9798
-
#9477 Köszi, közben játszogattam picit és háát..(GTR2)
Szép, baszott jók a hangok, de hogy a realitáshoz közenincsen az tuti :(
Pedig tetszene... -
LeePí17 #9476 banner alatt..tocások HRC fóruma.. -
#9475 GTR2, vel neten szoktátok tolni???
A virágbolti verzióval is lehet tolni neten???
Mikor szoktatok játszogatni??? -
#9474 De fog!!!
Tolsz egy kövérebb gázt, és vissza forog a kormány!!!! -
LeePí17 #9473 én már 1 jóideje nem gamézok..a csapattal áttértünk a GTR2re..
meguntuk a sok csalót..
(amúgy SimaSuna névvel gaméztam) -
WNW #9472 Billentyuvel megyek:), nem kormannyal.. En is kb. 4 honapja jatszom, es egyertelmuen az a tapasztalatom, hogy a hasonlo tudasu jatekosok kozul a palyak tobbsegen a kormanyosok vannak elonyben.. Persze beszamolva a csalokat is, mert azok mindenhogyan elonyben vannak...
Amugy milyen neven futsz, lehet hogy mar nyomtuk egyut parszor, igaz en este mar nem szoktam lenni...? -
LeePí17 #9471 hát nemtudom h te mennyit gaméztál vele..
én nagyon sokat 4 hónap..naponta indítottam a server este 7től 11-éjfélig
DTM & V8 kategória..
attól h kormányodvan nem leszel gyorsabb...
ez jelen van a GTR2ben is ahol most nyelezzük a gémet..
hiába van kormányod..vezetni tudni kell..
a játék nem szimulátor..sokan keverik..
arcade..és az billel könnyebb vezetni..
de izlések és pofonok..
kinek mi a gyorsabb... -
WNW #9470 Szerintem ez hulyeseg.. A kormanyosoknak minimum atlagban 1-2 masodperc elonye van koronkent, azonos tudast feltetelezve... Van egy-ket palya, ahol ez felmegy akar 2-3-ra is pl. Brno (valamiert ennek a palyanak a
karakterisztikaja jobb a kormanyosoknak), de ennek a forditottja is igaz, Oscherslebenben altalanam szenvednek... Ez a DTM-es tapasztalat..
A masik az, hogy a kis teljesitmenyu kategoriakban, mivel kevesebb a
dinamikus valtozas (eles fekpontok, nagy sebessegu padlogazas ivek), vagyis kevesebb a hibalehetoseg, meg a kisebb tudasu kormanyosok is a billentyusok nyakara johetnek, amelett hogy a hasonlo tudasuaknak nagyobb az elonye.. Persze egy dolog kell ahhoz, hogy ez kijojjon, gyakorlas.. Vagyis meg kell szokni a kormanyt, es begyakorolni, hogy kell ezzel menni a palyakon... -
LeePí17 #9469 mivel arcade game ezért sztem csak bill a jó -
#9468 Kormánnyal lehetetlen menni a játékban.Sokkal jobb billentyűvel játszani!!Én vettem egy kormányt és nem tudtam vele egyenesen menni!Maradjatok a billentyűzetnél!! -
bad boy 2 #9467 heloka elveszet a mentésem jól jönne egy 100-százalékos mentés naon szépen meg köszönöm amugy a bill szerintem jobb irányitani de a kormány se ojan rosz -
#9466 adok egy tippet: játsz billentyűzettel... a ToCA3-ba semmi olyan nehézség nincs amihez kormány kéne... olyan mint az nfs-ek, állítom billel jobban lehet menni kormánnyal.. -
Varga10 #9465 Nem vezettem még de tom hogy magátoól nem áll vissza.......... -
#9464 Nemtom vezettél-e már igazi autót, de arra is jellemző, hogy ha elforditod balra a kormányt, majd ujra egyenesen akarsz menni, akkor nem fog magától egyenesbe állni a kormány Meg kell mozgatni a piciny kis kezedet és visszatekerni középre. -
LeePí17 #9463 passz inkább GTR2zz... -
Varga10 #9462 Elhiszem csak nekem az a baj hogy nagyon nyomorék a kormányzás nemtom miért............ -
LeePí17 #9461 sokan keveritek a Sim játékokkal..
ez nem sim..ez arcade game..
állítom neked fék nélkül végigmegyek a páylán :) -
Varga10 #9460 Hello!
Nekem az a gond hogy nagyon béna az irányítás.Ez mindenkinél igy van??Arra gondolok hogy mután elkanyarodtam akkor még vissza kell kormányozni mintha egy ugyanolyan kanyart tennék a másik iránybade közbe ilyenkor megyek egyenesen az uton.Ilyen mindenkinek???Lehetne neki ártani valamit gogy rendesen lehessen írányítani mint más játékot PL.GTR,GTR 2...... -
LeePí17 #9459 kinek melyik verzió van meg nem mind1... -
#9458 deamons-ba csak berakom a mdf fájlt és még crack se kell hozzá nálam dvd nincsen lehúzva -
#9457 kipróbálom köszi -
LeePí17 #9456 daemon tools 4.08 + rld crack és megy.. -
#9455 Kéne a crack nekem is. Nen tudom hogy csak nekem szar e de a fenti link fos. Ott már nincs fent a crack. Leszedtem egy rld cracket én is, de kiírja hogy helyezzem a lemezt ... Tényleg srácok oltogatás heleyett inkább egy épp crack linket adjatok köszi. -
#9454 Hello!
Tudom biztos ezerszer mondták, a játék megy...de csak a menüjéig. Ha elinditok egy versenyt akármiet akkor kidob. Rengeteg cracket kiprobáltam rld-est is és mindegyiknél kivágott. Valamit nem lehet tenni? -
Peterson0101 #9453 a gépem: Geforce 6800gt 256, AMD 64 X2 3800+, 2giga ddr ram, alaplap: asus a8n-e , a legfirssebb driverek vannak fent.. láttam másnak is volt ien gondja csak pmbe kérte a választ... szóval valaki segítsen pls!!! kössz! -
#9452 kapcsolj ki minden segítséget és kezd a saleen-e nekem bevált ;)+nehézséget rakd szimulációra akkor megtanulsz vezetni és nem helyetted megy az autó;) -
#9451 Próbálgatom de naon lami vagyok hozzá! -
LeePí17 #9450 milyen VGAd van? -
Peterson0101 #9449 Itt a hibaüzenet , ha akkarod képet is küldök , tudsz segíteni?? Pls! Hibás alkalmazás: rd3.exe, verzió: 1.0.0.1, hibás modul: , verzió: 0.0.0.0, memóriacím: 0x00000000.
-
LeePí17 #9448 te ménem jössz GTR2zni vazze?..nemsoká bajnokság.. -
#9447 helo csak raertem talaltam neked egyetitt -
LeePí17 #9446 shift + á + é + 2 -
gyuri00 #9445 lenne egy hüolye kérdésem mikr regisztrálni askarok neten h kell @ tenni? -
#9444 Az jó,de mi a hibaüzenet? -
Peterson0101 #9443 hi! ha elinditom a toca 3mat akkor hibaüzenetet ir ki a windows, de volt hogy menübe betudtam lépni és elinitok egy pályát és ott kifagy, win hibaüzenet, újraraktam windowst és most se jó, most nemtok a menübe se belépni csak hibaüzenet van, pls valaki segítsen!!! -
#9442 Szerintem is nagyon jó, de mi a nehéz benne? -
zetró #9441 ehh hszerintem fasza csak nehéz dehh jo -
Zsolt01 #9440 Első hozzászólásod (| #9433) alatt 4 -gyel !
Ennyit igazán vissza lehet olvasni. -
Desert #9439 így van nehéz... neked meg de nehéz lenne kicsit visszaolvasni igaz? -
gyuri00 #9438 de nehéz lett volna adni egy linket de mnidegy.......