9798
  • MaverickSXT
    majd amikor meg akarod adni az ipt amire menni karsz akkor kezd el sirni
  • MaverickSXT
    legyen szerencsed
  • ZS90
    nem kér semmi féle cd keyt LAN-hoz, csak az internethez
  • MaverickSXT
    en mar az osszes modot kiprobaltam ami van hozza es a v8 ami meg megfelel a tobbi szvsz gagyi
  • LeePí17
    BMW Skin..teee
    a MWs Bömös lesz benne
  • LeePí17
    most azon a pár M-án ne múljon..
  • MaverickSXT
    NFSMW??????? az minek?????
  • MaverickSXT
    csak a patch ,hotfix es magyaritas kellet volna,a tobbire adok linket
  • MaverickSXT
    probald ki a lan reszt,keri a gyari cd keyt
  • MaverickSXT
    az nem fog menni
  • ZS90
    hoppá... nekem alapból 1.3.0.0-át ír verzió számnak
  • LeePí17
    Mav Én ezeket Töltöttem Fel :
  • LeePí17
    Katt a GTR Cuclikhoz..
  • MaverickSXT
    kellenek a patchek is es akkor muxik az sf ,amugy reszemrol mehet a game ,de a graf miatt majd gagyi lesz egy ido utan,f1 c motor van meg alatta vagyis gmotor 1.0 ,en reszemrol varom a kettot addig meg jo a toca ja es igen 1.2 es nel magasabb patchet ne rakjatok bele mert nem fog mukodni lanba ,vagyis nem lehet vele jatszani neten mert keri a gyari cd keyt
  • LeePí17
    Tessék a GTR Cuccos: Itte.. Kat RÁ
  • MaverickSXT
    nem hazudni ultunk ossze am
  • LeePí17
    megjött a tuning cucc a gépembe...
    beraktam..
    addig Oké hogy a fojékony Nitrogén -196C..
    de a Vinyóm?????
  • LeePí17
    még 10 perc és tölthetitek a GTR csomagot..
    én kormánnyal mentem 1:42t Monzában
  • ZS90
    hát nem tom nekem csak úgy indult ha lehúztam a dvdt, volt hozzá sfnightmare vagy mi a genyó, de nekem egyszerűbbnek tűnt ha egy kábelt kíhúzok.

az 1:59:xy-os időt meg csak poénnak szántam, én is tudom hogy szánalmas idő
    amúgy tudtam javítani azon a kanyarodáson, egy két sensitivityt lejjebb kellet húzni és mingyá jobb lett, és én is tudom hogy ez teljesen nem toca, és számítottam a dologra. amúgy írtam hogy naon tetszik a game csak valahonnan "lopnom" kéne egy kormányt[#vigyor, a váltós dolgot én is egyből kiszúrtam, egy picit mintha túlhúzná motort az automatikus váltó, próbáltam is menni manuálissal, de elég nehéz figyelni a váltásra meg az egyébként sem könnyű irányításra, úgyhogy vissza raktam autora mert elöbb vezetni kéne megtanulnom aztán jöhet a váltó is.
    ejj ez jó hosszúra sikeredett
  • MaverickSXT
    Amugy nem kell lehuzgalni semmit es az iranyitas is jo csak epp kormanyra van optimalizalva,probald ki az rfactort azt se lehet billel,tehat gombokkal halott a dolog,meg ez rovid eletu lesz mert majd aki kormanyal nyomja koroket fog raverni arra aki billel van,tom mert volt mar ra pelda,es manualis valtoval gyorsabb es jobb is a kocsi,de hat ti tudjatok ,az nagyon nem toca am
  • MaverickSXT
    Nem
  • ZS90
    ejjj Imolában 1:51:XY-os időt mentem ferrarival... ez azá odabasz nem?
  • blory
    Suna felveszel megkerlek az msn-be mert engem is erdekelne a GTR buli, nemreg toltotel le en is, csak sajna en is bill jatszok. MSN: [email protected] Kosz
  • ZS90
    tőlem ok, de mit mondjak szerintem nem azért nem lehet ezzel játszani billel mert hű de realisztikus hanem azért mert egész egyszerűen el van baszva a billes irányítás, nem lehet kellően finom mozdulatokat csinálni billel mint a Tocába, megnyomom egyszer a bilt és akkorát ránt a verdán mint ha egy kormányt minimum 90 fokban elfordítanék... na ez azért bibis... megnézem hátha lehet ezzel vmit csinálni hogy ne rántson ekkorát gombnyomásra. Amúgy naon fasza kis game, nekem naon tetszik
  • LeePí17
    Go AWAY..elkezdtem feltölteni..a cuccot..később re a Linkel :D
  • LeePí17
    a Patchek 276 Mbok az új verdákal eggyüt..
    éjszaka feltöltöm és holnap már szedhetitek is (vagy hajnalban)..
    aztán dél körül ha megvan mehet a game..
    Így okés?
  • ZS90
    damn... hát úgy néz ki ez má nekem is lehúzogatós game, az Isten nyila ütné meg aki ezt a hüly starforcot kitalálta...
  • ZS90
    nah má telepítem, kíváncsi leszek hogy ennek a védelmét is hatástalanítja-e a Nforce4 Intel Editon...
  • ZS90
    jah ok... magyarán sok... én azt hittem eddig hogy ebbe is csak féle verseny van mint mondjuk az F1-es játékokban
  • LeePí17
    pfu..M3GTR , Porsche GT 2-GTR 3,Ferrari 360-550,Lamborghini Murci GT,Morgan (vmi)
    Salen (vmi), Seat Toledo GT, Lotus Elise GT
    nemtom mik vannkak még..mer ezek fejből jöttek elő..
    De nemsoká Meglesem..

jah M3GTR MW + Ferrari 550 én ezekkel nyomom.
  • ZS90
    amúgy Suna GTR-ben milyen verdák vannak? boccs ha hülye kérdés de nekem gőzöm sincs
  • LeePí17
    Bahrain : 1:41:90
  • LeePí17
    ha letöltötted szólj! mert kellenek Patchek + Hotfixek h tudjunk Onlineon gammázni
  • ZS90
    na lekezdem letölteni a GTR-et nincs az a játék amivel ÉN nem tudnék billel játszani, vagy mégis... majd kiderül
  • LeePí17
    igen az akar lenni...:D
  • ZS90
    Jó reggelt!

A GTR az pontosan ez akar lenni:GTR.Fia.GT.Racing.SFClone.iTWINS (biztonsági másolat)?
  • Dietrich
    Hali.
    a seggem nekem is fájt. :)

nem tisztelet kör..az öröm körök rajzolása miután az első lezúzta magát a második meg elnézte hogy van még1 kör hátra (4/5), így nevető harmadikként nyertem surfersben :D
  • LeePí17
    wröömmm..
    Ásványvíz Tiszetl(direkt írtam így :P) köre :
  • LeePí17
    5-6 dolog kell h gammázzunk..
    patchek és hotfixek+mini image+ kiegyészítők...
    de ezt inkább priviben kellene megbeszélni..
  • Lui76
    Nekem is