FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De mindjárt érkeznek shotok, megtaláltam a screenshot gombot a játékban LOL.<#hehe>#hehe><#wilting>#wilting> kissé égõ, elkerülte a figyelmemet.
Mondhatnánk hogy a pécések burnout-ja 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Videoban látott szõke csajjal nem lehet lenni ? 😄 😄 Megnézném hogy repül ki a szélvédõn :] (és akkor nem vagyok beteg ember 😄 )
Ebben aztán lesz agyament szórakozás...😊
Én õszintén megmondom (jöhetnek a kövek 😄) sokkal jobban szeretem ha az irányítás könyebb. Lehet hogy nem realisztikus, de legalább (számomra) élvezhetõ 😊
Nem szeretem mikor a játék kárára megy a túlzott realisztikára való törekedés.
Ez a game meg nem szimnek készült, hanem 1 agyament arcade szórakoztatásra 😊
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Hát nektek már semmi nem jó? 😄 Sokan állandóan azért sírnak hogy ilyen meg olyan szar az adott gamenek az irányíthatósága. Ezé meg jó, mégsem jó nektek 😊
Ki érti ezt.. 😊
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Sajnos sok pályán van grafikai hiba, ez 1értelmûen a beta drivernek tudható be. Ezen az oprendszeren ez is öröm ha megy a játék. De megérte felrakni, volt már fönt máskor is.
De annyira ne légy szomorú, mert más területeken elég szép elõrelépés található.
12346: Oké nem teszem. 😊
a multinál szervert lehet keresni a the all seeing eye progival is?
Ha valaki felrobban az eléggé látványos tud lenni. Derbyben ha nekimégy valakinek, azért pontokat kapsz.
Nemtom volt-e az 1-ben nitro, mármint a derby módjában, itt van. Az ellenfelek felett van egy kis nyíl, és színezõdéssel jelzi az állapotukat. Itt dupla annyi a derby pálya, mint az elõdjében. Ja és a grafikától továbbra is hidalok, mert gyönyörû bloom-al meg AA-val. Lehet van egy kis HDR benne...
Online multinál természetesen keresõ szûrõ is van. És sokan játszanak jelen pillanatban is rajta.
Én elõre elkönyvelem az év autós stuffjának. Valahogy ez jobban bejön, mint az NFS. NFS rajongók kíméljetek! <#alien>#alien>
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Az, hogy Поиск=keresés ha jól emléxek orosz tanulmányaimból.Nem ad nálam semmi FlatOut2 patchet.
De ha te megtaláltad, akkor ok.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Érthetetlen hibaüzenet, és ennyi!