FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLackó
akkor jó,mert a gépünk teljesen ugyan olyan.

Istencsászár
Még annyit hogy az 1ben volt arcade fokozat, és nehezebb ( nem szim mer ez nem szim ^^ ) itt is lehet választani a nehezebb irányítást?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Na megint mentem kicsit.

Javítottak azon, hogy a csávó nem repül ki minden rezzenésre a verdából, mint anno a FO1-ben, hanem csak az igazán nagy ütközésekben.
A grafika gyönyõrû, alig hiszek a szememnek, sokat kihoztak belõle, 9800 PRO alatt hihetetlen szép grafikája van és szinte majdnem fullon nyomom, az anizotróp szûrést vettem lejjebb.

Az ütközések hangja változatosabb sokkal, a tereptárgyak hangja más és más, nagyon feelinges ahogy berobban a benzinkút és te 130-al vágtatsz közben, és távolról úgy néz ki a robbanás mint egy mini atombomba. 😊

A kocsik típusai megsokasodtak, és már egy sérülést jobban megvisel a verda, hiszen irányíthatatlanná is válhat. A környezet nagyon feelinges, jól megszerkesztett pályákról van szó.

Nincsenek túlsúlyban a városi pályák, az csak egy típus a többi közül.

Szóval most még pozitívabb a véleményem mint elõbb. Így elsõre azt mondom jobb lett az elõzõnél.
M@TriX
még szép hogy igen, a nem hivatalos SP3-as WinXP annyi, hogy az SP2-bve bele injektálták az eddig megjelent javításokat.

szóval nem kell félni tõle. rosszat még nem hallottam róla.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

rockymitymók
Amúgy szerintem Mo-on az EVM-es verzió nem is lesz Starforce-os, mert nincs pénze az EVM-nek ilyenre, fõleg nem úgy, hogy megérje neki 1919 HUFért<#mf1>. Ezt azért gondolom, mert én úgy tudom, hogy a kiadó rakja rá a védelmet. Ha nem így lenne, írjatok<#wink>
Azt ajánlom mindenkinek, hogy vegye meg! Én is ezt teszem

Akkor én este valami másféle SP3-at akartam felrakni, mert kisebb hotfixek voltak, szal gáz volt. Esetleg priviben megadhatnád a linket.
Hasonló az elsõ részhez. De itt részletesebben van megcsinálva, választhatsz (egyelõre)3 féle pályatípus közül sivatagi, erdõs, és városi pályák. A karrier módban van ez.

Ha jól láttam single race módban kipróbálhatjuk az összes pályát, nincsenek lezárva.
És végre a multi szerverkeresõs. 😊

Természetesen megveszem a játékot, még ha nem CD kulcsos sem, mert megérdemli ez a játék ezt.

Az ütközések kidolgozottabbak, és van olyan is hogy egy sziklafal oldaláról legördülnek kövek a verseny közben, eléggé izgalmassá téve azt.
Az irányítás mintha még könnyebb lenne. A nitro feelingjén javítottak kicsit.
A fizika még kidolgozottabb lett, és eléggé effektdús. Jól fog menni a gépeteken, minimum ugyanolyan jól mint az elsõ rész, vagy talán jobban is. Nagyon jól optimalizálták. És ezt egy beta oprendszer alól írom.
DjDano
nos több helyen is azt olvastam, hogy a nemhivatalos(házilagos) SP3 frissítéscsomag feltelepítése után elindul a játék, már csak az a kérdés megéri e a rendszer stabilitását veszélyeztetni, szerintem egyértelmûen NEM!

Egy pill megnézem. (Vista alatt játszok vele és itt szépen megy)
a gaameban van valami karier mód vagy olyasmi történet mint a Toca race drivernek?

<#taps>

Istencsászár
majd 800*600 legközelebb <#vigyor4>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

PLackó
<#eljen><#eljen>

SötétBarom
Vajon tescoba lehet má kapni? <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ebola75
Néhány screenshot:

1.
2.
3.
4.
5.

Istencsászár
Nekem nem az volt a lényeg, a jó és látványos fizika, a roncs derby feeling, nomeg a haláli minigémek...

Istencsászár
Dave9214, én törlöm, ne irogasd, rakj képet, meglett mondva...

DJ Bee18
akkor rakj shotot

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Elõször nyugodj le, másodszor vedd már végre észre hogy fejezd már be

Ebola75
Nekem az NFO-ban leírtak alapján elindult...a külsõ USB feltétlenül kell hozzá és a Blindwrite is.TDK DVD-RW lemezt használtam azzal perfecto mûködik...az a fajta, amelyiken a néni mosolyog. A játék jó, bár én nem ismerem az elõzõ részt, de el lehet vele szórakozni pár kellemes racinget.A kérdésem, hogy az elsõ részben lehetett e autókat festeni, és az ott hogyan mûködött. Elõre is thx...ha lesz idõm teszek be screenshotokat is!

Honnan lehet leszedni a service pack 3-at??
dobjon meg valaki egy linkkel!!!
acsati
jaja. én egy hétig most nem leszek de én amugyse nyafogok meg lámáskodok elö van rendelve megjön és game...
DJ Bee18
Mi az úristen folyik itt, 8 nap múlva megjelnik és csak 2e Ft. Ne kínlódjatok már, vagy ennyire skótok vagytok? Ha meg ennyire gyerekesen türelmetlenek vagytok, ne itt fárasszátok a többit...

Persze, hogy nem hiszi el senki az 1919 Ft-os árat, mivel úgy néz ki nem jellemzõ az eredeti játékok vásárlása.

azzal semmi baj hogy élsz de már ez a sok hsz hogy sztem nem is 1919FT meg, hogy indul el, meg hogy nem DVD van kiírva. Bocs! Csak ideges lettem egyébként meg van CD-s Verzioban ami a gyengébbik Starforce 4-t tartalmazza.

PLackó
olyan rohandtul nehéz idekattintani???

DjDano
a banner annyiban sántít hogy van warez verzió, csak nem mûködik 😉

Látom vannak törölt hszek <#hehe><#eplus2><#vigyor1>

Számlázási címet ugye nem muszály írni regelésnél? Az csak akkor kell ha postai utánvéttel kéred nem?

bertino
senki nem mondta, hogy azt beolvassa

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hát én nemtom mit csináljak. az afura h az sp3-as gyerek azt se irta h milyen verzió csak h feltete az sp3-at és daemon toolsal feltette és megy. a blindwriteos szart a deamon be se olvassa

naja a "NINCS WAREZ VERZIÓ inkább vedd meg 2000 ft nem irtuk el tényleg annyi" <#vigyor>

bertino
it iz <#nezze>

törölt hozzászólás
bepe79
Még jó, hogy nem láttátok itt, hogy mi ment tegnap hajnalban, mert kb. 100 post törölve lett. <#rolleyes> Kanyi, meg hogy megtalálta az sf4 pro ellenszerét, meg hogy mûködõ crack, stb. stb. Aztán 3 büntetõponttal zárta a napot, a Kandurex mod megjutalmazta velük.

Suzuki Swift GL 1.3

Látom még a bannerbe is ke kellett volna írni, hogy: A játék ára 2000Ft igen, nem írtuk el!
<#wilting>
És egy 576.hu-s linket is mellé.
bertino
visszolvasol és hidd el nekem, hogy meg tudod, ha van egy kis eszed <#lama>
ha nem 600x lett elmondva, 1x se...

Gerisone
mé? mennyi? a neten láttam egyet 2000ft-ér? ez igaz? mer akkor nemtom mire a nagy agyalás!

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

bertino
ez lenne az alap ennyi pénzért... <#mf1>
[szerintem mondhatom ezt a kiadó/fejlesztõ nevében is)

Gerisone
ja! ezt nem vágtam! szerintem kínomban inkább megveszem!<#nemtudom>

Gerbill
A hard Truckon basic védelem van ezen meg professional

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

de szerintem nincs semmi amivel elindul!!!
Gerisone
egyébként nem értem mér van az a faq-ban h nem lehet kiütni a gémet! a hardtruck apocalypse is sf4-el rendelkezik még van belöle rilodidos werzsön! egyébként kiirtam blindwrite-al ugy ahogy le van irva meg minden de nem megy! valaki kiprobálhatná akinek van oan usb-s szarja!

bertino
akkor vmennyire mégis figyelsz 😉

M@TriX
sorry érte, de tegnap beírtam, hogy nagy itt a kupleeráj, ha rendet vágnék, akkor nem sokminden maradna 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

<#hehe>

bertino
srácok... 8 nap van megjelenésig... hova kapkodni ?

Me0w
Visszaolvasni luxus, ugyebar. Blindwrite.

Together we'll fly someday...

Jó most elhatolt a tartalma is..storno.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ezt innen írta vki az nforce fórumára,vagy ilyaen híres lett agy gyökér miatt a topik..😊)

Posted: Thu, 6th Jul 2006 23:39 Post subject: Ignore User Quote

well, u know i'm hungarian, and a guy told me on a hungarian forum board, here are the urls, but i guess u wont find so much interesting

to dl SP3: http://www.thehotfix.net/dlx.html
the topic (HUN): http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1106659457

another guy will try this method soon, i'll report u the result asap.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!