9798
-
#9718 ok
csak rajta -
#9717 Toca3 netes játék alapján alakult a HRC :)
Toca3 már nem az én világom..rFactorozom :D -
#9716 már rég játszottam vele de sokáig a kedvenc játékom vlt. online elég ritkán játszottam mert sokan csaltnak stb... de lehet róla szó. -
#9715 azokat még nem próbáltam.
de te szoktál neten menni TRD 3-mat?
jönnél velem? lécci -
#9714 inkább rFactorozz vagy GTR2z :) -
#9713 Köszi!!!! -
#9712 Helló mindenki.
Látom elég kihalta fórum,
de azért talán kapok választa a kérdésemre.
A kérdésem az lenne,hogy:
Ki jáccik neten a gameval?
az "pls" jelezze privátba és felveszem msn-re és majd megyünk ketten vagy haverokkla együtt jáccani.
Aki jáccik és olvassa az üzenetet az PLS írjon privibe.!!!! -
#9711 Az a baj hogy ezt írja ki h : Unable to mount image. File not accesable.
Szóval akkor hagyjam? -
#9710 tölts le egy mini image-t! Daemon tools-al lefuttatod és ikonnal indítod! googleban talász! -
#9709 Csősztök!
Ezt írja ki nekem a játék: Please Insert Disc labelled Toca Race dRiver 3 into your cd drive.
Nincs iso fájlom, de fel van telepítve(7 giga)
szívtam? -
keridenes #9708 köszi -
#9707 1 földes úton? - monster truck pályán lehet
2. nem -
keridenes #9706 hali! 2 kérdésem lenne: 1. lehet földes/koszos úton menni. 2. koszolódik a kocsi ha ilyenen megyek? -
#9705 Hello mki!vki megtudná mondani h a játékom mérnem jó?elindul a verseny es csak megy mint a barom iranyitan meg nem lehet!crackhibas lenne v mi? -
#9704 Sziasztok!
A Logitech Formula Force EX-hez tudna valaki egy jó kormány beállítást adni?
Előre is köszi
-
#9703 Nekem megvan eredetiben és mini image+crackal működig tökéletesen csak a multinál lép ki! (ha vissza rakom az eredeti exe-t és berakom a cd-t akkor a multi is működik!) (Ha kell írj!;) -
alexander034 #9702 nem lehet hoa crack a hibás -
#9701 foggalmam sincs akkor -
alexander034 #9700 Minden a lehető leg frissebb
Nem tom mért akad amikor a crysis fullon megy -
#9699 driverek directX frissítések? -
alexander034 #9698 Az miért van ho lerekom a grafikai beállításokat legalacsonyabbra és még akko is akad, az ajállot gépigény megvan -
#9697 Helló! nincs valami progi ami megváltoztatja a belső nézetet a játékban? mert hát elég béna lett... vagy esetleg melyik fájlokat kell átszerkeszteni?
thx! -
#9696 ööö már a kérdés nem él...:) -
#9695 egyébként van normálisan működő !reloaded! crack! feltöltöttem az enyémet-> Itt nekem semmi gond nincs a game-el, tökéletes minden. viszont lenne 1 kérdésem is: szervert lehet valahol találni multihoz? -
#9694 van ami nem crackes, annál az optikai meghajtók tápcsatiját kell lehúzni -
#9693 Nincs vmi másik Crack vagy vmi?
Csak reloaded-es? -
#9692 De egyszer már játszottam vel akkor nem volt semmi baj vele. -
#9691 alaplap csere xD -
#9690 Up -
#9689 Valakinek esetleg más ötlet?
Pls úgy szeretnék jáccani a game-val de így nem tudok. -
#9688 Ezt is megcsináltam de nem segített:-( -
#9687 Megvolt de semmi:-( -
#9686 alaplap driver..VGA driver csere..reinstall? -
#9685 Hello!
Nekem működik a játék rendesen de (neten) multiban időmérőn még megy rendesen de a versenynél betöltés után rögtön lefagy és kilép a gameból... (drivert és DirectX-t frissítettem) Mi lehet a baj?
Thx! -
#9684 Driver csere...DirectX csere..
-
#9683 Senki? -
#9682 UP -
#9681 Hali mindenki.
Van egy olyan problémám hogy amikor elindítom a World Tourt akkor betölt a pálya megy az autó magától ugyebár mielőtt átadja a gép az irányítást és az első kanyar előtt újraindul számítógép.
Ez miért van?
Válaszokat előre is köszi. -
#9680 Majd igyexem gyorsan vezetni!
Csak nehogy azt mondják, hogy csalok! -
#9679 a fűnyirókat nem übereli semmi :DD