9798
  • Richard90
    nem mert a reloded crackhez kell a dvd/mini image és ezt azt töltöttem le és ehhez kell a no DVD patch
  • LeePí17
    nodvdhez minek patch?...

én nem értem..1 crack van..(1 file)
    amit te mondasz az meg 1 Crack+patch (2file)

sztem az 1 is elég
  • Richard90
    csak eljelejtettem bezárni az idézőjelet :)
  • Richard90
    nem véletlenül raktam idézőjelbe a patch szót
    [URL=http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=TOCARaceDriver3v1.0NoDVDPatchFFEEng.rar]én erre a "patch"-re gondoltam... NODVD patch a reloded crackhez[/URL]
  • LeePí17
    nem te azt rosszul tudod.
    Patch = kisebb fajta javítás(pl Monstereknél ne csak 4 ember legyen hanem 12)
    : RACE DRIVER 3 UPGRADE 1.1 README 22/06/2006
    --------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------
    GENERAL

* Contact info:
    www.codemasters.com
    [email protected]

* Upgrade must be applied to a clean install of the game. If any files to be patched have been altered, then the entire patching process will fail. If this happens, perform an uninstall of the game, choosing to keep save games, then re-install.

* Patched and un-patched games will not be able to connect to one another for network sessions.

* Following uninstallation of the patched game, there may be some files left in the Race Driver 3 folder (in addition to the save game file, if that was chosen to be kept). It is perfectly safe to delete these files.

NEW FEATURES

1.1:

* 12 player races allowed for all race types.

* "Return to Main Menu" button added to pause menu and car setup screen in free race and spoke mode.

* Can bring up the chat console in the lobby by pressing `.

* Pro-Sim options now save.

* Cheat analysis now applies more consistent rules when running wide onto rumble strips. Cheat severity tweaked.

* Battery meter and wireless signal meter display on compatible laptops. Is case of compatibility problems this feature can be turned off by setting the "MobileMeters" key to 0 in the "Graphics" section of the pchardwareconfig.ini configuration file.

FIXES

PATCH 1.1:

* Can no longer back out of discipline select to lobby options when in a network game. This stops a cheat that allows the server to use upgrades without the clients being able to in championship where upgrades should not be available.

* Cheat that allows a client to have different upgrades available to other network players has been disabled (car upgrades file is now checksummed locally and checksums must match the server).

* Bug fix for crashes whilst browsing for games.

a RELOADEDes Crack-et bemásolod a játékkönyvtárba felülírod..és mehet a game.

marhaságot meg ne irj pls.
  • Richard90
    ja. az eredeti exe-ből kiszedték a védelmet... és ez a crack
    de van hozzá egy másik "patch+ ami arra jó hogy a dvd-t ne kelljen berakni és úgy is működjön
  • ACE
    Attól még működik a crack, hogy be kell hozzá rakni a DVD-t, mert ha nem lenne Crack akkor még DVD berakással sem működne, nemigaz?
  • Richard90
    na hozzá egy no dvd patch.. azt be kell másolni a játék könyvtárába és elnidítani (de előtte a RELODED crackket be kell rakni)
    és utána tökéletesen működni fog dvd nélkül
  • Bubus586
    Szevasztok!

Ebben a játékban csak 2-3 köröket lehet autózni?? Mondjuk 20 at nem ??
    Hol lehet ezt beállitani, ha egyáltalán lehet?
    Sajnos valszeg a video driver miatt (GFTI4200, Forceware 77.77,85.xx)egy két menü nálam a verseny elött közvetlen kék a kép igy nem látom az esetleges beállitásokat csak nyomom az entert és megy a verseny.
  • fistin
    nem jutott el odáig, látom..
    tudod, amit én leszedtem, azt a reloaded törte fel :O és ha ez kavart be nálad, akkor odaírom: mondjuk az enyém reloaded LEHET AZÉRT, ..
    és van egy ilyen .iso kiterjesztéső képfájlom, amit be kell mountolnom a daemon tools 4.0mba, mert különben kiírja hogy tegyem be a dvdt..aki kiírta, természetesen dvdről mountolja, vagy ha úgy írta csak simán beteszi, és biza úgy indul el csak a játék
    az az egyáltalán nem müxik meg a crackre vonatkozik, igaz kitalálni nem lehet, de ha egyszer arról beszélünk a hülye is tudja miről van szól (:

alapos volt?
  • ACE
    Na most akkor olvasd el még egyszer eme mondatondat, és elemezd nyelvtanilag...
  • fistin
    hátt.. mondjuk az enyém reloaded, de egyáltalán nem müxik, be kell rakni a dvdt, és úgy megy csak..
  • LeePí17
  • bgabor
    ?
    Kint van és tökéletesen működik.
  • LeePí17
    Mire érted?
  • fistin
    amúgy a toca 3 nodvd cracket ugye nem gondoljátok komolyan?
  • fistin
    ott a smile
  • baluhun007
    ö
  • LeePí17
    ha már a fizetős oldalon vagy akor szedd le a 3at..jobban jársz..
  • Kis Drága
    Köszi a választ. Egy fizetős oldalról letöltöttem mind a kettőt,mert ezt nem tudtam hogy ua. A toca nem idul a lemez ellenőrzés miatt. Az nfo-ban nem írnak semmit a crac-ről meg a kulcsról. Viszont a dtm nfo-ban van mind a kettő. Amikor azzal crakelem meghal a játék. Viszont a toca 2-höz van magyarosítás. Szerinted mit tegyek?
  • firefox6 #8691
    há most mi van? :D :D
  • Dietrich
    tudtommal a toca automatice a beállított net kapcsolathoz szabja meg a max.user számot..
    és nem a 1024 vagy 2,5 mega számít..a feltöltés, hogy az ne legyen szar..22 kb/s max amit elértem eddig..viszont múlt hétemn 8-10kb/s-el ment el cucc tőlem TC-n..na azzal valszeg nem lett volna meg a 12 user..5 max.
  • ZS90
    Akkor föladom legyen nektek igazatok
  • Dietrich
    az én netem simán elbír 12 usert mert voltak is annyian..de ahhoz az is kell, hogy senki ne használjon msn, icq, torrent, letöltő progit max. TS-t
    ha csak 1 valaki használ akkor bakfitty..
  • Dietrich
    így van.
    csak a külföldiek tudják hazavágni.

Nálad ment a TS nálam a szerver..ment simán..

és ZS nem a lagg volt a bibi..a ventik a procin meg a vga-n nekem ha emlékszel..
  • Dietrich
    hülyeséget beszélsz megint..
  • Dietrich
    butaságot ne hirdess..
    1024/128 = 12 user
  • fistin
    dögölj meg :D
  • MaverickSXT
    pfu en ezen mar tuleptem
  • ZS90
    na jó itt most asszem nem arról van szó hogy elvileg hány embert bír el... hanem hogy mikor élvezhető... sztem öngyilkosság 1 megára 12 embert engedni. De mind1 ezen nem veszünk össze
  • MaverickSXT
    ha beallitod a gameba a fel es letoltesedet automatikussan kibobja hany embert birsz el 1mega siman 12 user,chaleznal azert volt 6 mert o annyit akart
  • ZS90
    az oksa... egyértelmű...
  • LeePí17
    nekem 2,5M/512es netem van...12embert simán elbírt..
    főleg h ha semmi torrent msn nem ment.
    akkor jó volt...néha volt lagg de az nem az én hibám volt hanem a GAMESPY-é
  • firefox6 #8678
    FISTIN GYEREK AZ OSZT TÁRSAM ÁM SUNA. :D :D :D :D
    RBR BUZI TELJESEN. LOL :D
  • ZS90
    khm... Chaleznek is 1 megás nete van nem? És ő csak 6 embert bírt vinni.. Meg gondolj bele hogy volt hogy még Sunánál is belaggolt 12 emberre.. Arról nem is beszélve hogy amikor Dietrich csinált és 12 voltunk olyan lag volt hogy öröm volt nézni
  • LeePí17
    hát mikor hogy..
    most délután sztem lehet megyek pár karikát a serveren..
    majd ide kiirom..
  • Attila8805
    HI all mikor szoktatok multizni?
  • MaverickSXT
    ez hulyeseg 1 megas net siman visz 12 embert ezt tudhatnad dietrich peldajabol is ugyhogy tudod hallgatni arany
  • ZS90
    Hááát. Hát sztem nincs sok értelme... De van még 56k-s net?
  • Nohab
    Hmmm látom előbb már leírták (nem láttam az előző hszokat)