9798
-
#9517 Esetleg tűzfalad nincs bekapcsolva? -
WNW #9516 Nemtudom, valamikor ez elofordul... De nagyreszt normalis szokott lenni a kereso, es szinte DTM sessionbol van a legtobb...
-
Mantaboy #9515 Még annyit, hogy a gamma eredeti. -
Mantaboy #9514 Üdv mindenkinek!
Van egy kis problémám a játékkal. Főleg DTM-et játszunk a haverral, de mikor rákeresek már létező meccsekre soxor 1-2, vagy NULLA meccset találok. Namármost ez eléggé valószínűtlen számomra, hisz ennél azért többen játszák sztem a TOCA3-at. Próbálkoztam a GameSpy feltelepítésével is, ahol találok is több meccset, azokhoz viszont 90%-ban nem tudok csatlakozni, mert kommunikációs probléma merül fel. Régebben letöltöttem egy hivatalos peccset (88MB).
A kérdéseim a következők lennének:
1. Mért nem találok a játék keresőjével több meccset?
2. Mi a szartól van kommunikációs probléma?
3. Miért mindig ugyanazzal a kb. 15 játékossal tudok csak játszani, és miért csak ezek meccseit találom meg.
A segítséget előre is köszönöm!
MantaBoy
-
bad boy 2 #9513 oksa sikerült nekem is este verseny lesz a te kedvedért dtm tehát figyelem nem gt nem offroad hanem dtm akkor az idő is változik 5-orakkor kezdjük na helo. -
bad boy 2 #9512 heloka este 22-orától verseny lesz toca3-mal regisztrálni ilyesmit nem kell csak a játékban az online (neten) formában meg csinálni, a citromailt-kell keresni a játék --nál és hogy milyen kategoriában?
gt vagy offroad lesz de gyertek ell és játszatok vellem és sok mássall ! -
WNW #9511 Main Menu->Simulation Modes->Play Online->megnyomod a New (F1) feliratu gombot, es a feljovo menut kitoltod, ezzel letrehozol egy uj accountot..
Ha ez megvan, ranyomsz az uj accodra, es akkor beloggol a rendszerbe.. Ezutan Browse sessions (itt beallithatod milyen tipusu versenyre keressen), ezutan a kidobott listabol valaszthatsz.. Elsore ne keseredj el, valoszinuleg laposra fognak verni, szokni kell a tempot... Ja, es ha belepsz egy sessionba, eloszor nezd meg a settinget, hogy milyen alapfeltetelekkel megy (utkozes, serules nagysaga, stb..).. Plusz azt, hogy a cheat prevention level mire van allitva.. A severe az okes, a normal meg elmegy, de ha lenient, vagy off, akkor menekulj onnet.. Ez a beallitas szuri valamennyire a modositott fileokat, vagyis a csalokat.. Ugyanis bele lehet nyulni a kocsik adataiba (gyorsitani, stb. oket), ez a rendszert ezt valamennyire megszuri.. En alltalaban delutan 4-tol szoktam fentlenni 7-ig.. Ha sikerul feljutni, es szukseged lenne valami infora, nyugodtan keress meg, Whitenor-HUN neven futok, nagyreszt valamelyik DTM-es sesionban... -
bad boy 2 #9510 helosztok a toca3-al hogy tudok neten játszani (eredeti a game) szóval ez lenne a kérdésem naon amatör vagyok az ijen dologban ugy hogy lécci ugy mondjátok-mondjad el ,lécci köszi elöre is. -
#9509 Köszi.De nem én töltöttem le hanem unokabátyám és neki simán ment.Lehet hogy a gép miatt nem megy nekem.Azért kössz.Csá -
WNW #9508 Van egy problemam.. DTM ala beraktam 3 rally palyat iriperrel (nem korpalyak).. Az egyiken megy a dolog, a masik ketto palya betoltes kozben kifagy.. Valami otlet, hogy mire kell odafigyelni ha az ember ilyesmire vetemedik..? -
LeePí17 #9507 lekell szedni újra..hibásan töltötted le.. -
#9506 Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Amikor telepítem a játékot a felénél vagy a negyedénél megál a telepítés mert nem talál egy .crc filét (ha jól tom).
Ilyenkor mit tok tenni?Fellehet még valahogy rakni vagy sehogy se próbálkozzak mert nem fog sikerülni?Előre is kössz.Csá -
kefi73 #9505 thx a linket örök hála -
LeePí17 #9504 nem volt nehéz keresni..banner alatt BH motorsport..game utilities All acces trainer..
link -
kefi73 #9503 ez nekem jött válasznak? mert akkor nem igazán találom ,ha tudsz küldj egy linket. -
LeePí17 #9502 bh motorspot szedd le a trailert -
kefi73 #9501 Sziasztok
tudna valaki segíteni abbban hogy online játékban az összes pályán tudjak menni az összes autóval de legalább az összes pályán dtm-el plzzzzzz........ help -
Zsolt01 #9500 ITT -
LeePí17 #9499 torrentspy.com
beírod h toca3 és találsz cracket.. -
Jacsó Viktor #9498 könyörgöm valaki adjon toca Cracket!!!mert naon kéne!! -
#9497 Race Driver 1-et keresek....eredetiben megvennék eggyet :D -
LeePí17 #9496 esetleg driver...
[nem momo tulajdonos] -
HTSMarci #9495 Remélem itt tud nekem segiteni vki. Nah vettem egy Momo Racing kormányt, fel va nrakva minden. vezérlőpult játékvezérlő minden ok minden műxik. Test Drive Unlimitedben minden ok, fain. INditom a toca2-t h beállitsam, de a beállitásoknál nem is nagyon engedi forgatni a kormányt, szal a technika "nem old fel". FO2-ben meg az intro amikor megy szépen bekapcsol és lehet forgatni ahogy bejön a menü már nem, szal mintha nem futna semmi sem. Pedig a menüben is látja a kormányt, ha nyomkodom rajta a gombokat érzékeli, csak maga a forgatás nem megy ugy ahogy pl TDU-ban, ez mitől lehet? PLZ HELP -
LeePí17 #9494 nem lehet berkani a gaméba...
winap elindít..game elindít..gaméban a hangot leveszed..és kész..a saját zenéd megy... -
Rooalnd #9493 Sziasztok!Zenét hogyan lehet(ha egyáltalán lehet)saját zenét berakni a játékba? -
#9492 ja és aztán nem fog kérni kódot? -
Nagy01 #9491 Ja és eredeti. -
Nagy01 #9490 Sziasztok!
Van Toca Race Driver 3-om eladó!
Akit érdekel szóljon.
Karcmentes 1hónapos. -
LeePí17 #9489 torrenten sok cracket találsz... -
#9488 Sziasztok!Nekem nagy bajom van.Felteszem és nem akar menni kéri a kódot de nincs.Nem adna valaki?Nagyon szépen köszönöm:Balaka. -
Majorlb #9487 Ezt sajnálattal hallom... pedig jó lenne kicsit játszani vele, de külföldi fórumokon sem találtam semmit. -
LeePí17 #9486 hi!
az integrált cuccokhoz nemnaon értek :S -
Majorlb #9485 Sziasztok!
Nagy nehezen megszereztem TOCA 2-t és felraktam a laptopomra, de sajnos a játékban ugrálnak a képek és ettől játszhatatlan...
A gépemben egy Intel(R) 82852/82855 GM/GME van. Nem tudja valaki milyen driverrel lenne jó? -
#9484 Sziasztok.Tudom hogy ez nem ide való de ha a Toca 1-topicba nem írnak akkor talán itt megtudjátok mondani mi a baj :)
Szóval,elkezdem telepiteni a Toca Race Driver 1-et és telepités elött ezt írja ki: Error Reading Install configuration
Mi lehet a baj? -
LeePí17 #9483 az a gtr2höz van..
V8 alapból van a Tocában.. -
PcBalu #9482 A V8 supercars modot hol szedjem le? -
PcBalu #9481 Ja én hülye már eszembe jutott hogy a crack hiányzik! Már jáccok vele és jó!!! Nem tudom eggyesek mit bénáznak, ilyenekkel hogy startforce deamon stb... Bemásoltam a cracket azt csá! :D Köszi Suna! -
LeePí17 #9480 V8 supercars modot rakd fel..
az télleg jó! :) -
LeePí17 #9479 nem vazze..szted mire van az a nyamvadt crack...
igen fog működni.. -
PcBalu #9478 Lenne egy kérdésem ha feltelepítem a Toca Race Driver 3-at akkor ha letöltöm a hozzá való cracket működni fog a game?