ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

teddymac
Valaki HELP server készitésben köszi

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Dietrich
ezért hívják arcade játéknak..és ezért álltunk át GTR-re...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
csak megnyugtatásul..nekem is ez a kormány van és flottul megy..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

k8bal
nem tudom mi a bajotok nekem ismán megy a kormányommal (Wingman Formula Force GP) szal ne nyavajogjatok! :/

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

teddymac
play online :csinalsz accot és kész
a kukac jelet a shift+2 vel tudod elohozni. Ennyi
<#taps><#taps><#taps>
Visszon servert hogy kell csinálni és serverre,hogy tudok csatlakozni mindent próbáltam.Tiszta béna vagyok 😊
Ja,hogy olvasak vissza. <#wow3><#rinya><#rinya>

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Taky76
Hûûûû de sokat olvashattál vissza! Irigylem a kitartásod! Gondolom a versenyben is ilyen kitartóak vagytok, elsõ kanyarnál Te akarsz majd az elsõ lenni, a féktávot elbaszod, amivel elsodorsz még 2-3 versenyzõt, azt kilépsz!

A választ itt megtalálod: #8489

Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!!!

morfeusss
ez engem is érdekeln!

padlogáz , gázelvétel kormány elránt , ebböl áll a játék , fékezni azt nem nagyon kell és simán nyerem a futamokat , na ezért vic ez a mod , a többit még nem volt idöm kiprobálni , de sok jóra nem számitok
zolo15
mit csináljak hogy neten tudjak játszani?

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

Lui76
Asszem azt vettem észre hogy ha a kormányon nyomogatom befelé a menüt akkor nem felejti el hogy mivel irányítom.
Nekem csak egy vibration fedback-es van azzal nem volt gond.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

lally42
Hali all!
Belehet egyáltalán állítani a kormányt a Toca 3-ban?
Az opciókban hiába fogadja el a beállításaimat, már a játéknál, csak a billentyûzettel akar mûködni. HOGY kell végig csinálni a kalibrálást, hogy a LOGITECH FF WingMan kormánnyal játszhassam ezt a tocát?
Már visszaolvastam sokat, de erre a kérdésre nem találtam meg a választ. Hátha majd most....<#csodalk>

shift + á shift + é

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Raho
shift + 2

VW Jetta II 1,8T

ne legyetek lusták visszaolvasni..ezt jegyezzétek meg..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

ZS90
khm.. ha visszább olvasnál megtudhatnád! amúgy shift+vmi. mivel angol billes a játék... nyomkodd körbe a billt.

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

Sziasztok!

Fasza a játék csak nem tudok az online playhez accountot csinálni, mert az e-mail címnél nem tudok kukac jelet írni. Mit csináljak annyira szeretnék online is jáccani?
fistin
én örülök (:

Szevasztok !

Tudna valaki segíteni azügyben: hogy nagyon sok server-nél ha be akarok lépni(nem mindegyiknél)
mi a ráknak írja ki hogy "communication protokol does not mismatch" - "Párosíthatatlan komm. protokollok"?Látok minden havert de nem enged belépni !!<#violent><#gun>

Aki tudja mi van írjon !! THX
Köszi a tippet. Leszedtem a 3-at. Nem kellet crakelni sem. Most már csak a magyarosítást várom hozzá. Remélem lesz.

Miért?

steam, origin: ACE_hun

hát ja... annak a neve fixed exenek kellenee lenni... na mindegy örüljünk hogy ez is van 😊 legalább tudunk normálisan játszani

magyarítás van?

ez a Clio cup vicc a játékban <#buck>
fistin
én ezt mind elhiszem, de eleve hülyeség akkor az hogy nodvd crack nem?

erre van a nodvd patch... (reloded crack-keljó csak)nodvd patch

fistin
végülis ebbõl nem derül ki mit akarok 😮
tehát a nodvd crack arra való hogy dvd nélkül játszhassak, nem kell semmilyen dvdt berakni! de ettõl függetlenül jelen esetben az itt letölthetõ no dvd crack arra jó hogy dvdvel játszak 😄 ezt mondtam..
és örülök hogy van crack, nade mégse no dvd <#wow2>

fistin
ember én nem a cracket szidtam, ill egyiket se szidtam, csak mondom NODVD (hangsúlyozom N O D V D c r a c k) nem mûködik <#wilting>

eddig sem használtam mini image filét..
elfér az a 4 giga a vinyón..
de hiába van crack hozzá..ha más játéknál is le kell húzni..
én pl kapcsolót használok...de hát na...

na mégegyszer utoljára:
ez a nodvd patch arra való hogy ne kelljen a mini image a játék indításához... magyarul ha te simán crackkeled akkor csak úgy indul el ha a daemon toolsban benne van a mini image
ezzel helyet lehet megtakarítani, hogy ne foglalja a 4. valahány giga helyet a vinyón a játék
ja és nem muszály hozza ez a patch, anélkül is fut természetesen
ez csak arra jó hogy ne kelljen hozzá min image, tehát nem kell semminek benne lenni a meghatókban (Akár virtuális meghajtó akár nem)

hát nem értem..
én leszedtem a Cracket felraktam és ment..semmi patch nem kellett hozzá..eémondom h még ezt az 1.2es patchet sem használom..orig játék.reloaded crack..vinyón az Image file...

nem mert a reloded crackhez kell a dvd/mini image és ezt azt töltöttem le és ehhez kell a no DVD patch

nodvdhez minek patch?...

én nem értem..1 crack van..(1 file)
amit te mondasz az meg 1 Crack+patch (2file)

sztem az 1 is elég

csak eljelejtettem bezárni az idézõjelet 😊

nem véletlenül raktam idézõjelbe a patch szót
én erre a "patch"-re gondoltam... NODVD patch a reloded crackhez

nem te azt rosszul tudod.
Patch = kisebb fajta javítás(pl Monstereknél ne csak 4 ember legyen hanem 12)
: RACE DRIVER 3 UPGRADE 1.1 README 22/06/2006
--------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------
GENERAL

* Contact info:
www.codemasters.com
[email protected]

* Upgrade must be applied to a clean install of the game. If any files to be patched have been altered, then the entire patching process will fail. If this happens, perform an uninstall of the game, choosing to keep save games, then re-install.

* Patched and un-patched games will not be able to connect to one another for network sessions.

* Following uninstallation of the patched game, there may be some files left in the Race Driver 3 folder (in addition to the save game file, if that was chosen to be kept). It is perfectly safe to delete these files.

NEW FEATURES

1.1:

* 12 player races allowed for all race types.

* "Return to Main Menu" button added to pause menu and car setup screen in free race and spoke mode.

* Can bring up the chat console in the lobby by pressing `.

* Pro-Sim options now save.

* Cheat analysis now applies more consistent rules when running wide onto rumble strips. Cheat severity tweaked.

* Battery meter and wireless signal meter display on compatible laptops. Is case of compatibility problems this feature can be turned off by setting the "MobileMeters" key to 0 in the "Graphics" section of the pchardwareconfig.ini configuration file.

FIXES

PATCH 1.1:

* Can no longer back out of discipline select to lobby options when in a network game. This stops a cheat that allows the server to use upgrades without the clients being able to in championship where upgrades should not be available.

* Cheat that allows a client to have different upgrades available to other network players has been disabled (car upgrades file is now checksummed locally and checksums must match the server).

* Bug fix for crashes whilst browsing for games.

a RELOADEDes Crack-et bemásolod a játékkönyvtárba felülírod..és mehet a game.

marhaságot meg ne irj pls.

ja. az eredeti exe-bõl kiszedték a védelmet... és ez a crack
de van hozzá egy másik "patch+ ami arra jó hogy a dvd-t ne kelljen berakni és úgy is mûködjön

Attól még mûködik a crack, hogy be kell hozzá rakni a DVD-t, mert ha nem lenne Crack akkor még DVD berakással sem mûködne, nemigaz?

na hozzá egy no dvd patch.. azt be kell másolni a játék könyvtárába és elnidítani (de elõtte a RELODED crackket be kell rakni)
és utána tökéletesen mûködni fog dvd nélkül

Szevasztok!

Ebben a játékban csak 2-3 köröket lehet autózni?? Mondjuk 20 at nem ??
Hol lehet ezt beállitani, ha egyáltalán lehet?
Sajnos valszeg a video driver miatt (GFTI4200, Forceware 77.77,85.xx)egy két menü nálam a verseny elött közvetlen kék a kép igy nem látom az esetleges beállitásokat csak nyomom az entert és megy a verseny.
fistin
nem jutott el odáig, látom..
tudod, amit én leszedtem, azt a reloaded törte fel 😮 és ha ez kavart be nálad, akkor odaírom: mondjuk az enyém reloaded LEHET AZÉRT, ..
és van egy ilyen .iso kiterjesztésõ képfájlom, amit be kell mountolnom a daemon tools 4.0mba, mert különben kiírja hogy tegyem be a dvdt..aki kiírta, természetesen dvdrõl mountolja, vagy ha úgy írta csak simán beteszi, és biza úgy indul el csak a játék <#wow2>
az az egyáltalán nem müxik meg a crackre vonatkozik, igaz kitalálni nem lehet, de ha egyszer arról beszélünk a hülye is tudja mirõl van szól (:

alapos volt?

Na most akkor olvasd el még egyszer eme mondatondat, és elemezd nyelvtanilag...

fistin
hátt.. mondjuk az enyém reloaded, de egyáltalán nem müxik, be kell rakni a dvdt, és úgy megy csak..

<#eljen>

?
Kint van és tökéletesen mûködik.

Mire érted?

fistin
amúgy a toca 3 nodvd cracket ugye nem gondoljátok komolyan? <#idiota>

fistin
ott a smile

ö
ha már a fizetõs oldalon vagy akor szedd le a 3at..jobban jársz..

Köszi a választ. Egy fizetõs oldalról letöltöttem mind a kettõt,mert ezt nem tudtam hogy ua. A toca nem idul a lemez ellenõrzés miatt. Az nfo-ban nem írnak semmit a crac-rõl meg a kulcsról. Viszont a dtm nfo-ban van mind a kettõ. Amikor azzal crakelem meghal a játék. Viszont a toca 2-höz van magyarosítás. Szerinted mit tegyek?