ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaverickSXT
ja ok akkor bocs,azert nem jovok mert mar furcsak a futamok,egy ket ember folyamatosan koroket ver a tobbiekre,es hat mivel en epp eleget hackerkedtem kisse furcsanak talalom ezeket a nagy kulombsegeket mivel ismerem a tobbi pilota tudasat,valszeg aterek v8 ra ott talan meg keves az ilyen nagyon tudo emberke, a regiek tudjak menyire ment a game es en is tudom nekik menyire ment ,de ez igy mar aljas,nem megyek be olyan futamra ahol tuti hogy csak vesziteni fogok

chalezlopez
Hi Mav! Ezt akkor nem olvastad:
"Hy ALL! Belesek mi is történik...
a szerver Jogvédett! de mivel nem vagyok gépnél nyugodtan használhatod 😄" by Suna
Inkább gyere te is gammázni... qva jó futamok vannak mostanában...

Vamos Argentina!

MaverickSXT
Hi all servernev tudtommal vedett, Suna ezert mar bannolt par embert ,amugy meg latom szepen mennek a doldok <#wink><#wink><#wink>

chalezlopez
9.06-kor már simán joinoltunk (volna), sõt elõbb. Az órát pedig ismerem, szerintem még mások is ismerik. Az pedig, h. aki késik lemarad, szvsz kicsit így erõs... Indítani kellett volna teamspeaket, h. akinek problémája van, tudjon szólni és addig lehetett volna várni kicsit... Suna szerverei is kb fél órákat csúszni szoktak, de addigra már mindenki bõven összeszedi magát a startra.

Vamos Argentina!

Lehet hogy forgalomelterelés volt ? <#mf1><#mf1><#mf1>
Nekem nem írt "no reply-t".hmmm Pedig kerestünk mi is benneteket, de már nem voltatok sehol.
ZS90
húúúúúúúú... köszönöm szépen az infót... szted én hogy csináltam? amúgy 3-szor próbáltam az elsõ alkalommal még kért passt utána már azt sem és azt írta "no reply from the host" magyarán nem volt sávszél, ezért írtam hogy aki tudja jól hogy az õ netével nem lehet szervert csinálni az ne akarjon...

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

Elõszõr nekem is azt írta ki hogy nem egyezik a protokoll vagy mi , de aztán mégegyszer rányomtam és már kérte is a jelszót.Ha meg este van különben is szûrni kell a szerver listát mert nem az összes létezõt mutatja.Én is a DTM listákra kerestettem csak rá.
Na meg ezuton megköszönöm Takyéknak hogy megvártak mikor lerohadt a gépem , mert bunkó módon sajna elfelejtettem.<#whatever>
ZS90
Hát érdekes én 9:03-kor kezdtem joinolni... oszt semmi, de pinget se írt a szerverhez

Érdekes ....Nálam nem laggolt senkinek a verdája.A t-onlány az utóbbi 2 napban mondjuk elég szar.A start meg különben is 9.06-kor indult el.Aki nem ért ide az annak köszönheti mert nem ismeri az órát....... (meg különben is le volt írva hogy aki késik lemarad)
ZS90
hoppá na ott középen az a "vagy" nincs ott<#vigyor> túl gyorsanm próbálok gépelni és néha hülyeségeket írok<#vigyor>

ZS90
Jó reggelt!
De ezt tudta jól Taky hogy xar a nete ilyenhez, akkor meg miért õ??!!!!!!!! Szólnátok nekem vagy Chaleznek, vagy ha nincs Suna. Chalez elbír 6 embert én meg 12-õt...

chalezlopez
ha ezt tudom, megcsináltam volna a szervert... mondjuk az enyém is fos
1024 down - 128 up, de pl du. 6 emberkénél nem volt semmi gond....

Vamos Argentina!

csabi12
Holnap reméljük jön Suna, és mindenki tud játszani. Ma a végére csak 3-an maradtunk. Sztem azért nem engedett be titeket mert nem volt sávszél!!! Takynak 512 kb-es a nete.

Lui76
nekem elég volt mára ebbõl...
laggolt is meg mindenki úgy elment mintha bicajjal mentem volna 😞

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Taky76
Sajnálom Firefox!
21.00-kor indítottam, és az csak a kvalifi volt!

Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!!!

firefox6
thx taky h mgvártatok. 😞

csabi12
Bocs, hogy nem néztünk ki rajt elõtt ide.<#szomoru2>

csabi12
Hali, vége Brnonak. Akar valaki jönni, még játszani? Megvárjuk, csak jelezzétek!!

chalezlopez
NA JÓVAN, NEKEM ELEGEM LETT MÁRA AZ EGÉSZBÕL!! Az egyik szerverre nemtok bemenni, a másik 1 balfasz ÁÁÁÁÁ.... <#violent>

Vamos Argentina!

Big Daddy
Bocsi srácok de nálam b@szottul laggolt az egész.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

ZS90
jaja

chalezlopez
egyszerûen csak joinol de nem lép be meg ping sincs kiírva...

Vamos Argentina!

ZS90
hopsz.. én voltam,

Dietrich
Hali!
én se tok belépni

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

chalezlopez
DE NEM TOK BELÉPNI MI A FASZ VAN?

Vamos Argentina!

Taky76
A server elindult!

Lui76
Itt vagyok.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Big Daddy
Oké hogy 9-kor indulunk de mikor indul a szerver?

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Taky76
Még 10 perc!
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

Taky76
Collision mode: None
Ez azt jelenti!

35 kör az 1 vagy 2 kerékcsere?
Dietrich
csak tanács..ghost legyen különben ha laggol vétlen crashek tönkre teszik a játékot.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Taky76
Ma 21.00-kor verseny!

Verseny: DTM
Pálya: Brno
Körök száma: 35
Setup & Upgrade: NINCS
Damage: Sim
Handling: Sim
Gravel traps: Sim
Collision mode: None
Corner cutting: X
Careless driving: X
Flags: X
Wrong way: X
Qualifying: 2 laps
Kezdés: Pontban 21.00 (aki késik, lemarad)
Server neve: Hungary or Ban (remélem nem jogvédett)
Jelszó: sg

chalezlopez
szerver indul pass:sg

Vamos Argentina!

Big Daddy
én jövök

35 kor jövök....
chalezlopez
passz, de gyere gamézni nyugodtan, lassan indítom a szervert... 18.25 -kor

Vamos Argentina!

és brno?
chalezlopez
na pl hockenheim 1.14 - 1.15 között

Vamos Argentina!

chalezlopez
hát qva jókat szvsz...

Vamos Argentina!

Milyen köröket kellene mennem kb hogy legyen értelme nekem is indulni?
ok
chalezlopez
nyomhatunk még kicsit késõbb pl 6.15-KOR.
gyertek ha akartok!!!!

Vamos Argentina!

chalezlopez
nem kéne annyira húzni... (lol én beszélek...)

Vamos Argentina!

kár,hogy az utolsó körben kidobott
(szarakodik a videókártyám és néha kifagy)<#falbav>
Big Daddy
bakker már vége?Most keresem a szervert

chalezlopez
nna egész jó kis versenyeket nyomtunk! asszem izgis lesz este brrrrrrnoooo!!!<#beka2>

Vamos Argentina!

Taky76
Azt hiszem, hogy egy gondolat vezérelt az este 9-es kezdés megállapításához.
<#fogmosas>