ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SimaSuna
1hszbe mehetett volna..
itt
ÉS aki 100% mentésre vágyik minden gép osztály elérhetõ!
http://www.dj-conus.extra.hu/mentes100.rar <#worship>
Ûdv pilóták ! Egy linket tudtok adni egy No dvd Crackröl hogy dvd nélkül is fusson a Game😊 kösz elöre is! és ha nem csak felülkel irni akkor rövid le irást is kérek! üdv conus
Fec papa
Hello!

Az lenne a kérdésem hogyha csinálok szobát/servert akkor a pályákon az idõjárást át lehet valahogy váltani, mert már voltam olyna serveren ahol esett az esõ...

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Emberek az milyes cheat, hogy valakinek a legjobb kore mondjuk 1.05, en vegig 1.04-eket megyek, es megis megy el tolem, es megver....?????

Szega Evribadi!

Kiss segitsegre lenne szuksegem. Feltettem a jatekot es a grafikaja is szep, csak a kepernyo jobb oldalan kis negyzetekben bevillog a desktopom egy resze es be is akad eleg gyakran. Amit eszrevettem meg, ha leszabajoz a verda vagy sok hangot kell kiadnia a gepnek, akkor gyakrabban szaggat be. Mar probaltam teljesen lebutitani a felbontast, de a hiba ugyanaz. A TOCA 2-nel es ugyanezzel a problemaval kuzdok. Mar tettem fel tobbfele drivert is, de semmi! 😞😞😞
A gepemrol: ASUS M2N4-SLI ,AMD 4.8+, 2*1GbRAM 800Mhz, Nvidia Gainward 8600GTS, 21"-os DELL TFT
Nem tudom mennyire fontos,de csak alaplapba integralt hangkartyam van!

Elore is koszi minden infot!
köszi.aki akar velem jáccani vegyen fel msnre :[email protected]
SimaSuna
alt 2
shift é
shift á
csátok.interneten jáccanék ezzel a játékkal csak nem tok profilt csinálni.kéri az e-mail címet és nem tom leírni a @ jelet.nem tudjátok h kell jáccani neten?köszi
SimaSuna
próbáld ki másik VGA driverrel...
sziasztok.felraktam szépnen fut nem szakadt csak nagyon szemcses a kép.mit lehet tenni?windos xpém van videokartya nVidia GeForce FX 5600
kõszõnõm aki segoit😊
redbull0304
Köszönöm! 😊

redbull0304
Sziasztok tud nekem valaki magyarítás adni hozzá? 😊

Bocs, elfelejtettem írni, h Playstation 2-rõl van szó!
Kössz
MaverickSXT
hat pasz,a momo val siman megy

Sziasztok!
Miért nem megy a Toca Race Driver 3 a Logitech DFP-vel????????
A Logitech honlapján azt írják, mûködik!
Köszi!
SimaSuna
1enlõre nincs -.-
Halálmadár
nincs újabb rész?

PM-ben várom a választ

Esetleg ezekkel próbálkozz.

Nekem is RELOADED van. Pl.: itt találsz.
SimaSuna
letiltással semmit nem oldassz meg..attól a bios látja..csak a cd/dvd tápkábelét kell kihúzni..
vagy szedj le Reloaded-est..és nem kell leszedni..
ezt meg dobd ki vagy frizbizzél vele..
Ez nem r. verzió,de lehet valamit kezdeni ezzel? Eszközkezelõben letiltottam a dvd meghajtókat meg minden, úgy se megy. Az hogy a géphez hozzányuljak egy játék miatt az kizárt. Ezt is sokáig szedte, meg nem is tudom honnan lehet reloaded verziót szedni, inkább erre valami mot találni
SimaSuna
ha reloaded-es akkor azzal mennie kéne..ha nem akkor tlts le 1 reloadedest..
4.10-es toolsom van. Most raktam fel, eddig 4.09 volt gondoltam arra is hogy azért nem jó, ezért 4.10es raktam fel de semmi...
SimaSuna
daemon tools 4.08 és kész
Üdv mindekinek,

Van egy 4.25GB toca-s verzióm, nem tudom reloded vagy nem. Letelepítettem, starforce cleaner is megvolt de semmi. Kéri a cd-t. Letöltöttem egy cracket is amivel elindul egy fekete képernyõ kb 10 másodperc után le is áll az egész és kiírja hogy rd3.exe error. A demo-t egyszer letöltöttem és normálisan futott. Visszaolvasva azt is láttam hogy nem csak nekem volt ilyen gondom de senki nem írta le hogy kéne megoldani. Lehet valaki leírta vagy 50 oldallal korábban.....Valaki tudja mit lehet ezzel csinálni?
laci 700
mostmár jó!
kerestem a progihoz frissítést és jó!
thx!

laci 700
Hello
Nekem fent volt vistán ez a játék és tökéletesen mûködött.
Amióta újratelepítettem a win vistát azóta folyton hibát ír ki a StarForce Protection progira... ezt most miért csinálja?
Pls help!
thx!

SimaSuna
1. lényegtelen aki tudja az tudja..

2. googlébe kereshetel.. mert itt nemigazán találsz..
Hali, olvastam a faq -t és találtam 1 röhelyes hibát..Az nforce az nem intel gyártmány, hanem nvidia..-.-

On/Milyen bajnokságok vannak, h vannak?

Nemhiszem, mer tegnap a rip verzióval is ugyanez volt. Azóta nem megy. Meg a gamespy böngészõben is csomóan játszanak vele. Most is mikor csinálom az accot akkor megy, de ha kilépek onnantól már nemtok visszacsatlakozni.

Ati

SimaSuna
valszeg a gamespy karbantart...
Na ezt már megoldottam. Most az a gondom, hogy nemtudok online játszani. Megcsináltam az accot, és akkor mûködött is tökéletesen játszottam is, de most minden csatlakozsánál azt írja, hogy nemtud kapcsolódni a gamespy-hoz. Pls help. A tûzfal által sincs tiltva a progi.

Ati

Helosztok. Az a gondom van ami sok más embernél is elõfordult, ahogy olvastam. Amint indítanám a versenyt kilép rd3.exe hibát észlelt ezért leállt üzivel. 100% hogy nem driver, vagy hardveres a gond, ugyani megvolt
egy rip verziója is a játéknak, és az tökéletesen mûködött csak letöröltem, mer a hangok hibásak voltak, és a videók is hiányoztak, tehát megvolt kicsit nyirbálva a játék. Igyhát megszereztem a rendes reloaded es verziót. Meg a demo is tökéletesen megy. A menüig még eljut, és amikor töltené be a versenyt akkor KO. Nemtudjátok mi lehet?

Ati

Akkor nem hibatlan a kor...😊

gallardo
aha. kösz<#worship> megvan csak az a kár hogy neten tök hibátlan köröket megyek egyesek mégis körönként 10 másodpercet vernek rám.

SimaSuna
regelsz a gaméban..és mész online játszani..
gallardo
hogy lehet ezzel neten játszani? mer odáig eljutottam hogy be kell állítani az internet kapcsolatot csak aztán hiába nyomom az entert nem enged tovább. pls help<#wave>

Osszeraktam egy bajnoksagot, Nascar kocsikkal DTM palyakon.. Kb. olyan erzes, mint a kamionverseny.. Balna tancol egy balett eloadason...<#vigyor1>

milk4
valaki nem akar holnap neten játszani?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

milk4
ez fájt...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

autoszimulator
omfg

túl sok szabadnap van a nagy sárga házakban -.-

.: mobilize.hu :.

SimaSuna
nagyon humoros^^
az egyik haverom kitalált erröl egy új játékot.
az a neve hogy Toka Race Driver... nos egy emberrel kezdünk(mi mással) és az a lényege hogy versenyezni kell a nagy tokás emberekkel
minnél nagyobb a tokájuk annál nehezebb.
ha kipörgetted akkor a végén neked lesz a legnagyobb tokád 😄
StephenKing
Ugyanazt csinálja patch-el és nélküle is.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

SimaSuna
1.1 patch?
StephenKing
Most az a gondom hogy ha online akarok játszani az esetek 90%-ban mindig leáll a játék és a következõ hibaüzenetet adja ki:
AppName: rd3.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName: math3dnow.dll
ModVer: 1.0.0.6 Offset: 0000117f
Valakinek valami okos ötlet??

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Imadom a sznobokat, olyan kis butuskak...<#ravasz1>