ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila56
Race Driver 1-et keresek....eredetiben megvennék eggyet 😄

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

esetleg driver...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Remélem itt tud nekem segiteni vki. Nah vettem egy Momo Racing kormányt, fel va nrakva minden. vezérlõpult játékvezérlõ minden ok minden mûxik. Test Drive Unlimitedben minden ok, fain. INditom a toca2-t h beállitsam, de a beállitásoknál nem is nagyon engedi forgatni a kormányt, szal a technika "nem old fel". FO2-ben meg az intro amikor megy szépen bekapcsol és lehet forgatni ahogy bejön a menü már nem, szal mintha nem futna semmi sem. Pedig a menüben is látja a kormányt, ha nyomkodom rajta a gombokat érzékeli, csak maga a forgatás nem megy ugy ahogy pl TDU-ban, ez mitõl lehet? PLZ HELP

Intel Core2Quad 6600 | 2GB DDR2 Kingmax-1066 | HIS Iceq3 x1950pro

nem lehet berkani a gaméba...

winap elindít..game elindít..gaméban a hangot leveszed..és kész..a saját zenéd megy...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Sziasztok!Zenét hogyan lehet(ha egyáltalán lehet)saját zenét berakni a játékba?<#help><#confused>

Balaka
ja és aztán nem fog kérni kódot?

cb - Balaka \"Watch me, show your god\" &#9733;Scania&#9733;

Ja és eredeti.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Sziasztok!
Van Toca Race Driver 3-om eladó!
Akit érdekel szóljon.
Karcmentes 1hónapos.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

torrenten sok cracket találsz...

Balaka
Sziasztok!Nekem nagy bajom van.Felteszem és nem akar menni kéri a kódot de nincs.Nem adna valaki?Nagyon szépen köszönöm:Balaka.

cb - Balaka \"Watch me, show your god\" &#9733;Scania&#9733;

Ezt sajnálattal hallom... pedig jó lenne kicsit játszani vele, de külföldi fórumokon sem találtam semmit.
hi!

az integrált cuccokhoz nemnaon értek :S

Sziasztok!

Nagy nehezen megszereztem TOCA 2-t és felraktam a laptopomra, de sajnos a játékban ugrálnak a képek és ettõl játszhatatlan...

A gépemben egy Intel(R) 82852/82855 GM/GME van. Nem tudja valaki milyen driverrel lenne jó?
Attila56
Sziasztok.Tudom hogy ez nem ide való de ha a Toca 1-topicba nem írnak akkor talán itt megtudjátok mondani mi a baj 😊
Szóval,elkezdem telepiteni a Toca Race Driver 1-et és telepités elött ezt írja ki: Error Reading Install configuration

Mi lehet a baj?

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

az a gtr2höz van..
V8 alapból van a Tocában..

A V8 supercars modot hol szedjem le?
Ja én hülye már eszembe jutott hogy a crack hiányzik! Már jáccok vele és jó!!! Nem tudom eggyesek mit bénáznak, ilyenekkel hogy startforce deamon stb... Bemásoltam a cracket azt csá! 😄 Köszi Suna!
V8 supercars modot rakd fel..
az télleg jó! 😊

nem vazze..szted mire van az a nyamvadt crack...
igen fog mûködni..

Lenne egy kérdésem ha feltelepítem a Toca Race Driver 3-at akkor ha letöltöm a hozzá való cracket mûködni fog a game?
mycso
Köszi, közben játszogattam picit és háát..(GTR2)
Szép, baszott jók a hangok, de hogy a realitáshoz közenincsen az tuti 😞
Pedig tetszene...

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

banner alatt..tocások HRC fóruma..

mycso
GTR2, vel neten szoktátok tolni???
A virágbolti verzióval is lehet tolni neten???

Mikor szoktatok játszogatni???

mycso
De fog!!!
Tolsz egy kövérebb gázt, és vissza forog a kormány!!!!

én már 1 jóideje nem gamézok..a csapattal áttértünk a GTR2re..
meguntuk a sok csalót..
(amúgy SimaSuna névvel gaméztam)

Billentyuvel megyek😊, nem kormannyal.. En is kb. 4 honapja jatszom, es egyertelmuen az a tapasztalatom, hogy a hasonlo tudasu jatekosok kozul a palyak tobbsegen a kormanyosok vannak elonyben.. Persze beszamolva a csalokat is, mert azok mindenhogyan elonyben vannak...<#idiota>
Amugy milyen neven futsz, lehet hogy mar nyomtuk egyut parszor, igaz en este mar nem szoktam lenni...?

hát nemtudom h te mennyit gaméztál vele..
én nagyon sokat 4 hónap..naponta indítottam a server este 7tõl 11-éjfélig
DTM & V8 kategória..
attól h kormányodvan nem leszel gyorsabb...
ez jelen van a GTR2ben is ahol most nyelezzük a gémet..
hiába van kormányod..vezetni tudni kell..
a játék nem szimulátor..sokan keverik..
arcade..és az billel könnyebb vezetni..
de izlések és pofonok..
kinek mi a gyorsabb...

Szerintem ez hulyeseg.. A kormanyosoknak minimum atlagban 1-2 masodperc elonye van koronkent, azonos tudast feltetelezve... Van egy-ket palya, ahol ez felmegy akar 2-3-ra is pl. Brno (valamiert ennek a palyanak a
karakterisztikaja jobb a kormanyosoknak), de ennek a forditottja is igaz, Oscherslebenben altalanam szenvednek... Ez a DTM-es tapasztalat..
A masik az, hogy a kis teljesitmenyu kategoriakban, mivel kevesebb a
dinamikus valtozas (eles fekpontok, nagy sebessegu padlogazas ivek), vagyis kevesebb a hibalehetoseg, meg a kisebb tudasu kormanyosok is a billentyusok nyakara johetnek, amelett hogy a hasonlo tudasuaknak nagyobb az elonye.. Persze egy dolog kell ahhoz, hogy ez kijojjon, gyakorlas.. Vagyis meg kell szokni a kormanyt, es begyakorolni, hogy kell ezzel menni a palyakon...

mivel arcade game ezért sztem csak bill a jó

manutdzoli
Kormánnyal lehetetlen menni a játékban.Sokkal jobb billentyûvel játszani!!Én vettem egy kormányt és nem tudtam vele egyenesen menni<#pardon1>!Maradjatok a billentyûzetnél!!

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

heloka elveszet a mentésem jól jönne egy 100-százalékos mentés naon szépen meg köszönöm amugy a bill szerintem jobb irányitani de a kormány se ojan rosz <#vigyor3>
ZS90
adok egy tippet: játsz billentyûzettel... a ToCA3-ba semmi olyan nehézség nincs amihez kormány kéne... olyan mint az nfs-ek, állítom billel jobban lehet menni kormánnyal..

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

Nem vezettem még de tom hogy magátoól nem áll vissza..........

autoszimulator
Nemtom vezettél-e már igazi autót, de arra is jellemzõ, hogy ha elforditod balra a kormányt, majd ujra egyenesen akarsz menni, akkor nem fog magától egyenesbe állni a kormány <#idiota>Meg kell mozgatni a piciny kis kezedet és visszatekerni középre.

.: mobilize.hu :.

passz inkább GTR2zz...

Elhiszem csak nekem az a baj hogy nagyon nyomorék a kormányzás nemtom miért............

sokan keveritek a Sim játékokkal..
ez nem sim..ez arcade game..
állítom neked fék nélkül végigmegyek a páylán 😊

Hello!

Nekem az a gond hogy nagyon béna az irányítás.Ez mindenkinél igy van??Arra gondolok hogy mután elkanyarodtam akkor még vissza kell kormányozni mintha egy ugyanolyan kanyart tennék a másik iránybade közbe ilyenkor megyek egyenesen az uton.Ilyen mindenkinek???Lehetne neki ártani valamit gogy rendesen lehessen írányítani mint más játékot PL.GTR,GTR 2......

kinek melyik verzió van meg nem mind1...

bardocz
deamons-ba csak berakom a mdf fájlt és még crack se kell hozzá nálam dvd nincsen lehúzva
exTrem
kipróbálom köszi

daemon tools 4.08 + rld crack és megy..

exTrem
Kéne a crack nekem is. Nen tudom hogy csak nekem szar e de a fenti link fos. Ott már nincs fent a crack. Leszedtem egy rld cracket én is, de kiírja hogy helyezzem a lemezt ... Tényleg srácok oltogatás heleyett inkább egy épp crack linket adjatok köszi.

RocKY2
Hello!

Tudom biztos ezerszer mondták, a játék megy...de csak a menüjéig. Ha elinditok egy versenyt akármiet akkor kidob. Rengeteg cracket kiprobáltam rld-est is és mindegyiknél kivágott. Valamit nem lehet tenni?

a gépem: Geforce 6800gt 256, AMD 64 X2 3800+, 2giga ddr ram, alaplap: asus a8n-e , a legfirssebb driverek vannak fent.. láttam másnak is volt ien gondja csak pmbe kérte a választ... szóval valaki segítsen pls!!! kössz!
bardocz
kapcsolj ki minden segítséget és kezd a saleen-e nekem bevált 😉+nehézséget rakd szimulációra akkor megtanulsz vezetni és nem helyetted megy az autó😉
Big Daddy
Próbálgatom de naon lami vagyok hozzá!

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

milyen VGAd van?

Itt a hibaüzenet , ha akkarod képet is küldök , tudsz segíteni?? Pls! Hibás alkalmazás: rd3.exe, verzió: 1.0.0.1, hibás modul: , verzió: 0.0.0.0, memóriacím: 0x00000000.
te ménem jössz GTR2zni vazze?..nemsoká bajnokság..