FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

probálnám, holnap leszedem azt a sp3 preview pack-et azt felteszem, de te melyik verziot nyomod? a blindwriteost, mert nekem igy simán a daemon be se veszi öket...

Dave9214
nekem 8, nekem elindul sp3 as verzioval....
jo game amugy, de majd holnap jácok inkábbvele, mert most nfsmw örület van 😄

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

nem kockáztatok az sp3-mal
megvárom a full, eredeti verzót mostmár 😊

Dave000
Én kiírtam usb-s dvd-vel jó médiakódú lemezre blindwrite-al és emulation software detected üzenet fogad... nem tom mi a tök van...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Sztem az USB-s cucc jobban megéri, mert azzal mást is át tudsz rakni USB-be szvsz

sztem is tolj képet, én kiprobálom

Ne legyél már ilyen rosszindulatú...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

acsati
ááá.
Eredeti forever!!
PLackó
<#ijedt><#confused>

De ha átversz akkor kihívatom a gestapót! <#nyes>
Istencsászár
Képet a profilodról és a játékból...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gerisone
hogy? hogyan? help

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Dave9214
eccerü
Annak idején az sg-n felvolt tüntetve a XP SP3 japán elözetes verziója, leis lehetett tölteni, leszeditek...
és az oldalon van angolositás
felnyomjátok a dt 4.03 -at felrakjátok és már indul is!
Nálam sikerült!

acsati
na akkor mondjad hogyan?
Istencsászár
Tudása nemkell, képek... bizonyíték, profilról természetesen ahol a neve is látható.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

azzal az usb-s módszerrel?

Kandurex
Akkor oszd meg a tudásod...de nem hiszem, hogy jó ötlet lenne kamuzni...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Dave9214
elindult!, kinek kell segitség?

acsati
oh akkor itthon leszek 😄
15-én lesz EVM-ben és hétvégén mivel nem szállítanak, valszeg 17.én kapjátok meg!

titeket már hívtak a gém miatt?
<#zavart1> szted miért akarok demot? <#idiota><#ravasz1>

grebber
Azért mert a demo exéjével elindulna simán a full.<#banplz><#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Miért nem adtak ki demot, ellennék én azzal addig amig ki nem jön <#rinya>

huh akkor nem szóltam... de égõ... pedig majdnem biztos voltam benne hogy így kell írni
sorry

bepe79
Az 'egyelõre' a helyes..
Lsd. Magyar helyesírási szótár legújabb kiadása...

Suzuki Swift GL 1.3

Kandurex
De, kötekedsz. Egyébként pedig nyelvtanilag különbség van az:

egyelõre és az egyenlõre szó közt. A különbség, hogy míg egyiket többnyire matematikában használjuk, valami egyenlõ, míg a másik a köznyelvbeli idõhatározó.

Igazoljuk példával:

Egyenlõre osztotta az almát.
Egyelõre nem megyek munkába.

Capito?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

egy kis észrevétel a FAQ-val kapcsolatban...egyelõre: így kell írni egyenlõre
nem kötekedésképpen írtam...

Beaver
abonyitomz: kurva idegesítõ vagy. Nem szoktam online káromkodni, de az ilyenek mint te mindig kihúzzák belõlem. Huzzál akkor el innen PS2-zni. SOHA érted SOHA nem vennék játékkonzolt, nem jtszok én annyit. A te véleményedet különbensem kérdezte senki. Én azért írtam le mert valakinek hasznos lehet. A te flamelesed kinek hasznos??

Nama.. what?!

Beaver
Van online play, megy warezzel (ne felejtsd a dvd keyless!) split screen viszont nincs, party mode van, de csak ilyen stuntos hulyesegek, meg egymas utan jonnek jatekosok nemegyzserre mennek 😊

Nama.. what?!

ez nagyon korrekt.
a probléma azokkal van(lesz), akik nem kaptak semmilyen alapszintû képzést informatika/matematikából. mindemellett tényleg gratula!<#eljen>

gratulálok , én csak betettem a dvdt a ps2be és ment

Multit gondolom nem is nézted, mert valszeg nem is megy warezzel. Multiban azok a modok vannak, mint single-ben ugye? Meg ha jól tudom ebben splitscreen is van.
Beaver
FAQ Updated.

Nah a game, khmm😄 marahjó..

A graf kiváló, bár pár helyen a textúrák elnagyoltak, de az effektek a fény, nagyon találó, szép az összkép. HDR is van benne ha jól néztem. Zene talán egy picit populárisabb mint az egyben, bár csak 1-2 számot hallgattam, de tetszik. Autok nagyon jol meg vannak csinalva, utközések is királyosak, fílinges nagyon ^^

Nama.. what?!

Istencsászár
Ilyen nyugodt szívvel reklámozod a warezt? remélem egy modi erre jár és jutalmaz...

istenostora03
Istencsászár
jajj mi megy itt, te jó ég....

HONNA LEHET SZEDNI ISO-SAT????? leszedtem Wanadoorol a blindwrite-ost, de azt se tom mit kell csinálni

Beaver
Oké, csak még a FAQ-ot elõbb megszerkesztem.

Nama.. what?!

SZtem a legértelmesebb dolog Megvenni eredetibe mert lehet hogy ezekkel a mocerekkel elb****k a gépet.Én tuti ki fogom várni.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Mondj egy kis véleményt a játékról, egy kis összehasonlítást az elsõvel! Megköszönnénk! 😊
Beaver
Én már nyomtam a gamet, eszméletlen jó😄 Hogy indítottam el?? Íme:

Leszedtem a Windows Vista Beta 2 5384.4-et innen: Vista
Feltelepítettem a windowst
Leszedtem az 1.25 ös SFDT drivert innen: SPTD
Felraktam, majd ujraindítottam a gépet
Leszedtema legújabb Daemon Tools 4.03-mat
Feltelepítettem
A torrentrõl letöltött ISO-t (NEM AZ UNLEASHED!!) átalakítottam mds/mdf formátumúra (pl UltraIsoval)
Az mds fájlt töröltem, helyettesítettem ezzel: MDS

Az így kapott mds/mdf párost bemountolva telepítettem a játékot, és minden gond nélkül megy.

Igaz tehát, vista alatt lehet játszani!

Ami fontos: CSAK IS az 5384.4 -es verzióval megy!! Az újabbikon nem mûködik a Daemon Tools!

Nama.. what?!

DjDano
nekem most jött le a 4.28 gb-os ISO és addig nem fekszek le amíg el nem indul a gém <#idiota><#idiota><#eplus2>

jaaa így már más... látod mennyit számít egy "vesszõ"
amúgy nem fog mûködni hiába erõlködsz

lol hagyjuk már ezt a hülye süket dumát... NINCS MÁG MÛKÖDÕ VERZIÓ!!!!
nem tudom mit beszélsz itt össze vissza, hogy iderakod odarakod...
egyáltalán honnan szedted lé ezt a játékot???
nem véletlenül a flatout 1-et töltötted le <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

szabolcs15
Szakagy le-vel töltöttem le

Beaver
szabolcs15: de milyen dvd-t nyomtál be? Honnan szerezted a dvd képet amit bonyomtál? Honnan töltötted le? ISO vagy MDS vagy mi?

Nama.. what?!

szabolcs15
benyomtam a dvd-t, daenon toolsba beilleszt
ezt irtam csak , nélkül

szabolcs15
kössz. ezekután ne segics

Ez egy rootkit drivert telepít fel és így figyeli a lemez eredetiségét a program. Igen megéri megvenni. Net nem kell hozzá.