FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Javítottak azon, hogy a csávó nem repül ki minden rezzenésre a verdából, mint anno a FO1-ben, hanem csak az igazán nagy ütközésekben.
A grafika gyönyõrû, alig hiszek a szememnek, sokat kihoztak belõle, 9800 PRO alatt hihetetlen szép grafikája van és szinte majdnem fullon nyomom, az anizotróp szûrést vettem lejjebb.
Az ütközések hangja változatosabb sokkal, a tereptárgyak hangja más és más, nagyon feelinges ahogy berobban a benzinkút és te 130-al vágtatsz közben, és távolról úgy néz ki a robbanás mint egy mini atombomba. 😊
A kocsik típusai megsokasodtak, és már egy sérülést jobban megvisel a verda, hiszen irányíthatatlanná is válhat. A környezet nagyon feelinges, jól megszerkesztett pályákról van szó.
Nincsenek túlsúlyban a városi pályák, az csak egy típus a többi közül.
Szóval most még pozitívabb a véleményem mint elõbb. Így elsõre azt mondom jobb lett az elõzõnél.
szóval nem kell félni tõle. rosszat még nem hallottam róla.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Azt ajánlom mindenkinek, hogy vegye meg! Én is ezt teszem
Ha jól láttam single race módban kipróbálhatjuk az összes pályát, nincsenek lezárva.
És végre a multi szerverkeresõs. 😊
Természetesen megveszem a játékot, még ha nem CD kulcsos sem, mert megérdemli ez a játék ezt.
Az ütközések kidolgozottabbak, és van olyan is hogy egy sziklafal oldaláról legördülnek kövek a verseny közben, eléggé izgalmassá téve azt.
Az irányítás mintha még könnyebb lenne. A nitro feelingjén javítottak kicsit.
A fizika még kidolgozottabb lett, és eléggé effektdús. Jól fog menni a gépeteken, minimum ugyanolyan jól mint az elsõ rész, vagy talán jobban is. Nagyon jól optimalizálták. És ezt egy beta oprendszer alól írom.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
dobjon meg valaki egy linkkel!!!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Suzuki Swift GL 1.3
<#wilting>#wilting>
És egy 576.hu-s linket is mellé.
ha nem 600x lett elmondva, 1x se...
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
[szerintem mondhatom ezt a kiadó/fejlesztõ nevében is)
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Posted: Thu, 6th Jul 2006 23:39 Post subject: Ignore User Quote
well, u know i'm hungarian, and a guy told me on a hungarian forum board, here are the urls, but i guess u wont find so much interesting
to dl SP3: http://www.thehotfix.net/dlx.html
the topic (HUN): http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1106659457
another guy will try this method soon, i'll report u the result asap.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!