ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

printscreen..paint..ctrl v...mentés másként..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

mycso
Vagy printscreen-el.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

fraps progival.

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Hogy lehet ebben a jatekban screenshot-ot csinalni..?

Attila56
pfffff......és nem csapták ki?Mert ha panaszkodsz akkor lehet hogy kinyomják.........

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

nem úgy csítelt hanem kicsit átszerkeztette a fájlokat..
amit a server nem vesz észre...így én mehetek pl a fûnyíróval 90 helyett 300al...

Attila56
Bocsi elfelejtettem a válasz gombot :S

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Attila56
hmmm...az igaz,de viszont neten tilos a cheatelés nem????Nem vágták ki vagy mi?

ezt nem mondtam volna..
nekem kicsit másak az érzéseim..
tudod hajtok mint a meszes...majd jön 1 német <#kocsog> aki 8mpt rám vág egyenesbe..pedig legjobban autóztam addig amíg be nem jött..
jóh akkor csítelek én is..de annak mi értelme van?...semmi...
úgyhogy ennyi...csíterek miatt már nem játék..

Attila56
Jah és a cheaterekkel nem kell törödni.Bénák 😄

Attila56
hmmmm....kár érte.De attól még lehetne folytatni a játékot.Én nekem egy éve van meg,és még egyszer se vittem végig,mindig elvittem egy darabig utána meg abbahagytam..de most kivételt teszek 😊

a sok csíter f*szláma miatt...

Attila56
Nah mivan gyerekek eddig élt a Toca Race Driver 3?<#idiota>

vga driver csere, alaplap driver csere, game reinstall..

Hali!
Olyan problémám lenne, hogy játék fut és valamiért néha megakad a hang elkezd felfelé pörögni(pl.motor) aztán fut tovább a játék. na most egy technikás részen elég zavaró, meg amúgy is elég bosszantó ha 200m-enként megakad, ezért kérném a segítségeteket mit lehet ilyenkor tenni. megjegyzem mindent levettem nullára de ez sem segít! Kérlek segítsetek!
bardocz
ott nem találok :S
bh motorsporton

bardocz
ha kihagyok pár bajnokságot attól még haladhatok tovább?mert rally cross meg british gt nem megy briteknél mindenki egyszerre jobban gyorsul nálam és gyorsabb a kocsija emelett szeretnek felnyomni a falra rallycross meg ugyan ez vagy esetleg van 100% kijátszás hozzá?
online play..
create acc
shift 2
shift é
shift á = @
done.

és mehetsz is akár warez akár nem..

autoszimulator
<#fejvakaras>

.: mobilize.hu :.

Hogy lehet Onlinen játszai?
😄
Vernigloz
a hrc szerveren anno csak 1 csapat játszott..coll offal..
msn torrent stb kikapcsolva..

bardocz
Ma mentem multiba ovál pályán de ez lényegtelen,hogy mivel engem az zavart hogy voltunk 7-10-en és szinte mindenki laggolt rajtam kívül volt aki átment a kocsimon mint egy szellemautó egyetlen normális rajtot nem tudtam csinálni mert valaki mindig rámpattogott és szétzúzták a kocsim egy versenyt tudtam nyerni.
ez arkádjáték....
anno mi nem csíteltünk hanem más pályákon mentünk az elõirtaktól..
DTMmel monster pályán..
az volt az igazi..
csak ha mi mentünk más szervere akkor csíteltünk.ha hozzánk jönnek és itt csítelnek akkor mi is ott..

bardocz
ezt sose értettem szim.-ba minek kell csítelni...
gtl-be vmi német hülyegyerek ugyan olyan kocsival elment melett simán 50-es sebességkülömbséggel....
shift 2
shift é
shift á

ezek a variációk..
warez nemvarez is megy..
csak ittis sok a csíterköcsög..

bardocz
felhívtam(<#idiota>) és mûködik csak a @ az shift+vmelyik szám nálam
bardocz
müködik warezolt verzióval is?nem mintha nekem az lenne csak az egyik barátom anyósának a fiának az öcsének a nagypapájának kéne<#banplz><#idiota>
online play
create acc
shift á a @
play

Most már megcsináltam magam is szóval már nem kell segitség vagyis de hogy lehet online játszani???
😄
Mert én nem tom!

Vernigloz
Bocsi amit az elöbb irtam kicsit röviden fogalmaztam na amikor bemegyek a játékba akkor betöltöm a mentésemet és akkor onnan lehet kiválasztani a menüpontokat hogy world tour, vagy pro carrier pl.: rámegyek a world tour-ra vagya carrierre akkor betölt egy idejig aztán megáll és kilép a win.-ba ja és megcsináltam amit te mondtál de ugy se joo, de végülis az extrákba belehet menni meg a setup-ba,de csak ebbe lehet.
Tudsz még erre válaszolni?Kérlek!
Vernigloz

3P
Ez egy bug, ami néhány pályán jön elõ és változó, hohgy kinél melyik pályán, ha egyáltalán elõ jön (nálam is elõjött). Ezek szerint nálad a karrier elsõ pályáján.

Van rá megoldás is:
Kapcsold ki a beállításoknál a virtuális és a valós tükröt is!
Ha nagyon hiányzik, akkor a következõ pályán vissza is kapcsolhatod, s ha ismét ez a hiba, akkor megin ki kell kapcsolni...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Hellosztok, én már egyszer végignéztem a listát de ilyet csak egyszer találtam,de mivel a választ az email cimére kérte igy én nem tudtam meg!
Ezért szeretnélek titeket arra kérni, hogy vállaszoljatok😄
Na amikor indul a Progi(toca race driver 3) az joo de amikor elkezdeném a karrier módot akkor kilép a játék windowsba és azt irja ki hogy hibát észlelt ezért leállt, a kell...
A többit tudjátok ti is na ennyi, és boccs, hogy hosszúra sikeredett!
Vernigloz
banner alatt BH Motorsport / iripper 1.9b néven.

jó nem c lehet X de az optionsba beállíthatod..

>bekell állítani a beszélgetést..asszem C volt..

Nem talalom, valoszinuleg en vagyok a hulye..😉))

>a pályákat meg progival kell csinálni a cham.big filét kell >változtatni..

Meg tudna valaki adni a progi nevet, es letoltesi cimet..?

bekell állítani a beszélgetést..asszem C volt..
a pályákat meg progival kell csinálni a cham.big filét kell változtatni..

Hogy lehet azt megoldani, hogy verseny kozben is lehesen chatelni az online jatekon
bellul..?! Masoknal megy a dolog, nekem nem engedi a progi verseny kozben...
Illetve mikent lehet azt elerni, hogy pl. DTM-es bajnoksagban, az alap palyakon kivul,
mas palyakat is be lehesen rakni..?! A net-en mentem az egyik sracnal off-road palyan
is DTM-es kocsival.. Vicces volt..😉))) Elore is koszi a valaszokat..

DjTsabee
Kössz, de azóta már sikerült!!😄

Zsolti9014
#9343, kevesebb mint egy oldallal ezelõtt: van rendes crack!!! www.gamecopyworld.com

Hajrá Magyarország!

DjTsabee
Hello!
Géprõl Feltelepítettem a játékot és mikor rámennék duplán, akkor kiírja, hogy rakjam be a cd-t, pedig a F.A.Q-ban szereplõ daemonnal tettem fel. Még a "crack"-et is feltettem.
Mikor dvd meghajtóból raktam fel, akkor pedig kérte reboot-ot.
Csak az a baj, hogy mikor kihúztam a tápkábelt, akkor olyan volt, mintha benne se lett volna a dvd olvasó és megint kérte a vd-t😞😞😞
Légyszi írjon le valaki, hogy hogy tudnám leindítani a játékot!!
Elõre is kösssz a választ!!!

többet nemtudok -.-

autoszimulator

Köszönöm szépen! Úgy érzem kifogom próbálni ezt a játékot!

autoszimulator

<#banplz>
oda ladaníva kell nem pádzséróóó

autoszimulator
de a dakar feeling 0 felé konvergál 😄 de legalább homok meg pádzséró

szia!
tényleg van benne darakhoz hasonló rallye 😄

Üdv Suna

Sziasztok!

Láttam egy képet, ami felkeltette a játék iránti érdeklõdésemet. A képen egy Dakar szerû sivatagi pályát láttam, amin Pajerok száguldoztak, a kép alá az volt írva: Toca Race Driver 3. Ezek után megnéztem a játék honalpját és ott láttam, hogy tényleg szerepel benne a Pajero, de szeretnék ebben biztos lenni. Tényleg van benne tereprally!?

Válaszotokat elõre is köszönöm!

Üdv: Peti

Nagyon KÖSZÖNÖM!Hálám üldözni fog.😊)

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro