ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thx!
Csak reloaded-es?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Pls úgy szeretnék jáccani a game-val de így nem tudok.
Nekem mûködik a játék rendesen de (neten) multiban idõmérõn még megy rendesen de a versenynél betöltés után rögtön lefagy és kilép a gameból... (drivert és DirectX-t frissítettem) Mi lehet a baj?
Thx!
Van egy olyan problémám hogy amikor elindítom a World Tourt akkor betölt a pálya megy az autó magától ugyebár mielõtt átadja a gép az irányítást és az elsõ kanyar elõtt újraindul számítógép.
Ez miért van?
Válaszokat elõre is köszi.
Csak nehogy azt mondják, hogy csalok!<#hehe>#hehe>
Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!!!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
vannak az Upgrade-k..azokat bárhova beírom..bármennyi kreditet adok..
indulhatol te a legjobb verdával..a fûnyíró kistraktorral 3-4mp-t rádverek 😄
mikor feljött a német..és csak azt láttuk h 6. padlón elhúz mellettünk..
hát nemvolt széplátvány..
Taky csak szívózik...míg a legközelebbi HRC talin fejbe nem vágom 😊
ToCa3-ról tértünk át a GTR, GT-L, majd most a GTR2re...
sajnos a Toca3 nagyon Arcade-os lett...így hagytuk a francba..áttértünk SIMre...
jók voltak a Toca3as esték..DTMes Audival monster pályán...13 verseny 1 este alatt..este 7tõl 11ig..nagy volt..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
2. tudok vezetni, nem csalok
3. ebben a játékban simán tudok úgy csalni h észre sem veszed..
(anno mi sem vettük észre..de rájöttünk)
4. ha ezzel a játékkal játszol..vezetni tudni NEM kell, mert magától megy a verda...
5. ha kemény legény vagy..gyere GTR2zni 😄
jah h innen indultunk...aztaa...régi szép emlékek 😄
(Infó Google.)
Hogy lehet csalni ebben a játékban?<#eplus2>#eplus2>
Nem is tudtam, hogy ez még élõ fórum!<#crazya>#crazya>
Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!!!
@ot SHIFT é, SHIFT2 vel lehet csinálni..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Van valami közös NET-es fiók amin a többiek is jáccanak???????
Válaszoljatok!!!!!
(DOBOS HÜLYESÉGET NE RJ PLS)
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Ismét elõszedtem a játékot , de sajnos az istenért nem tudom az irányítást a kormányra rakni 😞(((( Elvileg mindent beállítok de mégis csak a bill-re reagál😞((
Van valami trükk vagy csak valamit nem veszek észre ?
THX !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
lenne egy kérdésem .
ma vettem egy gamepadot ( Manta Warrior Game Pad (MM816)) és néha kilép a multiból egyenesen a bejelentkezésig.eddig ezt nem csinálta csak ma.driver nem kellett a pad-hoz , bekalibráltam , de nem akarja az igazat!
Xp-m van , eddig semmi baj nem volt a gaméval (1 éve tolom vele).
Ha van vkinek vmi ötlete , megköszönném!
Szép napot!
hose
Belehet állítani a játékban,hogy az ellenfelek agresszívabban vezessenek?pl kicsússzanak,össze törjék egymást stb...😊
a csipogás az mindig hardver hibát jelez.
az egy másik lapnál volt (abit bh6) de még így is mûködik 9 évesen 😉
Thx!
Maradt az alaplap és a proci hûtõje... sztem az alaplap lesz mert nagyon zúg bekapcsoláskor (a hûtõ).
ugyanez álhat a vga-ra is..lehet poros a hûtõborda és melegszik emiatt vagy nem forog a venti.
Álltalában kb 15-20 perc játék után elkezd csipogni a gép és kb 5 perc múlva ki is kapcsol teljesen (mintha kihúznám). de ha visszakapsolom mûködik rendesen. Mi lehet a probláma? a Gép: Alaplap: ABIT IS7 Proci😛entium 4 3Ghz Videó kari: ATi R9550 256MB Ram:4x 256MB(1G😎
A ToCa RD 2 nél is csinált néha ilyet. A 3 nálrégen nem csinálta csak mostanában és egyre sûrûbben.
THX!
más 3D alkamazásnál is kék halál van?
ez szoftver..hardware okozhatja..cseréld ki a memóriákat..vagy rakj Xpt