7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
GPx8 #3014 Azért mondják a hétfőt, mert akkora már biztos lesz. -
#3013 szerintem már a falra másztak mer tegnap óta mindenki ezzel hivogatja őket 100% :DDDDDDDD -
#3012 hiába hívod. én hívtam a westendet, még azt sem volt időm elmondani, hogy előrendeltem, rögtön mondta hogy 7dikén lesz, kész. -
Newfronter #3011 Nem hívtak, vagy épp nem voltam itthon. Nem baj holnap azzal kezdem felhívom az üzletet, mert akarom a FLETAUTÓT!!! -
#3010 "Mindkettőn Starforce 4 Professional van."
RELOADED is elásva...irány a bút :D -
#3009 akkor lehet megveszem,amúgy nem fog kijönni valami reloaded?azon nincsen starforce vagy igen? -
#3008 nem :D -
#3007 és ha megveszem eredetibe akkor is kell a vista?? -
#3006 SF4, szvsz lehet szadózni vistával meg usbs meghajtóval. -
#3005 Mindkettőn Starforce 4 Professional van. -
#3004 Igen. Amugy remélem ezen a sokkon ma este mindeki átesik, és nem fog 1 hétig ömleni a hsz, h sf4, meg mikor jön krekk stb... irány a bolt, és megvenni! -
#3003 Hali
Most akkor a Warezon milyen védelem van,és starfoce van azon amit lehet rendelni?? -
#3002 3k -
#3001 ezt vártad :DDDDD -
#3000 én sem értem teljesen...éééés
TÉÉÉÉÉÉÉÉÉK :D -
#2999 szerintem azt akarja hogy őt visszahívták a boltból, de más számon , mint amin ő hívta vagy ilyesmi, és most azt hiszi hogy nem az a bolt hívta ahol megrendelte ^^ , de nemtudom mi a probléma, mer 1 boltnak több száma is van -
newc22 #2998 Nem úgy volt hogy az amcsi verziónak más lesz a védelme????! Asszem lemaradtam picit!!!! :( -
#2997 hát..sicher, hogy SF4 van rajta?
nekem mindegy, hogy az vagy nem, mert holnap hozzák, csak kérdem? :D
látom írtátok...de ez meggyőződésetek? :) -
#2996 Uhh ez tényleg kemény Gec.. Ember legyen a talpán aki kihámozza hogy mi a faxt akar.. -
bigadam #2995 Dave1991! baszki ha rendesen megfogalmaznád a kérdésedet, talán válaszolnának is rá! Nem lehet felfogni hogy mit makogsz. -
#2994 Nem lesz crack. Nemhogy az elkövetkezendő pár napon belül, hanem az elkövetkezendő pár hónapon belül sem.. (ld. SF4PRO) -
#2993 Lemaradtál 1 ütemmel -.- -
newc22 #2992 Azért a Crack is jöhetne a napokban!!!!! Juhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaa! -
#2991 Mindenesetre elásta magát előttem a vivendi/sierra... -
#2990 Na akkor sajna karcolodni fog a DVD egy jó darabig :( -
#2989 Ázzze... nesze neked Securom 7.
P|c$áß@ -
davee1991 #2988 ugye ők azon a számon hívnak amit az aktuális helyen telefonszámot megadnak??. remélem igen mert én a mammut 2be megyek, és ott más szám van mint aki hívott LÉCI VÁLASZOLJATOOK!!!!!! -
bigadam #2987 Adj már egy linket hogy pontosan hol is olvastad ezt.
Mondjuk nekem holnapután úgyis hozza a futár. -
#2986 jól. -
#2985 jól olvasom nforce -n hogy a vivendi is starforce-vel adta ki? :( -
#2984 Az. Srác már nem bírt tovább várni, aztán 7 dolcsiért megvette az orosz verziósat. -
#2983 A könnyű az könnyű, de a vége felé volt egy két map aminél már majdnem sírtam:) -
#2982 jah az :D
de tökjó:P -
#2981 LOL orosz? -
#2980 megelőztél.... :D
amúgy most néztem meg a videót, mindenki nézze meg, nagyon nagyon jó!!! :D -
#2979 Nyálcsorgatónak nforce-ról egy kép és egy video a játékból. :) -
GPx8 #2978 Annyira ne várjátok, mert még a végén sírás lesz itt csütörtökön, hogy nem is olyan jó... -
davee1991 #2977 bazzeg. ugye ők azon a számon hívnak amit az aktuális helyen telefonszámot megadnak??. remélem igen mert én a mammut 2be megyek, és ott más szám van mint aki hívott LÉCI VÁLASZOLJATOOK!!!!!! -
#2976 Profon természetesen, ugy már a kocsinak van tömege, érezni lehet, nameg jókat driftelni. -
bigadam #2975 és van Isten!
Engem is hívtak, holnapután kapom! nyam nyamm.
Egyébként ti professional irányítással toltátok az első részt vagy könyűn?
Én most kínomban professional-el kezdtem az 1et, de elég izzasztó.