FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
"Elõrendelésed adatait rögzítettem. A regisztráció során megadott e-mail címedre ([email protected]) elküldtem az adatokat. Elõrendelésedet köszönjük.
Elõrendelt termék: Flatout 2 (EVM) (PC)
Termék ára: 1 919 Ft
Átvétel módja: Személyes átvétel: WESTEND
Elõrendelés dátuma: 2006.07.06. 17:29:07
Köszönjük elõrendelésedet. Munkatársunk az Általad megadott telefonszámon veszi fel Veled közvetlenül a megjelenés elõtt a kapcsolatot. (xx zzzzzzz). Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk elérni, úgy elõrendelésedet tárgytalannak tekintjük.
576 Online"
Suzuki Swift GL 1.3
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
miért<#unalmas>#unalmas>
Szóval megrendeled a honlapon, és 15.-e körül megérkezik a bolthoz, akkor felhívnak, hogy kell-e vagy nem. És a futárnak a számát ha minden igaz odaadják, és ha van valami gond útbaigazítod, persze ha csak gondja akad. És a futár felhív telefonon ha megérkezett, és átadja neked a játékot, te meg a pénzt neki. Ennyi.
www.576.hu
Elõször regisztrálj, a szállítási címhez mindent írj be!
A házhozszállítás kb +1000 Ft, tehát 3000Ft lesz a játék.
Aki Bp.-en lakik annak elég ha elmegy a boltba és ott átadják, annak csak 2000. ilyen lehetõség is van rendelésnél.
Together we'll fly someday...
installed on the system you want to use to play. Valaki leírná hogy ez pontosan mit jelent?
Rohamsisak! Amit leírtam azt jelenti!
ezlesz az elsõ eredeti játékom 😄
NiGG\'a szleng® Törv.Védve. Zseer®
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Suzuki Swift GL 1.3
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Suzuki Swift GL 1.3
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Flatout2-Sfclonedvd-Unleashed
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
neked is Grebber<#boxer>#boxer><#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1>