FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Mert a kiadó úgy döntött, hogy a magyaroknál így lehet eladni egy játékot. Tehát ez a kiadó tudja hogy kell eladni egy játékot, és ezért jelenik meg így. Ilyen erõs védelemmel és ilyen olcsón igenis nagy sikere lesz MO-n.
AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mindenesetre köszi a segítségeket.eredetibe mennyibe kerül amugy?
<#schmoll2>#schmoll2><#szomoru1>#szomoru1><#shakehead>#shakehead><#sir>#sir><#wilting>#wilting>
2. De kompatibilis. A gép indításánál nyomj F8-at és kiválasztod melyik oprendszert akarod elindítani. vista alat a legtöbb XP-s progi fut.
3. Nem nehezebb, csak elsõnek szokatlan, viszont beta így van egy pár hiba, de nem vészes, ajánlom a Windows Update-et elõször, majd a hivatalos drivert letölteni és feltenni ami a beta 2-höz való.
4. Nem fagy. A bugok fõleg az oprendszer lassúságából adódik, meg a lassû boot idõ, természetesen vannak programok alatta amik nem indulnak el, mert nem Vistára vannak tervezve.
Ezt jobb lett volna a Vista topikban leírnom, legközelebb ott kérdezz ilyet, pls!
1. ha a vistát feltolom, a gépet is le kell formázni?
2. nem kompatibilis a vista az xp-vel igaz?
3. nehezebb kezelni?
4. nem fagy-e és mennyire bugos?
Together we'll fly someday...
90%-nál vagyok,igaz nem mindennap tolom de sokkal jobb mint a 2 szerintem.
Amugy a FU2-t kipróbáltam 4-féle lemezzel USB-s DVD-vel.
Hát baszik menni.
Simán NUKE-olni kéne az ilyen realase-t!
Megveszem persze én is hisz a Toca 2-t is megvettem annak idején még 10 ezerért,csak már szerettem volna játszani vele.(Mármint a FU2-vel)(Mega WR2-t is meghozattam Daitsland-ból-és fel is cuccoltam pár helyre<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Na jóccakát😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
azzal játszottatok már? (istencsászár, arty)
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
1ébként a választható mód az tényleg nem baromság. (xpand rally-ban is jó 5let volt anno)
Ez történik akkor.
Más:
Aki nem tudja hogy kell átalakítani a blindwrite-os formátumot, a megszokott CLONE verzióvá. Annak itt egy csomag, benne van minden ami kell. Leírással!
segedlet
Vista beta 2 kell a futtatáshoz, vagy majd a jövõben megjelenõ emuláló szoftver.
Hasznos lesz ha az eredeti lemezedet nem akarod járatni a meghajtóban.
De ajánlom vegyétek meg!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Kép (80.2 K😎
Kép (89.0 K😎
Kép (87.9 K😎
Kép (96.9 K😎
Kép (82.9 K😎
Kép (79.6 K😎
Kép (78.4 K😎
Kép (79.2 K😎
Kép (63.2 K😎
Kép (81.8 K😎
Kép (94.7 K😎
Kép (85.7 K😎
Kép (89.2 K😎
Kép (84.7 K😎
Kép (93.8 K😎
Kép (98.6 K😎
Kép (130.7 K😎
Kép (91.4 K😎
Kép (86.4 K😎
Kép (56.8 K😎
Kép (86.7 K😎
Kép (65.2 K😎
Kép (80.0 K😎
Kép (58.7 K😎
Kép (42.5 K😎
Kép (84.9 K😎
éreztem, h minden nem klappolhat, s ha kivették a szim módot, akkor ez kormánnyal már felejtõs lesz 😞 pont az az árnyalatnyi nehézség adta meg a játék finomságát, volt kihivás uton tartani a verdát 😞(
ez ezexerint kocsikat és köveket kerülgetõ mario lesz .... istenem, annyira fájt volna benthagyni a szim modot?
olyan szivesen megvettem volna 😞((((((((((((
maxtreme: nemértem miért problémázol, ha egy játékban VÁLASZTHATÓAN van nehezitett irányitás 😞 de kinek is beszélek???? neked a outrun c2c irányitása is bejött 😉)) 😄DD (no offense, vicccelni probálok 😉 )
Forza.