9798
  • laci 700
    sajna nem... De azóta már újraraktam a win-t és asszem jó lett... De lehet hogy elég csak a játékot újrarakni...
  • StephenKing
    és találtál valami megoldást??
  • laci 700
    Nekem az Underground 2-nél volt ez...
  • StephenKing
    Nekem olyan gondom lenne hogy kb úgy félóra játék után a game néhol túlzottan begyorsul és igy már játszhatatlan, az a furcsa hogy elötte viszont normálisan megy. Valakinek valami tipp hogy mivel lehet a gond?
  • LeePí17
    megkeresed a champ.big filét és notepaddal szerkezted...
    moderáld magad!
  • maffioso
    nem tok mit vagytok ugy oda én simán csalás nélkül(ha a kilökés annak számit:D ) verem a mezőnyt
    csak itt-ott kapok ki
    és én nem vok olyan pro
  • cytec
    Valaki elárulná hogy és miként kell a champ.big filet babrálni hadröhögjek én is egy kicsit a sok csaló tahón. Már nagyon unom hogy a neten lealáznak és énvagyok a béna a szöveg hozzá!!! Menyenek a jó kib...tt kur.a any..kba!!! Sok tahó m fassz..ó ge.i!!!!
  • laci 700
    orr road=OFF road
    és miért nem jó?
    vagy tudnátok adni egy normális 100%os mentést?
    thx
  • laci 700
    ott sem jó! kitömörítettem a trainert utána bekapcsoltam utána a játékot is bementem oda ahol ki lehet választani hogy pl orr road, GT stb... ott lenyomtam az alt és az 1et egyszerre és semmi:(
  • SimaSuna #9548
    ahol kiválasztod a kategóriát..ott kell nyomni..
  • laci 700
    "Hit hotkeys in game to toggle options"
    et hol van? Nekem magyar a játék és így nem találom...
    thx
  • laci 700
    pls help! bárhol tam le eddig nem volt jó! próbáltam a menüben betöltés kozben és verseny köszben is!
    thx
  • maffioso
    probáld ki
  • laci 700
    tudom
    meg van a trainer is bekapcsoltam és a játékot is... és az mind1 hogy hol nyomom le az Alt és az 1 billentyűt egyszerre?
    thx
  • SimaSuna #9543
    megnyomod az ALT és az 1es bill-t egyszerre^^

van trainer ami feloldja..ALT 1-9
  • laci 700
    a Bónusz cuccokat hogy lehet feloldani? (pl BONUS Clio Cup)
    thx
  • laci 700
    vagyis mikor kell lenyomni a játékban? a bónusznál?
    thx
  • laci 700
    Hi
    A trainernél pl az Alt+1-et hol kell beírni?
    thx
  • SimaSuna #9539
    mostanság mivel a cham.big file átírásával bármilyen pályán bármijen autóval lehet menni..upgradel-ni lehet a kocsit..elég KEVÉS az olyan "rendes" szerver..
    csak 1 kicsit kutakodni kell és megtalálható minden arra h legyőzd a másikat..
  • WNW
    >hmm..
    >1 kicsit azért vegyél vissza magadból..

Bocs, de most min akadtal ki..?

1. ha te indítod a szervert azt kickelsz akit akarsz..
    2. ha nem te indítod akkor akié a szerver az akkor kickel amikor jónaklát..

Persze.. De az a tapasztalatom, hogy a jobb "hazigazdak" egy bizonyos tureshataron tul, ugy vagjak ki valoszinu csalokat, hogy a labuk nem eri a talajt.. Es azert minden palyan behatarolhato, milyen koridoket lehet normal adatokkal huzni... Es ugye az ember ezeket a servereket keresi..

>3. kezdetektől Toca3aztam...onnan is jött össze a HRC Team^^..ismerem >a cseleket...
    >4. champ.big szerkeztéssel és a pálya ismerettel lazán ráverek olyanra >X időt aki nem ismeri az átírást..

Elhiszem, ez nem ketseges.. Csak ezutan jon az, hogy az embert elkezdik kerulni... Ez meg nem eri meg...

>szal nem kell itt a lovat vinni..

Hummmm.......... Azert ugy indult a dolog, hogy egy kezdo panaszkodott, hogy mindenki megveri.. Erre Te azt mondtad, mert mindenki csal.. Ne vegyuk el mar az elejen a kedvet, raadasul nem csal mindenki, ez bizonyos fokig szurheto, es a kezdoket meg szoktak verni..
    Engem is laposra vertek az elejen... Es most is siman elofordul..
  • SimaSuna #9537
    hmm..
    1 kicsit azért vegyél vissza magadból..

1. ha te indítod a szervert azt kickelsz akit akarsz..
    2. ha nem te indítod akkor akié a szerver az akkor kickel amikor jónaklát..
    3. kezdetektől Toca3aztam...onnan is jött össze a HRC Team^^..ismerem a cseleket...
    4. champ.big szerkeztéssel és a pálya ismerettel lazán ráverek olyanra X időt aki nem ismeri az átírást..

szal nem kell itt a lovat vinni..
  • WNW
    Ilyenkor jon a kick, and banned.....
  • SimaSuna #9535
    valamennyire?...semennyire..
  • WNW
    "az valamennyire ved"
  • SimaSuna #9533
    cheat prevention level severere

hidd el ezen a védelmen is simán átmennek.

régen mi magyarok mentünk alázni a németeket..mikor ők még azt sem tudták mi az h cham.big xD
  • WNW
    Azert nem mindenki..:) Keress olyan sessiont, ahol a cheat prevention level severere van allitva, az valamennyire ved (aztan a csalok nem szeretik a coll on beallitasu bajnoksagokat, mert meg osszetorik oket a kicsik, es akkor oda a pontjuk:).. En DTM-ben 1800 pont korul lebegek fel-ala billentyuvel, es nem csalok.. Igaz ahhoz hogy tartsam a lepest a kormanyosokkal, meg a kreativ szovegszerkesztokkel, szinte egyfolytaban kizifek rasegitessel fordulok, meg ilyesmik....:)
  • cytec
    Szóval mindenki csal!? Akkor miért nem mennek a jó k.....ba!!!!
  • SimaSuna #9530
    csak is azért aláz le mert a champ.big filét átírták...

látod WNW ..erről beszéltem :)
  • cytec
    Üdv skacok! Légyszi valaki árulja már el,hogy miként lehet a TOCA 3-ban a "hely" pontokat nővelni ahoz,hogy fullra tuningolhassam a kocsikat. Megőrít már végignyomtam a játékot de 28 helyemvan és a neten mindenki lealáz. HELP PLEASE!!!!
  • SimaSuna #9528
    daemon tools
    bemountolod a letöltött ISO-t..és újra crackeled a gémet..
  • rotax
    valaki dobjon eg yprivit PLS!
  • rotax
    Hogy mit és hova?? :D
  • SimaSuna #9525
    az iso-t be mountoltad daemon toolsba?
  • rotax
    Sziasztok! a segítségeteket kérném. Letöltöttem a játékot és cracket is töltöttem hozzá. minden ok, minden megy, de amikor kikapcsolom vagy újraindítom a gépet és el akarom indítani ajátékot ezt írja ki: Please insert the disc labelled toca race driver 3 into your CD drive és nem indul a játék.....SEGÍTSETEK PLSSS!!!
  • SimaSuna #9523
    1 champ.big filét kell átírni..és 1 kör alatt 2t verek rád^^
    úgy hogy 6. padlóval mész végig a pályán ^^

vezetéstechnikát arcade játékban?

GTR2 - GTL - LFS - rFactor abban lehet vezetéstechnikát gyakorolni.
    kormánnyal..úgy az igazi..

• WNW
    Egyesek szovegszerkesztenek, masok meg gyakorolnak, es specko vezetestechnikakat fejlesztenek ki... Hummmmmmm, le a szovegszerkesztokkel..
  • SimaSuna #9521
    a csít olyan mint ha guminőt dugnál..

nem kell csít..anélkül is végig lehet vinni a singlét..

online-hoz meg nem csít kell hanem némi szövegszerkeztés..^^
  • laci 700
    Hello
    van már cheatgen a játékhoz? És ha igen akkor hol? Mert én sehol sem találtam.
    thx
  • LeePí17
    fog menni online..
    van nodvd crack is ^^
  • maffioso
    ha nem eredetit lepecselek akkor fog menni online?vagy egyáltalán singleben is
    de ilyen tápot lehuzom olvasorol nélkül