ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
ennyit arról mennyire realisztikus a game :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ZS90
huh van egy rész amibe én padlógázzal vagy rosszabb esetbe csak egy gázelvétellel megyek bele, ezek meg kettõt visszaváltanak...

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

Dietrich
eurosport

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ZS90
akkó mákod volt

Dietrich
ami neked 1,5 hónapig jött le videjó, nekem 2 nap <#papakacsint>

ZS90
hol?

Dietrich
no most lesz a rajt oschechizében..azon a kacskaringóson :p

adj de mondom hogy system errort ír ki mikor telepítem...
ZS90
télleg mi lesz ma a program?
amúgy ha már ennyire ki akarunk más modot is próbálni akkor lehetne vmi open wheel is nem?

MaverickSXT
adjak linket?

MaverickSXT
csak damon4.03 al fog menni massal hiaba erolteted

MaverickSXT
hi all szereztem egy uj cam hack prg tocahoz,igy mar jobb a belso nezet de sajna kormany tovabra sincs,viszont elvezetesebb,nyugi fire a v8 is nagyon megy mar probaltam

és MDF is van
MDS van
MDS és MDF fájlaid vannak??

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

sikerült jól leírnom
áááááááááá dwami=dwamo=daemon <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#circling><#circling><#vigyor2><#vigyor2>
firefox6
hmmm
v8....hmmm
hát nem tom
megpróbálhatjuk... de lehet gyengébb lesz..

dwami=daemon
AZt tudom le is szedtem de mikor telepítem system errort ír ki<#falbav><#nevetes1><#nevetes1><#falbav>xp SP2 van fent nekem és mióta az sp2t feltettem nem indult el a dwamo csak ez a régi verzió...
<#worship><#worship>

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

ZS90
Hát... szted mért írta oda hogy Daemon Tools 4.03???!!!!!!<#kacsint>

Mindent úgy csináltam ahogy mondtad de még mindig ezt írja ki. az számít hogy daemon 3.47-et használok?
ZS90
Hali!
Tegnap nem voltam itthon sajna volt egy kis programom<#smile> de ma itt leszek! Amúgy akartam írni hogy jobb lenne ha setuppal mennénk mert szerintem úgy mindenkinek jobb mert hozzá van szokva a saját beállításaihoz és sokkal jobb úgy menni.
de szóljatok ha nem így van ...<#zavart1>

de aszem a FAQban le van írva!!!!

nos.
felrakod a gammát DAEMON 4.03mal( tálcán az ikonjára jobb klikk emulatiom-> all otion on!)-> kikapcsolod a géped..kihúzod a TÁP csatit /ATA kábelt...bekapcsolod és utánna indítod a gammát.(kér restartot..restart és mehet)

SZiasztok
Letöltöttem warez oldalról ezt a játékot.feltelepítettem majd mikor el akarom indítani azt írja hogy rakjam be a cdt.Majd volt aki azt mondta hogy ki kell húzni a dvd és cd meghajtót és akkor már ezt írta ki:Failed to identify the disk in the drive. Insert a licensed disk.Valaki segítsen pls!!!
Elõre is köszi.
haha..megérkezett a Vodafone DTM 2006 autó Skinje!!
megyek meglesem

egyenlõre semmifajta Patch nincs hozzá..
1es fórrumokon már hallani a patch készülésérõl..
de a Codemasters még nem adta ki..

Goodwill
Nemtom volt e már róla szó, van olyan mod vagy patch vagy akármi, amivel a belsõ nézetben látszik a kormány?? <#conf>

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

MaverickSXT
veled semmi bajom ezt jol tudod,te meg soha nem kostolgattal es emlekeim szerint neked meg soha nem is szoltam meg te regi vagy itt koztunk,reszemrol lehet v8 es gt is csak akkor szoljatok melyik legyen mert akkor kellenek palyak is,majd ha egyszer ebben az eletben meg megjelenik a gtr 2 akkor remelem meg leszel csabi es a tobbiek is es jokat fogunk kuzdeni,tehat nekem semmi bajom veled

Dietrich
eurosporton ZS90 kedvenc pályáján nyomják ma a WTCC-sek..a kacskaringóson <#zavart1>

chalezlopez
Na hi all! Látom zajlik az élet... sajna nem tudtam jönni, mert általános iskolai oszt. találkozóm volt. Be vagyok állva mint a gerely!!! <#wilting>
Holnap talán tudok már jönni este! Na jó 8 mindenkinek!!!
UI: én benne lennék egy v8-ban is... de felõlem próbizhatnánk GT autókat is...
<#eplus2>

Vamos Argentina!

Dietrich
SW a retken, box a tv2-n..nem volt szerencsés a mai nap 😉

csabi12
Na ma nem semmi JÁTÉKOT toltunk!
8 pálya mindegyiken 10 kör=80<#wow1>
Lehet kicsit fanatikusak vagyunk??<#ejnye1>
Végeredmény:
1.én volnék 74pt
2.Taky 70pt
3.Lui76 40pt
Ennyien bírtuk végig, de a többieknek(Maresz,Kangi,MGYHsok) is köszi a JÁTÉKOT!!
Jó éjt!!!

csabi12
Na majd vhogy bebizonyítom neked, hogy lehet 1.20at menni,bár nehéz lesz, eddig csak a Fire szervere dobott ki.
Én mondtam, hogy szivesen versenyzek Veletek akármilyen autóval,vagy játékkal!!
Egyébként nem olyan életbevágó, hogy nyerjek, hogy ezért játékokat buheráljak, inkább addig megyek 20 kört!<#wink>

Lui76
jó éjszakát

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

MaverickSXT
szoval 1.20 lehetetlen menni surfersben upgrade nelkul a server meg azert vagad ki embereket data hiba miatt mert vki belepiszkalt ergo csalnincs bajom azzal ha nyertek mert ez errol szol csak az a furcsa ha korokkel nyertek azok ellen akik talan mar regebben nyomjak mint ti,mckangi nekem momo van akkor nekem mennyire kellene hogy menjen???masreszt van egy jo ajanlatom kezdjunk v8 sorozatot azt meg senki nem nyomta anyit gondolom aztan talan vegre ossze jon a jo kis regi tocas este,csinaltam hozza big filet ja igen es no upgrade benne csak setup szigoruan ha kell adom sunanak o meg feltolti,szoval semmi harag csak en szeretnem ujra itt latni a regi jo kis tarsasagot amikor atrohogtem az estet es te is tudod csabi nem mindig en nyertem,veled rohadt sokat kuzdottem

csabi12
szerver:csabi12
jelszo:sg

firefox6
nekem wazze
ennyi elég ma
ez a szar megint vágott ki 2-3 embert
csabi maresz meg még vkit
...were kicked as thair data files do not match
mi a faxé?
szokta ezt sinálni
pedig ez a champ fájl van bennn

Lui76
név?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Dietrich
én meg nyomkodom az F2-t megállás nélkül :p

Lui76
nekem csak 512-es adsl-em van 😞

csabi12
Csinálok egy 8 fõst.

firefox6
badmeg
csinálom én

elfelejtettem elindítani a rendszer rakás után
most meg le kell szednem azt újra rakni...SRY skacok..

áááááááááááááááá
nem indul ez a ***..újra kell raknom...
a faxom ebbe a LANba most má komolyan..új rendszer és még ezis...
legalább fél óra míg felrakom..
skacok csinál vki helyettem? addig leszedem meg felrakom a gammát

firefox6
nah gyere má befele 😄
5 perce várunk 😄 😄 😄

ok
15 Kör 1 BOX Kötelezõ!!

nah elindul a Hungary Or ban server..
bent tali