9798
  • mycso
    Köszi, közben játszogattam picit és háát..(GTR2)
    Szép, baszott jók a hangok, de hogy a realitáshoz közenincsen az tuti :(
    Pedig tetszene...
  • LeePí17
    banner alatt..tocások HRC fóruma..
  • mycso
    GTR2, vel neten szoktátok tolni???
    A virágbolti verzióval is lehet tolni neten???

Mikor szoktatok játszogatni???
  • mycso
    De fog!!!
    Tolsz egy kövérebb gázt, és vissza forog a kormány!!!!
  • LeePí17
    én már 1 jóideje nem gamézok..a csapattal áttértünk a GTR2re..
    meguntuk a sok csalót..
    (amúgy SimaSuna névvel gaméztam)
  • WNW
    Billentyuvel megyek:), nem kormannyal.. En is kb. 4 honapja jatszom, es egyertelmuen az a tapasztalatom, hogy a hasonlo tudasu jatekosok kozul a palyak tobbsegen a kormanyosok vannak elonyben.. Persze beszamolva a csalokat is, mert azok mindenhogyan elonyben vannak...
    Amugy milyen neven futsz, lehet hogy mar nyomtuk egyut parszor, igaz en este mar nem szoktam lenni...?
  • LeePí17
    hát nemtudom h te mennyit gaméztál vele..
    én nagyon sokat 4 hónap..naponta indítottam a server este 7től 11-éjfélig
    DTM & V8 kategória..
    attól h kormányodvan nem leszel gyorsabb...
    ez jelen van a GTR2ben is ahol most nyelezzük a gémet..
    hiába van kormányod..vezetni tudni kell..
    a játék nem szimulátor..sokan keverik..
    arcade..és az billel könnyebb vezetni..
    de izlések és pofonok..
    kinek mi a gyorsabb...
  • WNW
    Szerintem ez hulyeseg.. A kormanyosoknak minimum atlagban 1-2 masodperc elonye van koronkent, azonos tudast feltetelezve... Van egy-ket palya, ahol ez felmegy akar 2-3-ra is pl. Brno (valamiert ennek a palyanak a
    karakterisztikaja jobb a kormanyosoknak), de ennek a forditottja is igaz, Oscherslebenben altalanam szenvednek... Ez a DTM-es tapasztalat..
    A masik az, hogy a kis teljesitmenyu kategoriakban, mivel kevesebb a
    dinamikus valtozas (eles fekpontok, nagy sebessegu padlogazas ivek), vagyis kevesebb a hibalehetoseg, meg a kisebb tudasu kormanyosok is a billentyusok nyakara johetnek, amelett hogy a hasonlo tudasuaknak nagyobb az elonye.. Persze egy dolog kell ahhoz, hogy ez kijojjon, gyakorlas.. Vagyis meg kell szokni a kormanyt, es begyakorolni, hogy kell ezzel menni a palyakon...
  • LeePí17
    mivel arcade game ezért sztem csak bill a jó
  • manutdzoli
    Kormánnyal lehetetlen menni a játékban.Sokkal jobb billentyűvel játszani!!Én vettem egy kormányt és nem tudtam vele egyenesen menni!Maradjatok a billentyűzetnél!!
  • bad boy 2
    heloka elveszet a mentésem jól jönne egy 100-százalékos mentés naon szépen meg köszönöm amugy a bill szerintem jobb irányitani de a kormány se ojan rosz
  • ZS90
    adok egy tippet: játsz billentyűzettel... a ToCA3-ba semmi olyan nehézség nincs amihez kormány kéne... olyan mint az nfs-ek, állítom billel jobban lehet menni kormánnyal..
  • Varga10
    Nem vezettem még de tom hogy magátoól nem áll vissza..........
  • autoszimulator
    Nemtom vezettél-e már igazi autót, de arra is jellemző, hogy ha elforditod balra a kormányt, majd ujra egyenesen akarsz menni, akkor nem fog magától egyenesbe állni a kormány Meg kell mozgatni a piciny kis kezedet és visszatekerni középre.
  • LeePí17
    passz inkább GTR2zz...
  • Varga10
    Elhiszem csak nekem az a baj hogy nagyon nyomorék a kormányzás nemtom miért............
  • LeePí17
    sokan keveritek a Sim játékokkal..
    ez nem sim..ez arcade game..
    állítom neked fék nélkül végigmegyek a páylán :)
  • Varga10
    Hello!

Nekem az a gond hogy nagyon béna az irányítás.Ez mindenkinél igy van??Arra gondolok hogy mután elkanyarodtam akkor még vissza kell kormányozni mintha egy ugyanolyan kanyart tennék a másik iránybade közbe ilyenkor megyek egyenesen az uton.Ilyen mindenkinek???Lehetne neki ártani valamit gogy rendesen lehessen írányítani mint más játékot PL.GTR,GTR 2......
  • LeePí17
    kinek melyik verzió van meg nem mind1...
  • bardocz
    deamons-ba csak berakom a mdf fájlt és még crack se kell hozzá nálam dvd nincsen lehúzva
  • exTrem
    kipróbálom köszi
  • LeePí17
    daemon tools 4.08 + rld crack és megy..
  • exTrem
    Kéne a crack nekem is. Nen tudom hogy csak nekem szar e de a fenti link fos. Ott már nincs fent a crack. Leszedtem egy rld cracket én is, de kiírja hogy helyezzem a lemezt ... Tényleg srácok oltogatás heleyett inkább egy épp crack linket adjatok köszi.
  • RocKY2
    Hello!

Tudom biztos ezerszer mondták, a játék megy...de csak a menüjéig. Ha elinditok egy versenyt akármiet akkor kidob. Rengeteg cracket kiprobáltam rld-est is és mindegyiknél kivágott. Valamit nem lehet tenni?
  • Peterson0101
    a gépem: Geforce 6800gt 256, AMD 64 X2 3800+, 2giga ddr ram, alaplap: asus a8n-e , a legfirssebb driverek vannak fent.. láttam másnak is volt ien gondja csak pmbe kérte a választ... szóval valaki segítsen pls!!! kössz!
  • bardocz
    kapcsolj ki minden segítséget és kezd a saleen-e nekem bevált ;)+nehézséget rakd szimulációra akkor megtanulsz vezetni és nem helyetted megy az autó;)
  • Big Daddy
    Próbálgatom de naon lami vagyok hozzá!
  • LeePí17
    milyen VGAd van?
  • Peterson0101
    Itt a hibaüzenet , ha akkarod képet is küldök , tudsz segíteni?? Pls! Hibás alkalmazás: rd3.exe, verzió: 1.0.0.1, hibás modul: , verzió: 0.0.0.0, memóriacím: 0x00000000.
  • LeePí17
    te ménem jössz GTR2zni vazze?..nemsoká bajnokság..
  • Bence94
    helo csak raertem talaltam neked egyetitt
  • LeePí17
    shift + á + é + 2
  • gyuri00
    lenne egy hüolye kérdésem mikr regisztrálni askarok neten h kell @ tenni?
  • Big Daddy
    Az jó,de mi a hibaüzenet?
  • Peterson0101
    hi! ha elinditom a toca 3mat akkor hibaüzenetet ir ki a windows, de volt hogy menübe betudtam lépni és elinitok egy pályát és ott kifagy, win hibaüzenet, újraraktam windowst és most se jó, most nemtok a menübe se belépni csak hibaüzenet van, pls valaki segítsen!!!
  • TCelica
    Szerintem is nagyon jó, de mi a nehéz benne?
  • zetró
    ehh hszerintem fasza csak nehéz dehh jo
  • Zsolt01
    Első hozzászólásod (| #9433) alatt 4 -gyel !
    Ennyit igazán vissza lehet olvasni.
  • Desert
    így van nehéz... neked meg de nehéz lenne kicsit visszaolvasni igaz?
  • gyuri00
    de nehéz lett volna adni egy linket de mnidegy.......