9798
  • Taky76
    Az Aston Martin GT osztály, a BMW NGT osztály! (-150 lóerő)
  • ZS90
    viszont az tény hogy jobban irányítható mint az Aston Martin bár lehet hogy ez épp abból fakad hogy gyengébb
  • ZS90
    Hali!

Hallod Suna iszonyat gyenge az a BMW amit linkeltél... Monzába célegyenes végén Aston Martinnal 289 körül van a tempó addig ez BMW épphogy döcög 275-el, tetejébe tegnap a dbr9-essel mentem vmi 1:47:xy-os időt addig ebből csak 1:50:xy tudok kihozni... lehet én vagyok a béna de sztem gyenge az a kocsi...
  • LeePí17
    az üvegről jut eszembe...
    én télleg üveghangig húzom..
    a 3. kör után a Lambom felszabadul és tüzethány..de ti csak a füstöt látjátok :P
  • Dietrich
    na majd meglesem azt is..
  • Dietrich
    én nem csak röviden fékezek, de drasztikusan is váltok, üvegesre hajtom a verdát elvégre versenyautó vagy mi a fene
  • Dietrich
    fogd a csillagok állására
  • csabi12
    Hali!
    Tegnap észrevettem,h mindenki rövidebbet fékez mint én, megnéztem mi lehet az oka,és rájöttem hogy ha tövig nyomom a fékpedált, akkor sem fékez 100%-osan.
    Na most megpróbálok kezdeni vele vmit!!
  • Taky76
    Kösz az élménybeszámolót!
    Gratulálok!
  • Taky76
    Ezt hol mented, Spa?
  • Taky76
    Jöhet!
  • MaverickSXT
    talaltam egy tutko 2005 modot a gtrhez,gyari nem buheralt autokkal akinek kell annak adom a linket
  • LeePí17
    sztem csak MÁKOD volt..vagy le ZSÍRoztad a pályát....
    de nekem már a TÖKöm televolt h nem vittem a verdát 1:49 alá..
  • LeePí17
    kedves Don..túl sokat hallom az a szót h "SUNA"..
    de mos má má má..megy a verda...
    szal..vigyázzni...
  • LeePí17
    BMW-vel..van benne még kraft az tény..csak baszakodika kormányom..
    elengedem a gázt..azt ő nyomja tovább..
  • Dietrich

meg is lepődtem, hogy mindenki eltünt mögöttem :)
    Suna ismét alkotott..nem volt kvali :D
    Így véletlenszerüen rakott be a rajthoz a game mindenkit, engem a 2. helyre míg Csabit 300 méterre hátrébb!
    Suna volt az első (én meg bealudtam a rajtnál és rögtön 3. helyen voltam és a rajt utáni első jobbosnál Blory megérkezett hátulról és kiütötte asszem Luit.
    Suna az első én a 2. Csabi a 3.
    Suna egyenesben gázt ad, de a kanyart nem tudja bevenni mert béna így én állok az élre jó pár körön át.
    Aztán Csabival szemben kb 12 mp az előnyöm amikor a cél utáni lassítót elszúrom és a kavicságyban kötök ki ami megfogja az autót...Csabi utolér és elhúz mire kimászok a kavicsból.4,5 mp az előnye.
    Még abban a körben utolérem 1 mp-re de nekem váratlanul kihúz a boxba elöttem így megint én vagyok az első és marad is így.
    Kb. röviden a 9 kör történése :)

Mondjuk ha ott vagytok Mavval és a többiek is biztos jobb lett volna ígaz én meg dobogóra nem érek fel, de nem számítana.
  • Taky76
    Ahhoz inkább használd a rugóhatárolót (vagy mi a neve)! Annak pont az a szerepe!

"Csomagolók (rúgó(út)határoló) (Packers) - a rúgóhatárolók számát szabályozza. Többletet ebből azért alkalmazunk, hogy megakadályozzuk azt a mély berúgózást, amely megfekteti a karosszériát az út egyenetlenségein (tképpen: hogy limitáljuk a karosszéria lefelé irányuló mozgását). Minél több rúgóhatárolót alkalmazunk, annál inkább és annál hatásosabban akadályozzuk meg a karosszéria berúgózását. Figyelem! Ha túl sok rúgóhatárolót alkalmazunk, akkor a futómű az út egyenetlenségeit már nem fogja tudni kiegyenlíteni és elvész a kerekek tapadása. Ebben az esetben felléphet még nagyon nagy vertikális „G-Force”-erő, például a kerékvetőkön áthajtáskor Spa-ban az Eau Rouge-ban. A rúgóhatárolókat csak utolsó lehetőségként használd, hogy a karosszéria berúgózását megakadályozd. (A fordító megjegyzése: (másfajta megközelítés) kanyarodásban is van szerepe, mert használata nagyobb tapadást eredményez. Persze nem az a helyes, ha minden pályán a maximumon van, össze kell hangolni a rugókkal és a lengéscsillapítókkal. Ha elöl minden a maximumon van (Fast Bump, Fast Rebound, Slow Bump és Slow Rebound), akkor a rúgóúthatárolókat is teljes mértében alkalmazni kell, és ugyanez igaz fordítva is. Ha a felfüggesztés kemény (az értékek nullák, vagy ahhoz közeliek), akkor az a legcélravezetõbb, ha ez is nulla. A rúgóhatárolók meghatározásakor figyelni kell az autó magasságára is, mert minél többet alkalmazunk belőle (nagyobb szám), annál lejjebb lehet tenni az autó alját.) "
  • Dietrich
    én is azzal mentem :)
    de nem variáltam vele csak a benzin mennyiséggel meg azzal, hogy leért az autó alja azt emeltem meg egy kicsit.
  • Taky76
    Most nézem, hogy Te lettél az első!
    Gratulálok!
  • Taky76
    Én is a Maverick álltal innen letölthető beállításal mentem + egy kis állítás!
  • Taky76
    Kár! Itt ezt írtad, azért mondtam, hogy rekord!
    #8036 "asszem 1.42.07 et mentem prakticeba egyedul mergembe monzaba,de nem kell elhinni meg nem is erdekel mert olyan ideges vagyok"

Nem gond, ez is jó idő, és lesz még jobb is!

• Dietrich
    tegnap talán Csabit elkaphattam volna (verseny köridő alapján) de téged tutkó nem.
  • TomBond
    Akkor nállam ez a gond. Tudnál mondani típust?
  • MaverickSXT
    nem rekord 1.42.767
  • MaverickSXT
    a leszedett setuppal mentem meg nemi allitasal
  • vrobec
    Mukodik a kiirasos modszer, de nagyon fontos a megfelelo DVD+RW hasznalata, nalam kizarolag a Daxon 42.9-es mediakodu lemezzel mukodott. Probaltam meg kb. 5-6 masfajtat is, de nem ment.
  • Taky76
    Maverick: Grat. az 1.42.07 hez! Ez új magyar rekord!!!

Az utolsó adat tegnapról:

• LeePí17
    BMWk LESZEDNI!!!!!
    bemásolni: gamedata/teams/GT/BMWGTR

a BMWGTR TEX-et szintén ugyan úgy :D
  • LeePí17
  • LeePí17
  • LeePí17

• Dietrich
    1:43.xx
  • MaverickSXT
    asszem 1.42.07 et mentem prakticeba egyedul mergembe monzaba,de nem kell elhinni meg nem is erdekel mert olyan ideges vagyok
  • gstyle
    mi volt a mai legjobb kör??
  • gstyle
    Na én sem találtam ma mewg a servert:(((
  • MaverickSXT
    ez a mai volt a legjobb game,bejovok nezelodni aztan mondom megyek egy kort gombokkal,erre a suna hatulrol elkezd tolni koszi aztan bedugom a kormanyt es utana soha tobbet nem talaltam a servert frissitettem vagy 300x ,ugyhogy suna tudod hova dugd a servered????meg a sportszeru vezetesedet?????es nem volt kek zaszlo csak te hoztad a formadat
  • csabi12
    Hali!
    Ts:80.98.5.26
    Ott elmondunk mindent.
  • Taky76
    GTRről beszélsz?

Gyere TSre, ott kapsz infót!
  • Danielmagua
    vagy akár most nézném is ha lehet!
  • Danielmagua
    Üdv mindenkinek!
    Megszereztem a gémet, valsz a héten jön a kormányom és én is szeretnék jáccani neten, veletek ha lehet. Megoldható? Persze gyakorolnék meg minden előtte, h azér ne legyek annyira láma :) GT3-GT4 ben elég nagy gyakorlatom van csak sajna kontrollerel, ami ugye nem kormány. Ha vki lenne kedves elmondani, h kell felcsatlakozni meg ilyenek annak nagyon örülnék. a hamachi-t vagy mit már letöltöttem, egyebek?
    előre is köszi!