ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!
most naon OFF leszek de remélem elnézitek:
vki ezt le tudná nekem forditani magyarra?

X3 Reunion, Price of Persia - Two Trones, Trackmania Sunrise, TOCA Race Driver 3, Lock On Flaming Cliffs, Blazing Angels and other. At last time they show great cracks - Splinter Cell Chaos Theory (after 1 year of starting sales of this game), King-Kong (internal crack, idea from one man from Ukraine Wink, 9 moths after starting of sales ), Cold War (9 months after starting sales), Brian Lara International Cricket 2005 and other. But on the ftp RELOADED placed more cracked games (Prince of Persia - Two Trones and other Wink ), but they received cash from StarForce for delaying of cracked releases. People, can you say me, RELOADED is commercial structure or free community of hackers? My source of information is confidential, but if RELOADED not place their releases in the net, then peoples begin spring after 1 August more releases and this fact show on the cooperation RELOADED and StarForce Twisted Evil
Raho
A jelentkezõk😞folytassa, aki jelentkezik!)
1. Suna
2. Taky
3 Raho
4. ...

VW Jetta II 1,8T

a ccarrier végigjáccása nemm mindent unlockol..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

nah döntsd el..Hockeinheim vagy Lausits?
körök száma? 10-20?..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Az Titok!!

bepe79
Még egy kérdés: ti hogyan unlockoltátok a mapokat és az autókat? A single career végigjátszása unlockolja a multi mapokat és autókat? <#ijedt> Meg igazából nekem a tuningot sem engedte, hiába kreáltam én szervert, és voltam én a host..

Suzuki Swift GL 1.3

Taky76
Suna:

Én beszálnék a délutáni derbibe! Úgy kéne csinálni, hogy hatan SG, hatan HWSW-bõl jönnének! Hat több a jelentkezõ, akkor selejtezõvel eldönti mindegyik csapat, hogy kiket indít a versenyen!
És ne 5 körös legyen ám!!!

A jelentkezõk😞folytassa, aki jelentkezik!)
1. Suna
2. Taky
3 ...

Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!!!

ZS90
Lehet, én nem igazán vettem észre különbséget. Talán inkább az hogy csínnyábban kellett bánni a gázzal mert erõsebb gépek azok.

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

Dietrich
viszont a tocában lévõ fûnyírót nem ûbereli semmi jelenleg <#nyes>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

DJ Skyline
tejóég,mi majdnem 8GB ezen telepítve?😮

Dietrich
mos=mod

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
a cc mos nehezebb a rosszabb fékek miatt.

Dietrich
ezzel semmi újat nem mondtál <#awink>
bár én jobban szerettem a F1C/CC modot a pályák és a champ car fizika miatt.
a grafikája ami gagyinak számít ma már sajna..

ZS90
én nyomtam mind2-vel, sztem nincs nagy különbség nehézség terén. Igaz hogy a CCC moddal nyomtam az f1cc-t

ZS90
nono. blokkolásgátlót már én se használom... Illetve fogalmazzunk úgy hogy csak a kuplungot meg a kipörgésgátlót használom... sajna kipörgésgátló nélkül lehetetlen billel...

bepe79
Ami a GTR-nél is sokkal durvább: nyomtuk bajnokság keretein belül az F1 Challange '99-02-õt 2005-ös MOD-al online multiban. Úgy, hogy a segítségek java része ki kellett, hogy legyen kapcsolva. Na, olyat még nem láttatok... <#merges2> Ha kanyarból kifele jövet adtam esetleg egy pici gázt, akkor úgy elvesztette a Forma1-es autó a tapadást, hogy ihajj. Annál valósághûbbet én még nem nagyon láttam multiban, alig bírtam úton tartani az autót.

Suzuki Swift GL 1.3

Dietrich
GTR-t már kikapcsolt kipörgésgátló és blokkolásgátlóval nyomtuk 😊
oké ezt billel nem lehet megtenni csak kormánnyal.
De tény a GTR-hez képest ez a toca egy kalap kai..fõleg az upgredjével..na azt kell tíltani élbõl.

Dietrich
aztán majd ha laggol szarrá töritek egymást..

bepe79
Mindjárt toborzok embereket estére a hwsw-n, hogy este menjünk a szerveredre. Ha belemennek, akkor megyünk mindannyian. <#worship>

Suzuki Swift GL 1.3

sztem a hamachit felejtsd el..
tök felesleges a tocahoz..
warez vagy nem warez..ugyanúgy lehet gamézni vele..

este indítok fél 7kor szervert.
Hungary Or BAN néven..ne aggódjá.megtaláljátok....

DTM!
pályát válassz: Hockeinheim vagy Lausits?

Ts Ip:80.98.5.26

ZS90
Egy kérdés: MI A RÁKNAK HAMACHI???? ez lazán megy neten..., és sõt még jobban megy neten mert a hamachi azért eszik egy kis sávszélt... mondjuk nem sokat.

bepe79
Csinál majd közülünk is valaki. A mai gémet is a HWSW TOCA3 topicjában egyeztettük le ( http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=102042&st=210 ). Ha este hostol közülünk valaki, vagy itt, akkor persze, hogy összehozhatjuk a dolgot!

Suzuki Swift GL 1.3

este csinálsz servert?

szabályok nélkül...
DTMben
Hockeinheim..vagy Eurospeedway Lausitzen...vagy Osherslabenban.
10 kör..hm? vagy csináljak én?

ZS90
nem becsülök alá senkit, távol áljék tõlem. de tapasztalatból mondhatom hogy a GTR-hez nagyobb vezetõi tudás és tapasztalat kell. Aki már többször GTR-ezett annak a ToCA3 gyerek játék...

februártól..asszem júni elejéig minden nap...(1-2 esetleg 3 nap maradt ki) több nemhiszem..lehet tévedek sacok de majd gtrben megköveztek 😄

LFS-Toca nagyon különbözik 1mástól...

bepe79
Az már tényleg hülyeség. Akkor nálnuk cutting rule nem volt bekapcsolva, csak hogy nem lehet szembe menni a többiekkel a pályán, meg a yellow flag rule, az ütközések és lökdösõdés miatti büntik, meg ilyenek.

Suzuki Swift GL 1.3

látod..azért gyûltünk össze itt..csináltam servert..Hungary Or BAN néven..
(világszerte ismert) (kis túlzással de az)
chatbe beirtam a szabályokat...aki nem felelt meg..az kicked and banned...
"Gyúcsány megmondta..nemteccik ellehet menni" címszóval...
kanyar levágás mer tökmind1 volt..
de nézegess vissza..meglátod nagyon nagy csapat gyûlt össze...
jó meccsek voltak..

ZS90
nem yellow flag számít hanem a corner cutting rule. Ha azt bekapcsolod akkor ha külsõ íven csúszol is ki akkor is azt írja hogy törli a kört mert levágtad a kanyard és elõnyt szereztél. hangsúlyozom ha külsõ íven csúszol ki akkor is

bepe79
Aki Live for Speed-et, és TOCA3-at nyom multiban, mint én, azt sem szabad ám lebecsülni nagyon.. <#wink>

Suzuki Swift GL 1.3

nem hagyom ki..
azér irtam 6-7 fele..kb 8ra végzek azt utánna mehessünk a hungaroringen...

bepe79
Okés. Azért voltak bekapcsolva, mert szim-el szeretnék végre játszani. Ha mindent kikapcsolok, akkor a toca3 multiban is lealacsonyodik az arcade colin szintjére. Ha vannak szabályok, akkor nem fog elõfordulni, hogy valaki szembejön velem a pályán (mert van sajnos ilyen is..), mert egybõl diszkvalifikálják. Nem fog elõfordulni, hogy nekemjön direkte, csakhogy õ jobban vehesse a kanyart, vagy dühbõl, mert akkor büntetést kap. Ha kikapcsolom a szabályokat, akkor a sok agyatlan b@r*m elrontja a játékélményt, sok példát láthattunk már erre a multiplayer játékokban. Azt meg remélem viccnek szántad, hogyha a yellow flag rule be van kapcsolva, akkor egy centit se mehetsz le a fûre.. Volt olyan, hogy bekapcsolt yellow flag rule mellett vágtam le kanyart, és nem adott büntit, meg sárga zászlót.

Suzuki Swift GL 1.3

ZS90
Na de azért este lesz Hungaroring?😊

jóvan na..majd rükvercbe megyek....
megfelel?😄
amúgy meg nemjön rosszul kis "anno derég vót" feeling..rég hallottam a Vodkás Mergám hangját -.- 😄

ZS90
Na neeee Suna, GTR után... szegénykéknek esélyük se lesz<#hehe>

indíts server..
DTM... Hockeinheim..vagy Eurospeedway Lausitzen...vagy osherslabenban...
azt megnézzük ki mit tud 😄

este 6-7 körül

hát nemtom..elmondom neked..
nagyon jó multi versenyek voltak..amikor ti nem mertétek lekapni a gép oldalát és kivenni a tápkábelt..
50-60 ember gyült össze h gamézhasson velünk..az 1etlen rendszeres magyar szerveren...
de játszottak velünk Németo, szlovákia, Románi..és még Ausztráliából is akivel az utóbbi idõben rendszeresen beszélgetek ímélen..
Hamachi?...simán online play azt szeva...
Pro sim..neked megy véletleül vki hátulról azt szeva..
szabályok..véletlenül nagyobb ívben veszed a kanyart és leér a kereked a fûre már kapod a figyelmeztetést...
de tod mit..este indítsál szervert..azt meglátjuk...

bepe79
Akkor az olyan is lehetett. Egészségedre. Olyan lehetett akkor, mint a Colin 5 kb. multiban.

Suzuki Swift GL 1.3

hamachi tök fölösleges..
pro sim..teljesen értelmetlen..
szabályok értelmetlen

mi mindezek nélkül mentünk..este 7tõl..éjfélig..1-2 pálya 40-50 kör :d na az a verseny...

bepe79
Nyomtuk hamachi-n keresztül vagy 1 órán keresztül, nagyon zsír! Ha PRO SIM-re állítok mindent, és a damage is PRO SIM + bekapcsolom az összes rule (szabály)-t, akkor egész jó kis multi verseny hozható ki belõle.

Suzuki Swift GL 1.3

Dietrich
intel NF4-es deszkánál eddig sem kellett lehuzigálni semmit <#awink>

igen..de telepítve 7,2 Gb..

gamerboy91
Milyen 9-es???
Sima 4,7GB-os DVD.

1 DVD..telepítve 7,2Gb..
bár igazad van..9es dvd 😄

gamerboy91
Nyugi 1 DVD a gém csak elírták!

RELOADED 4EVAH!!!
(már csak a POP 3-at kéne feltörni azt enjoy az élet)

single be jo a game,érdemes...?
firefox6
jah richard. 😊 ahogy érzed...

bepe79
Haverral nyomtuk most Hamachi-val. Ha valaki jonne, akkor tudok belsõ LAN-t kreálni Hamachi-val, és mehet HWSW-SG közös party! <#wink>

Suzuki Swift GL 1.3

zeki
Hurrá van CRACK!!!!!! <#vigyor4><#taps>

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

csak azzal nem sokra megyek, mivel nincs külsõ dvd- lejátszóm... ja és crack sincs még hozzá
a vistát meg nincs sok kedvem felrakni....
inkábbb megvárom az amcsis megjelenést. addig toca-zok 😄

bepe79
Csináltam szervert.
Game: TOCA3
Mode:GT Champ.
Map:Bahrein
Subt.😛RO SIM / ADVANCED / HARD
PASS:Nincs
IP:84.0.132.186

Suzuki Swift GL 1.3