FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt meg hogy csinálta??<#idiota><#guluszem1>
SF4 OWNED
😄
Hogy mit nem csinálnak egyesek. 😊
IE alatt nézzétek!
zsanet
nem megy feladom egyenlõre

fireball
hát,én nemtom...én pl 1 forintot sajnálok ien virtuális dolgokra😄😄

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Na? Sztetek?

sztem csak megvette a forgalmazási jogokat az evm és kész. kell nekik is zsozso és rájöttek h ezzel lehet kaszálni

ollie
Eh, 1919 Ft lesz?? Ezt rögtön meg kell venni! 😊))

Mert a DVD-s Multilanguage verziós, tehát többnyelvû. A CD-s meg csak angol.
Mi a különbség a CD-s és a DVD-s Flat Out2 között? Elképzelhetõ hogy a DVD-s változaton van egy-két extra? Mert árban a kettõ között bõven van különbség. Azért tettem fel ezt a hülye kérdést mert eddig sehol nem találtam rá választ.
Gondoltam lesz ilyen kérdés...
Mert a kiadó úgy döntött, hogy a magyaroknál így lehet eladni egy játékot. Tehát ez a kiadó tudja hogy kell eladni egy játékot, és ezért jelenik meg így. Ilyen erõs védelemmel és ilyen olcsón igenis nagy sikere lesz MO-n.
fireball
amúgy miér aggyák ien ócsóért a gémet??

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Nincs. És nemtom hogy adnak-e majd ki.
ollie
Van ebbõl demo?

Bár mondjuk azon a pár m-en nem múlik, mert haverokkal úgyis megyünk összevissza, de lehet hogy kisétálunk pestre <#idiota>

Szerintetek Szombaton már lehet majd kapni a sparban ill. tescoban? Vagy van a sparban egy szamtech bolt (CompuGroup) ott is szoktak lenni játékok. Sztetek érdemes elmennem szombaton? Vagy esetleg vasárnap? Vagy maradjon a Hétfõ?<#help>

bepe79
Én detto. A Westendben lévõ 576-hoz megyek reggel 10-re szombaton.

Suzuki Swift GL 1.3

Ja így már érthetõ. Elnéztem sorry.
De elmehetek szombaton is hátha....

Jó van hát te budapesten laksz én meg Dunaújvárosban, ahol nincs semilyen szoftverázuház, és a tescoban ill. sparban meg ritkán van olyan game ami nekem kell, mindig akkor van amikor már megrendeltem, igy jartam a BF2vel. De 17.én elmegyek tescoba + sparba és kész.

Én elõrendeltem és még sincs postaköltség, mert a bolthoz kimegyek és ugyanúgy 2k. 😊 Akár szombaton is megkaphatom.
Én nem rendelem meg, minek ha 15.-e szombatra esik, 7végén nem szállítanak, 16.-a vasárnap, szintén nem szállítanak. 17.-re meg már meg tudod venni a tescoban ill. sparban postaköccség nélkül ugyanúgy EVM csomagban, szerzel neki borítót normálisat, kinyomtatod színesen és berakod az EVM-es helyére. Ennyi voltam, mégse rendelem elõ majd megveszem tescoban vagy sparban azt kéészz..

zsanet
ezt az SPTD-t hogy kell manuálisan beállítani? a vistás 1.25-ös sptd installerhez kellene.azt mondja hogy telepítsek fel softICE,winDBG kerneleket,de honnan és hogyan.légyszi segitsetek köszi

az mind szép és jo hogy megadtátok hogy honan szedjem le de legalább egy cd kulcsot dobtatok volna mellé mert ilyen szarokrol nem akarom leszedni mert tele leszek virusokkal

AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT

Istencsászár
"MIELÕTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!"

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Csuhai G
2000 FT

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

na jól van én befejeztem...nem tudom megcsinálni ezt az uj windowst.
mindenesetre köszi a segítségeket.eredetibe mennyibe kerül amugy?
<#schmoll2><#szomoru1><#shakehead><#sir><#wilting>
köszi, akkor irok oda most

1. Egy külön partíciót csinálj neki, minimum 15-20GB-osat. Arra telepítheted.
2. De kompatibilis. A gép indításánál nyomj F8-at és kiválasztod melyik oprendszert akarod elindítani. vista alat a legtöbb XP-s progi fut.
3. Nem nehezebb, csak elsõnek szokatlan, viszont beta így van egy pár hiba, de nem vészes, ajánlom a Windows Update-et elõször, majd a hivatalos drivert letölteni és feltenni ami a beta 2-höz való.
4. Nem fagy. A bugok fõleg az oprendszer lassúságából adódik, meg a lassû boot idõ, természetesen vannak programok alatta amik nem indulnak el, mert nem Vistára vannak tervezve.

Ezt jobb lett volna a Vista topikban leírnom, legközelebb ott kérdezz ilyet, pls!
sztem se az FO2 se a vista nem fog sajna...

na most én is kérdeznék, olyantol, akinek vistával van fent a game:
1. ha a vistát feltolom, a gépet is le kell formázni?
2. nem kompatibilis a vista az xp-vel igaz?
3. nehezebb kezelni?
4. nem fagy-e és mennyire bugos?

Me0w
vista beta 2 letolt, telepit, cdket lehuz, daemonba mountol, orul.

Together we'll fly someday...

Toca 3 az tényleg jó játék.
90%-nál vagyok,igaz nem mindennap tolom de sokkal jobb mint a 2 szerintem.
Amugy a FU2-t kipróbáltam 4-féle lemezzel USB-s DVD-vel.
Hát baszik menni.
Simán NUKE-olni kéne az ilyen realase-t!
Megveszem persze én is hisz a Toca 2-t is megvettem annak idején még 10 ezerért,csak már szerettem volna játszani vele.(Mármint a FU2-vel)(Mega WR2-t is meghozattam Daitsland-ból-és fel is cuccoltam pár helyre<#mf1><#mf1>
Na jóccakát😊
Na megyek, jóéjt <#wave>

Istencsászár
Messze van a simtõl, de nem, toca 1 elég volt utóbbik nem fejlõdtek, csak kis mértékben... és túl könnyûnek tartom az egészet. ( konzolos, csak ez a baja )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

12346
aham akkor ez volt a ma esti vicc a topikban. leszimulátorozni a tocát:| akkor próbáld ki az lfs-t vagy egy netkar pro-t, aztán visszatérhetünk a témára.

szerintem szimulátornak ott van a toca3... na za tényleg jóó játék...
azzal játszottatok már? (istencsászár, arty)

12346
komolyan szarabb lett?:/ ez volt a parám nekem is.. vmi angoltudós visíthatna párat a hivatalos fórumon, vagy nekik is akár😄 k**** gyorsan javítsák ki egy peccs formájában😛

Istencsászár
Neis, nemjó mer elõzõ részben volt most nincs, határozottan NEM!

Nem akarok kötekedni de itt már senkinek semmi se jó?

Dave000
Én az amúgyis kiírt dvd-t, miután nem mûködöt, arról csináltam ultraisoval egy mdf imaget és mûxik 😄, a grafika nagyon faja lett, 9800pro-val hasít 1280-on fullon, nagyon jól optimalizálták, és sztem elég jó a fizikája, a valósághoz közelít, hogy elég könnyû elméretezni a kanyart és olyankor tehetetlen vagy mint a valóéletben, szépen csúszik kifelé és ha jön a fa... 😄

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Istencsászár
ugye? nekem is ez az 1etlen bajom...

acsati
huu majd hogy zúzok mindenkit 😄
Maxtreme
korrekt. Semmi forradalmi a grafban, (nem is vártam) de határozottan kellemes. Teteszik <#eljen>

acsati
váó ez nekem tetszik!
Maxtreme
Jött be a faxomnak az outrun irányítása 😊 Az 1 szar 😊
1ébként a választható mód az tényleg nem baromság. (xpand rally-ban is jó 5let volt anno)

Az egyik játékos meghalt. 😊
Ez történik akkor.

Más:
Aki nem tudja hogy kell átalakítani a blindwrite-os formátumot, a megszokott CLONE verzióvá. Annak itt egy csomag, benne van minden ami kell. Leírással!
segedlet
Vista beta 2 kell a futtatáshoz, vagy majd a jövõben megjelenõ emuláló szoftver.
Hasznos lesz ha az eredeti lemezedet nem akarod járatni a meghajtóban.
De ajánlom vegyétek meg!
PLackó
a 22-es képen mi történt hogy ilyen nagy a tûz? 😊

bertino
óóóó .rarba még jobb lett volna, de jau ez is, köszi

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

arty
szóval elbaszták 😞

éreztem, h minden nem klappolhat, s ha kivették a szim módot, akkor ez kormánnyal már felejtõs lesz 😞 pont az az árnyalatnyi nehézség adta meg a játék finomságát, volt kihivás uton tartani a verdát 😞(

ez ezexerint kocsikat és köveket kerülgetõ mario lesz .... istenem, annyira fájt volna benthagyni a szim modot?

olyan szivesen megvettem volna 😞((((((((((((

maxtreme: nemértem miért problémázol, ha egy játékban VÁLASZTHATÓAN van nehezitett irányitás 😞 de kinek is beszélek???? neked a outrun c2c irányitása is bejött 😉)) 😄DD (no offense, vicccelni probálok 😉 )

Forza.