ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
a kukac jelet a shift+2 vel tudod elohozni. Ennyi
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Visszon servert hogy kell csinálni és serverre,hogy tudok csatlakozni mindent próbáltam.Tiszta béna vagyok 😊
Ja,hogy olvasak vissza. <#wow3>#wow3><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
A választ itt megtalálod: #8489
Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!!!
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Nekem csak egy vibration fedback-es van azzal nem volt gond.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Belehet egyáltalán állítani a kormányt a Toca 3-ban?
Az opciókban hiába fogadja el a beállításaimat, már a játéknál, csak a billentyûzettel akar mûködni. HOGY kell végig csinálni a kalibrálást, hogy a LOGITECH FF WingMan kormánnyal játszhassam ezt a tocát?
Már visszaolvastam sokat, de erre a kérdésre nem találtam meg a választ. Hátha majd most....<#csodalk>#csodalk>
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
Fasza a játék csak nem tudok az online playhez accountot csinálni, mert az e-mail címnél nem tudok kukac jelet írni. Mit csináljak annyira szeretnék online is jáccani?
Tudna valaki segíteni azügyben: hogy nagyon sok server-nél ha be akarok lépni(nem mindegyiknél)
mi a ráknak írja ki hogy "communication protokol does not mismatch" - "Párosíthatatlan komm. protokollok"?Látok minden havert de nem enged belépni !!<#violent>#violent><#gun>#gun>
Aki tudja mi van írjon !! THX
steam, origin: ACE_hun
tehát a nodvd crack arra való hogy dvd nélkül játszhassak, nem kell semmilyen dvdt berakni! de ettõl függetlenül jelen esetben az itt letölthetõ no dvd crack arra jó hogy dvdvel játszak 😄 ezt mondtam..
és örülök hogy van crack, nade mégse no dvd <#wow2>#wow2>
elfér az a 4 giga a vinyón..
de hiába van crack hozzá..ha más játéknál is le kell húzni..
én pl kapcsolót használok...de hát na...
ez a nodvd patch arra való hogy ne kelljen a mini image a játék indításához... magyarul ha te simán crackkeled akkor csak úgy indul el ha a daemon toolsban benne van a mini image
ezzel helyet lehet megtakarítani, hogy ne foglalja a 4. valahány giga helyet a vinyón a játék
ja és nem muszály hozza ez a patch, anélkül is fut természetesen
ez csak arra jó hogy ne kelljen hozzá min image, tehát nem kell semminek benne lenni a meghatókban (Akár virtuális meghajtó akár nem)
én leszedtem a Cracket felraktam és ment..semmi patch nem kellett hozzá..eémondom h még ezt az 1.2es patchet sem használom..orig játék.reloaded crack..vinyón az Image file...
én nem értem..1 crack van..(1 file)
amit te mondasz az meg 1 Crack+patch (2file)
sztem az 1 is elég
én erre a "patch"-re gondoltam... NODVD patch a reloded crackhez
Patch = kisebb fajta javítás(pl Monstereknél ne csak 4 ember legyen hanem 12)
: RACE DRIVER 3 UPGRADE 1.1 README 22/06/2006
--------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------
GENERAL
* Contact info:
www.codemasters.com
[email protected]
* Upgrade must be applied to a clean install of the game. If any files to be patched have been altered, then the entire patching process will fail. If this happens, perform an uninstall of the game, choosing to keep save games, then re-install.
* Patched and un-patched games will not be able to connect to one another for network sessions.
* Following uninstallation of the patched game, there may be some files left in the Race Driver 3 folder (in addition to the save game file, if that was chosen to be kept). It is perfectly safe to delete these files.
NEW FEATURES
1.1:
* 12 player races allowed for all race types.
* "Return to Main Menu" button added to pause menu and car setup screen in free race and spoke mode.
* Can bring up the chat console in the lobby by pressing `.
* Pro-Sim options now save.
* Cheat analysis now applies more consistent rules when running wide onto rumble strips. Cheat severity tweaked.
* Battery meter and wireless signal meter display on compatible laptops. Is case of compatibility problems this feature can be turned off by setting the "MobileMeters" key to 0 in the "Graphics" section of the pchardwareconfig.ini configuration file.
FIXES
PATCH 1.1:
* Can no longer back out of discipline select to lobby options when in a network game. This stops a cheat that allows the server to use upgrades without the clients being able to in championship where upgrades should not be available.
* Cheat that allows a client to have different upgrades available to other network players has been disabled (car upgrades file is now checksummed locally and checksums must match the server).
* Bug fix for crashes whilst browsing for games.
a RELOADEDes Crack-et bemásolod a játékkönyvtárba felülírod..és mehet a game.
marhaságot meg ne irj pls.
de van hozzá egy másik "patch+ ami arra jó hogy a dvd-t ne kelljen berakni és úgy is mûködjön
és utána tökéletesen mûködni fog dvd nélkül
Ebben a játékban csak 2-3 köröket lehet autózni?? Mondjuk 20 at nem ??
Hol lehet ezt beállitani, ha egyáltalán lehet?
Sajnos valszeg a video driver miatt (GFTI4200, Forceware 77.77,85.xx)egy két menü nálam a verseny elött közvetlen kék a kép igy nem látom az esetleges beállitásokat csak nyomom az entert és megy a verseny.
tudod, amit én leszedtem, azt a reloaded törte fel 😮 és ha ez kavart be nálad, akkor odaírom: mondjuk az enyém reloaded LEHET AZÉRT, ..
és van egy ilyen .iso kiterjesztésõ képfájlom, amit be kell mountolnom a daemon tools 4.0mba, mert különben kiírja hogy tegyem be a dvdt..aki kiírta, természetesen dvdrõl mountolja, vagy ha úgy írta csak simán beteszi, és biza úgy indul el csak a játék <#wow2>#wow2>
az az egyáltalán nem müxik meg a crackre vonatkozik, igaz kitalálni nem lehet, de ha egyszer arról beszélünk a hülye is tudja mirõl van szól (:
alapos volt?
Kint van és tökéletesen mûködik.