FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

buldozer99
Jó éjt

Forca Barca

bepe79
Jó8 mindenkine(t)k!

Suzuki Swift GL 1.3

Kandurex
Jó éjt.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bepe79
Egy dologra még kíváncsi lennék. <#smile> Ha linux alatt telepítem cedega/cedega cvs vagy wine 5.x.x alól, akkor vajh' mit csinálna a starforce, ha nem ntfs file-rendszert találna, hanem extended3-at vagy reiserFS-t? <#vigyor> Kíváncsi vagyok, egyszer tényleg beprószálok egy ilyent. <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

szép kis irtás volt hehe 😊

buldozer99
Tök jo lenne ha minden game eilyen EVM lenne vagy csak elég lenne ha ilyen olcsó!!
PL:Majd a Need for speed carbon,crysis stb😄
😄

Forca Barca

paxyene
Akkor légyszi mondjatok egy helyet ahova feltölthetem , mert a rapidsharehez nem értek, a sendme meg nemvolt jó nektek

Kandurex
Nem bánom, hát linkeld újra, de esküszöm kirakom annak a szûrét innen aki össze - vissza kamuzgatással, feltûnési viszketegséggel megáldva, flamet kelt! (nem kétszer kellett már emiatt törölgetni itt)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

paxyene
igen mûködik , ha párosítod deamon tools 4.03-al

sajnos a linket törölték , nembaj , legfeljebb csak én élvezem 😊

bepe79
Budget kategória, és a Bugbear Etertainment és az Empire Interactive budget játékai EVM-es besorolást szoktak kapni.

Suzuki Swift GL 1.3

mucsácsó
hallod paxyene, ez most igaz? mûködik? vegyél már fel msn-re, és segítek a feltöltésben 😄
EmIn3m02
|:

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Szerintem user csabi😊
Beaver
Sztem azert irt pontokat mert ez annyira egyérelmû nem? Még mindig várjuk a törést.

Nama.. what?!

Oh tx pontosan ezt akartam írni.
paxyene
bizony az vagyok, ugye felolvashatom a .....-okat? mert nem mindenki látja hogy mi van oda írva!

Szal a pontok helyén ez áll: Te ki vagy a világ ura, és legrendesebb embere?

remélem nem haragszol meg hogy rejtett üzenetedet megfejtettem !

EmIn3m02
o:

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Beaver
Számít ez valamit? Talán igen, talán nem.

Nama.. what?!

paxyene
szívesen máskor is dobok linket törésekhez

EmIn3m02
dobd fel yousendit.com-ra

paxyene
ez csak egy 4 megás progi

Zadeus

0% (0 KB of 0 K😎
1. Select your file and press upload ki választod a fájl amit fel akarsz tõlteni
2. Receive download-link and share it
ennyi 😄

EmIn3m02
fölösleges :ðð

lebontod a cuccot 99 Mbtokra...és ugy töltöd fel mert rapidsharen 99.99 mb-t lehet egyszerre max ha jól tom

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

paxyene
sajnos nem mert nemtuttam rendesen feltölteni , egykis helpet a rapidsharehez pls , és feltöltöm nektek

Zadeus
valaki agyon már neki 1 bant <#idiota><#ravasz1><#nyes><#vigyor1>

Beaver
Aha már értem. Köszi az infot!

Nama.. what?!

Csuhai G
Valaki pls írjon errõl valamit! Mûködik?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Beaver
Namost ez mi a jó szar?!

Nama.. what?!

paxyene
Van egy jó törésem

Zadeus
hát már kéne vki az fix

bertino
kéne ide egy házigazda :|
Mátrix mostanság nem gyakran jár ide :|

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Csuhai G
Peace! <#wow3>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

bertino
ez a ki spórolnak mindent dolog csak megjelenésnél fog kiderülni, ez van
én amugy nemhiszem, de bármi megtörténhet és semmin se lepõdöm meg 😊

Életembe nem láttam olyan játékot fõleg ilyen igényes,márkás,ismert játékot kijönni egyböl EVM-esen.(Azért jön ki EVS-esen mert az elözzõ nem igazán jött be az embereknek , vagy mert rá jötetk hogy elérhetõ áron többen veszik meg , vagy azért mert, kis költségvetésû leszz és ki spórolnak mindent)

bertino
nem én tehetek róla :|
egyesek télleg lámák :|
és nem bírják megérteni, ha az van odaírva a honlapra, hogy 1919 Ft, akkor az annyi is lesz :|

Beaver
mivan idecsõdíted a fél állatkertet?😄

Nama.. what?!

bertino
<#lama><#lama><#lama><#lama><#lama>

hi all

nekem csak annyi az érdekes hogy ha most jön ki júl.15-én hogy lehet EVM-es ? és 1919ft ?

Zadeus
lol 😄<#vigyor5><#bohoc><#circling><#hawaii><#vigyor3>

DjDano
amugy ezt az sp3-as baromságot negyogy bevegyétek

1. hivatalos SP3 még nincs (amit annak neveznek az csak egy frissítésgyûjtemény)
2. attól hogy feltelepíted az sp2 utáni frissítéseket nem fog SF4 megdögleni...

szóval errõl ennyit

DjDano
kis hülye takaroggyá aludni, vagy tanulj meg hazudni mert még nem megy <#ejnye1><#ejnye1><#vigyor1><#lama>

NEOreg3
csak fel akarsz vágni, közben neked sem indul...😛

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Istencsászár
Köszönjük, errõl ennyit!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Dave9214
akkor vegyétek meg eredetibe!
Attol hogy neked nem indul!
Minek kép?
nem tudjátok miyen?
szegénységi bizonyitvány, privátba kérhettek segitséget....

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

Istencsászár
Kamu, kamu, nemkell ide, mondtam képet, de nem raksz, csak a jár a szád ( ami eddig is sok helyen ) szvsz... ennyit errõl.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

acsati
Én se kockáztatok már nincs messze az eredeti verzio vagy akár egy reloaded vagy hoodlum verzio is jöhet
1 link kéne hogy hona tom leszedni az sp3at

ALien

Már csak egy direkt link kéne ahhoz az sp3-hoz, ha ideadnád, nagyon megköszönném 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?