FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jo game amugy, de majd holnap jácok inkábbvele, mert most nfsmw örület van 😄
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
megvárom a full, eredeti verzót mostmár 😊
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
De ha átversz akkor kihívatom a gestapót! <#nyes>#nyes>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Annak idején az sg-n felvolt tüntetve a XP SP3 japán elözetes verziója, leis lehetett tölteni, leszeditek...
és az oldalon van angolositás
felnyomjátok a dt 4.03 -at felrakjátok és már indul is!
Nálam sikerült!
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Next PC upgrade: 2022
sorry
egyelõre és az egyenlõre szó közt. A különbség, hogy míg egyiket többnyire matematikában használjuk, valami egyenlõ, míg a másik a köznyelvbeli idõhatározó.
Igazoljuk példával:
Egyenlõre osztotta az almát.
Egyelõre nem megyek munkába.
Capito?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nem kötekedésképpen írtam...
Nama.. what?!
Nama.. what?!
a probléma azokkal van(lesz), akik nem kaptak semmilyen alapszintû képzést informatika/matematikából. mindemellett tényleg gratula!<#eljen>#eljen>
Nah a game, khmm😄 marahjó..
A graf kiváló, bár pár helyen a textúrák elnagyoltak, de az effektek a fény, nagyon találó, szép az összkép. HDR is van benne ha jól néztem. Zene talán egy picit populárisabb mint az egyben, bár csak 1-2 számot hallgattam, de tetszik. Autok nagyon jol meg vannak csinalva, utközések is királyosak, fílinges nagyon ^^
Nama.. what?!
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Leszedtem a Windows Vista Beta 2 5384.4-et innen: Vista
Feltelepítettem a windowst
Leszedtem az 1.25 ös SFDT drivert innen: SPTD
Felraktam, majd ujraindítottam a gépet
Leszedtema legújabb Daemon Tools 4.03-mat
Feltelepítettem
A torrentrõl letöltött ISO-t (NEM AZ UNLEASHED!!) átalakítottam mds/mdf formátumúra (pl UltraIsoval)
Az mds fájlt töröltem, helyettesítettem ezzel: MDS
Az így kapott mds/mdf párost bemountolva telepítettem a játékot, és minden gond nélkül megy.
Igaz tehát, vista alatt lehet játszani!
Ami fontos: CSAK IS az 5384.4 -es verzióval megy!! Az újabbikon nem mûködik a Daemon Tools!
Nama.. what?!
amúgy nem fog mûködni hiába erõlködsz
nem tudom mit beszélsz itt össze vissza, hogy iderakod odarakod...
egyáltalán honnan szedted lé ezt a játékot???
nem véletlenül a flatout 1-et töltötted le <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Nama.. what?!