ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mind1
lényegtelen vagy nem?

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

ZS90
nah szépen megaszontam... szóval ez pont azt a hibát javítja ami nekünk volt az 1.2.3.0-ával. szóval ez nekünk nem kell mert mi az 1.5-el nyomjuk

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

ZS90
jajjjj srácok nekünk ez nem kell, ez pont azt a hibát küsöböli ki ami nekünk volt. de mi ezt kijavított a hamachival😄

ZS90
nyugi, fogsz tudni menni mindíg van min 1 órás szabadedzés amikor mindenki csak kõröz

Taky76
Nos!
Milyen pályán megyünk?
Milyen segítségek lesznek bekapcsolva?

Szeretnék menni egy pár kört verseny elött, de ehhez kellenek a válaszok!
Kösz!

Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!!!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

MaverickSXT
hat segitseget amit akarsz,a mikor pedig sunatol fugg

ZS90
igen a szerver létrhozója határozza meg. és kipörgés gátló blokkolásgátló, auto kuplung, és amit csak én hazsnálok a bill miatt enyhe fék rásegítés és auto váltó.

Taky76
Pffff??? <#idiota>
Majd Mav. segít! <#dumcsi>

Taky76
Maveric:

Este mikor is lesz a verseny?
Hány karika?
Milyen segitséget lehet bekapcsolni? (fék rásegítés, stb...)
Ezt a server létrehozója határozza meg?

ZS90
de ez csak fix. nem a full

Taky76

ZS90
ööö és itt hol találom?

Taky76
Próbáld innen!

Dietrich
mert a lámák nem voltak képesek egy leírás alapján sem, átírni a serialt.
megcsappant a létszám emiatt...most meg hogy nincs tele van megint.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
válogatni tud! kapische? 😊
venni meg bárki aki Mo-n jár 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ZS90
most már teljesen beszart az oldal ahol a dbr9 van. kéne egy másik link.

ZS90
nem csak haver vissza vedte a cs 1.6 accot úgyhogy most vissza térek a CoD-hoz... milrt nincs PB?

ZS90
innen hogy tud venni Csikszeredából?

Dietrich
no ma este nem tudok jönni valszeg..meló itthon még aztán este a saját szerverre is mennem kéne már 😉
Láttam ASE-ban ZS90 is fenn volt amióta nincs PB..ejnye csíterkedünk..csíterkedünk? <#hehe>

Dietrich
itt keresgélj:
itt
és itt

ZS90
hallod van egy kis bib azzal a dbr9 letöltéssel, elkezdõdik alig jön 25k-val aztán egy idõ után abba marad...

MaverickSXT
de van egy directip/lan fix azt is le kellene szedni

MaverickSXT
Taky76
Megköszönném!

MaverickSXT
adjak linket?

Taky76
Sajna a HSW-rõl nem lehet letölteni! A lap nem található! De azért kösz!<#shakehead>

Szóval, valaki elküldi egy mailben?

MaverickSXT
aki este akar gtr ezni az szedjel le az dbr9 et innen

MaverickSXT
na azert nem 50 50 szazalek egy markas siman tovabb birja

ZS90
😄

elhiszem...
de mosdom van rá példa és ellenpélda..
50 50 % az esély h mind2 birja vagy nem...
ennyi 😄 +1 bambi

ZS90
elõfordul de azért én se hasbol beszélek ám pl: 17k-s nike cortez csuka 2 évet úgyhogy télen, nyáron, esõbe, hóba, latyakba, sárba és mindenap fociztam vagy 3/4 órát benne betonon... és 2 két év után KEZDETT leválni a talpa. Auchanos kínai csuka meg 2 hónap után szétment úgyahogy volt + szétcseszte a lábam teljesen

MaverickSXT
a HSW fent van minden patch es meg reggelni se kell,es meg magyar is

na de it is van átbaszás..pl nem 1-2 esetrõl tudok
márkás cipõ 20K
kínai 2K
a márkás bírta 2 hónapig...levált a talpa..
a kínai fél éve megvan,megmaradt bringás cipõnek.

Taky76
Vazze Suna!

Küld már át e-mailben, ne keljen már regisztrálni mindenféle oldalra, hogy letöltsek egy patchet!
Kösz!<#worship>

ZS90
Speciel én MOMO-t vettem volna HA tudtam volna nyáron melózni. De sajna a kemény 15 életévemmel csak Mekibe mehetek ott is csak 360ft-os órabérért. és tetéjébe várólistán az 5 milliomodik vagyok úgyhogy idén se lesz kormányom... Amit tudok hogy viszonylag elfogadható minõségû kormányokat csinál az a Logitech, Saitek, Microsoft( ez vetekszik a Logitech kormányokkal), esetleg Genius

ZS90
Hát nem tom. Én inkább spórolnék a helyedbe és vennék vmi jobbat. megveszed most azt 2 hónap múlva meg dobhatod ki mert szar. Tipikus kínai cipõ vs márkás cípõ esete. Melyik éri meg jobban havonta 4000-ért új kínait venni ami nem mellékesen kényelmetlen vagy pedig 1 évre 18k-ért egy márkásat ami kényelmes és jól néz ki. No persze ez kicsit morbid, mert ha 1 hónap után bedöglik fogod vissza viszed kicserélik, de mivan mûködik csak tök használhatatlan pont azért mert ilyen olcsó

se CRACK..SO olyan PATCH NINCS HOZZÁ ami úgy eltudná indítani a warezt h ne kelljen lehúzni..
kivétel :
eredeti GAME vagy INTEL NF4 alaplap

blory
Ez 5000 forint, ismeritek veletlenul? Megeri rakolteni szerintetek?

DaemoonHunter
Hello!

Nincs valami crack vagy kód hozzá? Felraktam a gépre és onnan próbálom elindítani de nem megy. Segítsetek! 😊

blory
Egy olyan itt nalunk atszamolva kb 20.000 forint, most egyelore azt sokalom de mit szoltok ehez http://www.mega-byte.ro/index.php?main_page=product_info&products_id=1645&zenid=8ce47f7223121af39fde33bd15836ee3

ott a link alul #7632 😄 = V8modA peccs meg itte

MaverickSXT
ami a gtr-mastrers.hu n van aston martin nem kifejezetten mukodik,de adok linket akinek kell,en epp most szedtem le innen

Lui76
Mclaren bocs...

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Lui76
A gtr-mastrers.hu-t ajánlom onnan vettem le a MeclarenF1 autot az aston martint , meg a M3 BMW-t

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

MaverickSXT
na ezt az agyonverest azert cafolnom kell,es szamit a minoseg is ,ami neked van az az egyik legjobb,de sajna leginkabb a penztarca szab hatarokat

Taky76
Nekem ilyen van! Én 14.900.- forintért vettem, kb. 2 éve.
Hogy milyet érdemes venni, azt meghatározza, hogy nálatok milyet lehet kapni, illetve milyenre van pénzed!<#dumcsi>
A minõség nem minden, hiszen Csabi barátunk is egy 2000 forintos kormánnyal veri agyon a mezõnyt!<#vigyor2>

Dietrich
Hello.

nem vazzeg USA <#hehe>
persze, hogy erdély

MaverickSXT
neztem neten adatokat gtr sparol,hat nagyon zsengek vagyunk azzal a 2.14 akarmennyivel,mert ilyen 2.10 eket mennek,jo az igaz bmw m3 gtr el mentem mar ott 2.08 at is ,csak az most nincs

ZS90
Csikszereda? Azaz Erdély?