9798
  • Big Daddy
    Esetleg tűzfalad nincs bekapcsolva?
  • WNW
    Nemtudom, valamikor ez elofordul... De nagyreszt normalis szokott lenni a kereso, es szinte DTM sessionbol van a legtobb...
  • Mantaboy
    Még annyit, hogy a gamma eredeti.
  • Mantaboy
    Üdv mindenkinek!

Van egy kis problémám a játékkal. Főleg DTM-et játszunk a haverral, de mikor rákeresek már létező meccsekre soxor 1-2, vagy NULLA meccset találok. Namármost ez eléggé valószínűtlen számomra, hisz ennél azért többen játszák sztem a TOCA3-at. Próbálkoztam a GameSpy feltelepítésével is, ahol találok is több meccset, azokhoz viszont 90%-ban nem tudok csatlakozni, mert kommunikációs probléma merül fel. Régebben letöltöttem egy hivatalos peccset (88MB).

A kérdéseim a következők lennének:

1. Mért nem találok a játék keresőjével több meccset?
    2. Mi a szartól van kommunikációs probléma?
    3. Miért mindig ugyanazzal a kb. 15 játékossal tudok csak játszani, és miért csak ezek meccseit találom meg.

A segítséget előre is köszönöm!

MantaBoy
  • bad boy 2
    oksa sikerült nekem is este verseny lesz a te kedvedért dtm tehát figyelem nem gt nem offroad hanem dtm akkor az idő is változik 5-orakkor kezdjük na helo.
  • bad boy 2
    heloka este 22-orától verseny lesz toca3-mal regisztrálni ilyesmit nem kell csak a játékban az online (neten) formában meg csinálni, a citromailt-kell keresni a játék --nál és hogy milyen kategoriában?
    gt vagy offroad lesz de gyertek ell és játszatok vellem és sok mássall !
  • WNW
    Main Menu->Simulation Modes->Play Online->megnyomod a New (F1) feliratu gombot, es a feljovo menut kitoltod, ezzel letrehozol egy uj accountot..
    Ha ez megvan, ranyomsz az uj accodra, es akkor beloggol a rendszerbe.. Ezutan Browse sessions (itt beallithatod milyen tipusu versenyre keressen), ezutan a kidobott listabol valaszthatsz.. Elsore ne keseredj el, valoszinuleg laposra fognak verni, szokni kell a tempot... Ja, es ha belepsz egy sessionba, eloszor nezd meg a settinget, hogy milyen alapfeltetelekkel megy (utkozes, serules nagysaga, stb..).. Plusz azt, hogy a cheat prevention level mire van allitva.. A severe az okes, a normal meg elmegy, de ha lenient, vagy off, akkor menekulj onnet.. Ez a beallitas szuri valamennyire a modositott fileokat, vagyis a csalokat.. Ugyanis bele lehet nyulni a kocsik adataiba (gyorsitani, stb. oket), ez a rendszert ezt valamennyire megszuri.. En alltalaban delutan 4-tol szoktam fentlenni 7-ig.. Ha sikerul feljutni, es szukseged lenne valami infora, nyugodtan keress meg, Whitenor-HUN neven futok, nagyreszt valamelyik DTM-es sesionban...
  • bad boy 2
    helosztok a toca3-al hogy tudok neten játszani (eredeti a game) szóval ez lenne a kérdésem naon amatör vagyok az ijen dologban ugy hogy lécci ugy mondjátok-mondjad el ,lécci köszi elöre is.
  • ZAZ
    Köszi.De nem én töltöttem le hanem unokabátyám és neki simán ment.Lehet hogy a gép miatt nem megy nekem.Azért kössz.Csá
  • WNW
    Van egy problemam.. DTM ala beraktam 3 rally palyat iriperrel (nem korpalyak).. Az egyiken megy a dolog, a masik ketto palya betoltes kozben kifagy.. Valami otlet, hogy mire kell odafigyelni ha az ember ilyesmire vetemedik..?
  • LeePí17
    lekell szedni újra..hibásan töltötted le..
  • ZAZ
    Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Amikor telepítem a játékot a felénél vagy a negyedénél megál a telepítés mert nem talál egy .crc filét (ha jól tom).
    Ilyenkor mit tok tenni?Fellehet még valahogy rakni vagy sehogy se próbálkozzak mert nem fog sikerülni?Előre is kössz.Csá
  • kefi73
    thx a linket örök hála
  • LeePí17
    nem volt nehéz keresni..banner alatt BH motorsport..game utilities All acces trainer..
    link
  • kefi73
    ez nekem jött válasznak? mert akkor nem igazán találom ,ha tudsz küldj egy linket.
  • LeePí17
    bh motorspot szedd le a trailert
  • kefi73
    Sziasztok
    tudna valaki segíteni abbban hogy online játékban az összes pályán tudjak menni az összes autóval de legalább az összes pályán dtm-el plzzzzzz........ help
  • Zsolt01
    ITT
  • LeePí17
    torrentspy.com

beírod h toca3 és találsz cracket..
  • Jacsó Viktor
    könyörgöm valaki adjon toca Cracket!!!mert naon kéne!!
  • Attila56
    Race Driver 1-et keresek....eredetiben megvennék eggyet :D
  • LeePí17
    esetleg driver...
    [nem momo tulajdonos]
  • HTSMarci
    Remélem itt tud nekem segiteni vki. Nah vettem egy Momo Racing kormányt, fel va nrakva minden. vezérlőpult játékvezérlő minden ok minden műxik. Test Drive Unlimitedben minden ok, fain. INditom a toca2-t h beállitsam, de a beállitásoknál nem is nagyon engedi forgatni a kormányt, szal a technika "nem old fel". FO2-ben meg az intro amikor megy szépen bekapcsol és lehet forgatni ahogy bejön a menü már nem, szal mintha nem futna semmi sem. Pedig a menüben is látja a kormányt, ha nyomkodom rajta a gombokat érzékeli, csak maga a forgatás nem megy ugy ahogy pl TDU-ban, ez mitől lehet? PLZ HELP
  • LeePí17
    nem lehet berkani a gaméba...

winap elindít..game elindít..gaméban a hangot leveszed..és kész..a saját zenéd megy...
  • Rooalnd
    Sziasztok!Zenét hogyan lehet(ha egyáltalán lehet)saját zenét berakni a játékba?
  • Balaka
    ja és aztán nem fog kérni kódot?
  • Nagy01
    Ja és eredeti.
  • Nagy01
    Sziasztok!
    Van Toca Race Driver 3-om eladó!
    Akit érdekel szóljon.
    Karcmentes 1hónapos.
  • LeePí17
    torrenten sok cracket találsz...
  • Balaka
    Sziasztok!Nekem nagy bajom van.Felteszem és nem akar menni kéri a kódot de nincs.Nem adna valaki?Nagyon szépen köszönöm:Balaka.
  • Majorlb
    Ezt sajnálattal hallom... pedig jó lenne kicsit játszani vele, de külföldi fórumokon sem találtam semmit.
  • LeePí17
    hi!

az integrált cuccokhoz nemnaon értek :S
  • Majorlb
    Sziasztok!

Nagy nehezen megszereztem TOCA 2-t és felraktam a laptopomra, de sajnos a játékban ugrálnak a képek és ettől játszhatatlan...

A gépemben egy Intel(R) 82852/82855 GM/GME van. Nem tudja valaki milyen driverrel lenne jó?
  • Attila56
    Sziasztok.Tudom hogy ez nem ide való de ha a Toca 1-topicba nem írnak akkor talán itt megtudjátok mondani mi a baj :)
    Szóval,elkezdem telepiteni a Toca Race Driver 1-et és telepités elött ezt írja ki: Error Reading Install configuration

Mi lehet a baj?
  • LeePí17
    az a gtr2höz van..
    V8 alapból van a Tocában..
  • PcBalu
    A V8 supercars modot hol szedjem le?
  • PcBalu
    Ja én hülye már eszembe jutott hogy a crack hiányzik! Már jáccok vele és jó!!! Nem tudom eggyesek mit bénáznak, ilyenekkel hogy startforce deamon stb... Bemásoltam a cracket azt csá! :D Köszi Suna!
  • LeePí17
    V8 supercars modot rakd fel..
    az télleg jó! :)
  • LeePí17
    nem vazze..szted mire van az a nyamvadt crack...
    igen fog működni..
  • PcBalu
    Lenne egy kérdésem ha feltelepítem a Toca Race Driver 3-at akkor ha letöltöm a hozzá való cracket működni fog a game?