7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#2774 na, akkor ugyis a warezzal játszanék, hol koptatnám az eredeti lemezem, cöh -
#2773 Olyan lesz mint a Toca3 szvsz semmilyen :D -
#2772 gamespy nem néz cdkulcsot, azt a játékok szoktak :) feltételezem, megdrágitja a gyártást az egyedi cdkulcs, igy itt sem bibelődtek vele... -
Newfronter #2771 Ez keyless-es! -
#2770 a gamma igen, bár gamespy nem éppen arról híres, hogy nem nézi a cd kulcsot -
#2769 Szal ha megjelenik az US verzió akkor csak szépen letöltjük és az játszható lesz???wowwwwwwwww
NA akkor augusztus 1-ig alszunk egy párat és utána jön a "zúzás":P
Sőt az a megjelenési dátum szóval neten 2-3 nappal korábbra megint felkerül. -
#2768 nem kell bütykölni az SF-t mert az USAban securommal jön ki elvileg -
#2767 Magyarországon -
#2766 AJJJ én már jáccani akarok valaki üssön le valaki addig ameddig nem lesz magyar országon -
#2765 Ez már nálad reménybe megy ? ( és szorogsan nézegesd ám! ) -
#2764 Mivel azon nem starforce lesz, nem kell semmit ilyesmit bütykölni. -
#2763 Én meg nem, mivel nem értek hozzá. Ezen 1xű oknál fogvam valószínűlrg én sem tudnék jobbat csinálni. -
#2762 Tom warez témák kerülendők, de augusztus 1-jén jelenik meg amerikába a Flatout 2,úgyhogy én megint szorgosan elkezdem nézegetnei az nforce-t.
MOst nálam felcsillant a remény hátha a reloaded tud vmit bütykölni a starforce-on -
#2761 ööö én azzal szoktam ;) -
#2760 Na ezt a mondatot mondja el valaki 1 levegővel, úgy hogy közben értelmezi is a szöveget -
#2759 Írta a srác hogy ez az első múvija amit csinált :)
Az összevágás tényleg nem nagy só, de szvsz nem is "szagértői" szemmel kell nézni :) -
#2758 jauvan, még egy igénytelenül összerakott movie volt ez most
több a látvány jelenet a pozitívum és ezzel vége is a sor -
#2757 nah a cr@sh day csak arra jó hogy enyhítsük fájdalmainkat a FLAT OUT2 miatt de a törés télleg gagyi és és a DIRECT X-el van valami baja de azért ökörködni lehet vele de a törés télleg szar 100m magasból fejre esik és csak a szélvédő törik be szóval a törés nem igazán jó sőt egyáltalán nem jó meg igen nagyon bugos azt én is észre vettem -
#2756 Mi multiba elvoltunk vele kis ideig.. (persze nem verseny, hanem zúzás)
De aztán hamar beleuntunk. Ráadásul szegényem eszméletlenül bugos. Állandóan fagyott, kilépegetett, etc... (el is neveztük crashgame-nek :D) -
#2755 és, hogy milyen f*s lett belőle, még inkább más sztori :D
nekem is elég volt belőle 5 perc is :)
köszi a movie linket én is szedem már -
#2754 Szuper! mivel nem NFS agyon tunningolt, híper, szuper ragasztóval az alján kocsik ezek kb igy viselkednek :DDDDDD -
#2753 A crashday-el, lehet mókázni, de ahhoz képest hogy mennyire realisztikus törést ígértek, elég gagyi lett(eccerűen kicserélik töréskor a modellt/hozzáértő mondta/)pedig ezzel futtaták az egészet asszem.Az meg hogy meddig húzták halasztották... az egy másik sztori. -
#2752 én kipróbáltam de 10 perc elég volt belőle. Van pár ötletes kihívás benne, de az irányítás... Mintha tankot vezetnék olajos jégen. -
#2751 Az 1 szar.. (már bocs) -
#2750 kartok = akartok
-
#2749 nagyon állat!!!!!!!!!!!! Ha ti nagyon kartok már jáccani akkor sztem tölcsétek le a CR@SHDAY-t mert hasonló és lehet enyhíteni a vágyakat (de csak kicsit)csak nem FLATOUT2 -
#2748 FlatOut2_FanVideo_by_Garik -
hungariaia #2747 Remélem vírusos!!!! Nye-he-he-he-he -
#2746 Amugy volt róla szó, csak törlődött egyből mielőtt ráizgulnak, ezért bocs :D -
newc22 #2745 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ valaki lécci töltse fel a trailert (FO2_FanTrailer_1_Derby_Jumps) mivel már nem elérhető!!!! :( Thanxxxx!!! -
#2744 nah igen én is ezt gondolom (de én még nem találkoztam fake peccsel) -
#2743 miért van az hogy az összes 14 éves ( bocs álltalánosítás ) megtalálja ezt a "no dvd" FAKE patchot, elhiszi letölti és még közzé is teszi a tettét ? nézd meg mikori, gondolod ha ment volna akkor itt még nem lett volna róla szó? -
#2742 nem ér meg, de te tod-.- -
davee1991 #2741 most szedek le egy No DVD patch et...Reménytelen de 1 próbát megér... -
#2740 add nekem, ha nem hiányozna... -
Newfronter #2739 Nem bírják a kritikát. -
Samthek #2738 vagyis nem is az 576-nak,hanem az EVM-nek,csak az 576 oldalon,a flatout 2 fórumba,úgyhogy végképp nem értem miért csaptak ki,de mind1.
-
Samthek #2737 CSá. ki vágtak az 576 fórumról,mert beolvastam nekik(vagyis feltettem pár kérdést amire berágtak), szerintetek törölték a megrendelésemet?mert írtam nekik,de nem válaszoltak vissza. -
#2736 há jee -
Wixi #2735 ÉN már majdnem megis untam a game-t 4 napja nemtoltam