ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

firefox6
csináld 15 kor min 1 box

firefox6
jövök

Lui76
közben már gyakorolhatnánk online nem ?
Én ezt nem annyira ismerem

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

firefox6
csak reggel nagyon korán indulok pestre és mp3 lejátszokra rá pakolok kis zenét😄

msn, torrent, DC, (object dockokat a frisités miatt laggolhatsz is) ezeket fontos kikapcsolni

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

jaja várunk..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

firefox6
MEGYEK
VÁRJATOK 5 EPRCET HA TUDtOK

Taky76
Kapcsolj le minden futó alkalmazást, ami nyeli a sávszélességed!

Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!!!

Elindult, de eléggé laggolok... mit tudnék ez ellen tenni? Tûzfal vagy valami? <#help>

Lui76
Tegnap a 30körösbõl kiléptem esélytelen voltam stb...
átmentem egy m.szerverre vmi ywy n. magyarhoz
ahol a setup engedve volt, állítgattam ezt azt és ott pár pályán elsõ lettem
erre Fahrschule n. német egyszerû vki lecsalózott ?
Az a setup ha engedélyezve van akkor szabad használni nem?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

9tõl surfersban...
ts nélkül ha nem baj..mert ***ra fáj a búrám..

hát 1 oyan 20 kört még be tudok vállalni...

Lui76
Lesz ma vmi?

csabi12
<#wink><#nyes>

sztem 1el töb fokozatot raktál a gépedbe..vagy 1 mókussal többet..
esetleg 1 ménessel több pacit..

gondolom a kanyarokat centizted..
vagy az ívre figyeltél..
grat!

van mikor nem fogadja..ha van hotméles vagy egyéb külföldi címed próbizd azzal

Nem tudom, hogy mi lehet a baj, nem fogadja a 2 e-mail címem közül egyiket sem...

csabi12
Mit mutat az, hogy 1.20 megyek surfersben? Továbbra sem értem, mit gondolsz, hogy átírtam a játékot? Minek? Mellesleg nekem fogalmam sincs hogyan kell.Egyébként, szivesen kipróbálnék más autós gamékat ellenetek(pl:f1ch99-02,a gtrrel még nem játszottam),lehet,csak ez az arcade megy nekem ilyen jól! Bár a normális szimekhez kéne egy normális kormány.

Dietrich
nem baj én már túl vagyok az 5. sörön..kiegyenlítettek az esélyek 😊
9-re jövök..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

reméltem is hogy csk a gondolattal játszottál..
meg amúgy is....ijen mosott állapotban mint én.max 30at ha bírnék..

Köszönöm a válaszokat! <#worship>

Taky76
Szikszai:

1. Simulation modes
2. Play online
3. User accountban nyomjál F1-et
4. Add: new useren áljon
5. Account name: ide írd a nick neved
6. E-mail: valós e-mail címed
7. Password: jelszavad
8. Comfirm password: jelszavad újra

Ha esetleg olyan nick nevet adtál meg, ami már szerepel, akkor újat fog kérni!!!

Azért ne legyél lusta! <#ejnye1>

Egy haszna azért van hogy Taky + Csabi ennyire nyomják mivel megprobálok utánuk menni "edzésben" maradok.Mikor tegnap befejztük én még nyomtam egy kicsit más idegenföldi emberkékkel és azt tapasztaltam hogy ha látni akarom õket akkor hátsónézetbe kell kapcsolnom a nézetet.<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
Fõleg elõtte megittam még 1 deci kanyarbevétel félelem elleni italt.<#mf1><#mf1>
(házi törköly pálinka)<#wow1>

Ezekkel a wingman kormányokkal ami nekik van (nekem is volt régebben) 200%-os
érzékenységet is be lehet állítani akár melyik tengelyre és ezzel rohadt gyorssá lehet tenni bármilyen game irányítását.

A Wheel of Steel kamionos játék sorozatban a kamiont 40km/h sebesség mellett a 3 sávos uton 180 fokkal meg lehet fordítani trénerrel együtt.A kerekek fordulását (kanyarodási szögét) 90 fokig lehet állítani.....<#wow3>
Dietrich
szerinted komolyan gondoltam a 120 kört? 😊)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

firefox6
BAZDMEG EZT NEM TOM ELHINNI MÁ BOCS
DE NEMIGAZ H NEM TUCC OLVASNI. DE AZÉRT LEÍROM NEKED:
http://tocaracedriver3.atw.hu/

Hi!

A FAQ-ban az van, hogy a tört játék is megy neten. Plz valaki írja le, hogy hogyan tudnék játszani mások ellen online. <#help>

MaverickSXT
na ja de nem csak ram vertek koroket hanem azokra is akik nap mint nap nyomjak,amugy veled mar dumaltunk errol hogy te 1.20 tudsz menni setup nelkul is surfersben,azert az mar mutat vmit nem?csinaltam uj big filet amiben semmi upgrade csak setup van,en azzal nyomom mivel a valosgabn is van setup es mondjuk egesz jol be lehet allitani aminek azert mar van nemi koze a valosaghoz,jatszottam porshe gt3 al surfersben meg dtm el is es az ido eleg hasonlo,persze ket kulombozo gameban

firefox6
az nagyon nagy ám
csak az a baj h cs nem igazánerõsséágem
COD 2 az már inkább 😄 😄

jah..
addig kialszoim magam..eléggé kifárasztott a LAN...
egész északa csak CS 1.6 + Source...
pf...
jó 8

firefox6
surfers 30 kor ?? 21.00 kor

hehhe..
nem fogok pisálva szaladni 2kört..vagy éppen fekve nyomni és úgy vizelni..
meg 14kör..az 8-9 kiállás a boxba..
meg az 1,5 óra game...1 pályán..és az billel..meg kormánnyal sem kutya...
de te tudod keresztapa....

<#worship>

Dietrich
nem tudom mit parázol..14 körönként kiállsz a boxba..egy-egy ilyen kiállás 30-40 mp azalatt tudsz fekvõtámaszt nyomni, lazítani egyébb ügyeid intézni 😊))))

1 késõ délutáni versenyt nyomhatnánk ha volna rá igény
óóóóó..keresztapa..nem gondolod..hogy csókold meg....
120 kör..há hol megy annyit a DTMes merga???
na ne hüjüj léccike...mert ámos vaok..
😄

Dietrich
nekem este jó csak...
120 kör kinában 😄DDD

oksa..
majd nyomom helyetted is..😄

chalezlopez
Jut eszembe, nekem osztálytalálkozóm lesz ma... nem bizti h. tudok jönni.

Vamos Argentina!

Hy ALL!!
nos íme ítthon..persze rendszer rakás volt mert a LANok folyamatosan basszák a gépem 😄....
nah it vagyok..ma megy a server...
12 user..
HOL MIKOR HÁNY KÖR???

csabi12
Nem tudom kire gondolsz, de nevesítheted õket nyugodtan! Ha pl. Takyra akkor ezer százalék, hogy õ nem csal, mert ugyanolyan idõket megyünk vele több pályán is. Szerintem, ha te is gyakorolnál setup nélkül 1-2 napot ugyanolyan idõket mennél, mint mi!!!Mert te is jól nyomtad régebben!

chalezlopez
no probl. most pihi

Vamos Argentina!

bocs, h kiléptem de megint meghalt a vid karim<#csodalk>
Dietrich
"Aki nem ért ide az annak köszönheti mert nem ismeri az órát......."

amig nem értesz a dolgokhoz ne jelents ki semmit...ZS90-nek 5 perc alatt annyit sikerült elérni, hogy 1x kérte a passt aztán ennyi...

Dietrich
ennyinél indítani nem is lenne szabad szerntem..

1024/192 és 12 usert elbír.

Hali Skacok!
Én jövök,csak még ma estig megy a letöltésem,azt meg kell várnom,me laggolnék mint a picsa...<#nevetes1><#nevetes1><#taps>
MaverickSXT
lehet benezek kivancsisagbol,nyugottan csinalhatsz 12 es servert,beallitod a netkapcsolatod az opcioknal es ugy is megadja hany embert birsz el

chalezlopez
1. Mi is az a nem túl acélos? Mert azt ugye konkrét adatokkal érdemes lett volna alátámasztani.

2. Megcsinálom szívesen én is, de az max 8 emberes lehet, de még nem próbiztam, lehet többet is elbírna.

3. A feleségem fél 9-kor jött haza kirándulásból, és lehet elbeszélgettem vele 9.03-ig, de aztán rohantam a géphez. Hiába, mert nem tudtam becsatizni hozzátok. Game újraindítás, gép újraindítás, mert az néha segít. De semmi. (és ugye újraindításnál a friens lista csak távoli álom...)

NNNa nem offolok, csak nem kell ragaszkodni mindig kõkeményen a kezdési idõpontokhoz... mert ZS90, FireFox, és én is lemaradtunk.

Csinálok szervert 11.45-tõl, jöhet aki akar. Pass : sg

Vamos Argentina!

Taky76
© rriicchhiiee:

Én jövök!

Taky76
Sziasztok!

1. Én már múltkor jeleztem, hogy nem túl acélos internet kapcsolattal rendelkezem.

2. Chalezlopeznek, felajánlottam tegnap, hogy csinálja meg Õ a szervert nyugodtan, mert Én nem ragaszkodom annyira hozzá!

3. 13.13 -kor írtam ki, hogy este 21.00 -kor lesz verseny, azaz akkor indítom a futamot! Úgy gondolom, hogy ez elég idõ a felkészülésre! Egyébként mielõtt indítottam, kinéztem a friends listába, ahol nem láttam mást bejelentkezve!!!

Eredmények:

Brno (35 kör):
1. Csabi12
2. Taky
3. McKangi

Hockenheim (15 kör):
1. McKangi
2. Csabi12
3. Taky
4. Blory

Supfers Paradise (10 kör):

1. Taky
2. Csabi12
3. McKangi
4. Blory

délelött jön vki játszani?
MaverickSXT
A V8 ban ugyan annyi a kako es az meg talan kozelebb is van az izlesemhez