9798
-
Travelos #9598 ok, persze, tudom, hogy mivel érdemes nyomulni online, de most a TOCA RD3-at akartam megvizsgálni, csakhát elég hulladék így Microsoft kormánnyal :D -
#9597 mondtam próbáld ki a GTR2t..
-
Travelos #9596 az ilyen játéknak nincs értelme online! ez nekem nagyon arcade.
offline egy kis szórakozásnak jó, pár napig elvagyok vele, aztán uninstall. -
WNW #9595 Ne az AI-s ellenfelek ellen nyomd, hanem online, akkor lesz kihivas... Csak gyozd kapkodni a fejed, honnet csapnak el... -
Travelos #9594 igen, köszi, erre rájöttem, de így nem túl nagy kihívás az egész, pedig már egész jól belőttem az FFB-t, erre le kell vennem.
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :(((( -
kroky3 #9593 Ki kell kapcsolni a játékon belül az FFB-t! Akkor nem fog szaggatni. -
Travelos #9592 ez egy joystick driver -
#9591 ezzel a driverrel próbáld meg
http://www.input-drivers.com/drivers/117/117787.htm -
#9590 konfigod?
saját driverét használod?és ha anélkül?
-
Travelos #9589 ahogy bedugom a kormányt egyszerűen szaggat, pedig magas prioritásban megy, a kormányhoz már rég nincs újabb driver, de szerintem nem is az a baj, itt valami kis apróság lesz.
ha valaki tudja mi lehet, PLEASE segítsen! -
#9588 miért nem próbálod ki a GTR2t?
-
Travelos #9587 ez nem egy új játék, a VGA driverem biztos újabb nála
valami a kormányommal lehet, mert anélkül jól fut. -
#9586 driver frissítések..
-
Travelos #9585 egy elég érdekes problámám van, ha van ötletetek segítsetek légyszi.
magas prioritáson futtatva a progit 20-30 fps-t produkál max beállításon is és mindent levéve minimumra is. tehát mindennemű beállítástól függetlenül.
a gépem elég jó: X1900XT+E6400, Microsoft Sidewinder kormányom van.
amikor beérek a célba, egy nagyon picit ugrik a kép, és akkor hirtelen olyan lesz a kép, amilyennek mindig lennie kéne, az fps felmegy az egekbe grafika romlás nélkül.
ezen a gépen úgy kéne futnia a játéknak, mint a nyál :D -
#9584 nyert championship/nyert versenyek -
#9583 Az R és a CR oszlopban lévő számok mit jelentenek az online játékban? -
#9582 reinstall?
-
vikbdh #9581 üdv, van egy problémám a visszajátszásokkal kapcs. ugyebár verseny után el lehet menteni a visszajátszást, viszont ha vissza akarom nézni az autóm össze vissza megy... tehát nem a rendes visszajátszást látom. mintha nem a pályán haladna, nekimegy a falnak stb. de miután továbblépek az időeredményeknél ugyanugy az enyémet adja ki.. van olyan hogy pl. Formula Ford versenyt megnyertem elmentettem a replay-t, visszajátszottam, de ott az első kanyarban összetört az autó és amikor továbbléptem kiírta hogy első helyen értem be amikor a visszajátszásnál összetört az autó:S:S:S mit lehet tenni? -
#9580 Próba cseresznye, majd irok mi volt. THX. -
#9579 könnyen létezik, ez egy kibaszott gépigényes játék... -
Travelos #9578 sziasztok!
létezik az, hogy X1900XT+E6400 rendszeren mindent maxra véve a játék csak 30fps érték alatt produkál?
high prioritásban futtattam! -
#9577 Hello!
Nekem Windows Vistám van és tökéletesen működik rajta a játék!!! -
#9576 új illesztő program?
esetleg másik joy?
-
#9575 Tehát akkor senkinek nincs építő jellegű ötlete?? -
#9574 Kösz a tanácsot! Feltettem és mostmár tökéletes! -
#9573 passz..billel tolta a mezőny a gémet..hwsw-n kérdezz rá..
-
#9572 Sziasztok.
Valaki tapasztalt e még rajtam kivűl ezt hibát.
Ha bekonfigurálom a Logitech Chillstream joypadom az opcióknál
és a végén rányomok hogy Accept akkor kidob asztalra az Rd3.exe hibát észlelt ezért leált üzenettel.
Valami megoldás esetleg.
Félreértések elkerülése érdekében közlöm EREDETI a játékom. Videókártyához kaptam. Full verzió. Patch 1.1 fenn van.
Válaszokat köszönöm. -
#9571 mikor jönnek az első dx10es gamék
és szted a toca sorozat és a gtr2 sorozat Dx10es?..
ki mondta azt neked h dx10es gaméra lett értve?..
-
#9570 Ebből látszik mennyire nem értesz hozzá:D Olvasgass kicsit a Vista memóriakezeléséről :) Nem lesz az öt év, mikor jönnek az első dx10es gamék már le is fogja az emberek nagyrésze cserélni az XP-t... -
#9569 a vista alapból szar...
rentgeteg memet eszik stb..még 5 év kb mire az XP helyét átveszi.. -
WNW #9568 Vaaa, ennyire szar a Vista..? Alapbol visszamenolegesen kompatibilisnak kene lennie a regi progikkal.... -
#9567 a toca szvsz kizárt h komatibilis legyen..
a gtr2 megy vista alatt úgytudom..
-
Peti25 #9566 Sziasztok a TOCA1,2,3 vagy a GTR1,2 kompatibilis VISTÁVAL? Szeretném,ha valaki válaszolna,köszi elöre is! -
#9565 van hozzá az AMD oldalán pecs ami ezeket javítja
-
#9564 Az van. Szoktak vele gondok lenni?? -
#9563 AM2es procid van? -
#9562 miért nem az F1el foglalkozó topikban kérded?..
am Google sokmindent tud..
-
#9561 nincs -
#9560 Hali
van teljes f1es mód ehez a játékhoz?
thx! -
Beckham147 #9559 hello tudom hogy ez ne f1 topik de ha valaki meg tudja mondani az F1 07 megjelenését KÖSZÖNÖM