FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy elmondanám neked hogy nincs benne az nfo-ban hogy Blindwrite image! csak a program van megemlítve hogy azzal kell kiírni

jó van no... bocsássál meg különben meg elolvastam az nfo-t

grebber
Ez maga a képfájl!
De látom nfo olvasása luxus.

Blindwrite image!

Next PC upgrade: 2022

bepe79

Suzuki Swift GL 1.3

Letöltöttem a játékot. Ilyen fájlokat kaptam...:FLATOUT2.B00 FLATOUT2.B01 FLATOUT2.B6I FLATOUT2.B6T
Kérdés:
1. Ezekbõl a fájlokból lehet valahogy képfájlt készíteni?
2. Daemon Tools Pro kezelni fogja ezeket a fájlkiterjesztéseket is?
Mert megpróbáltam volna úgy elindítani, hogy a másik gépen lett volna a képfájl és úgy indítottam volna.

Igazatok van, de rohadt nagy gépigénye lesz a vistanak 😞 De, a Flatout 2-t úgy irják meg hogy Vista-n is menjen, ha fel lehet rakni Vistara 😛 Akkor hajrá hajrá Vista tarján

Ez hülyeség, ilyet az MS nem is mondott. Amúgy is kivették még a minimális védelmet is ha jól tudom. De ezt hagyjuk mert OFF.
Ja persze és ezt te el is hiszed?
Csak abba gondolj bele, hogy a világ hacker-cracker álományának kb 80% a vistán fog dolgozni, hogy ezt megkerüljék benne.
A vistát is és más programokat is emberek készítik így törhetetlen dolog nincs.
A vista meg egyenlõre úgy állit, hogy örül ha önmaga mûködõképessé válik.
A másik dolog pedig a vista kalóz szoftver vagy játék felismerõ rendszere lessz szerintem annyi kalamajkát fog okozni az eredeti termékek között is, hogy a Microsoft nem fog gyõzni majd magyarázkodni.
Beaver
Nem kell ám minden szart elhinni a microsoftnak 😄

Nama.. what?!

Vistan se tört játék, se tört progi nem fog menni 😞

arty
jowood eddig is inkáb a saját szutykát erõltette(ami mellesleg egy vicc: daemon ha fent van a gépen, el sem indul az EREDETI JÁTKÉK EREDETI LEMEZRÕL 😊 szal õk eddig sem voltak nagy sf4 cég ...

viszont, codemasters mégis starforces marad: ld. Micro Machines4, nameg mostmár az Empire (eddig csak securom!!!) is átállt a flatouttal starforce-ra ... nem olyan egyértelmû ez 😞

eddigi egyetlen "gyõzelem" az ubisoft: õk nagy kiadó, durván sztárforszoztak és most vége 😊

Ami engem igazán aggaszt, h mi lesz a kurva sf driver miatt a régi xp-s játékokkal pl 64bites VISTÁN ? fognak vajon menni ??? (nem a warez, hanem maga az eredeti) ...

Forza.

Na elõrendeltem a játékot, kész! Ebbõl csak szenvedés lenne, legalább tudok normálisan multizni, persze amint kijön a DT PRO, csinálok egy másolatot, hogy ne az eredeti lemezt karcolja a meghajtó.
PLackó
én meg az ilyeneket...

Mr Bishop
mucsácsó, como estas amigo

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

grebber
Hát a jõvõben ha elterjed az Sf4 megéri de ennél az 1 gamenél nem mivel a game kevesebbe kerül és tuti megveszem pedig nem vagyok nagy gamevásárló.

Next PC upgrade: 2022

mucsácsó
TÉK!<#idiota>
mucsácsó
.......bár tudnám törölni az ilyen hsz-eket..... 😄
Megvan a megoldás.
Létezik egy kábel,ami bármilyen IDE felületet átalakít USB-re.
Magyarul:
Veszel egy ilyen kábelt 3-4 ezer forintér,bedugod a DVD-be,azt az USB-be és máris van egy külsõ USB meghajtód!

megoldás
Mr Bishop
wanadoon fenn van már

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

mucsácsó
lesz elõbb utóbb házigazda....mondjuk asszem nálam is rend lenne 😄
bepe79
Nem FO2 téma, de ide kapcsolódik, mert SF:

"Lassan tényleg kijelenthetjük, hogy a Starforce másolásvédelmi eljárásnak befellegzett. Megszaporodtak a botrányok és az olyan jellegû bejelentések, melyek szerint egyik vagy másik játék, illetve egész kiadók döntenek a Starforce-féle védelmi eljárás mellõzésérõl. Így történt, hogy most a JoWooD is bejelentette, a Gothic III címû szerepjátékuk is a Starforce helyett valami más, nagyon hatékony, de sokkal inkább felhasználóbarát eljárást használ majd másolásvédelem céljára."

Forrás: gamestar

Link: http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=22953

Suzuki Swift GL 1.3

Hol látod hogy mennyi az off?
Srácok ez a topik, ez.... Bazzeg ennyi offos hsz-t!

bepe79
Most még sehol. Hónap közepétõl.

Suzuki Swift GL 1.3

mucsácsó
hát, ezt nem tudom, nem lehet hogy csak az 576 kap júl 15.-én szállítmányt, és az ilyen boltok, áruházak meg már most, vagy õk is akkor?

egyébként, egy érdekes dolog, most láttam a GK-n:

"Az Empire Interactive tett említést arról, hogy a Bugbear sorozata, a kétrészes Flatout-széria a Microsoft következõ generációs konzolján folytatódik.

Tehát a Total Carnage alcímet viselõ autóverseny X360-ra készül, s minden bizonnyal csodálatos grafikával kápráztat majd el bennünket; holott a PC-s játékok sem voltak csúnyák. Habár a hivatalos bejelentés még nem esett meg, azonban állítólag még év végén a boltokba kerülhet a cím, melyrõl nem tudni, hogy egy teljesen új játékot, vagy a korábbi két szimulátor együttesét takarja."
Sheltem
Kérdezek egy nem túl értelmeset.

Hol kapható ez most jelenleg? Media Marktban látta valaki ? Vagy csak 576?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

mucsácsó
bH-t légyszi ne reklámozzátok, ha jót akartok...
amúgy meg mondom, írjátok már bele a FAQ-ba ezt, meg a FAQ-ot is ki kéne rakni a banner alá már....szal, amit rinyálok éppen, valahogy így kb:

Durván 2000Ft a game? Nem 20.000? Nem hagytak el 0-t? De ilyen olcsóóó????
"Igen, jól olvastad, tényleg 1919Ft a game (na meg ha rendeled akkor plusz a posta költség), és ez azért van, mert ez a game budget kategóriába való, ami azt jelenti hogy olcsó árú. És az EVM erre rákapott, ami olyan "kiadó", ami ezeket a budget/régebbi gameeket kiadja, olcsó, és egységes áron persze."
Bithumenen fent van,de sfclone-os.

EmIn3m02
jaja ennyi

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Me0w
Csak ketezer? Tuti elneztetek valamit, szerintem 20.000 az...

(most jo? 😊)

Together we'll fly someday...

Istencsászár
Ott a dvd borító, kinyomtatod berakod és kész... ezt meg kidobod.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

arty
kérlek valaki irja még be hitetlenkedve h csak kétezer a flatout2 ...

Forza.

EmThor
ronda de finom... jajmá új gém mé kell gyanakodni mer' olcsó? tessék örülni!

Ennek ellenére ilyen is van: Flatout 2
Ha a "rendkívül jutányos ár" 2000 HUF-ot jelöl, akkor annyi. Ez azonban teljesen valószínûtlen, mivel a Flatout 1. 1919 HUF.
576 Online
BiG G
<#wilting>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

bertino
csak annyi, igen <#wilting>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

BiG G
csak 2000 ft lesz a Flatout 2 ha megjelenik? :oooooo

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Majd este.
Amugy valszeg nem fog elindulni,mert kell hozzá egy külsõ USB-s DVD-ROM,meg speckó lemez.
Nekem az meg nincs😞
bertino
így jártál <#beka3>

Nekem megvan,az Unleashed verzió csak nem vagyok otthon.
Istencsászár
eh... Mindeki megkérdezi hogy igy meg ugy menne, csak senkinek sincs meg... jövõbe látók e vagyunk? megjelenésig már minki kibirja...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bassza meg megint dolgozok és nem tudom kipróbálni.
Szerintetek hálózatos telepítéssel menne?
bertino
de hallod az olyan gondolkodásúaknak, mint te, annyi eszed van, mint egy marék borsófõzeléknek, hogy lehetsz ilyen hülye ?
ennyi ésszel szabad lábon... <#wilting>

mucsácsó
hát ez nagyon nagyon...még ha 9900 Ft lenne a game...még akkor is egyértelmû lenne 😄
NEOreg3
vegyek USB-s DVD-írót (15000+ft), megfelelõ DVD-t (200-300ft) majd töltsem le a blindwrite-ot és utána imádkozzak, hogy hátha elindul, vagy megvegyem 2000 ft-ért hmmm nehéz a döntés😞

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

fireball
felrakom és jáccok,éán szarozok vele😄😄

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

mucsácsó
hát, külsõs USB DVD-vel, kis írási technikával...hm, taláááán 😄
12346
joccakát^^

remélem😊 mondjuk az a 2 rugó igazán nem csap földhöz, szal valszeg bevásárlós lesz.

fireball
csak beindul vhogy😄😄

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter