lehet mókázni, de ahhoz képest hogy mennyire realisztikus törést ígértek, elég gagyi lett(eccerűen kicserélik töréskor a modellt/hozzáértő mondta/)pedig ezzel futtaták az egészet asszem.Az meg hogy meddig húzták halasztották... az egy másik sztori.
  • LSL
    én kipróbáltam de 10 perc elég volt belőle. Van pár ötletes kihívás benne, de az irányítás... Mintha tankot vezetnék olajos jégen.
  • Maxtreme
    Az 1 szar.. (már bocs)
  • zoli122
    kartok = akartok
  • zoli122
    nagyon állat!!!!!!!!!!!! Ha ti nagyon kartok már jáccani akkor sztem tölcsétek le a CR@SHDAY-t mert hasonló és lehet enyhíteni a vágyakat (de csak kicsit)csak nem FLATOUT2
  • Maxtreme
    FlatOut2_FanVideo_by_Garik
  • hungariaia
    Remélem vírusos!!!! Nye-he-he-he-he
  • Istencsászár
    Amugy volt róla szó, csak törlődött egyből mielőtt ráizgulnak, ezért bocs :D
  • newc22
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ valaki lécci töltse fel a trailert (FO2_FanTrailer_1_Derby_Jumps) mivel már nem elérhető!!!! :( Thanxxxx!!!
  • zoli122
    nah igen én is ezt gondolom (de én még nem találkoztam fake peccsel)
  • Istencsászár
    miért van az hogy az összes 14 éves ( bocs álltalánosítás ) megtalálja ezt a "no dvd" FAKE patchot, elhiszi letölti és még közzé is teszi a tettét ? nézd meg mikori, gondolod ha ment volna akkor itt még nem lett volna róla szó?
  • 12346
    nem ér meg, de te tod-.-
  • davee1991
    most szedek le egy No DVD patch et...Reménytelen de 1 próbát megér...
  • bertino
    add nekem, ha nem hiányozna...
  • Newfronter
    Nem bírják a kritikát.
  • Samthek
    vagyis nem is az 576-nak,hanem az EVM-nek,csak az 576 oldalon,a flatout 2 fórumba,úgyhogy végképp nem értem miért csaptak ki,de mind1.
  • Samthek
    CSá. ki vágtak az 576 fórumról,mert beolvastam nekik(vagyis feltettem pár kérdést amire berágtak), szerintetek törölték a megrendelésemet?mert írtam nekik,de nem válaszoltak vissza.
  • 12346
    há jee
  • Wixi
    ÉN már majdnem megis untam a game-t 4 napja nemtoltam