9798
  • Richard90
    na az ilyenek úgy felbírnak idegesíteni.... ott van b@zdmeg nagy betűvel kiívan hogy nodvd CRACKKK
    OLVASNI MÁR LUXUS? SZÁNALMAS LÁMA
  • Samthek
    Köszi.segített a tipp!
  • crazyclone
    nah mostlatom hogy az alkonyvtarban van az rd3 exe csaké letoroltem már csak egy crackolt exe kéne de nemtom honnan szeggyek le kérlek seggiccsen vki
  • Djemba
    az szeretném tudni hogy a carier mod mellett van egy world tour abban mik vannak az úgy van megcsinálva mint az toca 1 animácók is vannak köben?????
  • crazyclone
    honnan tom letooteni a crackolt rd3 exe-t vagy nemtommit me sehogysejoooo
  • crazyclone
    énnemtom miva nekem sehoosiccs az rd3 exe nemkapom de minden patch eszt akarja feluliirni és a linkrool sem joot tolt le assztirrja hibáás pliiiiz heeelp
  • Örm
    Hello!
    Én gamepaddal próbálnék játszani. A következő lenne a problémám. Az mitől lehet, hogy beállítom a gombokat rendeben viszont játék közben egyáltalán nem lehet vele irányítani csak a billentyűzettel?
  • jp10000
    Ha Math3dnow.dll okozza a hibát, akkoe kapcsold ki az árnyékolást. Indulás után tedd a rd3.exe-t magas prioritásba.
  • ACE
    Hardverben keresd a hibát, leginkább videokártya, driver, RAM
  • Samthek
    az mitől lehet,hogy játék közben állandóan kidobál az asztalra a hibajelentéssel,de teljesen változó időszakonként,már az agyamra megy,volt olyan hogy hogy egy nascar verseny 8ik körébe dobott ki,aszittem idegbajt kapok(próbáltam a reloaded crackel is,meg annélkül is,meg patch-el is)valaki help!
  • teddymac
    Valaki HELP server készitésben köszi
  • Dietrich
    ezért hívják arcade játéknak..és ezért álltunk át GTR-re...
  • Dietrich
    csak megnyugtatásul..nekem is ez a kormány van és flottul megy..
  • k8bal
    nem tudom mi a bajotok nekem ismán megy a kormányommal (Wingman Formula Force GP) szal ne nyavajogjatok! :/
  • teddymac
    play online :csinalsz accot és kész
    a kukac jelet a shift+2 vel tudod elohozni. Ennyi

Visszon servert hogy kell csinálni és serverre,hogy tudok csatlakozni mindent próbáltam.Tiszta béna vagyok :)
    Ja,hogy olvasak vissza.
  • Taky76
    Hűűűű de sokat olvashattál vissza! Irigylem a kitartásod! Gondolom a versenyben is ilyen kitartóak vagytok, első kanyarnál Te akarsz majd az első lenni, a féktávot elbaszod, amivel elsodorsz még 2-3 versenyzőt, azt kilépsz!

A választ itt megtalálod: #8489
  • morfeusss
    ez engem is érdekeln!
  • Laceee
    padlogáz , gázelvétel kormány elránt , ebböl áll a játék , fékezni azt nem nagyon kell és simán nyerem a futamokat , na ezért vic ez a mod , a többit még nem volt idöm kiprobálni , de sok jóra nem számitok
  • zolo15
    mit csináljak hogy neten tudjak játszani?
  • Lui76
    Asszem azt vettem észre hogy ha a kormányon nyomogatom befelé a menüt akkor nem felejti el hogy mivel irányítom.
    Nekem csak egy vibration fedback-es van azzal nem volt gond.
  • lally42
    Hali all!
    Belehet egyáltalán állítani a kormányt a Toca 3-ban?
    Az opciókban hiába fogadja el a beállításaimat, már a játéknál, csak a billentyűzettel akar működni. HOGY kell végig csinálni a kalibrálást, hogy a LOGITECH FF WingMan kormánnyal játszhassam ezt a tocát?
    Már visszaolvastam sokat, de erre a kérdésre nem találtam meg a választ. Hátha majd most....
  • LeePí17
    shift + á shift + é
  • Raho
    shift + 2
  • LeePí17
    ne legyetek lusták visszaolvasni..ezt jegyezzétek meg..
  • ZS90
    khm.. ha visszább olvasnál megtudhatnád! amúgy shift+vmi. mivel angol billes a játék... nyomkodd körbe a billt.
  • Szaky18
    Sziasztok!

Fasza a játék csak nem tudok az online playhez accountot csinálni, mert az e-mail címnél nem tudok kukac jelet írni. Mit csináljak annyira szeretnék online is jáccani?
  • fistin
    én örülök (:
  • McKangi
    Szevasztok !

Tudna valaki segíteni azügyben: hogy nagyon sok server-nél ha be akarok lépni(nem mindegyiknél)
    mi a ráknak írja ki hogy "communication protokol does not mismatch" - "Párosíthatatlan komm. protokollok"?Látok minden havert de nem enged belépni !!

Aki tudja mi van írjon !! THX
  • Kis Drága
    Köszi a tippet. Leszedtem a 3-at. Nem kellet crakelni sem. Most már csak a magyarosítást várom hozzá. Remélem lesz.
  • ACE
    Miért?
  • Richard90
    hát ja... annak a neve fixed exenek kellenee lenni... na mindegy örüljünk hogy ez is van :) legalább tudunk normálisan játszani
  • Djemba
    magyarítás van?
  • Laceee
    ez a Clio cup vicc a játékban
  • fistin
    én ezt mind elhiszem, de eleve hülyeség akkor az hogy nodvd crack nem?
  • Richard90
    erre van a nodvd patch... (reloded crack-keljó csak)nodvd patch
  • fistin
    végülis ebből nem derül ki mit akarok :O
    tehát a nodvd crack arra való hogy dvd nélkül játszhassak, nem kell semmilyen dvdt berakni! de ettől függetlenül jelen esetben az itt letölthető no dvd crack arra jó hogy dvdvel játszak :D ezt mondtam..
    és örülök hogy van crack, nade mégse no dvd
  • fistin
    ember én nem a cracket szidtam, ill egyiket se szidtam, csak mondom NODVD (hangsúlyozom N O D V D c r a c k) nem működik
  • LeePí17
    eddig sem használtam mini image filét..
    elfér az a 4 giga a vinyón..
    de hiába van crack hozzá..ha más játéknál is le kell húzni..
    én pl kapcsolót használok...de hát na...
  • Richard90
    na mégegyszer utoljára:
    ez a nodvd patch arra való hogy ne kelljen a mini image a játék indításához... magyarul ha te simán crackkeled akkor csak úgy indul el ha a daemon toolsban benne van a mini image
    ezzel helyet lehet megtakarítani, hogy ne foglalja a 4. valahány giga helyet a vinyón a játék
    ja és nem muszály hozza ez a patch, anélkül is fut természetesen
    ez csak arra jó hogy ne kelljen hozzá min image, tehát nem kell semminek benne lenni a meghatókban (Akár virtuális meghajtó akár nem)
  • LeePí17
    hát nem értem..
    én leszedtem a Cracket felraktam és ment..semmi patch nem kellett hozzá..eémondom h még ezt az 1.2es patchet sem használom..orig játék.reloaded crack..vinyón az Image file...