ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az miért van ho lerekom a grafikai beállításokat legalacsonyabbra és még akko is akad, az ajállot gépigény megvan

laci 700
Helló! nincs valami progi ami megváltoztatja a belsõ nézetet a játékban? mert hát elég béna lett... vagy esetleg melyik fájlokat kell átszerkeszteni?
thx!

Noy
ööö már a kérdés nem él...😊

Noy
egyébként van normálisan mûködõ !reloaded! crack! feltöltöttem az enyémet-> Itt nekem semmi gond nincs a game-el, tökéletes minden. viszont lenne 1 kérdésem is: szervert lehet valahol találni multihoz?

SimaSuna
van ami nem crackes, annál az optikai meghajtók tápcsatiját kell lehúzni
Attila8805
Nincs vmi másik Crack vagy vmi?
Csak reloaded-es?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
De egyszer már játszottam vel akkor nem volt semmi baj vele.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

SimaSuna
alaplap csere xD
Attila8805
Up

Attila8805
Valakinek esetleg más ötlet?
Pls úgy szeretnék jáccani a game-val de így nem tudok.

Attila8805
Ezt is megcsináltam de nem segített:-(

Attila8805
Megvolt de semmi:-(

SimaSuna
alaplap driver..VGA driver csere..reinstall?
laci 700
Hello!
Nekem mûködik a játék rendesen de (neten) multiban idõmérõn még megy rendesen de a versenynél betöltés után rögtön lefagy és kilép a gameból... (drivert és DirectX-t frissítettem) Mi lehet a baj?
Thx!

SimaSuna
Driver csere...DirectX csere..
Attila8805
Senki?<#rinya>

Attila8805
UP

Attila8805
Hali mindenki.
Van egy olyan problémám hogy amikor elindítom a World Tourt akkor betölt a pálya megy az autó magától ugyebár mielõtt átadja a gép az irányítást és az elsõ kanyar elõtt újraindul számítógép.
Ez miért van?
Válaszokat elõre is köszi.

Taky76
Majd igyexem gyorsan vezetni!
Csak nehogy azt mondják, hogy csalok!<#hehe>

Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!!!

Dietrich
a fûnyirókat nem übereli semmi 😄D

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SimaSuna
ez korántsem így van..

vannak az Upgrade-k..azokat bárhova beírom..bármennyi kreditet adok..
indulhatol te a legjobb verdával..a fûnyíró kistraktorral 3-4mp-t rádverek 😄
mikor feljött a német..és csak azt láttuk h 6. padlón elhúz mellettünk..
hát nemvolt széplátvány..

Taky csak szívózik...míg a legközelebbi HRC talin fejbe nem vágom 😊

ToCa3-ról tértünk át a GTR, GT-L, majd most a GTR2re...

sajnos a Toca3 nagyon Arcade-os lett...így hagytuk a francba..áttértünk SIMre...

jók voltak a Toca3as esték..DTMes Audival monster pályán...13 verseny 1 este alatt..este 7tõl 11ig..nagy volt..
Nem neked irtam, hanem annak, akinek Te is...😊 Csak rad akartam erositeni.. Amugy persze lehet csalni, csak latszanak a koridokon, vagy ha arra vigyazz a ficko, akkor a kocsik mozgasanak dinamikajan.. Ezek ellen 3 vedekezesi lehetoseg van.. Nem indulni coll off sessionban, mert a csalok 80%-a ott oromkodik, mert ugye ott szaguldozhat ahogy akar, senki nem zavarja.. Jo host-ot talalni, aki kirugdossa oket, vagy ha ez nem megy, es bejonnek coll on sessionba, parszor jol nekivinni oket a palanknak, kikiserni a homokba, stb. Maris elmegy a kedvuk a mokatol... Ez a nem kell tudni vezetni meg bocs, hulyeseg.. Konyebb, de ha jo fickokkal kerulsz egybe, es tizedek vannak koztetek koridokbe, akkor max-ot kell hozni..

Dietrich
én meg azt, hogy játszanak még toca 3-al 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SimaSuna
1.ne szóljá be...
2. tudok vezetni, nem csalok
3. ebben a játékban simán tudok úgy csalni h észre sem veszed..
(anno mi sem vettük észre..de rájöttünk)

4. ha ezzel a játékkal játszol..vezetni tudni NEM kell, mert magától megy a verda...
5. ha kemény legény vagy..gyere GTR2zni 😄
Ja... Tanulj meg vezetni, aztan nem kell csaalni...<#eplus2>

SimaSuna
mennyé szépen haza azt otthon csaljá-e more 😊

jah h innen indultunk...aztaa...régi szép emlékek 😄
Trainer !!!

(Infó Google.)
Taky76
Helló!
Hogy lehet csalni ebben a játékban?<#eplus2>

Nem is tudtam, hogy ez még élõ fórum!<#crazya>

Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!!!

csinálsz accot..és mész ONLINE play-re..
@ot SHIFT é, SHIFT2 vel lehet csinálni..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

belapeter
Hogy lehet menni interneten más gyerekekkel?
Van valami közös NET-es fiók amin a többiek is jáccanak???????
Válaszoljatok!!!!!
(DOBOS HÜLYESÉGET NE RJ PLS)

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

belapeter
Milyen kódok vannak a játéhoz?

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

lac coo
Hello4

Ismét elõszedtem a játékot , de sajnos az istenért nem tudom az irányítást a kormányra rakni 😞(((( Elvileg mindent beállítok de mégis csak a bill-re reagál😞((
Van valami trükk vagy csak valamit nem veszek észre ?

THX !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

sziasztok!
lenne egy kérdésem .
ma vettem egy gamepadot ( Manta Warrior Game Pad (MM816)) és néha kilép a multiból egyenesen a bejelentkezésig.eddig ezt nem csinálta csak ma.driver nem kellett a pad-hoz , bekalibráltam , de nem akarja az igazat!
Xp-m van , eddig semmi baj nem volt a gaméval (1 éve tolom vele).
Ha van vkinek vmi ötlete , megköszönném!
Szép napot!
hose
helló all! honnan lehet letölteni az 1.1-es cracket???

Viktorr
megvan,köszi

SimaSuna
állítsd az AI erõségét..asszem beállításoknál lehet..
Viktorr
Hello
Belehet állítani a játékban,hogy az ellenfelek agresszívabban vezessenek?pl kicsússzanak,össze törjék egymást stb...😊

Dietrich
<#eljen>
a csipogás az mindig hardver hibát jelez.

Dietrich
😊
az egy másik lapnál volt (abit bh6) de még így is mûködik 9 évesen 😉

laci 700
Hello! Leszedtem a proci hûtõlét és kitakarítottam! (Tele volt porral😛) Mostmár mûködik rendesen a játék!
Thx!

laci 700
A VGA-ra kb másfél hónapja vettem új hûtõt tehát azzal nincs baj:p
Maradt az alaplap és a proci hûtõje... sztem az alaplap lesz mert nagyon zúg bekapcsoláskor (a hûtõ).

SimaSuna
vagy az alaplapon van 1 PÚPOS kondi..akkor a lap a kukába végzi
😊
Dietrich
esetleg melegszik a proci..lehet újra kéne pasztázni vagy a hûtõbordák teljesen elvannak porosodva. vagy az alaplapi venti adta meg magát és az nb melegszik. nekem is volt IS7 lapom azon lecseréltem az abit szutykot az nb-rõl és tettem fel helyette egy zalman passzív hûtõt.
ugyanez álhat a vga-ra is..lehet poros a hûtõborda és melegszik emiatt vagy nem forog a venti.

laci 700
Hello!
Álltalában kb 15-20 perc játék után elkezd csipogni a gép és kb 5 perc múlva ki is kapcsol teljesen (mintha kihúznám). de ha visszakapsolom mûködik rendesen. Mi lehet a probláma? a Gép: Alaplap: ABIT IS7 Proci😛entium 4 3Ghz Videó kari: ATi R9550 256MB Ram:4x 256MB(1G😎
A ToCa RD 2 nél is csinált néha ilyet. A 3 nálrégen nem csinálta csak mostanában és egyre sûrûbben.
THX!

Mielõtt újraraktam a windowst, azelõtt csinálta más progi is, most csak a toca2-nél van ilyen.
Dietrich
sok minden okozhat kék halált, de az esetek túlnyomó %-ban a döglött memók okozzák. ilyenkor egy memtest futtatása válaszolhat a kérdésre 5-10 perc után repkednek a piros error szövegek ha valóban memo hiba.

más 3D alkamazásnál is kék halál van?

SimaSuna
valszleg kékhalálod van..
ez szoftver..hardware okozhatja..cseréld ki a memóriákat..vagy rakj Xpt
Hello!Amikor feltelepítem a toca2-t és el akarom indítani, bejön egy kék kép tele szöveggel és újraindul a gép. Már vagy 3-szor újraraktam de így sem mûködik.Valaki segítsen! (a játék eredeti) Elóre is köszi.(Tudom hogy nem ide kéne írni, de a toca 2 topicjában nem válaszol senki)
Osszepakoltam egy sajat bajnoksagot DTM ala.. Na most beraktam, hogy valaszthato legyen az idojaras is a palyaknal.. Viszont ez sok palyanal kifagy.. Gondolom nincs esos verzio leprogramozva... Van valami lista valahol, hogy melyik palyahoz mi allithato be..?! En nem talaltam guglival..

Hulye kerdes... Hogy lehet sugdolozni (whispers) a jatekban..?! Mar irogattak igy ram a chat-ban, de nem tudok rajonni, en hogy hasznalhatnam...