FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok! ez a sztárfórsz cumó hogy mûködik? értsd telepít valamit mint a sony securom és ez alapján vagy csak net kell hozzá? 2k ért megéri megvenni...

radeer
Itt nálunk is Pécsen mindig vannak EVM stuffok ( arkad meg Tesco ) remélem ide is hamar jön 😊

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Grat! Én is!<#eljen>
bepe79
Elõrendeltem.

"Elõrendelésed adatait rögzítettem. A regisztráció során megadott e-mail címedre ([email protected]) elküldtem az adatokat. Elõrendelésedet köszönjük.

Elõrendelt termék: Flatout 2 (EVM) (PC)
Termék ára: 1 919 Ft
Átvétel módja: Személyes átvétel: WESTEND
Elõrendelés dátuma: 2006.07.06. 17:29:07

Köszönjük elõrendelésedet. Munkatársunk az Általad megadott telefonszámon veszi fel Veled közvetlenül a megjelenés elõtt a kapcsolatot. (xx zzzzzzz). Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk elérni, úgy elõrendelésedet tárgytalannak tekintjük.

576 Online"

Suzuki Swift GL 1.3

Aki letöltötte annak megy a game? Sikerült valahogy elindítani??? Securum vagy valami más progi nem segít???? Egyáltalán fel lehet telepíteni mivel írtátok hogy kicsomagolás után ezeket a fájlokat kaptátok FLATOUT2.B00 FLATOUT2.B01 FLATOUT2.B6I FLATOUT2.B6T!!! Nem hiszem el hogy nem indul a game eddig minden játékot feltörték elõbb vagy utóbb!!!!!
Istencsászár
az jó, akkor eredeti ?😄D érdekes...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

LOL és hogy rakod be a DVD-t a Daemon-Tools-ba okoska? 😄 Benyomod a monitoron keresztûl vagy mi?😄 Hagyjuk már ezt!
szabolcs15
nem töltöttem le semmit fogd már fel. dvd-n van

Istencsászár
FlatOut.2.SFCloneDVD-Unleashed, mivel csak ezvan...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Figy mi nem tudunk segíteni. Mert nem indul a játék még, és lehet neked pont volt olyan mákod hogy elindult. szóval... írd le mit töltöttél le!
mucsácsó
nem hiszem el, csak ha mutatsz Screenshotokat 😊
azaz képeket...prtscr-zz 😄
szabolcs15
hogyhogy meik verziója? benyomtam a dvd-t daenon toolsba beilleszt és setuppal felnyomtam.a játék menüje siráj csináltam profilt tuningoltam kocsit mindjó<#nyes>.csak a páját -legyen az gyakorló vagy verseny- nem tölti beeee<#help>

Nem változnak, de jó elõrendelni, mert így nagyobb az esélyed hogy nem fogy el, és jut neked is. Azt viszont nem tudom mi van ha készlethiány van.
Akkor mond el még1x értelmesen! Milyen verzió, hogy installáltad, mindent írj le amit lehet, és úgy tudunk is segíten italán... stb.
szabolcs15
nekem az a bajom a gamesal h feltelepitti belépek a menübe és mikor a páját elkezdi tölteni leáll<#violent><#email> azt itra ki <#nezze> tegyem fel mégegyszer és jó<#eljen>lessz. DE IGY SEM LETT JÓ<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>.
miért<#unalmas>

Rohamsisak
De, ha nem elõrendelem hanem mondjuk csak néhány héttel késõbb, miután már megjelent, a költségek akkor sem változnak ugye?

persze ez csak a warezra értendõ...

no igen itt van a jó öreg mondás hogy a ,,PC leáldozott" , szóval , ha valaki elakarja indítani lekell húznia a meghajtókat , 50 segédprogramot bekell állítania , és ha ez mind megvan akkor kiírja a játék hogy error , vagy épp lassú... PS2be 1 hónapja csak beletettem a lemezt és már játszottam , és nem a székben görnyedtem....

Rohamsisak
Nagyon szépen köszönöm, így már mindent értek! Mégegyszer kösz!

Munkatársunk az Általad megadott telefonszámon veszi fel Veled közvetlenül a megjelenés elõtt a kapcsolatot. (.. .......). Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk elérni, úgy elõrendelésedet tárgytalannak tekintjük.

Szóval megrendeled a honlapon, és 15.-e körül megérkezik a bolthoz, akkor felhívnak, hogy kell-e vagy nem. És a futárnak a számát ha minden igaz odaadják, és ha van valami gond útbaigazítod, persze ha csak gondja akad. És a futár felhív telefonon ha megérkezett, és átadja neked a játékot, te meg a pénzt neki. Ennyi.

www.576.hu
Elõször regisztrálj, a szállítási címhez mindent írj be!
A házhozszállítás kb +1000 Ft, tehát 3000Ft lesz a játék.
Aki Bp.-en lakik annak elég ha elmegy a boltba és ott átadják, annak csak 2000. ilyen lehetõség is van rendelésnél.
Rohamsisak
és akkor mi van ha beírom? ebbõl te aztán sokat tudsz levonni

Rohamsisak
Ha talán elsõre normális választ adsz ha már úgy is írsz v.mit, akkor legalább nem lett volna ismét felesleges veszekedés, és felesleges szöveg

Me0w
Jah, de beirod hogy fentvan egy szerveren. Legalabb a hozzaszolasaid ne mondananak egymasnak ellent.

Together we'll fly someday...

Rohamsisak
kérdésként pedig mást is feltettem, ha meg nehezedre esik segíteni akkor mellõzd a saját magadat leminõsítõ, elõítéletekkel teli beszólásaidat, mert én nem a 14éves kis köcsög típus vagyok aki a warezoldalakon lóg!

Me0w
En vagyok a kisgyerek?! Kisfiam, nem tudsz kitolteni egy _online_ formot, szoval pihizz szepen.

viszont én már leszedtem a wanadoorol a sfclone változatot, megrendelem ha lesz 1 kis infom, de azért jo lenne ha sikerülne elinditani. kiirásrol annyit h max ujrairhato cd-m van, és a blindwrite-rol lofaszt nem tok, ezért ha netán mégis tud vki segiteni, akkor irhatna!

Rohamsisak
aha és te honnan tudod hogy én mennyit warezolok kisgyerek? vegyél vissza

Me0w
Talan ha a napi warezolas mellett szetneznel a vilagban, nem okozna gondot egy form kitoltese...

Rohamsisak
Nos, eldöntöttem hogy én is megrendelem, de légyszi valaki írja már le hogy ez hogy mûködik, postán keresztül hozzák és házhoz, vagy hogyan, és ezért mennyivel lesz több, és elõtte hívnak telón, vagy mi? Elég tapasztalatlan vok. az online rendelésben úgy hogy még a mezõk kitöltése is problémát okoz. Légyszi help vki. köszi!

sztem el se fog indulni, blindwriteal nem hiszem h tok vmit kezdeni (és dvd irom sincs). megvenném 2000 FT-ért csak már kéne és nemtom mire ér ide, meg mennyibe kerül a kiszállitás

Rohamsisak
áááhhh, értem, ez gáz!

Rohamsisak
Play from a external USB dvd drive,and make sure Blindwrite 6.0 is
installed on the system you want to use to play. Valaki leírná hogy ez pontosan mit jelent?

Fogjátok már fel, hogy ami warezon van az csak egy külsõs USB meghajtóval megy!

Rohamsisak! Amit leírtam azt jelenti!
Rohamsisak
fenn van wanadoon

Joseph
én megveszem 2000 ft-ért 😊
ezlesz az elsõ eredeti játékom 😄

NiGG\'a szleng&#174; Törv.Védve. Zseer&#174;

NEOreg3
ehh itt te vagy a hülye ha azt hiszed, hogy egy iylen magától értetõdõ kérdésen gondolkozom pffff😛

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

SötétBarom
én eljutottam odáig h nem kell warez.. DE LEGALÁBB EGY DEMOT!!! azzal ellenék amíg megjön..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Srácok 15.-e után nagy multis éjszakák lesznek itt! <#ravasz1>
Igaz hogy német viszont szines szagos szélesvásznú 😊😊😊😊

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Tölts le hozzá másikat, nyomtasd ki és cseréld ki!

Csuhai G
Én inkább megveszem a játékot eredetiben 2000 FT-ért, minthogy várjak erre is 1 évet mire feltörik! (Csak a borító, olyan ocsmány...)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

bepe79
Hát látod. Csak bele kell olvasnod a topikba, és rögtön választ kapsz a kérdésedre.

Suzuki Swift GL 1.3

SötétBarom
olyan is van hogy nem lehet?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bepe79
Igen, ezt már írták. De a modok kérése alapján ezt sem kellett volna írni, mert a warezt ha lehet, hanyagolni kell.

Suzuki Swift GL 1.3

berlinboy6329
Ezt már írták?Mert láttam hogy vmi NFO-t linkeltek Bindwrite elindítással,ez lenne az?Ezt tegnap est 9-kor pakolták fel.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

fistin
na necsi!! ha vki elindítható verziót talál annak sokan örülnének <#ravasz1>

berlinboy6329
Találtam 1 ilyet:

Flatout2-Sfclonedvd-Unleashed

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

köszi szépen a felvilágodítást!!
neked is Grebber<#boxer><#gunyos1><#gunyos1>

bepe79
Valószínûleg, akik készítették, evidensnek tartották, hogy azért kell Blindwrite-al kiírni (ha már meg is említik), mert bxx kiterjesztésû blindwrite image, nem pedig egy egyszerû .iso vagy mdf/mds.

Suzuki Swift GL 1.3