9798
  • Nohab
    Üdv! Bocsi ,hogy hülye kérdéssel zargatlak titeket ,de 56k nettel ne is próbáljak majd neten játszani?
  • EmIn3m02
    oh akkor királyság köszi :)
  • ZS90
    Net függő... sima 1 megás adsl max 6 embert bír.. de úgyhogy torrent msn, icq, egyéb xarságok kikapcsolva különben LAGG. csak a TS az ami mehet alatta.
  • ZS90
    Billel is lehet... csak az első időszakba kalkulálj a dologba egy ínhüvelygyulladást mert ahoz hogy GTR-el mehessen az ember Billel, gyorsabban kell járnia az ujjaknak mint egy zongrositának... én már túl vagyok a dolgon
  • EmIn3m02
    hellósztok

ma reggeltöl nyomom a gamet :P nagyon tetszik
    multi milyen? 4-5embernél laggol? vagy türhető a dolog?
  • LeePí17
    ZsoCo is kormány nélkül nyomja...elég jól
  • LeePí17
    nekem megvan

sőt.. van 40 pálya meg 8 autóm hozzá a DEMOba csak 1 pálya 2 autó volt..
  • Richard90
    hűt ja...
    de lehet hogy azért mert nincs kormányom :(
  • ZS90
    shoa=soha
  • ZS90
    Háth igen GTR, GTR2 igényel némi vezetői tudást... akinek ez nincs annak nem is fog shoa tetszeni a GTR, GTR2
  • LeePí17
    lentebb leirtam. Európában Toca Race Driver 3ként .Amerikában DTM race driverkén Ausztráliában V8 Race driverként adták ki.
    DTM Race driver 2 = Toca Race Drive 2
    magyarosítást nemhiszem h adtak volna ki.
  • Kis Drága
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem. Letöltöttem a DTM race driver 2-őt. Az ugyan az mint a toca 2? Magyarosítást tudok letölteni valahonnan? Vagy melyik jobb játék? A Toca vagy a Dtm? Előre is köszi.
  • fistin
    az arcade ban nem kell semmit csinálni csak néha fékezni, nyomni a kurzort, ja és kanyarodni :D néha úgy érzem a tocában is hogy visz magától az autó, pl beveszek egy kanyart, és csodálkozok hogy nem is nyomom a kanyarodást, de az megy magától..
    a szimulátor azért kicsit más, ott ha egy kicsit is hibázol vége az egésznek, nem ám hogy a felfüggesztés sárga lesz és mész tovább :DD
    a gtrt mennyit toltam húú, váltóval!!! ecsém, saját magamnak váltani, az aztán az élvezet, volt egy kedvenc pályám sajnos már nem tudom a nevét, de azon mentem mindig!! és nem volt monoton akár 20 körön keresztül sem, mert a tocában már kezdem azt hinni soha nem lesz vége :( ott mindig minden kanyart lehetett szebben venni, rájönni mikor váltasz, megtalálni a helyes ívet, gáz adagolás, egy kis fröccs és már csúszol is...

hát paze kedvet kaptam az írásomtól :DDDDDD
    de nincs itt a kormányom :(((
  • fistin
    a lényeg az hogy rbrezni, gtrezni kell, nem arcade játékokkal bíbelődni (most nics itt a kormányom azé tolom :FFFF)
    csak jönne már a gtr 2!!!!!!!!!!! remélem feltörik :O
  • fistin
    LOL!!!
    az első kép mimá?:DDD hát ez valami szégyen! olyan mintha a pixelek össze lennének mosva, nagyon szar... nem a játékot akarom szidni ezzel mer ugyanúgy játszok vele én is, de amit linkeltem videt pl ott is tetőre rakom a kocsit és:
    csúszik a spoileren a spoileren... gyáá
    még ha csúszna :DD lebeg a föld fölött :DDDD

na ez az egy gondom van vele+ a gép mi je, ezek nem gondolkoznak csak mennek előre!
  • LeePí17
    DirectX frissítés esetleg "butítás" Dx8ig visszamenőleg...VGA driver Frissítés..
  • Csabye

© Richard90 : Én is letöltöttem a gtr2 demót, pályabetöltéskor hibaüzenet nélkül kidob vissza windowsba. Nem kell átírni vmit benne h. menjen?
  • LeePí17
    arcade ismerős lehet a játéktermekben használt "sega" játékok..kidolgozatlan..kocka "sínen menne az autó" (mint pl a jurassic parkban)
    a szim meg te irányitod..valósághű alapja van...kidolgozott apró részletekig..
    (lásd gtr 2/ rFactor/RicharBurnsRally)

remélem valamennyire érthetően magyaráztam el :D
  • Richard90
    huh letöltöttem a grt2 demoját... hát...
    nekem a toca sokkal jobban bejön
  • Richard90
    az arcade magában mit jelent?
    nem annyira élethú irányítás, törés... jelent?
    épp a szimulator ellenkezője?
    engem néha nagyon idegesít amikor kanyarodok és ok nélkül kicsúszik :)
  • LeePí17
    aszem április május környékéig DTM..aztán áttértünk V8ra..

DTM és a V8 a legkidolgozottabb Versenysorozat.
    (mielőtt bárki is okoskodna nemhiába adták ki DTM Racer 3 és V8 Racer 3 Néven)

az őszintét megvallva mindenki Szimesnek állítja be a Tocát..holott ARCADE játék..
    de ajánlom a gtr-t /gtl-t és hamarosan a gtr2-t. ha SZIMre és TÖRÉSre vágyakozok..
  • Richard90
    amúgy nekeme sem tetszik a törésmodell (olyan mintha papírautó lenne összegyűrve)
    de maga a játék qrva jóó
  • Richard90
    Suna... csak dtm.ben nyomjátok? vagy szoktatok más kategóriában is menni?
  • LeePí17
    nincs semmi baj a törésmodellel sztem...
    Itt elég Jól látszik a TÖRÉS:

nagyjából csak így törik a verda...lehet nálad van problema..Bekapcsoltad a DAMAGE-t?
  • fistin
    van valakinek problémája a törésmodellel? :DDD
    nemtudom, mikor belülről estem, az nem tűnt ilyen szarnak, de mikor megnéztem külső felvételből, majdnem elokádtam magam... colin 1ben jobb!!!!!

külső felvétel
    belső felvétel

különben a maga módján jó játék..
  • LeePí17
    crack.exe????
    akkor te valamit igen csak elnéztél...

leszeded a nodvd cracket...másolod/felülírod..azt mehet a game...
  • baluhun007
    hogy a crack exe file hibát észlelet ezért leállt rlnézését kérjük...
  • k8bal
    mi a hiba üzenet?!
  • LeePí17
    directX, VGA-frissítés...reinstall game -.- egyenlőre ennyi
  • baluhun007
    mindíg ha elindítok v.milyen pályán 1 játékot hibaüzivel kilép
    nem toom h mi lehet a baja ha valakinek már volt ilyen és megoldotta az kérem segíccsen
  • LeePí17
  • baluhun007
    PLS vlaki segíccsen mert nem bírom nélküle
  • baluhun007
    nem megy a crack amiről acittem h műxik amikor indulna a játék mármint amikor vezetnék mindíg kilép és azt írja h hib a exe file nál nem tuggya valaki h mi a bay?
  • LeePí17
    milenne ha megnéznéd a bannernél a TOCA3 NODVD Crack feliratot?
    talán meg is lenne -.-
  • baluhun007
    hello PLs ha tud v.ki egy működő cracket az küldje el e-mailben v adja meg a linket előre is köszi csá

e-mailem:[email protected]
  • LeePí17
    aztért mert aki irta a FAQ-t az szabadságon van...
  • gamerboy91
    Miért írja a FAQ hogy nincs működő crack?
  • scheri
    Nekem is kiír 1 hibaüzit rögtön az install elején a nyelvválasztás után.Ötlet?Lemezről és vinyóról is ez van.
    A link-be kell 1-1 k betűt írni a "epfeltoltes" elé!

http://www.epfeltoltes.hu/view/060722/toca3_www.epfeltoltes.hu_.jpg
  • MaverickSXT
    gyere ide de csak bejelentkezve latod
  • TottiZsolt
    Sziasztok! Nem tudtok valami "klánt" ahova betudnék lépni?