7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
pirosBoci #2934 a torrenten van egyoan verzio amit tegnap töltöttek fel de mégis szarforce os.
-
#2933 Elvileg ma jön a warez is.. Sopronban sajnos nincs 576 shop, csak teszkó.. Az meg eltart egy darabig sztem amíg oda eljut.. =( -
Piko888 #2932 Hívd fel ezt a számot :061/3692686 és neki mond meg hogy 2 db kell. -
Piko888 #2931 Nekem is holnap érkezik. -
csoola #2930 azt hittem kamusak vagytok, de nem!! engem is hivtak most és holnap reggel nyolc és du. 5 között kihozza a futár!!! -
csoola #2929 engem nem hivtak, de most igazábol azt szeretném kérdezni h ha hivnak akkor még a részleteket meg lehet beszélni? igazábol azért mert nekem 2 darab kellene... -
#2928 Remélem ma hívnak! -
#2927 Malom egy szar, de nem tudok róla, hogy lenne másik 576 bolt a városban. Azon meg ne csodálkozz, h hozzá nem értő van ott. Minden munkahelyen ez van :)
A logót ha egy eggyerű álló képet akarsz ps, psp va akármilyen rajzprogival megcsinálhatod, de ha mozgót akkor kell egy gif animátor. szerintem egyszerűbb ha kérsz egyet itt -
#2926 0-24 -
#2925 Hány óráig kereshetnek telon???? -
#2924 pf, én meg holnap is és azután is egész nap dolgozok, ahova telefont nem vihetek, tehát... remélem mail-t írnak -
#2923 Tudom, hogy ez nem olyan topic, előre is bocs:)), de milyen progival csináljátok ezeket a mozgó neveket. Vagy lehet, hogy picit láma vok? -
#2922 -
Newfronter #2921 Kérdezd meg: A GTA4 mikor lesz? Válasz: Még a héten. -
#2920 Te is kecsói vagy! MALOM 4EVER!!!!!
Amúgy az itteni 576-ba egy akkora láma van: Odamentem hozza még 15-én, hogy megkérdezzem, mikor lehet megvenni, erre azt kérdezte tőlem: megjelent már?:d Mondom, meg. Erre ő: Akkor a jövő héten már biztos lesz. Utána odamentem hozzá a 'jövő héten', akkor éppen psp-zett, majdnem megevett, hogy megmertem kérdezni (persze akkor is még azt mondta, hogy a héten lesz). Majd odamentem 1 héttel később, hogy mikor lesz már: erre megint azt mondta, hogy a héten:)) Pedig már át volt írva a neten is 28-ára:)) Úgyhogy aki ide jön játékért, az ne lepődjön meg, ha nem megfelelően szolgálják ki, vagy nem találja meg a krapek a megrendelt gémet:)) -
#2919 mivel engem nem hívtak, holnap felhívom őket. ha valaki tudna egy telszámot mondani, hogy honnan keresték, azt megköszönném -
#2918 Én előrendeltem és szerdán átveszem személyesen gondolom akkor szedrán már szállítják is őket!De javítsatok ki ha tévedek! -
#2917 Elég csak a mait azt az 50et :DD -
#2916 olvassak vissza? nem voltam egy hétig 200 uj üzi én már lemaradtam itt mindenröl :D bocs. és az elörendelősöknek mikor hozzák? ja és bocs -
#2915 Olvassál már vissza kicsit!!
Szerdától kapható lesz. -
#2914 nem is kaphato még -
#2913 :DDDDDDDDDDDD már kapható, amikor a bolt nyit! -
#2912 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#2911 mér mikortol lesz kaphato hogy te mész a westendhez? -
#2910 -
#2909 jah bocsi én naivan azt hittem ha konzolon van akkor már ti is toljátok ezerrel...
én most 2hete nem nyultam hozzá,2 versenyem van hátra az egészből talán holnap megcsinálom...
ha van vmi kérdésetek a játékkal kapcsolatba szívesen válaszolok;) -
#2908 Reszkessen aki nyitásra a Westendhez jön mert én ott leszek kártyával fizeket áfásszámlát kérek ráadásképpen ökör kérdésekkel huzom még az időd tovább :D -
#2907 Engem sem hívtak!!Amugy hány óráig hívnak?:D -
#2906 navazze engem sem hívtak ma :) -
#2905 Lehet hogy azért mert kijött egy következő rész vagy egy filmadaptáció, és akinek tetszett az megveszi az új játék előző részét, vagy a film alapötletét nyújtó játékot. -
#2904 lehet a ps2 verzsönre gondolt -
#2903 Sőt az a vicc, hogy néha még fel is emelik az árát, pedig már 1 éve kint van a polcon... Ha addig nem vitték később miért vinnék el többért? senki sem tanult marketinget a multiknál? -
#2902 eddig szerintem senki sem játszott még a játékkal :D -
Newfronter #2901 Szerinted kinek lenne ilyen hozzászólása, amikor még meg sem jelent itthon???(illetve nemsokára) -
#2900 amugy szoktatok a játéról is beszélni?akármelyik hzzászolást néztem mindenről van szó csak arrol nem hogy pl ki hol tart és mi a véleménye a játékról..
ne értsetek félre nem kötözködni akarok,aki végigvitte vagy hasonló szivesen olvasnám a hozzászolását! -
#2899 Tapsikolós sapka, piratebayes poló, kapa a kézbe, go westend -.- -
#2898 Hát renélem pécsre is hamar ideér MediaM vagy Tecsó-ba.
Mellesleg origin gamét régen vártak ennyire ahogy nézem a hozzászólásokat. Lehet ha new stuffok max. 5e körül lennének minden játékot megvennének itthon is :)
De pl. hogy COD2 még mindig majdnem 1 év után is 14-15e FT körül kapható röhej.
-
#2897 :DDDDDD -
#2896 :DDDDDDDDDD -
#2895 Na engem is hivtak 15:58-kor épp a telkülkön gazoltam a paradicsomot látom pesti szám egyből lekurtam a földre a kapát.
Valaki fasza piratebayes pólóba kéne menni szedán :D