7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • Balumann
    jaah, értem. Reméljük így lesz, bár ahogy látom külföldi forumba is mindenki ezt kérdezi, vivendi meg nem képes válaszolni, hagyja hogy féljen mindenki :@
  • Maxtreme
    Remélhetőleg a fejlesztők nem köthetik meg a kezüket védelem szempontból. :/
    Mert a Vivendi eddig valóban csak securomot használt.. (riddick, ground control 2, swat4, etc..)
  • mucsácsó
    hát úgy, hogy a Vivendi sosem adott ki SF-fel gameet, hanem mindig SecuROM 7...
    lsd: F.E.A.R., Ice Age 2....
    és mivel Vivendi a FlatOut 2 kiadója is, így mindenki erre tippel, hogy megússzuk Securom 7-tel, ami egy nagyon nagyon könnyen "legyőzhető" védelem :D
    csak legyen így (kopp-kopp, mert az Empire interactive-nél is az elmélet volt, és mégis rosszul sült el...)
    bár a vivendi tuti marad a securom 7-nél, én azt mondom..
  • Balumann
    egyébként hol olvastátok hogy nem starforce-val fog kijönni? :S Megnéztem pár oldalt ahol van leírása, és nem írják avédelmet, nforce-n meg azt írják hogy starforce-s lesz :(
  • Balumann
    egyetértek! (de nekem akkor se szokásom ilyet csinálni, biztos a meleg volt a hibás :|)
  • Istencsászár
    Teljes mértékben igazad van, és igen azt irtam neki hogy fake. Amugy fent piros nagy betükkel "NINCS WAREZ VERZIÓ" ... ha lenne, akkor nem lenne ott az a szöveg.
  • Gerbill
    De egy ilyen esetben a legoptimálisabb válasz az az, hogy "ez fake", vagy vírusos, és nem több, ha már valaki látta hogy más beírta nem kell még százszor leírni.
  • Istencsászár
    :)))) persze mindenér, semmi bunkzás nemvolt, ugyan azt a szöveget bemásoltam neki amit az ezelőttniek, és ha még valaki megtalálja a carckot neki is, és az az igazság hogy az a szöveg 99%ban igaz.
  • Gerbill
    *Lifeot
  • Gerbill
    A City Lifot is egy noname emberke törte föl, csak az nem került fel egyetlen ftp oldalra sem, csak torrentre, vagy rapidshare-re
  • Gerbill
    De aki eddig nem olvasott vissza az ezután sem fog és nem foglya látni azt amit írtál. A flémelésről meg annyit, hogy csak le kellett volna írni hogy fék, és nem lebunkózni meg ilyesmik, és akkor vége is lett volna az egésznek, szóval te vagy a hibás a flém miatt.
  • Nohab
    mskor=máskor :)
  • Nohab
    No nyugi emberek véletlen vút. Mindenkinek volt egy kis bakija. Azt ajánlom mindenki először saját házánál sepregessen! Balumann mskor legyen körültekintőbb ,akik pedig szitták miatta ,azok legyenek megértőbbek! Emberek vagyunk és tévedni emberi szokás (sajna). Köszi!!:)
  • DjDano
    bmeg SF4 pro-t feltöri egy noname emberke? gondolkozz már egy kicsit.. egyedül a reloaded jöhetne szóba, de egyelőre még ők se
  • csoola
    sztem be lehetne fejezni emiatt az egymás gyepálást... ez csak egy ötlet, dwe sztem inkább várjuk a játékot, vagy legalább egy demot kivághatnának gyorsan h ne unatkozzak...
  • Istencsászár
    Ha megy, akkor sem szalad el ^^ ez egy jó tanács :), de h a jövőben ilyen konfliktusok ne lehessenek, érdemesebb visszaolvasni előtte, azon a pár percen semmi sem múlik, és egy flémtől kimélitek/ik meg a fórumot.
  • Balumann
    nem, arra gondoltam, hogy ez nem "hivatalos" reloaded crack, hanem valami patch amit más csinált és nem a játékban csinál valamit :|
    De azt biztos nem hittem, mert elöször mininova-n láttam meg, és akkor még gondopltam hogy fake, csak miután megtaláltam majomparádén, és elolvastam a hozzászólásokat, azt gondoltam hogy lehet műxik, és megkérdezem itt is. (és siettem, ezért figyelmetlen voltam! (nem kifogásként mondom!))
  • grebber
    "gondolkodtam, megnéztem nforce.nl -en (ahol nem találtam)" akkor nagyon optimista ember lehetsz mert azthitted a világon elősször te találod meg lol!
  • bertino
    ez így van...
  • SötétBarom
  • Balumann
    hát aki nem használ vírusírtót, az inkább a böngészőt se indítsa el :|
  • SötétBarom
    Biztonságos egy géped lehet, testvér..
  • Repülő Gyík
    Remélem a Ruszki Crack.
    Én azzal szívtam be, mert valami gyökér megsem nézte, csak belinkelte, és amint rámentem, az oldal beis vágott egy halom vírust.
    Gratula a felületes embereknek.
  • Istencsászár
    De, annyit próbálok ezzel elérni h többet ilyet NE csináljon. Ez legyen ez életben a legkisebb pofon azt kivánom nekik...
  • Balumann
    és a leszólítgatásokkal mi lesz megoldva? Mert sztem semmi, és sztem semmivel nem értél el többet azzal hogy lecsesztél/lecseszted őket.
    Tényleg figyelmetlenség volt, de mint mondtam, nem számítottam hogy már volt, és arra sem hogy vírusos (leírtam már hogy miért), és mielőtt beírtam volna, kipróbáltam volna ha tudtam volna, és nem azért írtam be, hogy ügyes legyek... (másnál már nem tom mi a helyzet!) Amúgyis belinkelték már, és akkor ugyan úgy vírusos volt... Egyébként is azokat kéne inkább szidnod, akik felrakják torrentre az ilyen fake dolgokat (főleg majomparádén -.-)
  • Istencsászár
    Akarjon, de olvasson előtte,1 kis ész semmi más, ha csak a dátumra néz rájön h nem mai és gondolhatta nem ő találta meg... de ha csak vissza olvas max 20 hszt ami aztán igazán nemsok... meg amugyis ha nem tanulja meg hogy ilyet ne tegyen többször... ez itt nem óvoda, ha nem tetszenek a feltételek akkor nem kell ide járni, vannak szabályok amiket el kell fogadni és be kell tartani. De a legszomoróbb h nyamvadt 2000 fts játékhoz ugy várja a krekket néhány ember mint a messiást...

+ ha vírusos az a valami akkor is ügyes, csak nem figyelt?...
  • Balumann
    vagyis 2 jó megoldás
    -szépen finoman közölni, hogy fake
    -törölni az üzenetet
  • Balumann
    -gondolkodtam, megnéztem nforce.nl -en (ahol nem találtam)
    -(aztán mondtam) mivel ott van felül hogy "nincs törés és valószínűleg nem is lesz", és mivel újnak láttam, gondoltam még nem találták meg, és beírom (mivel előző üzenetekbe nem volt)!
    -előtte meg nem olvastam annyira sűrűn a topicot
    -és ami miatt mégis beírtam, az az, hogy fennvolt majomparádén is, ahol gondoltam, nem raknak fel minden féle fake dolgokat.
    -kipróbáltam volna azonnal, ha a játékot már letöltötem volna.

Egyébként tényleg én vagyok a hibás, mert tényleg megnézhettem volna jobban előtte mielőtt beírom, de attól még akkor se értem, mér kell 14 éves lámának tartani, meg lecseszni ennyire ez miatt, szerintem finoman is lehetett volna közölni, dehát mind1 ^^

"NINCS WAREZ VERZIÓ, ÉS VALÓSZÍNŰLEG NEM IS LESZ! (egyelőre)" -> ezt meg sztem át lehet írni, főleg hogy majdnem biztos hogy lesz warez verzió :| (vagy inkább hogy még többen higgyék, és beírják a fake noCD patchet :P)
  • grebber
    Nem SG-ről beszéltem és hidd el nem SG lesz az első ahol valaki bejelenti van rendes törés. (Nforce forum, gyorsabb torrentoldalak)
  • reaper4
    ja és itt a fórumon nem sok százezer ember irogat. max 30 és lehet h sokat mondtam... aki csak ide jár az ezt látja szal...
  • reaper4
    csak balumann-t tudom idézni: "gondoltam nem keresik minden percbe," és igaza van szvsz. nekem ennyi elég...
  • grebber
    Azért van ez hogy leszolják az ilyeneket mertha kicsit gondolkodna vagy benézne legalább egy helyre láthatná hogy nincs normális törés.
    De aki ezeket megtalálja mind azt hiszi hogy a sokszázezer másik ember vak és hogy nemvette még észre és hüdejó első vagyok aki megtalálta!
  • reaper4
    és ha csak meglátta és berakta mer jót akart? vagy meg sincs neki a game csak szeretné és ismétlem jót akart?
    nemtom mért kell mindenkiről elsőre rosszat gondolni..

na mind1 ez van..
  • Istencsászár
    hát sajnálom, ha nem tetszik amugy számolom, ez volt az 5. fake crack amit beillesztett valaki a fórumba, DE megse nézte hogy működik e, NEM olvasott vissza ( pedig pár sorral lejebb kilett tárgyalva...
  • reaper4
    te meg menj vissza a konzol topicba és ott legyél arc :P lol
  • Richard90
    jaja, őket is, meg téged is a jószándék vezérelt!!! nem tudom egyesek miért ugatják le ezeket az embereket
    normálisan kell ráválaszolni, hogy ez bizony fake, sajna nem jó
    de van itt egykét flegma emberke
  • 12346
    az nem barom. inkább csak geczi;) aki leszedi, ehhem.. nc^^
  • Balumann
    gondolom ők is hasonlóan jártak mint én
    azt hittem friss dolog, és mivel ez van a fejlécbe "NINCS WAREZ VERZIÓ, ÉS VALÓSZÍNŰLEG NEM IS LESZ! (egyelőre)", gondoltam nem keresik minden percbe, és lehet hogy még nem látták. És mivel majomparádén is fennvan, azt hittem hogy oda nem raknak fel minden féle fake szart. Mivel nem crack, ezért gondoltam, hogy lehet hogy jó, attól függetlenül hogy nincs fenn nforce-n. És siettem, és csak 10 üzenetet olvastam vissza kb., és úgy láttam hogy nem volt szó róla... ennyi. Nem hiszem hogy ettől még láma 14 éves lennék :| (főleg hogy asszem ennél több vagyok :/)
  • DjDano
    már a fájlnévből is látszik hogy fake, de azért ritka nagy barom aki ilyeneket feltölt torrentre....
  • Istencsászár
    "miért van az hogy az összes 14 éves ( bocs álltalánosítás ) megtalálja ezt a "no dvd" FAKE patchot, elhiszi letölti és még közzé is teszi a tettét ? nézd meg mikori, gondolod ha ment volna akkor itt még nem lett volna róla szó?"

:)))) no comment