9798
  • LeePí17
    beinvitál a játékba

amúgy meg semmi..megkapod a DTM modot..ennyi
  • Piko888
    A legelső versenynek mi a szerepe?
  • Pepe f1fan
    Remélem ez a pro careerben nincs!

OFF:
    (amúgy xbox játékokba nemtom ki mennyire jártas itt, de:
    f1 Career challengebe úgy csalt a gép, hogy azonos körben ment a boxba, mint én, de ő csak továbbhajtott, megsem állt és ennyi volt neki a kerékcsere
    EA Bár hozzá kell tenni a career módban ide-oda lehet igazolni, szóval hangulatos)
  • MaverickSXT
    nem korozesnel hanem siman csal a gep es kilok,majd meglatod ahogy elorebb haladsz a gameba
  • Pepe f1fan
    Ezt nem értem!
    Úgy érted, hogy néha elédvág lekörözésnél?(amit a fórum elején említenek)
    Amúgy még arra lennék kíváncsi, milyen ez a "pro career"?
    Szerződni kell egy csapathoz és ha jól teljesítesz átigazolhatsz egy komolyabbhoz?
  • Pepe f1fan
    Off road tournál néztem, de ezek szerint elnéztem!
    Gondolom vmi. olyasmit ír hogy "ilyenek mennek a híres Dakaron is", stb.!
  • MaverickSXT
    hat vmit nagyon elneztel mert rohadtul lokod az ellenfel epp ettol olyan idegesito mesz elso helyen a gep meg szepen kivag
  • LeePí17
    dakar?...
    miröl beszélsz?...

ebben nincs dakar..
  • Pepe f1fan
    Az sem baj, de a lényeg remélem benne van!
    (versenylebonyolítás, tehát valós körszámot is lehet választani és az életnek megfelelő boxkiállások, meg ilyenek)
    Nekem csak a demo van meg, elég jónak tűnik és itt nem lökdösnek ki az ellenfelek!
    A Dakar amúgy milyen?(napokig lehet nyomni, olyan nagy a sivatag, vagy csak "mini Dakar"?)
  • LeePí17
    kicsit tévedésben vagy...
    2005ös szezon "versenyzői" vannak ott jelen..
    pályák sem 100%ig a licenszeltek..van 1-2 ami hiányzik..itt megnézheted: DTM honlap
    nekem megvolt a 2006os autók Skinjei.versenyzői..de lényegtelen..
    szal nem 100%ig van jelen minden versenyző..
  • Pepe f1fan
    A DTM teljesen licenszelt(összes pálya összes versenyző), ez igaz?
    Ezen kívül melyik még teljesen licenszelt?(ahogy látom nascar, indy ezek nem!Csak felületesen vannak jelen!)
  • LeePí17
    némejik pályán van esső..a TABbal lehet változtatni..
  • Istencsászár
    Eső van benne? hülye kérdés biztos, előző részekben is volt, csak én láma módra nem találtam meg h hol lehet beállítani, monjuk free raceban vagy online modban...
  • LeePí17
    1. Meglehet csinálni

2. nem hinném bár lehet..
  • Pepe f1fan
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem, ha volt már róla szó bővebben sorry, de nem találtam róla konkrétat sehol!
    Szóval:
    Ugyebár a pro career módban vannak a túrakocsik, ezen belül:
    -meg lehet-e azt csinálni, hogy mondjuk úgy tartja kedved, a végtelenségig CSAK a Dtm-be mész?

Más:
    Xbox verzió olyan, mint a pc-s?(mármint nem a grafi, hanem a tartalma)
  • LeePí17
    keress rá h mentés..vagy asszem az optionsba van hj autosave
    nem bizti
  • LeePí17
    nincs..de mi beraktuk..kicsit hekkerkedni kell..aztán megy mind1ik pálya..pl DTM-mel Monster Truck pályán..
  • LeePí17
    azt h mikrofonon keresztül lehet vele beszélni
  • jp10000
    A multiPlay-ben a versenyzők listájában néha megjelenik -talán a második oszlopban- egy hangszóró ikon. Volt már tv-ben hangszóró jel is. A jobb alsó sarokban i bötü szokot előbukni. Mit jelentenek ezek?
  • Örm
    Nem mert csak én használom a gépet.
  • Richard90
    mert elméletileg automatikusan elmneti a játékot
    nálam meg az a legújabb hogy beállítom a gamepadot... utána jó egy darabid, monden jól működik
    utána amikor játszanél b@szik működni, állandóan újra be kell állítani
  • Richard90
    nem lehet hogy valalki letörölte a profilodat?
  • Örm
    Erre valki legyen szíves válaszolni.
  • Richard90
    fúúú sztem elég nehéz a single player része
    főleg úgy hogy nem nagyon értek a tuninghoz és ezért kis hátránnyal indulok, ami bőven elég a vereséghez
    valaki tudna adni leírást a tuningoláshoz (ha egyáltalán van) thx
  • Swy
    multin nem találok egy jó játéktípust amugy még nem vittem végig!
  • Dietrich
    nem..

ennyi elég volt a singléből utána csak multin nyomattam..aztán azon sem..
  • Djemba
    Biztos nem csináltál new cariert és a nem írtad be a neved meg ilyet hanaem amit alappból kidobott úgy kezted
  • gudman
    Hali!
    Az lenne a kérdésem hogy lehet olyan pályát berakni a DTM naptárba ami nincs benne alapból??(pl. indianapolis OVAL)
    Köszi elöre is!
  • Örm
    Hello!
    Most kezdtem el a játékot. A következő lenne a kérdésem az miért van, hogy elkezdtem a Clio kupát 4 versenyt megnyertem majd kiléptem és újra kell kezdenem az egészet? Az összes nyert verseny eltünt.
  • Dietrich
    9??
    3%
  • fistin
    van hozzá magyarosítás?
  • ZS90
    Mondok egy galádságot: én 9%-nál hagytam a francba a singleplayt és mentem multizni...
  • Djemba
    most járok 23% de nagyon unalmas történet nélkül sok az ismétlődő pálya le is törlöm
  • firefox6 #8758
    OLVASS GECIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
    -> #8381
  • Piko888
    Magyarosítás van hozzá?
  • ACE
    Nem mintha védeném a cracy gyereket, de ez a veddmeg téma is kissé már felejtős...
  • Richard90
    most töltöttem le... tökéletesen működik az ami a banner alatt van!
    és azt a segícccccségggg tööök hüüüüülye vagyok stílust fejezd be
    a probléma vlszeg a te készűlékedben van
    amúyg van még egy egyszerű megoldás
    VEDD MEG VAGY HÚZD LE A KÁBELEKET A MEGHAJTÓDRÓL
  • ZS90
    Na először is talán értelmesen kell leírni mi a problémád( pl:" a fenti bannerban lévő nodvd rar nekem nem működik ez miért lehet?" stb..) de majd én megtanítalak szépen magyarul beszélni/írni... amúgy meg a saját házad táján nézz körül elöbb mert rajtad kívül mindenkinek működött. jah és én is rövidítve írok msn-be, fórumba stb.. de ez azért durva:"énnemtom miva nekem sehoosiccs az rd3 exe ", " feluliirni és a linkrool sem joot tolt le assztirrja hibáás"
  • crazyclone
    hehhhhh vicces csakhogy eemonntam h nekem onnan egy egykiloos rar-t toot le amit rááadásul még hibásnak is minoosiit a rar-om szal iirhattyátok nagyommais a bannerben léévoo osszes szoveget mert az rajtam nemsegiit amuugy megoldoodott letootottem a gamecopyworldrool és tokéleteden fut KOSSZZZZZ A SEGGIIICCCSÉGET!!!!!
  • Gunner