ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

laci 700
"Hit hotkeys in game to toggle options"
et hol van? Nekem magyar a játék és így nem találom...
thx

laci 700
pls help! bárhol tam le eddig nem volt jó! próbáltam a menüben betöltés kozben és verseny köszben is!
thx

maffioso
probáld ki

\"If in doubt, flat out!\"

laci 700
tudom
meg van a trainer is bekapcsoltam és a játékot is... és az mind1 hogy hol nyomom le az Alt és az 1 billentyût egyszerre?
thx

SimaSuna
megnyomod az ALT és az 1es bill-t egyszerre^^

van trainer ami feloldja..ALT 1-9
laci 700
a Bónusz cuccokat hogy lehet feloldani? (pl BONUS Clio Cup)
thx

laci 700
vagyis mikor kell lenyomni a játékban? a bónusznál?
thx

laci 700
Hi
A trainernél pl az Alt+1-et hol kell beírni?
thx

SimaSuna
mostanság mivel a cham.big file átírásával bármilyen pályán bármijen autóval lehet menni..upgradel-ni lehet a kocsit..elég KEVÉS az olyan "rendes" szerver..
csak 1 kicsit kutakodni kell és megtalálható minden arra h legyõzd a másikat..
>hmm..
>1 kicsit azért vegyél vissza magadból..

Bocs, de most min akadtal ki..?

1. ha te indítod a szervert azt kickelsz akit akarsz..
2. ha nem te indítod akkor akié a szerver az akkor kickel amikor jónaklát..

Persze.. De az a tapasztalatom, hogy a jobb "hazigazdak" egy bizonyos tureshataron tul, ugy vagjak ki valoszinu csalokat, hogy a labuk nem eri a talajt.. Es azert minden palyan behatarolhato, milyen koridoket lehet normal adatokkal huzni... Es ugye az ember ezeket a servereket keresi..

>3. kezdetektõl Toca3aztam...onnan is jött össze a HRC Team^^..ismerem >a cseleket...
>4. champ.big szerkeztéssel és a pálya ismerettel lazán ráverek olyanra >X idõt aki nem ismeri az átírást..

Elhiszem, ez nem ketseges.. Csak ezutan jon az, hogy az embert elkezdik kerulni... Ez meg nem eri meg...

>szal nem kell itt a lovat vinni..

Hummmm.......... Azert ugy indult a dolog, hogy egy kezdo panaszkodott, hogy mindenki megveri.. Erre Te azt mondtad, mert mindenki csal.. Ne vegyuk el mar az elejen a kedvet, raadasul nem csal mindenki, ez bizonyos fokig szurheto, es a kezdoket meg szoktak verni..
Engem is laposra vertek az elejen... Es most is siman elofordul..

SimaSuna
hmm..
1 kicsit azért vegyél vissza magadból..

1. ha te indítod a szervert azt kickelsz akit akarsz..
2. ha nem te indítod akkor akié a szerver az akkor kickel amikor jónaklát..
3. kezdetektõl Toca3aztam...onnan is jött össze a HRC Team^^..ismerem a cseleket...
4. champ.big szerkeztéssel és a pálya ismerettel lazán ráverek olyanra X idõt aki nem ismeri az átírást..

szal nem kell itt a lovat vinni..
Ilyenkor jon a kick, and banned.....<#mf1>

SimaSuna
valamennyire?...semennyire..<#mf2>
"az valamennyire ved"<#mf1>

SimaSuna
cheat prevention level severere

hidd el ezen a védelmen is simán átmennek.

régen mi magyarok mentünk alázni a németeket..mikor õk még azt sem tudták mi az h cham.big xD
Azert nem mindenki..😊 Keress olyan sessiont, ahol a cheat prevention level severere van allitva, az valamennyire ved (aztan a csalok nem szeretik a coll on beallitasu bajnoksagokat, mert meg osszetorik oket a kicsik, es akkor oda a pontjuk😊.. En DTM-ben 1800 pont korul lebegek fel-ala billentyuvel, es nem csalok.. Igaz ahhoz hogy tartsam a lepest a kormanyosokkal, meg a kreativ szovegszerkesztokkel, szinte egyfolytaban kizifek rasegitessel fordulok, meg ilyesmik....😊

Szóval mindenki csal!? Akkor miért nem mennek a jó k.....ba!!!!
SimaSuna
csak is azért aláz le mert a champ.big filét átírták...

látod WNW ..errõl beszéltem 😊
Üdv skacok! Légyszi valaki árulja már el,hogy miként lehet a TOCA 3-ban a "hely" pontokat nõvelni ahoz,hogy fullra tuningolhassam a kocsikat. Megõrít már végignyomtam a játékot de 28 helyemvan és a neten mindenki lealáz. HELP PLEASE!!!!
SimaSuna
daemon tools
bemountolod a letöltött ISO-t..és újra crackeled a gémet..
valaki dobjon eg yprivit PLS! <#szomoru1>
Hogy mit és hova?? 😄
SimaSuna
az iso-t be mountoltad daemon toolsba?
Sziasztok! a segítségeteket kérném. Letöltöttem a játékot és cracket is töltöttem hozzá. minden ok, minden megy, de amikor kikapcsolom vagy újraindítom a gépet és el akarom indítani ajátékot ezt írja ki: Please insert the disc labelled toca race driver 3 into your CD drive és nem indul a játék.....SEGÍTSETEK PLSSS!!!
SimaSuna
1 champ.big filét kell átírni..és 1 kör alatt 2t verek rád^^
úgy hogy 6. padlóval mész végig a pályán ^^

vezetéstechnikát arcade játékban?

GTR2 - GTL - LFS - rFactor abban lehet vezetéstechnikát gyakorolni.
kormánnyal..úgy az igazi..

Egyesek szovegszerkesztenek, masok meg gyakorolnak, es specko vezetestechnikakat fejlesztenek ki... Hummmmmmm, le a szovegszerkesztokkel..<#gun>

SimaSuna
a csít olyan mint ha guminõt dugnál..

nem kell csít..anélkül is végig lehet vinni a singlét..

online-hoz meg nem csít kell hanem némi szövegszerkeztés..^^
laci 700
Hello
van már cheatgen a játékhoz? És ha igen akkor hol? Mert én sehol sem találtam.
thx

fog menni online..
van nodvd crack is ^^

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

maffioso
ha nem eredetit lepecselek akkor fog menni online?vagy egyáltalán singleben is
de ilyen tápot lehuzom olvasorol nélkül

\"If in doubt, flat out!\"

Big Daddy
Esetleg tûzfalad nincs bekapcsolva?

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Nemtudom, valamikor ez elofordul... De nagyreszt normalis szokott lenni a kereso, es szinte DTM sessionbol van a legtobb...

Még annyit, hogy a gamma eredeti.
Üdv mindenkinek!

Van egy kis problémám a játékkal. Fõleg DTM-et játszunk a haverral, de mikor rákeresek már létezõ meccsekre soxor 1-2, vagy NULLA meccset találok. Namármost ez eléggé valószínûtlen számomra, hisz ennél azért többen játszák sztem a TOCA3-at. Próbálkoztam a GameSpy feltelepítésével is, ahol találok is több meccset, azokhoz viszont 90%-ban nem tudok csatlakozni, mert kommunikációs probléma merül fel. Régebben letöltöttem egy hivatalos peccset (88M😎.

A kérdéseim a következõk lennének:

1. Mért nem találok a játék keresõjével több meccset?
2. Mi a szartól van kommunikációs probléma?
3. Miért mindig ugyanazzal a kb. 15 játékossal tudok csak játszani, és miért csak ezek meccseit találom meg.

A segítséget elõre is köszönöm!

MantaBoy
oksa sikerült nekem is este verseny lesz a te kedvedért dtm tehát figyelem nem gt nem offroad hanem dtm akkor az idõ is változik 5-orakkor kezdjük na helo.
heloka este 22-orától verseny lesz toca3-mal regisztrálni ilyesmit nem kell csak a játékban az online (neten) formában meg csinálni, a citromailt-kell keresni a játék --nál és hogy milyen kategoriában?
gt vagy offroad lesz de gyertek ell és játszatok vellem és sok mássall !
Main Menu->Simulation Modes->Play Online->megnyomod a New (F1) feliratu gombot, es a feljovo menut kitoltod, ezzel letrehozol egy uj accountot..
Ha ez megvan, ranyomsz az uj accodra, es akkor beloggol a rendszerbe.. Ezutan Browse sessions (itt beallithatod milyen tipusu versenyre keressen), ezutan a kidobott listabol valaszthatsz.. Elsore ne keseredj el, valoszinuleg laposra fognak verni, szokni kell a tempot... Ja, es ha belepsz egy sessionba, eloszor nezd meg a settinget, hogy milyen alapfeltetelekkel megy (utkozes, serules nagysaga, stb..).. Plusz azt, hogy a cheat prevention level mire van allitva.. A severe az okes, a normal meg elmegy, de ha lenient, vagy off, akkor menekulj onnet.. Ez a beallitas szuri valamennyire a modositott fileokat, vagyis a csalokat.. Ugyanis bele lehet nyulni a kocsik adataiba (gyorsitani, stb. oket), ez a rendszert ezt valamennyire megszuri.. En alltalaban delutan 4-tol szoktam fentlenni 7-ig.. Ha sikerul feljutni, es szukseged lenne valami infora, nyugodtan keress meg, Whitenor-HUN neven futok, nagyreszt valamelyik DTM-es sesionban...

helosztok a toca3-al hogy tudok neten játszani (eredeti a game) szóval ez lenne a kérdésem naon amatör vagyok az ijen dologban ugy hogy lécci ugy mondjátok-mondjad el ,lécci köszi elöre is.
ZAZ
Köszi.De nem én töltöttem le hanem unokabátyám és neki simán ment.Lehet hogy a gép miatt nem megy nekem.Azért kössz.Csá

Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu

Van egy problemam.. DTM ala beraktam 3 rally palyat iriperrel (nem korpalyak).. Az egyiken megy a dolog, a masik ketto palya betoltes kozben kifagy.. Valami otlet, hogy mire kell odafigyelni ha az ember ilyesmire vetemedik..?

lekell szedni újra..hibásan töltötted le..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

ZAZ
Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Amikor telepítem a játékot a felénél vagy a negyedénél megál a telepítés mert nem talál egy .crc filét (ha jól tom).
Ilyenkor mit tok tenni?Fellehet még valahogy rakni vagy sehogy se próbálkozzak mert nem fog sikerülni?Elõre is kössz.Csá

Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu

thx a linket örök hála
nem volt nehéz keresni..banner alatt BH motorsport..game utilities All acces trainer..
link

ez nekem jött válasznak? mert akkor nem igazán találom ,ha tudsz küldj egy linket.
bh motorspot szedd le a trailert

Sziasztok
tudna valaki segíteni abbban hogy online játékban az összes pályán tudjak menni az összes autóval de legalább az összes pályán dtm-el plzzzzzz........ help
torrentspy.com

beírod h toca3 és találsz cracket..

könyörgöm valaki adjon toca Cracket!!!mert naon kéne!!