9798
-
#9558 sajna nem... De azóta már újraraktam a win-t és asszem jó lett... De lehet hogy elég csak a játékot újrarakni... -
#9557 és találtál valami megoldást?? -
#9556 Nekem az Underground 2-nél volt ez... -
#9555 Nekem olyan gondom lenne hogy kb úgy félóra játék után a game néhol túlzottan begyorsul és igy már játszhatatlan, az a furcsa hogy elötte viszont normálisan megy. Valakinek valami tipp hogy mivel lehet a gond? -
LeePí17 #9554 megkeresed a champ.big filét és notepaddal szerkezted...
moderáld magad! -
#9552 nem tok mit vagytok ugy oda én simán csalás nélkül(ha a kilökés annak számit:D ) verem a mezőnyt
csak itt-ott kapok ki
és én nem vok olyan pro -
cytec #9551 Valaki elárulná hogy és miként kell a champ.big filet babrálni hadröhögjek én is egy kicsit a sok csaló tahón. Már nagyon unom hogy a neten lealáznak és énvagyok a béna a szöveg hozzá!!! Menyenek a jó kib...tt kur.a any..kba!!! Sok tahó m fassz..ó ge.i!!!! -
#9550 orr road=OFF road
és miért nem jó?
vagy tudnátok adni egy normális 100%os mentést?
thx -
#9549 ott sem jó! kitömörítettem a trainert utána bekapcsoltam utána a játékot is bementem oda ahol ki lehet választani hogy pl orr road, GT stb... ott lenyomtam az alt és az 1et egyszerre és semmi:( -
#9548 ahol kiválasztod a kategóriát..ott kell nyomni..
-
#9547 "Hit hotkeys in game to toggle options"
et hol van? Nekem magyar a játék és így nem találom...
thx -
#9546 pls help! bárhol tam le eddig nem volt jó! próbáltam a menüben betöltés kozben és verseny köszben is!
thx -
#9545 probáld ki -
#9544 tudom
meg van a trainer is bekapcsoltam és a játékot is... és az mind1 hogy hol nyomom le az Alt és az 1 billentyűt egyszerre?
thx -
#9543 megnyomod az ALT és az 1es bill-t egyszerre^^
van trainer ami feloldja..ALT 1-9 -
#9542 a Bónusz cuccokat hogy lehet feloldani? (pl BONUS Clio Cup)
thx -
#9541 vagyis mikor kell lenyomni a játékban? a bónusznál?
thx -
#9540 Hi
A trainernél pl az Alt+1-et hol kell beírni?
thx -
#9539 mostanság mivel a cham.big file átírásával bármilyen pályán bármijen autóval lehet menni..upgradel-ni lehet a kocsit..elég KEVÉS az olyan "rendes" szerver..
csak 1 kicsit kutakodni kell és megtalálható minden arra h legyőzd a másikat.. -
WNW #9538 >hmm..
>1 kicsit azért vegyél vissza magadból..
Bocs, de most min akadtal ki..?
1. ha te indítod a szervert azt kickelsz akit akarsz..
2. ha nem te indítod akkor akié a szerver az akkor kickel amikor jónaklát..
Persze.. De az a tapasztalatom, hogy a jobb "hazigazdak" egy bizonyos tureshataron tul, ugy vagjak ki valoszinu csalokat, hogy a labuk nem eri a talajt.. Es azert minden palyan behatarolhato, milyen koridoket lehet normal adatokkal huzni... Es ugye az ember ezeket a servereket keresi..
>3. kezdetektől Toca3aztam...onnan is jött össze a HRC Team^^..ismerem >a cseleket...
>4. champ.big szerkeztéssel és a pálya ismerettel lazán ráverek olyanra >X időt aki nem ismeri az átírást..
Elhiszem, ez nem ketseges.. Csak ezutan jon az, hogy az embert elkezdik kerulni... Ez meg nem eri meg...
>szal nem kell itt a lovat vinni..
Hummmm.......... Azert ugy indult a dolog, hogy egy kezdo panaszkodott, hogy mindenki megveri.. Erre Te azt mondtad, mert mindenki csal.. Ne vegyuk el mar az elejen a kedvet, raadasul nem csal mindenki, ez bizonyos fokig szurheto, es a kezdoket meg szoktak verni..
Engem is laposra vertek az elejen... Es most is siman elofordul..
-
#9537 hmm..
1 kicsit azért vegyél vissza magadból..
1. ha te indítod a szervert azt kickelsz akit akarsz..
2. ha nem te indítod akkor akié a szerver az akkor kickel amikor jónaklát..
3. kezdetektől Toca3aztam...onnan is jött össze a HRC Team^^..ismerem a cseleket...
4. champ.big szerkeztéssel és a pálya ismerettel lazán ráverek olyanra X időt aki nem ismeri az átírást..
szal nem kell itt a lovat vinni..
-
WNW #9536 Ilyenkor jon a kick, and banned..... -
#9535 valamennyire?...semennyire.. -
WNW #9534 "az valamennyire ved" -
#9533 cheat prevention level severere
hidd el ezen a védelmen is simán átmennek.
régen mi magyarok mentünk alázni a németeket..mikor ők még azt sem tudták mi az h cham.big xD -
WNW #9532 Azert nem mindenki..:) Keress olyan sessiont, ahol a cheat prevention level severere van allitva, az valamennyire ved (aztan a csalok nem szeretik a coll on beallitasu bajnoksagokat, mert meg osszetorik oket a kicsik, es akkor oda a pontjuk:).. En DTM-ben 1800 pont korul lebegek fel-ala billentyuvel, es nem csalok.. Igaz ahhoz hogy tartsam a lepest a kormanyosokkal, meg a kreativ szovegszerkesztokkel, szinte egyfolytaban kizifek rasegitessel fordulok, meg ilyesmik....:) -
cytec #9531 Szóval mindenki csal!? Akkor miért nem mennek a jó k.....ba!!!! -
#9530 csak is azért aláz le mert a champ.big filét átírták...
látod WNW ..erről beszéltem :) -
cytec #9529 Üdv skacok! Légyszi valaki árulja már el,hogy miként lehet a TOCA 3-ban a "hely" pontokat nővelni ahoz,hogy fullra tuningolhassam a kocsikat. Megőrít már végignyomtam a játékot de 28 helyemvan és a neten mindenki lealáz. HELP PLEASE!!!! -
#9528 daemon tools
bemountolod a letöltött ISO-t..és újra crackeled a gémet.. -
rotax #9527 valaki dobjon eg yprivit PLS! -
rotax #9526 Hogy mit és hova?? :D -
#9525 az iso-t be mountoltad daemon toolsba? -
rotax #9524 Sziasztok! a segítségeteket kérném. Letöltöttem a játékot és cracket is töltöttem hozzá. minden ok, minden megy, de amikor kikapcsolom vagy újraindítom a gépet és el akarom indítani ajátékot ezt írja ki: Please insert the disc labelled toca race driver 3 into your CD drive és nem indul a játék.....SEGÍTSETEK PLSSS!!! -
#9523 1 champ.big filét kell átírni..és 1 kör alatt 2t verek rád^^
úgy hogy 6. padlóval mész végig a pályán ^^
vezetéstechnikát arcade játékban?
GTR2 - GTL - LFS - rFactor abban lehet vezetéstechnikát gyakorolni.
kormánnyal..úgy az igazi..
-
WNW #9522 Egyesek szovegszerkesztenek, masok meg gyakorolnak, es specko vezetestechnikakat fejlesztenek ki... Hummmmmmm, le a szovegszerkesztokkel.. -
#9521 a csít olyan mint ha guminőt dugnál..
nem kell csít..anélkül is végig lehet vinni a singlét..
online-hoz meg nem csít kell hanem némi szövegszerkeztés..^^
-
#9520 Hello
van már cheatgen a játékhoz? És ha igen akkor hol? Mert én sehol sem találtam.
thx -
LeePí17 #9519 fog menni online..
van nodvd crack is ^^ -
#9518 ha nem eredetit lepecselek akkor fog menni online?vagy egyáltalán singleben is
de ilyen tápot lehuzom olvasorol nélkül